Oni ovo pokusavaju od kad je on krocio u klub,neka ode al kad dodje ovaj sto je jaci od njega,do tada nek i dalje udaraju sa svih strana.Tatamata1946 je napisao/la: ↑19 sep 2025, 19:44Oni mole Boga da nam ode Mirvic
Znaju da nismo imali srece i znanja, plus sudije i savez...
Ali znaju da ce nas kad tad procepiti jer imamo pare dok imamo Mirvica
FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
-
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Ma mrze nas upravo zato sto imamo Mirvica vjerujte mi. Ne mogu da gledaju diva nikako. Nastanu sto mislim da nije dobro za klub da biznismen vodi. Jer kad biznismen napravi dobru ekipu od 18 igraca, i ako mu u medjuvremenu izleti igrac dobar za jeftine pare, iako ce tjanigrac pokvaiti atmosferu u ekipi, on ce ga kupiti. E to je greaka. Ostalo sve ok
-
- Kontakt:
Kao direktor ili predsjednik moras biti dobar biznismen prije svega. Nije to samo tako u sportuGalantni je napisao/la: ↑19 sep 2025, 20:54Ma mrze nas upravo zato sto imamo Mirvica vjerujte mi. Ne mogu da gledaju diva nikako. Nastanu sto mislim da nije dobro za klub da biznismen vodi. Jer kad biznismen napravi dobru ekipu od 18 igraca, i ako mu u medjuvremenu izleti igrac dobar za jeftine pare, iako ce tjanigrac pokvaiti atmosferu u ekipi, on ce ga kupiti. E to je greaka. Ostalo sve ok
Da sam na mjestu protivnika, ja Mirvića nikada ne bih dirnuo sa mjesta predsjednika i vlasnika kluba
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli