FC Internazionale Milano - Uživo komentarisanje utakmica
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Re: FC Internazionale Milano - Uživo komentarisanje utakmica
Gubimo. Al se branimo. Zanimljivo.
Stid me. Boga mi.
Samo Zalewski ide naprijed. Ostali gledaju.
Stid me. Boga mi.
Samo Zalewski ide naprijed. Ostali gledaju.
Ognuno ha la propria storia, noi abbiamo la nostra e ne siamo orgogliosi.
Al ovo neko dodavanje bezvezno oko sesnesterca i onda vrate skroz
Sta sad Lautaro i Bastoni mogu cijelu utakmicu.... sad nisu UMORNI, ostale jesu????
#SuningOUT
Bisek najbolji.
Nece se ni Roma pobjedit....
#SuningOUT
Inzaghi se mora nauciti igrati u odbrani, bez toga tesko da ce titulu osvojit. Dokaz prosle sezone je evidentan.
0-3 protiv Milana koji neozbiljno izgleda u zadnjih 10 kola je ozbiljan podvig.
Al eto, nastavite braniti ga i kad ga Roma dobije, a pogotovo kad ga Barcelona natambura.
0-3 protiv Milana koji neozbiljno izgleda u zadnjih 10 kola je ozbiljan podvig.
Al eto, nastavite braniti ga i kad ga Roma dobije, a pogotovo kad ga Barcelona natambura.
Ma dat mu otkaz jos veceras
We all have a past. We have ours and we're proud of it.
Odlično. 0 3. Taman. Moglo je i više biti.
Dobro je ovo. Odlicna igra, nesretan poraz.
Da nije umora dobili bi 5-3. Inzaghi sve perfektno odradio, al nije uracunao kišu pa je lopta bila malo prebrza za Taremija.
Nemojte srat i vcrs, samo umor nas zajebao inace sve za 10
Da nije umora dobili bi 5-3. Inzaghi sve perfektno odradio, al nije uracunao kišu pa je lopta bila malo prebrza za Taremija.
Nemojte srat i vcrs, samo umor nas zajebao inace sve za 10
#SuningOUT
Bruka
Ocajno izgledaju, umor ne pije vode u ovom dijelu sezone kada se sve lomi, a oni kako izgledaju u ovih sedam dana izgubit ce sve....

Ocajno izgledaju, umor ne pije vode u ovom dijelu sezone kada se sve lomi, a oni kako izgledaju u ovih sedam dana izgubit ce sve....
Idite navijajte za PSG. Fakat me stid šta pišete protiv Inzaghija.
"It'll be born here and it'll always be a team of great talent. On this splendid night, its colors will be given, the black and blue with a golden background of stars. It'll be called Internazionale, because we are brothers of the world."
Ma jašta brate. 0 3 treba slaviti. Pogotovo protiv najvećeg rivala.
Bravo treneru
Bravo treneru
Lik ako ostane bez scudeta, ce biti jedini krivac i niko drugi....ako znas da nemas snage za sve, onda posaljes djecu i drzi se lige..
Sramota je ne napraviti pravu priliku protiv milana, a igrali svi prvotimci skoro
Sramota je ne napraviti pravu priliku protiv milana, a igrali svi prvotimci skoro
-
- Kontakt:
Sad ce vlad tepes da te nabije na onu stvar ko mene hahahah
Curva je ostala do 90 minute ovi turisti koji su dosli u milan su napustili stadion u 85 minuti
Osim toga ocajna utakmica do primljenog gola nisam vidio nacin kako milan moze dobit utakmicu bilo je pitanje samo kad ce ga primit al eto ljudi nas na kraju natamburase i to je to zasluzen poraz
Curva je ostala do 90 minute ovi turisti koji su dosli u milan su napustili stadion u 85 minuti
Osim toga ocajna utakmica do primljenog gola nisam vidio nacin kako milan moze dobit utakmicu bilo je pitanje samo kad ce ga primit al eto ljudi nas na kraju natamburase i to je to zasluzen poraz
Nećeš slavit ali nećeš ni pljuvat zbog je*ebog kupa. Imamo najstariju ekipu u ligama petice i momci se opet kao lavovi bore/li za sve trofeje gotovo do zadnje utakmice. Možda ćemo izgubit sve ali svaka čast Inzaghiju šta radi, niko ali baš niko ne bi ni približan posao radio u ovim okolnostima. Svaka čast i momcima, igraju svaka 3 dana mjesecima i daju sve od sebe, tijeli ima granice a naši igrači ostaju bez goriva. Očekivano, pisao sam da če ovo doći odavno. Da je ekipa mlađa možda smo i mogli progurati u ovom ritmu do kraja ali da ti matorci Acerbi, Miki i Darmian igraju 90' svaka 3 dana i to sve u samom finišu sezone kad i tijelo mladih igrača već vapi za odmorom, gotovo nemoguće
"It'll be born here and it'll always be a team of great talent. On this splendid night, its colors will be given, the black and blue with a golden background of stars. It'll be called Internazionale, because we are brothers of the world."
Meni nije jasno kao da nisi gledao nase urakmice, evo par iz glave onako:
Fiorentina u gostima - ljudi nas propisno izudarali kao niko vec godinama
Juventus - tu smo izgubili od nikad goreg i losijeg juveta, cak ni Ranieriev juve nije toliko losina bio
Bologna - cijelu utakmicu se nije sanse stvorilo
Milan - sta reci, nismo znakove zivota pokazali ove sezone
Parma - 2:0 voditi i prokockati to je ozbiljna greska
Bologna - kuci smo igrali 2-2 sto je ok, desava se, ali je vec tada krenula nasa agonij
Genoa - u zadnjim minutama kiksas, sve nepotrebne greske koje pravis u odbrani, jer naprosto nemas igrace pod kontrolom da su koncentrisani
Nije nas problem umor ove sezone, vec igra u odbrani, koje realno ne postoji, ne postoji ono sto nas je prosle godine krasilo, stabilnost pozadi, cuvaj odbranu.
A ovo sa fizickom (ne)spremol je vec godinama Inzaghijev problem sto nije bio slucaj pod Conteom.
Mi smo se doveli u situaciju kobajagi da za sve igramo a nista osvojiti necemo, a tu se moramo pitati zasto.
Najjače je na 0 2 moliš Boga da ne primiš 3. Znaš da nećeš dati.
Dugo me ovako nije bilo stid. Bgm.
Bsicione@
Ne pričamo o sezoni. Pričamo o utakmici. Vrlo jednostavno.
Ovo večeras je jedna od najvećih bruka Intera u zadnjih 5,6 godina....
Dugo me ovako nije bilo stid. Bgm.
Bsicione@
Ne pričamo o sezoni. Pričamo o utakmici. Vrlo jednostavno.
Ovo večeras je jedna od najvećih bruka Intera u zadnjih 5,6 godina....
Nije gotovo nemoguce nego je nemoguce.
Izgubit ce sve radi nemoguceg.. hehe koji strucnjak. Zna i on sve te cinjenice, da ima najstariju ekipu, da ima mozda i najnespremniju ekipu u ligama petice, da ima mozda 10 pravih igraca i 15 panjeva u ekipi i svejedno napada sve frontove sa tim cinjenicama...
Nije nimalo kriv, ma neeee.
Kup je trebalo igrat sa correom, aslanijem, bisseckom + juniorima cim se znalo da se prosla grupa LP...
Izgubit ce sve radi nemoguceg.. hehe koji strucnjak. Zna i on sve te cinjenice, da ima najstariju ekipu, da ima mozda i najnespremniju ekipu u ligama petice, da ima mozda 10 pravih igraca i 15 panjeva u ekipi i svejedno napada sve frontove sa tim cinjenicama...
Nije nimalo kriv, ma neeee.
Kup je trebalo igrat sa correom, aslanijem, bisseckom + juniorima cim se znalo da se prosla grupa LP...
#SuningOUT
Pravi Evropski šampionski mentalitet velikog kluba se gradi tako što ideš na pobjedu u svakoj utakmici i u svakom takmičenju. Sve ostalo je mentalitet malog kluba, zato Conte ima pun qrac osvojenih domaćih prvenstava a u Evropi se i dalje sramoti. Volio bih i ja da je fokus bio na prvenstvu da ne dobijemo najgoreg prvaka u historiji ali ovako kao što Inuaghi radi je dugoročno bolje, ali i Uprava ga na ljeto mora ispoštovati sa mladim pojačanjima
Sve na stranu al da jednu ekipu ne dobiješ 5 **** puta zaredom je baš jadno. Postaješ biti Pioli. Što zabrinjava...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.