Bila je teška utakmica, imali smo rezultatski zaostatak, ali opet smo se vratili i slavili sa 2:1. To pokazuje izuzetan timski duh i kvalitet koji imamo u ekipi."
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis
Prevelika?armin arsenalovac je napisao/la:znal neko sto ne mogu da stavim sliku ovdje na ovaj avatar !
ma profil postavke i avatar odem,al smanjim je sve i opet nece **** je dedoArnelinho je napisao/la:Prevelika?armin arsenalovac je napisao/la:znal neko sto ne mogu da stavim sliku ovdje na ovaj avatar !![]()
Ako znaš gdje se postavlja, onda je jedino to razlog.
A neceArnelinho je napisao/la:Stavi 96x96 ,pa javi.
nedim1993 je napisao/la:evo od wenger posle utakmice za Bosca![]()
Bila je teška utakmica, imali smo rezultatski zaostatak, ali opet smo se vratili i slavili sa 2:1. To pokazuje izuzetan timski duh i kvalitet koji imamo u ekipi."
evo uspio samArsenalisation je napisao/la:Nemas sta trazit...![]()
Uzmes sliku koju god hoces(sa neta ili sa kompa) i posjetis http://resizepic.com/,i sam sebi postavis sirinu visinu i doci ce ti avatar,kako treba ,a ne da skracujes u paintu ili slicno...
Gdje nije,specijalno za tebe...armin arsenalovac je napisao/la:HAHAHHAHAHAHAHA ja taman postavio,kad on mi drugu stavi' hahahahaha,aj nema veze neka ove tvoje bolja je![]()
![]()
hahaha bas ti hvalaArsenalisation je napisao/la:Gdje nije,specijalno za tebe...armin arsenalovac je napisao/la:HAHAHHAHAHAHAHA ja taman postavio,kad on mi drugu stavi' hahahahaha,aj nema veze neka ove tvoje bolja je![]()
![]()
Imas najjaci avatar sad...Vidis ti kakav je zivot,sad si na dnu,sad na vrhu...
ma ajde' nece me valjda zajebavatArnelinho je napisao/la:Promijeni sad šifru ili izbriši post.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.