Juventus FC - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma

Koga mislite da ćemo dobiti u 1/4 finalu?

Anketa je završila: 15 mar 2019, 07:26.

Barcelona
3
12%
Tottenham
2
8%
Porto
7
28%
Ajax
4
16%
United
5
20%
City
0
Nema glasova.
Liverpool
4
16%

Ukupno glasova: 25

Oxygen
Kontakt:

Re: Juventus F.C.

Post Postao/la Oxygen » 04 mar 2012, 00:54

Pa i bio bi daleko, sa tim istim koje si nabrojao,ali da nije kiksao protiv smiješnih ekipa kao večeras,dakle sami smo manje više sebi krivi.

Ovdje su polemike nastale samo iz razloga što su nas počeli prozivati,nazivati imenima,da je Juve poguran,kupio meč i sl,znači Juve je kriv jer je sudija griješio i griješi na sve strane,ne bi bilo problema,ali forum je otišao u neku stvar od tada.
"Pravi džentlmen nikad ne napušta svoju damu" A. Del Piero
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░ ★3★0★
AMICI DI NESSUNO!
Sebastian G10vinco
INVINCIBLES 2011/12
Grazie a Dio non sono un Prescritto!

JuveSissoko
Kontakt:

Post Postao/la JuveSissoko » 04 mar 2012, 00:55

Bianconeri1988 je napisao/la:Perugia je u sezoni '78/'79 završila sezonu bez poraza i nije uzela Scudetto, ako nam je neka utjeha nećemo biti jedina ekipa koja to nije uspjela. :mrgreen:

Gledam ove izjave navijača, svi se okomili na Vučinića i upravu su, večeras je bio najlošiji, izgubio je loptu i iz te akcije smo primili gol.

Svidjela mi se izjava jednog starijeg navijača koji je rekao kako je bolje da ne osvojimo Scudetto u prvoj godini već bi se onda uzdigili i sa ovakvim kadrom umislili da smo ekipa, bolje je da stojimo čvrsto na zemlji.

Dobro je što se ovo dešava jer se u ovim utakmicama vidi da nam fali kvalitet koji MORA doći na ljeto.
ima taj pravo, skoro nesto kontam da je dobro sto smo ispadali iz LP i Europa Lige, jer zamisli da smo prosli, dan danas bi imali na klupi Ferraru ili Del Neria i onaj klocevski sastav i cekali samo kad cemo da grohnemo na 7 mjesto opet i onda sve ponovo.Ovako smo taj preiod rjesili i sad imamo zdrave osnove.
gsol: According to these recent revelations, not only did Juventus win the title in 2005 without cheating but they did it without cheating against direct rivals who were cheating. HahaWOW we had a squad then.No wonder Juvitalia won the WC in 2006.

ahmad_tz
Kontakt:

Post Postao/la ahmad_tz » 04 mar 2012, 00:56

neka ga neka, donio je scudetto prosle sezone zajedno sa Ibrom.

Soni
Kontakt:

Post Postao/la Soni » 04 mar 2012, 00:57

Mene boli sto imamo kvalitet na klupi a ne koristimo ga. Da nemamo ovako dobre alternative, Giancerinija bi zakivao u zvijezde, ALI imamo bolje igrace od njega, ali ne igraju.
30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Jᴜᴠᴇ, sᴛᴏʀɪᴀ ᴅɪ ᴜɴ ɢʀᴀɴᴅᴇ ᴀᴍᴏʀᴇ
Ale Del Piero aleee

ahmad_tz
Kontakt:

Post Postao/la ahmad_tz » 04 mar 2012, 00:59

Oxygen je napisao/la:Pa i bio bi daleko, sa tim istim koje si nabrojao,ali da nije kiksao protiv smiješnih ekipa kao večeras,dakle sami smo manje više sebi krivi.

Ovdje su polemike nastale samo iz razloga što su nas počeli prozivati,nazivati imenima,da je Juve poguran,kupio meč i sl,znači Juve je kriv jer je sudija griješio i griješi na sve strane,ne bi bilo problema,ali forum je otišao u neku stvar od tada.

Pa kiksao je. Isto sad da ja kazem: Milan bi bio daleko ispred Juventusa da nije izgubio od Intera, Napolia, Lazia, Juventusa, da nije remizirao sa ...

Sudijske greske se svima desavaju, uvjek ih ima. Al reci da bi Juventus imao daleko vise bodova ... Eto sudije su uzele 10 bodova.

Oxygen
Kontakt:

Post Postao/la Oxygen » 04 mar 2012, 01:00

A i @Juventina nas samo gleda,nikakav komentar da da,nikakve riječi utjehe da kaže. :mrgreen:
Kaže Conte: "Bili smo umorni". :cry:

@ahmad - Juventus nema poraza,a pola tih utakmica je imao pobjedu u džepu,pri tome baš protiv loših ekipa,sa tog stanovišta gledam kako smo jeftino gubili bodove.
AMICI DI NESSUNO!
Sebastian G10vinco
INVINCIBLES 2011/12

Padovan
Kontakt:

Post Postao/la Padovan » 04 mar 2012, 01:02

Jel ovo ovako loš prevod ili je Konte na drogama :lol: :mrgreen:
"Večeras smo igrali u 4-3-3 sistemu koji smo koristili i protiv Milana u posljednjih nekoliko minuta. Mogli smo i trebali smo pobjediti večeras, tako da je ovaj remi ostavio gorak ukus u našim ustima."
1992-1995 nikad zaboraviti...

38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

FC Ljuta Krajina

Bianconeri1988
Kontakt:

Post Postao/la Bianconeri1988 » 04 mar 2012, 01:02

Žao mi Contea nekako, svi se okomili na njega jadnika. :mrgreen: :lol:

Ovaj rezultat može imati kontra efekat pa da ekipa poludi i zabijemo Bologni 3 komada, doduše ja ovo govorim nakon svakog remija protiv slabijeg tima, a nikako da proradati taj inat i da nekog nabijemo. :mrgreen:
ahmad_tz je napisao/la:neka ga neka, donio je scudetto prosle sezone zajedno sa Ibrom.
Donio bih i ja Scudetto kad mi sudije ne bi svirale igranje rukom. Na ovakav način:

[youtube][/youtube]
Ž '21!
Senza Fachetti niente scudetti, con Gasperini e Ranieri torni dove eri!
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

Soni
Kontakt:

Post Postao/la Soni » 04 mar 2012, 01:02

Kazem ja Conteu da je imao igraca koji mu nisu bili umorni. Caceresa kad je vec mislio ubacivati je trebao odma ubaciti umjesto Barze. Ostavio bi mjesto za Delpa i Marronea/Eliu. Mrzim kad neko ne zna da prizna svoju gresku!
Jᴜᴠᴇ, sᴛᴏʀɪᴀ ᴅɪ ᴜɴ ɢʀᴀɴᴅᴇ ᴀᴍᴏʀᴇ
Ale Del Piero aleee

JuveSissoko
Kontakt:

Post Postao/la JuveSissoko » 04 mar 2012, 01:03

Oxygen je napisao/la:Pa i bio bi daleko, sa tim istim koje si nabrojao,ali da nije kiksao protiv smiješnih ekipa kao večeras,dakle sami smo manje više sebi krivi.

pa otkad sam na ovom forumu nas nazivaju raznim imenima, cim nesto krenes pisat sto im se ne svidja odmah eto takvih naziva.Od tad sam ja rekao, jbes forumsku solidarnost, neku finocu idemo na isti nivo.Davno je to bilo jos dok smo dovodili Diega i slicno.Jbes zajebanciju, cim nesto suprotno zeljama njihovim napises, ili se pozalis odmah "lopovi, trolovi, ovo ono" e ko ih jbe.
gsol: According to these recent revelations, not only did Juventus win the title in 2005 without cheating but they did it without cheating against direct rivals who were cheating. HahaWOW we had a squad then.No wonder Juvitalia won the WC in 2006.

Bianconeri1988
Kontakt:

Post Postao/la Bianconeri1988 » 04 mar 2012, 01:05

Nas par što smo dugo ovdje najbolje znamo kako je. :mrgreen:

Čim je Juve loš, svi su oni fini, dobri, ovo-ono, daju savjete šta treba šta ne treba, čim Juve zaigra odjednom lopovski klub, sudije ga guraju itd. Licemjerstvo na nivou.

I kad im neko nešto kaže žale se kako mi imamo moderatora kojeg su oni izabrali isto kao i mi.
Ž '21!

JuveSissoko
Kontakt:

Post Postao/la JuveSissoko » 04 mar 2012, 01:06

Bianconeri1988 je napisao/la:Žao mi Contea nekako, svi se okomili na njega jadnika. :mrgreen: :lol:

Ovaj rezultat može imati kontra efekat pa da ekipa poludi i zabijemo Bologni 3 komada, doduše ja ovo govorim nakon svakog remija protiv slabijeg tima, a nikako da proradati taj inat i da nekog nabijemo. :mrgreen:
ahmad_tz je napisao/la:neka ga neka, donio je scudetto prosle sezone zajedno sa Ibrom.
Donio bih i ja Scudetto kad mi sudije ne bi svirale igranje rukom. Na ovakav način:

[youtube][/youtube]
al ovakve klipove i golove neces vidjet na italijanskim stanicama da se vrte i neces vidjet da cijela Italija uzvikuje "lopovi" i slicno, to se samo nama desava vec godinama, i onda ce cude kad neko poludi i jbe im majku svima redom.
dobro su rekli, amici di nessuno
jbo te dan, Napoli drzi mafija, utakmice stele i uzimaju pare i oni nisu lopovi, mi smo lopovi cim nam neki gol sudija pokloni jer pogrijesi.

Oxygen
Kontakt:

Post Postao/la Oxygen » 04 mar 2012, 01:07

JuveSissoko je napisao/la: pa otkad sam na ovom forumu nas nazivaju raznim imenima, cim nesto krenes pisat sto im se ne svidja odmah eto takvih naziva.Od tad sam ja rekao, jbes forumsku solidarnost, neku finocu idemo na isti nivo.Davno je to bilo jos dok smo dovodili Diega i slicno.Jbes zajebanciju, cim nesto suprotno zeljama njihovim napises, ili se pozalis odmah "lopovi, trolovi, ovo ono" e ko ih jbe.
Shvatam te potpuno,ja sam recimo večeras rekao da neću niti na jednoj temi pdfa serie A više pisati,znači samo Juve.

Primjetio sam da fino ne ide,pogotovo jer imamo posla sa dječicom,pri tome i nepismenom,a ne želim se spuštati na nivo koji mi ne dolikuje,drugačije sam odgojen,na forumu se može čovjek i pretvarati da je nešto što nije,ali bolje je ovako,ignorisanje,nadam se da ću uspjeti.
Shvatam sada vas starosjedioce na forumu.
Sorry na OT.
AMICI DI NESSUNO!
Sebastian G10vinco
INVINCIBLES 2011/12

Genghis
Kontakt:

Post Postao/la Genghis » 04 mar 2012, 01:11

----------------------Buffon-------------------
-Lichsteiner--Barzagli--Chielini--Caceres
-----Vidal----------Pirlo-----------Marchisio
------Pepe-------Matri----------Lavezzi(1)

Eto, ja mislim da sa ovakvom postavom bi se moglo doći minimalno do 1/4 u LP (uz naravno jaku klupu) i biti uz Milan glavni konkurent za scudetto, a ne izgleda nerealno ... jer stvarno mislim da bi Caceres trebao počinjati od prve minute, Juve ima najboljeg golmana na svijetu (u najgorem slučaju drugog najboljeg), i vjerovatno jednu od najboljih odbrana. Za Pirla ne treba trošiti previše riječi, a tu je i Marchisio, koji je bio glavni igrač u prvom dijelu polusezone, zadnjih par utakmica mu je malo forma opala, ali primjeti se potencijal koji ima. Vidal isto jedan vrlo dobar i borben igrač, nekad malo sere šutevima ko lampard, al' u svakom slučaju dosta koristan. U napadu Matri je igrač odluke, Pepe je jedan solidan igrač i Lavezzi, kao moguće pojačanje baš nešto što treba Matriju u napadu - neko ko će pokupiti loptu od Pirla ili Marchisija i rastegnuti odbranu, tj otvoriti prostor za Matrija, jer znamo kakvu završnicu ima (a ne usporiti igru totalno kao Vučinić ili Boriello). Quagliarella je igrač koji bi mogao možda igrati umjesto Pepea, jer stvarno je dosta dobrih partija pružio za udine i italijansku repku, ako se vrati u tu formu, moglo bi biti svašta ... et ja bezveze se raspisao nešto, a nisam toliko upućen u Juve kao neki ovdje, tek sam "u zadnje vrijeme" ih počeo pravo gotivit, jest da ih pratim malo duže, ali eto, čisto onako da podijelim svoje mišljenje o ovom svjetskom, a prije svega italijanskog GIGANTU.
★ 32 SCUDETTI ★ VINTI SUL CAMPO ★

Juventus (32) ★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★
Sebastian Vettel (4) ¤ ¤ ¤ ¤
Jose Mourinho (7+4+1+2) + * # + ★ + + * + + * ★ * +

JuveSissoko
Kontakt:

Post Postao/la JuveSissoko » 04 mar 2012, 01:15

po meni ta ekipa je slaba za LP, da ne govorim o cinjenici da ce Barzagli slijedece sezone biti stariji igrac i sumnjam da ce ponovit ovu sezonu.Pepe- no comment.Marchisio se s vremena na vrijeme pogubi kao i Vidal, popusili bi mi u LP pravo. :mrgreen:

Oxygen
Kontakt:

Post Postao/la Oxygen » 04 mar 2012, 01:15

@genghis
Nešto tako će i biti,bit će doveden taj napadač o kome pričaš,ja lično priželjkujem Rossia ili Jovetića mada će i Giovinco imati prostora jer bi se trebao vratiti,u principu, bit će mislim i jači tim od tog,zapravo,siguran sam.
AMICI DI NESSUNO!
Sebastian G10vinco
INVINCIBLES 2011/12

Bianconeri1988
Kontakt:

Post Postao/la Bianconeri1988 » 04 mar 2012, 01:16

Rano je za te prognoze, sačekajmo da završi sezona pa ćemo na ljeto o tim promjenama i igračkom kadru za sljedeću sezonu.

Meni najviše smeta to i ono što me boli što nas niko nije nadigrao i recimo kao plod te dobre igre zabio neki gol iz dobre akcije, mi svaki gol primimo na način da pogriješi neki naš igrač, mi sami sebe pobjeđujemo.
JuveSissoko je napisao/la: al ovakve klipove i golove neces vidjet na italijanskim stanicama da se vrte i neces vidjet da cijela Italija uzvikuje "lopovi" i slicno, to se samo nama desava vec godinama, i onda ce cude kad neko poludi i jbe im majku svima redom.
dobro su rekli, amici di nessuno
jbo te dan, Napoli drzi mafija, utakmice stele i uzimaju pare i oni nisu lopovi, mi smo lopovi cim nam neki gol sudija pokloni jer pogrijesi.
To znamo mi koji svakodnevno pratimo italijanske medije i čitamo ili pišemo po italijanskim forumima, ali hajd ti objasni to ovim tinejdžerima ovdje!? Sve to prosipa neku silu na forumu i glumi pametnjakovića. Prati fudbal 3 godina i odjednom je upučen u sva dešavanja u italijanskom fudbalu.
Ž '21!

JuveSissoko
Kontakt:

Post Postao/la JuveSissoko » 04 mar 2012, 01:19

Bianconeri1988 je napisao/la:Rano je za te prognoze, sačekajmo da završi sezona pa ćemo na ljeto o tim promjenama i igračkom kadru za sljedeću sezonu.

Meni najviše smeta to i ono što me boli što nas niko nije nadigrao i recimo kao plod te dobre igre zabio neki gol iz dobre akcije, mi svaki gol primimo na način da pogriješi neki naš igrač, mi sami sebe pobjeđujemo.
to si upravu, ne znam jel ijedna ekipa sastavila protiv nas ono neku extra akciju koja je neodbranjiva i da kazes al nam ga zabise iz akcije.Sve su to neke glupe greske, kontre ili neka glupa rasciscavanja koja na kraju rezultiraju golom.Frustrirajuce.Samo se sjeti Napolia i kako smo golove primali :?

Glupost
Kontakt:

Post Postao/la Glupost » 04 mar 2012, 01:20

dizda22 je napisao/la:
JuveSissoko je napisao/la:
ahmad_tz je napisao/la:Pa i da sam stavio to opet bi bilo isto. Kao da je sramota izgubiti u derbiju ili od prvog na tabeli. Sramota je ne dobit Chievo kod kuce, sa cjelim timom i uz pomoc sudija.
evo sta si napisao i "ostao ziv".Pravis se slijep na sudijsku pomoc Milanu i sam sebi skaces u usta da je sramota ne pobijedit Chievo, cime ti je odgovoreno da je sramota ne pobijedit Juventus koji ne moze pobijedit Chievo, valjda sad razumijes besmislenost tvog posta, a pogotovo ovo vezano za sudije, nakon Sedorfove ruke, padanja Ibrahimovica, Boatenga, Robinha te skorasnjeg udaranja tri igraca Juventusa kao da je ragbi utakmica.
prijatelju malo pogledaj ovaj klip,red bi bio... a i svi navijaci juventusa!

http://www.***tube.com/watch?v=__LwsOwviL4&feature=g-all&context=G260357eFAAAAAAAABAA" onclick="window.open(this.href);return false;
Smijesan video, sada ispade svaka situacija za Milan je bila regularna a za Juve nije.
Noi Soli !!! Drughi Ultra Curva Sud

mdss
Kontakt:

Post Postao/la mdss » 04 mar 2012, 01:21

Oxygen je napisao/la:
JuveSissoko je napisao/la: pa otkad sam na ovom forumu nas nazivaju raznim imenima, cim nesto krenes pisat sto im se ne svidja odmah eto takvih naziva.Od tad sam ja rekao, jbes forumsku solidarnost, neku finocu idemo na isti nivo.Davno je to bilo jos dok smo dovodili Diega i slicno.Jbes zajebanciju, cim nesto suprotno zeljama njihovim napises, ili se pozalis odmah "lopovi, trolovi, ovo ono" e ko ih jbe.
Shvatam te potpuno,ja sam recimo večeras rekao da neću niti na jednoj temi pdfa serie A više pisati,znači samo Juve.

Primjetio sam da fino ne ide,pogotovo jer imamo posla sa dječicom,pri tome i nepismenom,a ne želim se spuštati na nivo koji mi ne dolikuje,drugačije sam odgojen,na forumu se može čovjek i pretvarati da je nešto što nije,ali bolje je ovako,ignorisanje,nadam se da ću uspjeti.
Shvatam sada vas starosjedioce na forumu.
Sorry na OT.

ja sam davno rekao za tu djecu na forumu al vi se svi pravili fini nema sta biti fin odmah u kost jer sad ste vidjeli kako to izgleda kad se sinteristi,merdisti i onaj napolitanac tj sm..ar @MaGiCa udruze zato ubuduce samo ostro i cvrsto do kosti :D

morao sam se vratiti na forum jer poceli su na temi seria A vrijedati juve i moje drugove juventine a to nece ici
dosta im se pustalo
Zadnja izmjena: mdss, dana/u 04 mar 2012, 01:25, ukupno mijenjano 1 put.

Zaključano

Natrag na “Juventus FC”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.