Ajla VIP ispred trenera
Namiriso mirvic ribu i stavio je za seficu

Pravo da ti kažem i ja bi je stavio ispred trenera.
Pa stas kad vam njihov qrac iz guzice ne izlazi. U sustini ako si cuo za ili gledao frankestajna, vi ste jedno tijelo
Pedagogtutankamon1905 je napisao/la: ↑10 sep 2025, 22:12Pita6785 je najnepismeniji lik na ovom forumu. Udjem nekad na podforume drugih klubova da procitam nesto, i ovaj covjek mi svaki put potres mozga priredi svojim komentarima. Nemoj sta zamjerit kralju, al Bog me ubio ako ti sam imas pojma sta zelis rec
Nije se lijepo šprdat sa "blago" retardiranom osobom.ultrazonfa je napisao/la: ↑11 sep 2025, 00:08Pedagogtutankamon1905 je napisao/la: ↑10 sep 2025, 22:12Pita6785 je najnepismeniji lik na ovom forumu. Udjem nekad na podforume drugih klubova da procitam nesto, i ovaj covjek mi svaki put potres mozga priredi svojim komentarima. Nemoj sta zamjerit kralju, al Bog me ubio ako ti sam imas pojma sta zelis rec![]()
Imal li umjetnih suza u slucaju da zasteka?
Ima, ima.
Pa krene pisati nesto i uvijek spomene Zelju u postu, nevjerovatan mentol.tutankamon1905 je napisao/la: ↑10 sep 2025, 22:12Pita6785 je najnepismeniji lik na ovom forumu. Udjem nekad na podforume drugih klubova da procitam nesto, i ovaj covjek mi svaki put potres mozga priredi svojim komentarima. Nemoj sta zamjerit kralju, al Bog me ubio ako ti sam imas pojma sta zelis rec
Nazalost sve je to istina. Uskoro cemo mi vasim stopama.avenija je napisao/la: ↑10 sep 2025, 23:15Sarajevu je najlakše uvaliti igrača. Naprimjer nadjes nekog invalida sa 50 godina u kolicima i ako ima u CV da je nekada igrao u nekom klubu u ligama petice tipa Ajjacio ili Metz 1995 godine odmah kupuju a navijaci svšavaju jer su doveli igrača iz lige petice. Najnepismenija fudbalska publika stanuje na Koševu. Ljutio se neko ili ne.
Toliki silni novci se troše da je to za nepovjerovati. Neko će platiti veliki ceh a na kraju balade i ovakvog poslovanja vrlo moguće da to bude klub.
Oni se vratili na tribinu a Ajla u krevet. I vuk sit i ovce na broju