Ebote mene blam ovo citati,kako je pitarima ne mogu ni zamisliti, kakvo prskanje gospodina mirvaha...
Premijer liga BiH - aktuelno
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Ako radiš, jel ti u firmi imaju istu platu. Ne može iste uslove imati Turda i Ljajić.

-
- Kontakt:
Moram priznat da mi je danas tesko
nek crknu dusmani, najjaci smo
-
- Kontakt:
Ne razumijes jednostavno. Ne znam jesi li ikad igdje trenirao/igrao neki timski sport bar na amaterskom nivou. Nema zajednistva i ekipe. Cuj Ristovski posebnu sobu ima, pa nije Maldini. Sve ovo sto sad isplivava je meni jedan od ljudi koji se nalaze na ovom spisku potvrdio jos prije 2 mjeseca.
Shvati da nisi firma. Shvati da ti je bitnije imati ekipu, klapu, zajedništvo ili TIM na terenu nego u firmi.
Blago nama sa 301 personom i Šrekom koji to sve plaća.
Postao/la 19vendetta87 » 14 sep 2024, 22:48
Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)
Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)
-
- Kontakt:
Pa ko ovo slika i objavljuje, stvarno je idiotizam..
Brkas pojmove, plata i ti licno uslovi su razliciti i to je normalno, izdvajanje iz grupe pod plastom uslova ti je ubijanja tima, kohezije i svega sto jednu grupu treba zajedno da dovede do istog cilja

- Threeplanetrees
- Kontakt:

Tisuću petsto
Ala… ajd bar je bilo ljudi da se moze Bela igrati

- AjkulaCekicarka
- Kontakt:
Vrati se, sve ti je oprošteno.
I zatvaranje severa čak.
I zatvaranje severa čak.
- StrikeWarzone
- Kontakt:
Priča se da Ljajić posjećuje još jednu sobu, ali ne na svom spratu. Tik pogodi.

Htjeli su da te gase, yeb'o si im mater!
- LavoviGabela
- Kontakt:
FK Velež je u 2024. godini imao ukupnu vrijednost imovine od 6.837.691 KM. Ukupni prihodi kluba iznosili su nešto više od 6 milijuna KM, pri čemu je iz proračuna osigurano 4.282.057 KM. Za razliku od gradskog rivala, Velež je poslovnu godinu završio s dobiti većom od 1,26 milijuna KM. Klub je službeno prijavio 53 zaposlena.

Giorgos Tzavellas : "Bijeg iz sela. Čestitam svim suigračima"
- Threeplanetrees
- Kontakt:
Vidi ovoga pala kiša ne može u njivu po blatu pa od dragosti pun adrenalina uletio na forum 

U tom slučaju sam ja itekako zabrinut za njega. Nije baš da mu je to vrhunac jbg.StrikeWarzone je napisao/la: ↑11 sep 2025, 12:18Priča se da Ljajić posjećuje još jednu sobu, ali ne na svom spratu. Tik pogodi.![]()
@Devedestka - brat, legenda, MANGUP!
Husref Musemić - Babuka.
Husref Musemić - Babuka.
- LavoviGabela
- Kontakt:
A to je vaš glavni sport u Podvelezju uz standardno kamena sa ramena bratooThreeplanetrees je napisao/la: ↑11 sep 2025, 12:23Vidi ovoga pala kiša ne može u njivu po blatu pa od dragosti pun adrenalina uletio na forum![]()

- Threeplanetrees
- Kontakt:
Nisi dobar budalice jedna seoska idi poprskaj praske i ne glupiraj se. Ako ih baje napadnu izaće na osam marakaLavoviGabela je napisao/la: ↑11 sep 2025, 12:33A to je vaš glavni sport u Podvelezju uz standardno kamena sa ramena bratooThreeplanetrees je napisao/la: ↑11 sep 2025, 12:23Vidi ovoga pala kiša ne može u njivu po blatu pa od dragosti pun adrenalina uletio na forum![]()
![]()

kaze lik cija osnovna ekonomska djelatnost naselja u kome se nalaze su standovi pored magistrale za prodaju voca i povrcaThreeplanetrees je napisao/la: ↑11 sep 2025, 12:36Nisi dobar budalice jedna seoska idi poprskaj praske i ne glupiraj se. Ako ih baje napadnu izaće na osam marakaLavoviGabela je napisao/la: ↑11 sep 2025, 12:33A to je vaš glavni sport u Podvelezju uz standardno kamena sa ramena bratooThreeplanetrees je napisao/la: ↑11 sep 2025, 12:23Vidi ovoga pala kiša ne može u njivu po blatu pa od dragosti pun adrenalina uletio na forum![]()
![]()
![]()

[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
- LavoviGabela
- Kontakt:
Vidim upućen si dobro, lijepo vam ide na sadnja na Svinjarini, pardon poslijeratnom PodveležuThreeplanetrees je napisao/la: ↑11 sep 2025, 12:36Nisi dobar budalice jedna seoska idi poprskaj praske i ne glupiraj se. Ako ih baje napadnu izaće na osam marakaLavoviGabela je napisao/la: ↑11 sep 2025, 12:33A to je vaš glavni sport u Podvelezju uz standardno kamena sa ramena bratooThreeplanetrees je napisao/la: ↑11 sep 2025, 12:23Vidi ovoga pala kiša ne može u njivu po blatu pa od dragosti pun adrenalina uletio na forum![]()
![]()
![]()

Ma treba ga razumit, loš pazarni dan na megapijaci u Vrapčićima bioTefalTava je napisao/la: ↑11 sep 2025, 12:42kaze lik cija osnovna ekonomska djelatnost naselja u kome se nalaze su standovi pored magistrale za prodaju voca i povrcaThreeplanetrees je napisao/la: ↑11 sep 2025, 12:36Nisi dobar budalice jedna seoska idi poprskaj praske i ne glupiraj se. Ako ih baje napadnu izaće na osam marakaLavoviGabela je napisao/la: ↑11 sep 2025, 12:33
A to je vaš glavni sport u Podvelezju uz standardno kamena sa ramena bratoo![]()
![]()
![]()

- Threeplanetrees
- Kontakt:
Vidi se vaša sličnost u mitomanisanju i viđenju stvari koje nisu istinite i nemaju veze s vezom. Mi mostarci kada škutor to radi nazivamo šagoljanje. Kako tebe nazvati nemam pojma