e moj Bilale..FRANK RIBERY je napisao/la: ↑20 sep 2025, 15:26Klub vise ne placa reket HZ, odmah Mirvic problem, naravno da je problem.
Nema vise para za ove sto zive sa roditeljima, a 30te gaze.![]()
FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- AvannGardaa46
Re: FK Sarajevo
Kući il' u gostima
poraz ili pobjeda
uz tebe smo
SARAJEVO!
poraz ili pobjeda
uz tebe smo
SARAJEVO!
Istina, Ismir je 5 godina tu, ali nije napravio stabilan i organiziran klub. Mnogo je faktora zašto je to tako, ali je fakt i tu nema rasprave, a sve dok nemaš stabilno organiziran klub u kojem se zna ko pije, a ko plaća rezultata neće i ne može da bude.NoProfit je napisao/la: ↑20 sep 2025, 15:52![]()
![]()
![]()
Petu godinu čovjek vedri i oblači, a ovaj bilmez me uvjerava da trebam biti strpljiv i da ne mogu rezultati odmah.
Hahahahahhaa
Mnogo je primjera u svijetu sporta kad ima novca, a na očekivane rezultate se čekalo i čekalo. Ismir kad je preuzeo klub nije imao nikakvog iskustva u vođenju sportskog kolektiva i to nas košta, jer i on sam uči, a to je proces i traje, a sa obzirom da smo bili kao nestabilan klub imati nekoga kao što je Ismir sad je na nama da trpimo, a da ne ulazimo u druge nesportske faktore koji nas okružuju.
-
- Kontakt:
Zaostrilo se pravo.
Moderacija,mislim da je vrijeme za novu anketu?!
Anketno pitanje vise nego jasno!
Moderacija,mislim da je vrijeme za novu anketu?!
Anketno pitanje vise nego jasno!
Biti srcem vezan,u tome lezi snaga!
-
- Kontakt:
Jeste kad se digao silni navijacki korpus. Soja i Dino haman jedini dali pare. Al smo zato jaki na rijecima, ko betonfks74 je napisao/la: ↑20 sep 2025, 16:02Nismo mogli registrovati igrače tada, onda su silni navijači i legende kluba uložili novac novac i spasili klub.mosarajvosa83 je napisao/la: ↑20 sep 2025, 15:49Da ponovim neka ode samo neka dodje ovaj Princ,zaboravili su kako je bilo kad ode Nam pa dok Mirvic nije dosao i vratio dugove,nisu sigurno oni tad kad se plate nisu primale trcali i djelili igracima plate,jedno su zelje a drugo realnost. Nasa posjeta sve govori,zamisli sta bi se ovdje pisalo da nas nema nigdje 15 godina kao kona,ljudi ti zadacu zadaju kako se podrzava klub kod nas palamudjenje,razmazeno sve i svi su tu kad ide dobro.Tatamata1946 je napisao/la: ↑20 sep 2025, 15:45
Bas me zanima ovi sto tjeraju Mirvica koja su godista i jesu li dolazili na Kosevo prije dolaska investitora![]()
13 p i č k a 1
7 p i č k a 2
8 p i č k a 3
11 p i č k a 4
16 p i č k a 5
21 JATTA (jedini sa m u d I m a)
23 p i č k a 6
33 p i č k a 7
59 CIMIROT
77 p i č k a 8
88 p i č k a 9
7 p i č k a 2
8 p i č k a 3
11 p i č k a 4
16 p i č k a 5
21 JATTA (jedini sa m u d I m a)
23 p i č k a 6
33 p i č k a 7
59 CIMIROT
77 p i č k a 8
88 p i č k a 9
Mušija-Kyeremeh-Ristovski-Jović-Kuprešak....tricu primamo na Koševu i Husref sam sebi, svojom glupošću, potpisuje kapitulaciju.
Are you not entertained ?!
Trebao je normalnog stopera staviti a Ristovskog na beka.
Ja mislim da ce Jatta na stopera a Kupresak na krilo ko u Sirokom. Inace Ljajic mora na krilo jer imamo i Cimija i Krdzalica u igri.
Musija
Kyeremeh Ristovski Jatta Jovic
Cimi Krdzalic
Kupresak Ljajic Guli
Mlinaric
Jednog stopera imamo među 11 igrača i ovaj ga stavi na beka

Ja vjerujem u Mirvica i njegova (u)laganja, povedi nas ulagaču do opstanka u ligi, ne sumnjam da ti to mozes.
Imam sve Arene evo sad gledam ni najednoj Areni nema prenosa. Sta je ovo u pm
Sastav za pucati sebi u koljena. Musija na golu
ne treba više nista komentarisati.

-
- Kontakt:
Ma dobijamo ovo veceras.
Cinimi se da je NEKO PISAO DA JE BANIC POVRIJDJEN
Jovic nije znao sta je stoper do Zekiceve formacije s 3 nazad, cak je i kod nas poceo ko bekMSOZ101 je napisao/la: ↑20 sep 2025, 17:49Jednog stopera imamo među 11 igrača i ovaj ga stavi na beka![]()
-
- Kontakt:
UrAđen klub znaci da se zna ko u kojoj sobi je i na kojem spratu.
Posebno Stafffffff
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot], boki86, HordasFks, MaroonWhite1946, Vanja8 i 65 gostiju.