Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
- Donnie Darko
- Kontakt:
Re: Chat
Tačno.harden je napisao/la:Ne može ništa ispred Wicked games. Dalje redajte kako vam je volja.
Osim što The Zone postoji. Ona pa Wicked Games.
GOAT.Donnie Darko je napisao/la: ne postoji stih koji ne valja u čitavoj trilogiji
zamisli kakvo je remek djelo napravio kad montreal nije ni u gornjoj polovici
Tačno kad bi mi rekli da imam opciju samo dva albuma da slušam do kraja života, izabrala bih trilogiju, ako bi moglo tako, i Kanyeov MBDTF.
The ones who love your dark are the only light you'll ever need.
Ne na onaj na koji ti misliš.Osim13 je napisao/la:Hardene na koji Wicked misliš

" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
Jbg 
Jesam ja zapeo u vremenu, ja do neki dan mislio Kanye neka dvorska luda kad ono brat muzičar.

Jesam ja zapeo u vremenu, ja do neki dan mislio Kanye neka dvorska luda kad ono brat muzičar.
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
Napokon priznaš da je bolji od Kanyea.Aerials je napisao/la: GOAT.

" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
Bič pliz.harden je napisao/la:Napokon priznaš da je bolji od Kanyea.Aerials je napisao/la: GOAT.

Nisu isti žanr, svaki je GOAT u svom polju.
Osime bgt koliko ti je godina? Makar reci ono okvirno.

Zadnja izmjena: Aerials, dana/u 25 jul 2018, 23:41, ukupno mijenjano 1 put.
Kiss Land.Donnie Darko je napisao/la:Tačno.harden je napisao/la:Ne može ništa ispred Wicked games. Dalje redajte kako vam je volja.
I am unquestionably, undoubtedly, the greatest human artist of all time. It’s not even a question at this point. It’s just a fact.
Pa bio si upravu. Gayfish.Osim13 je napisao/la:Jbg
Šit bi loš, a sudžuk žilav...
but whyPenaltiky je napisao/la:Jesam ti u braću dirno?Rigoletto je napisao/la:Sve mi znas, oko mojePenaltiky je napisao/la:Albanija je evropska Kolumbija javna tajna sprega dilera s vlasti.
https://www.klix.ba/biznis/uio-prodala- ... /180725035
Sarma imate sad tramvaj.
Proveo sam ovu proteklu sedmicu u Tuzli, pozitivno sam iznenađen.

plešu vještice trče vukovi
puške pucaju lete duhovi
svira tambura plešu vragovi
munje sijevaju cvatu makovi
puške pucaju lete duhovi
- Donnie Darko
- Kontakt:
Trilogija.Kanye je napisao/la:Kiss Land.Donnie Darko je napisao/la:Tačno.harden je napisao/la:Ne može ništa ispred Wicked games. Dalje redajte kako vam je volja.
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Evo ga ista priča kao sa Samsungom i Kinezimamadridist je napisao/la:Na more u Albanijusto mu gromova kad ne bi mora nikad vidio koji cu qrchev qrac u Albaniji uopce?

Vala radije bih i u Albaniju nego pustio susjedima da me pljačkaju za moj novac, posebno što postoji dio Albanije koji izlazi na Jonsko more, znači dole južni dio Sarande i okolina, npr Ksamil plaža, bukvalno plavo tirkizno more, vidiš Grčku sa obale, na Krf skokneš trajektom u obilazak. Guglaj malo jbmu miša.

Ili čak i Grčka, milion plaža, i otoka neistraženih, čak su i oni sad jeftiniji od Hrvatske. Ja bih sutra bio spreman voziti dole da imam ekipu, samo se utalimo za gorivo

Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
harden je napisao/la:Napokon priznaš da je bolji od Kanyea.Aerials je napisao/la: GOAT.

I am unquestionably, undoubtedly, the greatest human artist of all time. It’s not even a question at this point. It’s just a fact.
Usora-Jelah-TešannSarmelino je napisao/la: but why
Više od dvajs manje od trijesAerials je napisao/la: Osime bgt koliko ti je godina? Makar reci ono okvirno.
@rio Grčka

Kefalonija i tako to. A ko ima dublji džep Grčkih otoka da usta padnu, mada su sad u plamenu, jbg
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
Pisanje po sirotinjiPenaltiky je napisao/la:Usora-Jelah-TešannSarmelino je napisao/la: but why
plešu vještice trče vukovi
puške pucaju lete duhovi
puške pucaju lete duhovi
Skautiro sam danas jednu u Bingu.Osim13 je napisao/la:Više od dvajs manje od trijesAerials je napisao/la: Osime bgt koliko ti je godina? Makar reci ono okvirno.
@rio Grčka
Kefalonija i tako to. A ko ima dublji džep Grčkih otoka da usta padnu, mada su sad u plamenu, jbg
Tako sam i mislila. Kako si uspio onda zapeti tako u vremenu?Osim13 je napisao/la: Više od dvajs manje od trijes

- tuzlak1987
- Kontakt:
Sarmelino je napisao/la:

Totalno izgleda kao pedobear.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 34 gosta.