FK Sarajevo

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Koga želite za trenera FK Sarajevo?

Husref Musemić
98
36%
Darko Milanič
35
13%
Miodrag Božović
6
2%
Fedja Dudić
42
15%
Neki drugi trener iz BiH ili regiona
25
9%
Samo stranac
70
25%

Ukupno glasova: 276

napoleon72
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la napoleon72 » 19 sep 2025, 16:49

RaymondRed je napisao/la:
19 sep 2025, 15:59
Antikloc je napisao/la:
19 sep 2025, 13:09
Btw ,ova prica oko Mamica,kriminala i kradja me podsjeca na jedan dobar vic:
Pita sin oca ; Mozes li mi objasniti razliku izmedju teoretskog i prakticnog. Odgavara otac -Hocu,to je lako. Eno idi pitaj majku i sestru bi spavale sa onim i onim komsijom za 2000 maraka. Pita sin mamu,ona malo ko necka se,pa kaze bi,pita sestru ,ona odmah skoci,hocu,gdje je . Vrati se sin ocu i isprica mu sta su rekle. Onda otac veli vidis mi teoretski u kuci imamo 4 hiljade maraka a prakticno imamo dvije qurve :mrgreen:
Zalosno. Cast,postenje i Sarajevo se ne prodaje.
Sto se tice te price ,treba sacekati razvoj situacije,pa cemo onda pricati.
Treba se okrenuti Velezu,sportu i fudbalu. Pobjedom hvatamo prikljucak. Favoriti smo ,po kladionicama,bolji smo. Nadam se da ih je naš Husref ,malo psiholski smirio i da cemo odigrati u skladu svojih nemalih mogucnosti.
Subota ce biti lijep jesenji dan,pravi momenat za odlazak na Koševo !!
Nemoj vise o vicevima Bgt
Klocina misli da je duhovita
GRMI SA SJEVERA!
1946

Sumnja ubija više snova, nego što će neuspjeh ikada.

NazorUso
Kontakt:

Post Postao/la NazorUso » 19 sep 2025, 16:54

Zeko87 je napisao/la:
19 sep 2025, 15:54
NazorUso je napisao/la:
19 sep 2025, 15:12
Kako sam ja došao nemamo nikakvih problema, igrači rade više nego dobro, postavlja se pitanje kako to prenijeti na teren, da radimo 60% sa treninga bilo bi sve bolje.

E vidi ti njemu izjave ? Kako je on dosao nema problema ali ne moze zalaganje s treninga prenijeti na utakmicu ?!
Koga on yebe vise... Idi ubleho, pregazilo te vrijeme !!!
U suštini ono što je bit trenerskog posla javno priznaje da nije u stanju uraditi.
Tacno tako.
Ali bitno je imati qrcevit stav, yebo bodove, yebo igru. Pare su bitne !!!
"Stvarno ne shvatam ovo pisanje po forumu o strancima. Kao imamo previse stranaca ??? :?:
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC

vedinjo98
Kontakt:

Post Postao/la vedinjo98 » 19 sep 2025, 17:08

NazorUso je napisao/la:
19 sep 2025, 16:54
Zeko87 je napisao/la:
19 sep 2025, 15:54
NazorUso je napisao/la:
19 sep 2025, 15:12
Kako sam ja došao nemamo nikakvih problema, igrači rade više nego dobro, postavlja se pitanje kako to prenijeti na teren, da radimo 60% sa treninga bilo bi sve bolje.

E vidi ti njemu izjave ? Kako je on dosao nema problema ali ne moze zalaganje s treninga prenijeti na utakmicu ?!
Koga on yebe vise... Idi ubleho, pregazilo te vrijeme !!!
U suštini ono što je bit trenerskog posla javno priznaje da nije u stanju uraditi.
Tacno tako.
Ali bitno je imati qrcevit stav, yebo bodove, yebo igru. Pare su bitne !!!
Bas tako. Ono sto mu je prije prolazilo sada svako ziv vidi i zna se postaviti na odgovarajuci nacin.

Situacija je toliko losa da su svi igraci deprimirani, ubijeni u pojam, te zbog toga u ovoliko utakmica nisi imao ni da jedan igrac uradi nesto na individualni kvalitet. Pogubljeni smo i normalno je da svi vide ovu ekipu ko plijen.
FK SARAJEVO
Titula: ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
Kup: ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐

relativizam
Kontakt:

Post Postao/la relativizam » 19 sep 2025, 17:17

Jadni umorni deprimirani i dekocentrisani manekeni, treba vidjeti da ih gladimo po mudimma, spremit im supicu, poslat 10ak dana na Maldive o trosku klubu ne bi li se oporavili

Pitar6785
Kontakt:

Post Postao/la Pitar6785 » 19 sep 2025, 17:22

jurisicduska je napisao/la:
19 sep 2025, 00:34
Ma jok brate ne podržavam ulazak osuđenih osoba u klub, taman da mi je tata i da će nam donijet 40 trofeja. I mislim da to ne trebam ni objasniti sto jer se odgovor krije u prvoj rečenici.
Oboica Brace MAMIC su osudjeni, (50%) radi toga sto ljudi nisu bili placeni onoliko koliko je njihova fer vrijednost, drugi (50%) je zato sto su 800 nivoa od ostali sa znanjem, rijeka osvoila DK cim su se oni izmakli, losi rezultati losa prodaja igraca gubici vec ove godine preko 40 m€. Sve odkad su oni otisli a vidi cuda od toliko tuzbi NIJEDNA TUZBA DA SU PODPLATILI NEKU UTAKMICU NAMJESTILI REZULTAT PODKUPILI SUDIJU.

Njihova presuda je cisto radi naplate svojih usluga na nelegalan nacin.

Ako je Dinamo vec od sad nakon 4 godine izgubio 40 m€ nikog zivog nisu tako reci prodali ostali bez ijednog trofeja cinimi se i jedva drugi ocemu mi pricamo. Cak i prve 2-3 godine Mamic ih je drzo koliko je mogao na daljinu.

Naravno da najvise zasluga ima ZDRAVKO MAMIC i da Goran nije zdravku do pupka, ali sigurno neznanje zoranovo ce zdravko koliko toliko korigivat (braca su).

E sad sta ce bit Zoranova zadaca na koliko vremena kad starta to je nesto drugo… i ako je ovo Mirvicevo mazanje ociju navijacima u vidu toga da je ovo samo ugovor na dva mjeseca da nebi navijaci pravili pobunu onda to je nesto drugo

mire971
Kontakt:

Post Postao/la mire971 » 19 sep 2025, 17:25

Shane Maroodza ?

Pendulum
Kontakt:

Post Postao/la Pendulum » 19 sep 2025, 17:39

mire971 je napisao/la:
19 sep 2025, 17:25
Shane Maroodza ?
Zimbabve. :bih:
Postao/la 19vendetta87 » 14 sep 2024, 22:48

Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)

N3R3D
Kontakt:

Post Postao/la N3R3D » 19 sep 2025, 17:39

mire971 je napisao/la:
19 sep 2025, 17:25
Shane Maroodza ?
Šta sa njim? Valjda je još sa prvim timom.

tuitamo
Kontakt:

Post Postao/la tuitamo » 19 sep 2025, 18:06

Četiri godine vladavine Mirvića u Sarajevu: Velika imena nisu donijela rezultat, lutanje sa strukom ne prestaje

https://www.klix.ba/sport/nogomet/cetir ... e_vignette

H8Z7
Kontakt:

Post Postao/la H8Z7 » 19 sep 2025, 18:21

tuitamo je napisao/la:
19 sep 2025, 18:06
Četiri godine vladavine Mirvića u Sarajevu: Velika imena nisu donijela rezultat, lutanje sa strukom ne prestaje

https://www.klix.ba/sport/nogomet/cetir ... e_vignette
U sridu
Ne reci mi hvala to ne tražim od tebe, srce na terenu dovoljno je za mene

L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!

plisek
Kontakt:

Post Postao/la plisek » 19 sep 2025, 19:06

slika
e moji debili, evo ko vam pise tekstove protiv kluba vi ga podrzavate. on zivi od mrznje prema nama i ceka da se ugasimo a vi fol pisete svaka cast. i ne treba nam bolje biti kad mrzite svoj klub ko i ovaj degen
2x šampion Jugoslavije
5x šampion Bosne i Hercegovine
8x osvajač Kupa BiH
1x osvajač Superkupa BiH
--Najtrofejniji klub u Bosni i Hercegovini--
---------Saraj'vo, za tebe zivimo!!--------

HordasFks
Kontakt:

Post Postao/la HordasFks » 19 sep 2025, 19:14

plisek je napisao/la:
19 sep 2025, 19:06
slika
e moji debili, evo ko vam pise tekstove protiv kluba vi ga podrzavate. on zivi od mrznje prema nama i ceka da se ugasimo a vi fol pisete svaka cast. i ne treba nam bolje biti kad mrzite svoj klub ko i ovaj degen
Kreten raspali
Ko te nije volio,nije ni obolio❤️

HyperOS
Kontakt:

Post Postao/la HyperOS » 19 sep 2025, 19:29

plisek je napisao/la:
slika
Gdje su nasi novinari da nam sad pisu kako je med i mlijeko, a mi telad sa kojom je lahko manipulisati.

Ne treba nama niko nista pisati, kada sam pogledas gdje smo i u kakvoj situsciji.
Da smo prvi iznad crte za ispadanje iz lige a pritom smo najskuplja ekipa ikada u ligi.

Opet pokusavate izvrtati i prebacivati da nas neko mrzi. Neka nas mrze, kad smo najbolji i najjaci bar trebamo biti. To je prirodno. Ali nas najvise mrzi Mirvic. Jer on da ima imalo ljubavi, mi bi danas bili na skroz drugom, vecem i boljem nivou.

Tatamata1946
Kontakt:

Post Postao/la Tatamata1946 » 19 sep 2025, 19:44

plisek je napisao/la:
slika
Oni mole Boga da nam ode Mirvic
Znaju da nismo imali srece i znanja, plus sudije i savez...
Ali znaju da ce nas kad tad procepiti jer imamo pare dok imamo Mirvica

Sazg
Kontakt:

Post Postao/la Sazg » 19 sep 2025, 20:01

N3R3D je napisao/la:
19 sep 2025, 12:40
bvsic je napisao/la:
19 sep 2025, 12:39
N3R3D je napisao/la:
19 sep 2025, 12:35
Mušija
Beganović - Ristovski - Jović - Kuprešak
Cimirot - Krdžalić
Guly - Mlinarić - Ljajić
Renan

Odlučio bi se za ovu postavku ako je Beganović zdrav. Beganović i Ristovski će definitivno igrati u svakoj utakmici u kojoj su zdravi, a čini se i da je to najbezbolnija opcija dok se ne vrati Gojković. Jović kao jedini zdravi stoper koji igra lijevom nogom u ekipi i Kuprešak koji je definitivno pet puta bolji igrač od Kapetanovića.

Cimirot i Krdžalić u veznom redu isključivo jer nam treba lopta u našim nogama jer ne igramo više na tranziciju, nego na duži posjed i kreiranju šansi kroz isti. Kao opcije u drugom poluvremenu imamo Đorđevića, Elezija (valjda je spreman za 15-20 minuta), Hamzića, Nurkovića, Mamas (valjda može 15 minuta odigrati).

Guly bi po meni trebao igrati po desnoj strani, jer ovo gdje on ulazi sa lijeve strane na desnu nogu do sada nam ne daje neki rezultat, a definitivno bi bekove stavili pod veći pritisak da Beganović i on igraju po toj strani i uvijek bi stvarali višak jer bi igrali 3na2, 2na1 u zadnjoj trećini terena.

Ljajić i Kuprešak koji bi igrali po toj lijevoj strani, tu bi bilo veliki problem jer kada bi se obojica digli previsoko svaka oduzeta lopta bi bila žuti karton po nas jer to nisu baš igrači koji se mogu brzo vratiti u fazu odbrane, ali definitivno da Kuprešak sa svojim kretanjem iza leđa Ljajića ostavljao puno prostora za njega i njegovu igru 1 na 1 sa protivnikom i naravno izvlačenje njihovih par igrača iz šesnaesterca te veće šanse za postizanje pogotka nakon centaršuta.

Mlinarićeva - Renan - Iskreno Mlinarića bi forsirao iza špica jer je puno bolji trkački od Ljajića, a odlično vreba situacije gdje se lopta odbija i postiže pogodak. Koliko god ljudi Renana osporovali, trenutno je nama Renan jedina napadačka opcija i ako on proigra i postigne 7-8 pogodaka do kraja polusezone mi možemo prodisati.

Đorđević, Elezi, Mamas, Kyeremeh, Chidi... Sasvim solidne i fine opcije sa klupe :D

Čak šta više tog stopera koji je prebačen iz B tima hvale svi, a igra lijevom nogom. Definitivno treba probati!
VOLIM TE SARAJ'VO!
Ma Elezi il je oporavljen il nije, povreda ramena sumnjam da ima tu sta pametovat. Ako je spreman umjesto Krdzalica upada i tjt
Bolje ga uvoditi po 15 minuta tri utakmice, nego rizikovati. Elezi je igrač koji može donijeti prevagu na terenu, srčan, borac i karakteran. Žao mi je što je doživio tu nesretnu povredu.
Za ono kratko vrijeme što smo ga gledali pokazao je da je vrhunski majstor. Fakat velika šteta radi povrede. Ne znam kako će ga uvoditi kad reće Hus na press - u da Elezi trenira odvojeno od ekipe i da mu je zdravstveno stanje kao i prije 7 dana. Ako se ikad ova ekipa kompletira bićemo među 5 balkanskih ekipa.

SHZ82
Kontakt:

Post Postao/la SHZ82 » 19 sep 2025, 20:07

taman kad se svi vrate na zimu, vjerovatno sa novim trenerom da osiguramo opstanak i odbranimo kup ako prezivimo jesen u kupu

fks74
Kontakt:

Post Postao/la fks74 » 19 sep 2025, 20:16

SHZ82 je napisao/la:
19 sep 2025, 20:07
taman kad se svi vrate na zimu, vjerovatno sa novim trenerom da osiguramo opstanak i odbranimo kup ako prezivimo jesen u kupu
Halalio bi trofeje i Evropu 2 godine, samo da konačno budemo stabilni bez turbulencija.

OldTownDistrict
Kontakt:

Post Postao/la OldTownDistrict » 19 sep 2025, 20:28

plisek je napisao/la:
slika
Zasto ne pise o sudisjkom masakru ove lige i ovog kluba, zasto nije napisao da smo uzeli kup i da bi smo uzeli duplu da nas sudije nisu iskasapile. Pise pred utakmicu jado, kvazi novinar.
....sve drugo će proći!

fks74
Kontakt:

Post Postao/la fks74 » 19 sep 2025, 20:39

OldTownDistrict je napisao/la:
19 sep 2025, 20:28
plisek je napisao/la:
slika
Zasto ne pise o sudisjkom masakru ove lige i ovog kluba, zasto nije napisao da smo uzeli kup i da bi smo uzeli duplu da nas sudije nisu iskasapile. Pise pred utakmicu jado, kvazi novinar.
Ima navijača koji nisu bolji od njega.

mosarajvosa83
Kontakt:

Post Postao/la mosarajvosa83 » 19 sep 2025, 20:40

OldTownDistrict je napisao/la:
19 sep 2025, 20:28
plisek je napisao/la:
slika
Najgluplji navijaci ubjedljivo,ovako su nam zbog tiketa ubacili pricu koju smo popushili da smo namjestili kup,umam ja listic zeljkan borac iz 2/1 pa nisam vidio da su bile price o namjestanju.

Odgovori

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 25 gostiju.