FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

CB82
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la CB82 » 02 maj 2010, 02:13

не $ веру je napisao/la:% је & " $ , $ је & $ " $ ? у ' па сте & $ & & ?.
& не & ? у $ & ? $ , јер " ' & " " ово " % $ , % $ је & " " ? &.
" $ је у овој ' " $ $ " " $ , " $ нас сво ту ", " ? жртве у " нож " , & су $ , а " сте " & $ $ " $ у & & ? у " " $ $ , & су ? $ " $ & , $ & $.
А " " $ & " " $ $ $ & је % & ? , $ $ & је $ своју вјеру за & ? , уаааааааааааааааааааааааааааааа

аа & & " % се " "
$ ? & ј.е.&.е.н.о.г ?,? " $ " % је $ а & " $ $???
& & & не & ? % $ не &:еј & не & ' ?,а не $ у 4-5 " $ ? у 94-ој ".
& & " & је " твоја $ % ? се не ? у "???
Зар се " не " ? ? ? " " $ & $ " ? ову ' "," зар се & не " & $ а не &
А & за & ' $ " &:$ & ? " ' " " " $ " & је $ " ? " 500 $

PS:Nadam se da je ovaj brekalo dobio ban da više ne piše ovakve gluposti i čestitke Želji na osvojena 3 boda
Lesinari j*bo vas mladić

BlueBoy1921
Kontakt:

Post Postao/la BlueBoy1921 » 02 maj 2010, 02:31

Priche o namjestanju su smijesne ako je za tekmu potrebno cca 30.000 KM x 10 gostujucih tekmi x 7 domacih da protivnici ne zapinju = 2.100.000 KM e sad mi recite ko ce obezbijediti te pare za podmicivanje

Željovac
Kontakt:

Post Postao/la Željovac » 02 maj 2010, 02:34

Hahahahahahahahahahahahaaha Jes' krivo velez_mostaru, pojede se živ :lol:
Svaka čast Veležu na poštenju, jer očito ništa ne kupuju! :mrgreen:
Nema ni Zrinjski Rooneya i Messija, pa ste iščupali bod u Vrapčićima. ;)
Pazi sad ovo, NEZAUSTAVLJIVI SMO!!! A ako se malo upristojiš možda vas sljedeći put pustimo i da nam gol date na svom terenu ;)
Na kraju je ŽELJO imao i neke opasne kontre za 0:3. Velež kad prodaje, onda baš prodaje :lol:
Red hat oooooo grandmaaaaaaa, red hat ooooooooo granyyyyyyyyyy, red hat for my Edin, oooooooooo grandma, granny. I wish Edin ooooooooo grandmaaaaaaa, I wish Edin oooooooo grannyyyyyy, I wish Edin scores, oooooooooo grandma, grannyyyyyyyy.

Visca el Višća!

kalimero
Kontakt:

Post Postao/la kalimero » 02 maj 2010, 02:48

Samo izbjegavajte provokacije tipa Zeljo mora osvojit,Zeljo kupio tekmu,Zeljo kupio sudije itd da sad ne nabrajam.Tri boda jako vazna u borbi za titulu,ali ne i presudna ima jos da se igra mada vjerujem da su nam sa ovom pobjedom puno vise uvecane sanse za titulu u odnosu na Borac.Imamo jednu rekao bi neutralnu utakmicu sa Torpedom i tu su nam sanse podjednake.Olimpika ne treba precjeniti.To je sto se tice lige,a u Bl po pozitivan rezultat sto bi za nas bilo sve osim poraza.U ovom trenutku mislim da smo kavlitetniji od Borca samo da nam sreca ne okrene ledja kao na Grbavici.
AMAR OSIM!

velez_mostar
Kontakt:

Post Postao/la velez_mostar » 02 maj 2010, 02:58

Željovac je napisao/la:Hahahahahahahahahahahahaaha Jes' krivo velez_mostaru, pojede se živ :lol:
Pazi sad ovo, NEZAUSTAVLJIVI SMO!!! A ako se malo upristojiš možda vas sljedeći put pustimo i da nam gol date na svom terenu ;)
Na kraju je ŽELJO imao i neke opasne kontre za 0:3. Velež kad prodaje, onda baš prodaje :lol:
Nemas pojma kako mi je krivo sto nismo vama uzeli bodove ,a Borcu iz BL dali ,san mi je da mi drzavu predstavlja iskljucivo srpski klub sa navijacima koji ne priznaju ovu drzavu ,psuju je ,iskazuju predrasude prema mom narodu ,i td..a ,da je ne osvoje oni koji pjevaju nasu himnu ,nose grb BiH (kao i Velez) ,i td...kako si pametan ,u skolu vise ne trebas ici ,ali nemoj se vise javljat'!

blablabla
Kontakt:

Post Postao/la blablabla » 02 maj 2010, 03:11

ljudi !

samo zajedno!

PJEVAJ BOSNO DUSMANI NEK ZNAJU, DA SE LAKO NE DAMOOOOO!

MAGLAJ, DOBOJ, SREBRENICA, MOSTAR, PRIJEDOR I ZENICA TU MI LEZE POKRAJ SRCAAAAAA

pozz za sve RA!! zivjeli

zorz
Kontakt:

Post Postao/la zorz » 02 maj 2010, 03:50

velez_mostar je napisao/la:Malo je ruzno kad se ,nakon danasnje prodaje bodova Zelji ,kojeg simpatiziram jako ,javljaju neki Manijaci ,i bune se zbog toga ,pa nema sanse da bi Zeljo osvojio sva 3 boda da nije odradjeno sa strane.
Liga nam je takva da su neki timovi unaprijed predodredjeni da budu prvaci ,i to se zna ,i radi se na tome da imaju bolje uslove na gostovanjima..a ,pored toga lancano se kupuju utakmice na strani ,pa tako i Zeljo ..nije bas da su doveli Rooney-a ,i Messi-ja pa da kvalitetom odskacu ,to je slicna ekipa kao ona koja godinama nije znala za gostujucu pobjedu ,tako da..uz sav respect prema klubu Zelji ,bilo bi lijepo da se navijaci istog spuste ,i skontaju da nije Zeljo toliko kvalitetan koliko je ova liga ,organizacija ,i sve oko nje lose..i ,neka ne brinu ,Borac ce izgubiti u Vrapcicima!
Pa bolan kako te nije sramota ,ja danas na utakmici bio s jednim igracem koji je suspendovan od srane Ibrakovica .Velez odron pravi, a hajde isjreno sad sta ste onome pmocnom sudcu radili pivom ga poljevali **** te pa 5 6 flasa je u terenu bili,a plus neka psihopata ga napala pa ga samo prati i psuje? A jesul sami navijaci Veleza mater psovali Dzaficu i menadzera pa cak i zenu i dijete koje treba da rodi sramota ?

zorz
Kontakt:

Post Postao/la zorz » 02 maj 2010, 03:55

Ajdin_RA81 je napisao/la:Ti znas jeli,prodali smo vam utakmicu,da vi budete sampioni,zato su suspendovali Colica i Knezevica(2 najbolja igraca),Velez igrao danas sa kombinovanim timom,Rodjeni nemaju para pa su prodali utakmicu,zato je samo na stadionu bilo 1000 gledaoca,prodali su tekmu Zrinjskom(SRAMOTA),Bolje vama nego Borcu :D ..Prije utakmice sa Zrinjskim sastali su se U Blagaju i Velez tada uzeo 30000 maraka,a isto to se desilo i danas sa Zeljom(nezz koja cifra)
GORAK OKUS PRODAJE OSTAJE :x
LAZES KO PAS ,**** TE COLIC ALKOS MRTVI PITAJ LJUDE KAD STE TREBALI SLAVIJI GOSTOVATI ON U 4 DOSAO A U 9 POLAZAK MRTAV PIJAN HEHEHEHEH

Manijakk
Kontakt:

Post Postao/la Manijakk » 02 maj 2010, 08:07

Hajmo sada svi ruke gore,

yebem Borac, yebem Banjaluku tup tup tup tup tup tup...

derby county
Kontakt:

Post Postao/la derby county » 02 maj 2010, 08:48

Željovac je napisao/la:Hahahahahahahahahahahahaaha Jes' krivo velez_mostaru, pojede se živ :lol:
Kako te bola sramota vrijedjati jedno sveto ime VELEZ. Vi ste imali neke opasne kontre. Pa vi bi dole dobili tricu, da je bilo kao sto Bog zapovijeda.
Bilo bi isto kao sto je bilo kad je Semir Tuce bacao Baneta Berjana u reklame, isto kao kad su Bajevic, Maric i Vladic tuttnjali ex Yugom.
Ono sto je Zeljo juce uradio je to da je samo kvalitetno poentirao na raznoraznim marifetlucima, i petljavinama, u onome sto se desava u i okolo svetog kluba Velez.

P.S, Mislim da 99 % tzv. Manijaka koji pucaju svoje postove ovdje nisu ni bili u planu kad je VELEZ harao ex Yugom, izuzev Stoleta iz Bora....Respekt majstore.

Manijakk
Kontakt:

Post Postao/la Manijakk » 02 maj 2010, 09:01

Hajde ne dipr vise matere ti.

Svuda grmi okolo, nasa pjesma ponovoooo sve je pijano, sve je gotovo nas je ZELJO prvi ponovooooo... 8-)

scorpion
Kontakt:

Post Postao/la scorpion » 02 maj 2010, 09:17

derby county je napisao/la:
Kako te bola sramota vrijedjati jedno sveto ime VELEZ. Vi ste imali neke opasne kontre. Pa vi bi dole dobili tricu, da je bilo kao sto Bog zapovijeda.
Bilo bi isto kao sto je bilo kad je Semir Tuce bacao Baneta Berjana u reklame, isto kao kad su Bajevic, Maric i Vladic tuttnjali ex Yugom.
Ono sto je Zeljo juce uradio je to da je samo kvalitetno poentirao na raznoraznim marifetlucima, i petljavinama, u onome sto se desava u i okolo svetog kluba Velez.

P.S, Mislim da 99 % tzv. Manijaka koji pucaju svoje postove ovdje nisu ni bili u planu kad je VELEZ harao ex Yugom, izuzev Stoleta iz Bora....Respekt majstore.
Jest ba,KUPLJENO JE,ja otisao dole,poklonio rodjenim po 20 cevapa sa rostilja na Buni i et ga,gotovo,KUPLJENO!!!
...ja neću da govorim radi čega i da objašnjavam,vi to vrlo dobro znate,al ako ništa drugo i ono što je jedino što mogu da učinim za taj grad,pa da se i vi sjetite da sam se rodio u Sarajevu, a znate šta se dešava!!!

bekrija1990

Post Postao/la bekrija1990 » 02 maj 2010, 09:32

Ma sta vam je ba ljudi, pustite suplju i veselite se. Nemojte da vam zajedljive duse kvare ovako lijep dan. JESTE, NAJBOLJI SMO I TO IZ KOLA U KOLO DOKAZUJEMO 8-)

Sad se nasli levati sa pricom kako je kupljena utakmica u Mostaru :evil: Svaka cast Celiku, Laktasima, Olimpiku, Rudaru i Sirokom koje smo takodjer dobili na strani i koji su posteno kazali da je Zeljo bio puno bolji.

DUPLA KRUNA 8-)
Zadnja izmjena: bekrija1990, dana/u 02 maj 2010, 09:33, ukupno mijenjano 1 put.
ŽELJO ZA ŽIVOT CIJELI

Edvin_manijak
Kontakt:

Post Postao/la Edvin_manijak » 02 maj 2010, 10:06

e ljudi hajde molim vas recite mi kako neka utakmica može biti kupljena ak u 2 poluvremenu pogodiš stativu i napraviš 4-5 100%-tnih šansi KAKO?? da ste imali srece zabili bi nešti i možda ostali ne poraženi zato pustite priče oko PRODAJE utakmica.

amerosm
Kontakt:

Post Postao/la amerosm » 02 maj 2010, 10:10

Nisam mislio nista pisati, ali moram nesta napisati, jer je smijesno sta neki ovdje pisu. Posto svi misle da Zeljo kupuje utakmice, kao prvo bi trebali predloziti dokaze, uplata bankovnog racuna, telefonski razgovori itd itd. Kao drugo trebali bi obavjestiti policiju da se radi jer se radi o kriminalnom djelu, kao trece svoje dokaze poslati u Fudbalski savez BiH, no posto ce sada doci kontra da tu sjedi Nijaz Brkovic, onda svoje dokaze nek posalju na sljedecu adresu:

UEFA
Route de Geneve 46
Case Postale
CH-1260 Nyon 2
Switzerland

ili nek nazovu na sljedeci broj telefona, ili nek posalju faks

Tel: +41 (0) 848 00 2727
Fax: +41 (0) 848 01 2727

UEFA kao krovna organizacija sto se Evropskog fudbala tice, ce razmotriti vase dokaze i zatim cemo dobiti kaznu po zasluzi i necemo igrati u Evropi, pa nam onda pobjede ne vrijede nista. I svi ce biti zadovljni. Mozda bi ove teoreticare admin trebao malo poslati na hladjenje.
"My Favorite Ring is Always the Next One"

Alipasino
Kontakt:

Post Postao/la Alipasino » 02 maj 2010, 10:25

Sabur ljudi.Nije jos nista gotovo.Strah me tekme sa Olimpikom jer to su pitarcici u malom.Dakle iduce 2 tekme igramo sa pitarcicima i pitarima.E to bi bila slatka titula.Nadam se da je Osim dobar i psiholog da to malo smiri.Sto se tice Veleza svaka cast na imenu Velez i sta je bilo prije.Ja se sjecam tih starih tekmi i Bake kad je sam bukvalno pobjedio Zelju na Grbavici bilo 4-2,tad nije bilo sjeverne tribine ja se popeo na nekakav autobus i gledo tekmu.Ja cjenim Veleza uzet vam je stadion i sam nemogu zamislit da moj Zeljo igra negdje drugo osim Grbavice.Pozdrav.

nikad_izvini
Kontakt:

Post Postao/la nikad_izvini » 02 maj 2010, 10:26

Vrlo je zanimljivo kako se pojedini ubiše od dokazivanja kako kupujemo utakmice ko blesavi. Ako ne utakmice onda barem sudije :lol:

Znači, najviše pobjeda u ligi, pored Borca, najmanje poraza u ligi, naviše datih golova, najmanje primljenih golova, najbolja gol razlika, (ubjedljivo) najbolja gostujuća ekipa lige ali gle čuda, ne i domaća ekipa, finale kupa, uz omjer 9-1-1(24:5) u drugom dijelu sezone su dokazi da je Želji ova liga namještena :lol: :lol: :lol: :lol:

Velež nam "prodao" utakmicu a igrač utakmice je bio naš golman, sunce moje drago zbog kojeg sam se svađao sa pojedincima, Šeha :mrgreen:
Ne treba, ne bi smjelo, superiorni uspjeh Osimovog "Željezničara" s bilo kim identificirati; to je isključivo trijumf Amarovog građanskog "masla"-inat provincijskom, mahalaškom Sarajevu. By Senad Avdić, Slobodna Bosna

Ajdin_RA81
Kontakt:

Post Postao/la Ajdin_RA81 » 02 maj 2010, 10:30

EdinTM87 je napisao/la:
Ajdin_RA81 je napisao/la:Ti znas jeli,prodali smo vam utakmicu,da vi budete sampioni,zato su suspendovali Colica i Knezevica(2 najbolja igraca),Velez igrao danas sa kombinovanim timom,Rodjeni nemaju para pa su prodali utakmicu,zato je samo na stadionu bilo 1000 gledaoca,prodali su tekmu Zrinjskom(SRAMOTA),Bolje vama nego Borcu :D ..Prije utakmice sa Zrinjskim sastali su se U Blagaju i Velez tada uzeo 30000 maraka,a isto to se desilo i danas sa Zeljom(nezz koja cifra)
GORAK OKUS PRODAJE OSTAJE :x
OVO JE NEVJEROVATNO NAJJACI SMO U DRZAVI SVE RAZVALJUJEMO, A NAJVECA NAM JE BRIGA KAKO CEMO SE PRAVDAT DA UTAKMICA NIJE NAMJESTENA. SVAKI IGRAC VELEZA JE ISAO U DUEL 100%. NIJEDAN SE NIJE STEDIO
IMALI SU SVOJE STOOPOSTOTNE PRILIKE, NISU ISKORISTILI, MI SVOJE JESMO. UTAKMICA NIJE NAMJESTENA !!!
Nekazem ja da nije Zeljo jaci od Veleza,ja vama cestitam na pobijedi,i abg da je osvojite,ali 10000000:% Ova tekma je prodana,zato nisam ni isao na utakmicu,kao i oni najvatreniji navijaci Veleza,a i da nije prodana ne kazem da ne bih zeljo pobijedio,Ova Liga je zalosna :roll:

AYAN
Kontakt:

Post Postao/la AYAN » 02 maj 2010, 10:36

BOLJEM SE NE PUŠTA!!!
Kad su svi protiv tebe, ili si apsolutno u krivu, ili si apsolutno u pravu...
Željo i samo Željo...

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 13 gostiju.