Mirza Teletović
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74
Re: Mirza Teletović
To tata i poljubi Kidda sto vjeruje u tebe
To me, Pink Floyd were Aliens from another Galaxy far far away. They were our Brothers who came to Earth to heal us, help us fight to get through wars, greed, crime, corruption, loneliness, heartbreak, to warn us of the path humanity is heading,
-
- Kontakt:
Evolution87 je napisao/la:gledam, gledamWakaFlocka je napisao/la:bit ce, samo gledajEvolution87 je napisao/la:nista od mirze veceras...
evo ga prvi poeni
edit: evo ga jos
vidovit sam haha

Bravo Mirza kraljuuuu
kakav brat kakva ludnica....hahahahaha 0/3
ma daj je vamo 2/2 toooooooooooooooooooooooooooo
ma daj je vamo 2/2 toooooooooooooooooooooooooooo
upravo, ajmo mirza 20+, derozan preko 21, pierce ispod 15 i da netsi dobiju ajmoooanel77 je napisao/la:dvije brzinske za ostajanje budnima ...
Da te volim duša zna, draga moja BiH
Gracias, Iker! Grande Capitán! Najveći svih vremena!
- L'Avvocato
- Kontakt:
Kako su glupi sad ispali ovo je nevjerovatno. Pa Mirza im sam na trici, ljudi idu na Pirsa i to sporo do bola. Jel iko gledao na sat jbt 

★★★
"Uči(čitaj), u ime Gospodara tvoga koji stvara."(Al-Alaq)
"Uči(čitaj), u ime Gospodara tvoga koji stvara."(Al-Alaq)
- sigurnoable
- Kontakt:
Je li neko primjetio Teletovic nije htio da nabaci Piercu kad je sutao slobodna?
joj ovaj pierce će me ljuljnut ko da gledam
na slobodnim je pričo sa valančiaunasom
na slobodnim je pričo sa valančiaunasom
Da te volim duša zna, draga moja BiH
hoce li se nastaviti Washington-Houston???
Biti srcem vezan, u tome leži snaga..
A ja mislio samo kod nas u Gorazdu dvorana prokisnjava :O nista izgleda udarila kriza i amereAdibhf88 je napisao/la:NK/RK Krivaja je napisao/la:prokisnjava DC.esprit24 je napisao/la:Ljudi znal neko sta je sa utakmice Washington-Houston igro sam je na kladionici :/

ima neka hijerarhija jbg.. na Mirzi je da se penje.. polahko.L'Avvocato je napisao/la:Kako su glupi sad ispali ovo je nevjerovatno. Pa Mirza im sam na trici, ljudi idu na Pirsa i to sporo do bola. Jel iko gledao na sat jbt
glupost za hrabre je sebičan lijek
Dis tajm nekst jer, vil'bi čempions of Jurop
Dis tajm nekst jer, vil'bi čempions of Jurop
-
- Kontakt:
za 35 minuta su najavili da ćeesprit24 je napisao/la:hoce li se nastaviti Washington-Houston???
de braco ako Boga znate...deinstaliro sam vlc i opet instaliro...
otvorim ovo : http://74.118.195.206/basketball.luac" onclick="window.open(this.href);return false;
kopiram CITAV text od prvog do zadnjeg znaka i stavim u notepad i na desktop..dole mi ponudi da ga save kao .txt ja promjenim u basketball.luac..onda nadjem vlc-lua-sd i kopiram tu..pita me ono continue,skip ja idem continue i kopira se..otvorim vlc i nista :/
otvorim ovo : http://74.118.195.206/basketball.luac" onclick="window.open(this.href);return false;
kopiram CITAV text od prvog do zadnjeg znaka i stavim u notepad i na desktop..dole mi ponudi da ga save kao .txt ja promjenim u basketball.luac..onda nadjem vlc-lua-sd i kopiram tu..pita me ono continue,skip ja idem continue i kopira se..otvorim vlc i nista :/

ev upravo treba da pocnu, u svakom slucaju hvala tiplavetniloo je napisao/la:za 35 minuta su najavili da ćeesprit24 je napisao/la:hoce li se nastaviti Washington-Houston???

Biti srcem vezan, u tome leži snaga..
- legenda reala
- Kontakt:
Ova druga je bila u njegovom stilu 

Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
vlc me sjeba
morao sam restartovati komp 2 puta i nisam vidio 2 Mirzine trojke

-
- Kontakt:
vec sam ti odgovorio na ovo...mirzatele je napisao/la:de braco ako Boga znate...deinstaliro sam vlc i opet instaliro...
download & install VLC
download http://74.118.195.206/basketball.luac << right click, click Save Link As
place the basketball.luac file in this folder: C:\Program Files (x86)\VideoLAN\VLC\lua\sd, or wherever you installed VLC
open VLC and go to View -> Playlist and select /r/nba under "Internet" and select whatever game you wanna watch
pokusaj ovu metodu. ponavljam, nemoj ti raditi copy past, nego idi sa Save Link As.
Jesmo jarane, nesto se ne gotive njih dvojica izgleda!sigurnoable je napisao/la:Je li neko primjetio Teletovic nije htio da nabaci Piercu kad je sutao slobodna?
morate imati najnoviji vlc 2.1.2 bar u mene tako radi ovi stariji nece
- Ponos Torina
- Kontakt:
odes ovaj link na njega desni klick save as i neka ti bude text file nista nemoj ime mjenjati,stavi ga na desktop...mirzatele je napisao/la:de braco ako Boga znate...deinstaliro sam vlc i opet instaliro...
uradi kopy taj fajl i ode na odrediste gdje ti je instaliran vlc-lua-sd i tu u sd kopiraj fajl sa dektopa i pokreni vlc i treba ti biti ovako..

HDstreamNets
hvala jos jednom za LeaguePass

Zadnja izmjena: Ponos Torina, dana/u 12 jan 2014, 02:21, ukupno mijenjano 1 put.
usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
nije ni vidio ja mislim, pricao je s onim frajerom iz raptorsaAuraExtra je napisao/la:Jesmo jarane, nesto se ne gotive njih dvojica izgleda!sigurnoable je napisao/la:Je li neko primjetio Teletovic nije htio da nabaci Piercu kad je sutao slobodna?

Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.