FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

A_d_0
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la A_d_0 » 01 maj 2010, 23:57

Baja_Zvjerka je napisao/la:
19TM87 je napisao/la:najljepsi 1 maj :D :D :D
I meni takodje: "Pio, jeo, je*o, ludio, suncao se, i na kraju kao slag Zeljina pobjeda..
Hvala Vam.. :lol: :lol: :lol:
sve si radio ko i ja,samo se meni ovo boldirano nije dalo. morao sam rucno odradit :D .

Baja_Zvjerka
Kontakt:

Post Postao/la Baja_Zvjerka » 01 maj 2010, 23:58

A_d_0 je napisao/la:
19TM87 je napisao/la:najljepsi 1 maj :D :D :D
I meni takodje: "Pio, jeo, je*o, ludio, suncao se, i na kraju kao slag Zeljina pobjeda..
Hvala Vam.. :lol: :lol: :lol:
sve si radio ko i ja,samo se meni ovo boldirano nije dalo. morao sam rucno odradit :D .
Heheh.. ne daj se.. ni to nije lose ni malo.. 8-) 8-)
:twisted:
Tad podiže desnu ruku On, i zapjeva "Željo šampion", Grbavica ust'a cijela, i zastava plavo bijela zaviori južnom tribinom! Đilda LEGENDA !

ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM

blueman-TM87
Kontakt:

Post Postao/la blueman-TM87 » 02 maj 2010, 00:14

KLUB
ŽELJEZNIČAR ZA ŽIVOT CIJELI-тнє ' ❶❾❽❼

Dialiba
Kontakt:

Post Postao/la Dialiba » 02 maj 2010, 00:20

šampionska plava pruga se nastavlja ... prije tekme buna i predobra pastrmka, setnja po gradu i obilazak starog grada, rutinski posao i janjetina u povratku ... fantasticna subota ! :)

Baja_Zvjerka
Kontakt:

Post Postao/la Baja_Zvjerka » 02 maj 2010, 00:21

Dialiba je napisao/la:šampionska plava pruga se nastavlja ... prije tekme buna i predobra pastrmka, setnja po gradu i obilazak starog grada, rutinski posao i janjetina u povratku ... fantasticna subota ! :)
Ima se, može se.. :lol: :lol: :lol:
Tad podiže desnu ruku On, i zapjeva "Željo šampion", Grbavica ust'a cijela, i zastava plavo bijela zaviori južnom tribinom! Đilda LEGENDA !

ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM

Seyo_TM
Kontakt:

Post Postao/la Seyo_TM » 02 maj 2010, 00:24

Sve se nema a grah se povraca
http://fkzeljeznicar.com/ Najbolji portal za najbolji klub!

"Mi imamo svoga Boga i na klupi sina njegovoga!!!"

Dialiba
Kontakt:

Post Postao/la Dialiba » 02 maj 2010, 00:35

Dialiba je napisao/la:šampionska plava pruga se nastavlja ... prije tekme buna i predobra pastrmka, setnja po gradu i obilazak starog grada, rutinski posao i janjetina u povratku ... fantasticna subota ! :)
Ima se, može se.. :lol: :lol: :lol:
heheh hvala bogu :) ;)

jos pogotovo kad čovjek počne da sluša ove sitne duše i teorije zavjere... NEPROCJENJIVO ! :)

NE VOLE NAS, AL NAS SE BOJE ! 8-)

sasatm87
Kontakt:

Post Postao/la sasatm87 » 02 maj 2010, 00:46

za ovog "cirilicnog coveka" jedna njihova Ne moze nam niko nista, jaci smo od sudbine.....mogu samo da nas mrze oni sto nas ne voleeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
Zeljo je sampion!!!!!!!!!!

sandokan_TM87
Kontakt:

Post Postao/la sandokan_TM87 » 02 maj 2010, 00:49

Željovac je napisao/la:
sandokan_TM87 je napisao/la:Ovo sto je prikazano danas u mostaru do 80-te min. je odlican fudbal bar prema javljanju izvjestaca bih radia kao i realnom dropovom pracenju tekme online- drop svaka cast na objektivnom izvjestavanju
to sto su velezovi igraci pali nakon 80-te minute nije nas problem nego njihov i tako nemogu protiv ŽELJE a mozda ni protiv borca kad im dodju jer i oni igraju do zadnje minute jakim tempom...
ZATO OSTAVITE SE PRIČA O NAMJEŠTANJU TEKME GLUPE SU PRILIČNO, JER I BORCU SE SPOČITAVALO DA SU NEOPRAVDANO POBIJEDILI TRAVNIK A TO NIJE ISTINA I TREBA JE PRIZNATI
A kako si molim te ti oduševljen REALNIM dropovim izvještavanjem kad nisi ni gledao utakmicu?!
Garant si samo čitao dropovo izvještavanje ;) Nema na čemu. A ja levat kontam ovdje snimak da postavljam...

Nisam Šehićev fan, ali danas je daleko najzaslužniji za bodove i bio je DALEKO fascinantniji od "odličnog", prema "realnom" izvještavanju! Njegova najbolja partija otkako je u ŽELJI i to u kakvoj utakmici! SVAKA ČAST, MAJSTORE!
sabrate sa tribine,foruma i kakogod
nasa misljenja se dosta razlikuju ali tako je to valjda... nebi valjalo da svi imamo isto misljenje... onda bi razgovor bio suvisan...komentarises dropa a momak je platio prenos i dijelio ga sa nama, A BOGAMI I TI SI...
ako imas snimak postavi ga za raju pa neka svi vide kakva je tekma bila... ja sam tom decku i tebi zahvalan na trudu i objektivnosti (KOJU JE TESKO IMATI KAD PRATIS VOLJENI KLUB ALI I TO JE DOKAZ VELICINE DECKA KOJI IMA NICK DROP ISTO KAO I TVOJE)... mogao bih jos stosta napisati ali necu da se previse konfrontiram sa tobom jer mi ipak volimo isti klub...
molim te da se suzdrzis daljnjih komentara na ovaj post i sve sto imas za reci posaljes na pp... ja bih to i sada ucinio da nije u pitanju drop kojeg sam u svom dobronamjernom komentaru upleo u ovu pricu

lijep pozdrav za tebe kao i za sve manijake
Zadnja izmjena: sandokan_TM87, dana/u 02 maj 2010, 01:21, ukupno mijenjano 1 put.
26.05.2010-TITULA

slani grad
Kontakt:

Post Postao/la slani grad » 02 maj 2010, 00:56

не $ веру je napisao/la:% сан & " % , $ & " % у ' посту % је %.
a gde su ti kobre bre dabre :D :D ....aaaaaaa :D :D ....drama...MOLIM TE ...pisi i dalje...javljaj se....objasnjavaj... :D :D .....koji trnokop....jeeebboooteeeee :D :D :D
UZ TEBE KROZ ZIVOT CIJELI-FKR 1987

čamac
Kontakt:

Post Postao/la čamac » 02 maj 2010, 00:59

Čestitke svima. Vrlo vrijedna tri boda. Nije još ništa gotovo, ali puno bolje izgleda. Velež definitivno nije klub koji nama može više praviti probleme. Tek danas se roštilja :D
Spremiti se lagano za Borac i pokušati dati go gore.
Treba biti oprezan sa Olimpikom jer mogu iznenaditi, a i pitarska su kopilad, nije im vjerovati.
Što se korida raspucala :D Je.ba.t klub i navijače mu kad im igrači bolje igraju bez svojih "navijača". Decenijama cirkusi s njima. Nama gore i bod dosta.
http://fkzeljeznicar.com/ Najbolji portal za najbolji klub!

TaRgEt_
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la TaRgEt_ » 02 maj 2010, 01:02

не $ веру je napisao/la:% је & " $ , $ је & $ " $ ? у ' па сте & $ & & ?.
& не & ? у $ & ? $ , јер " ' & " " ово " % $ , % $ је & " " ? &.
" $ је у овој ' " $ $ " " $ , " $ нас сво ту ", " ? жртве у " нож " , & су $ , а " сте " & $ $ " $ у & & ? у " " $ $ , & су ? $ " $ & , $ & $.
А " " $ & " " $ $ $ & је % & ? , $ $ & је $ своју вјеру за & ? , уаааааааааааааааааааааааааааааа

$ & & те & : ) А $ јос $ & у $ " " & $ ' $ & " " ? " :) а не & ' ? :) " $ РС а " " то $ ? на $ $ се " & $ ' :) " $ " ' " ? на 3 $
R.I.P Amna Fazlić

KK Sloboda Tuzla
Šampioni BiH : 1994 1996 1997 2000 2001
Finalisti prvenstva : 1995 , 1998 , 1999, 2002
Pobjednici kupa BiH : 1994, 1995,1996,1997, 1999 , 2001
Pobjednici Super Kupa BiH : 1994,1995, 1996,1997, 1998, 1999, 2001

Željovac
Kontakt:

Post Postao/la Željovac » 02 maj 2010, 01:15

sandokan_TM87 je napisao/la:izvinjenje željovcu za malopređasnji post pogrijesio sam sto se tice dijeljenja tekme sa drugima jbg desi se i ljudski je priznati
sorry drug... halali
Halal olsun! :)
Red hat oooooo grandmaaaaaaa, red hat ooooooooo granyyyyyyyyyy, red hat for my Edin, oooooooooo grandma, granny. I wish Edin ooooooooo grandmaaaaaaa, I wish Edin oooooooo grannyyyyyy, I wish Edin scores, oooooooooo grandma, grannyyyyyyyy.

Visca el Višća!

sandokan_TM87
Kontakt:

Post Postao/la sandokan_TM87 » 02 maj 2010, 01:19

KABULOLSUN DRUG
NEK JE NAMA VISE TAKVIH KAO STO SI TI I DROP KOJI DAJU LOVU DA BI PODIJELILI SA RAJOM CARI TEKME BAREM MALO

LIJEP POZDRAV
26.05.2010-TITULA

Željovac
Kontakt:

Post Postao/la Željovac » 02 maj 2010, 01:26

Nemam snimak tekme, ali navodno imam pravo opet ga pogledati, samo ne znam kad. Pokušao sam snimiti Real playerom ali nije htio. Kad skontam kako i kad da pogledam snimak, probacu ga skinuti nekim boljim programom, pa postaviti. Ekstra utakmica!
Red hat oooooo grandmaaaaaaa, red hat ooooooooo granyyyyyyyyyy, red hat for my Edin, oooooooooo grandma, granny. I wish Edin ooooooooo grandmaaaaaaa, I wish Edin oooooooo grannyyyyyy, I wish Edin scores, oooooooooo grandma, grannyyyyyyyy.

Visca el Višća!

aldin_tm
Kontakt:

Post Postao/la aldin_tm » 02 maj 2010, 01:37

ma gazimo bre sve pred sobom 8-) :D
jos 10 bodova nas dijeli od titule :twisted:

tm84
Kontakt:

Post Postao/la tm84 » 02 maj 2010, 01:54

teoretski nama treba sad samo 1 bod sa gostovanja (uz uslov da dobijemo obje domace utakmice) a vjerujem da cemo uzeti najmanje 4 boda sa koseva i polica...

mislim da je titula danas ovjerena... jer tesko da ce borac uzeti i velez i sarajevo... s obzirom kako igraju u gostima... ;)
7x drzavni prvak (rekord) // 5x osvajac kupa (rekord) // 3x osvajac superkupa (rekord)
rekordi se obaraju a trofeji osvajaju!!!

blablabla
Kontakt:

Post Postao/la blablabla » 02 maj 2010, 01:56

za srbendu...

da li postoji u srpskom jeziku rijec carapa? kazes li ikada hajde? bre? jesi li ikada jeo cevape?
bilo koju pitu? sirnicu, zeljanicu ili burek?

i za kraj kojim jezikom pricas??

velez_mostar
Kontakt:

Post Postao/la velez_mostar » 02 maj 2010, 02:09

Malo je ruzno kad se ,nakon danasnje prodaje bodova Zelji ,kojeg simpatiziram jako ,javljaju neki Manijaci ,i bune se zbog toga ,pa nema sanse da bi Zeljo osvojio sva 3 boda da nije odradjeno sa strane.
Liga nam je takva da su neki timovi unaprijed predodredjeni da budu prvaci ,i to se zna ,i radi se na tome da imaju bolje uslove na gostovanjima..a ,pored toga lancano se kupuju utakmice na strani ,pa tako i Zeljo ..nije bas da su doveli Rooney-a ,i Messi-ja pa da kvalitetom odskacu ,to je slicna ekipa kao ona koja godinama nije znala za gostujucu pobjedu ,tako da..uz sav respect prema klubu Zelji ,bilo bi lijepo da se navijaci istog spuste ,i skontaju da nije Zeljo toliko kvalitetan koliko je ova liga ,organizacija ,i sve oko nje lose..i ,neka ne brinu ,Borac ce izgubiti u Vrapcicima!

nick
Kontakt:

Post Postao/la nick » 02 maj 2010, 02:13

velez_mostar je napisao/la:Malo je ruzno kad se ,nakon danasnje prodaje bodova Zelji ,kojeg simpatiziram jako ,javljaju neki Manijaci ,i bune se zbog toga ,pa nema sanse da bi Zeljo osvojio sva 3 boda da nije odradjeno sa strane.
Liga nam je takva da su neki timovi unaprijed predodredjeni da budu prvaci ,i to se zna ,i radi se na tome da imaju bolje uslove na gostovanjima..a ,pored toga lancano se kupuju utakmice na strani ,pa tako i Zeljo ..nije bas da su doveli Rooney-a ,i Messi-ja pa da kvalitetom odskacu ,to je slicna ekipa kao ona koja godinama nije znala za gostujucu pobjedu ,tako da..uz sav respect prema klubu Zelji ,bilo bi lijepo da se navijaci istog spuste ,i skontaju da nije Zeljo toliko kvalitetan koliko je ova liga ,organizacija ,i sve oko nje lose..i ,neka ne brinu ,Borac ce izgubiti u Vrapcicima!

jeli i to namjesten 1 ili sta ako pobjede jesuli i oni kupili? kako vam nije dosta te price,svaki drugi dan nesto izmisljate eto vi ste ekipa i vas ne moze niko pobjedit igraci koje mozes kupit za 400km mozes i djabe pobjedit jer ocito nemaju motiva za igru...
spielführer_21 je napisao/la:A najgori među najgorima su Avdo Avdić i Sinan Sinanović. Pa kad im samo imena pročitaš, znaš da u toj familiji nije niko normalan...

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Taree i 48 gostiju.