Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Birmingham - Man.Cityalfarouqaminu je napisao/la:ma kreni da se kockas, i neka ti legenda reala napise tiket i dobijas 100%juventus 0244 je napisao/la:Nisam ti ja kladionicar,a stavi ti ovim drugima, što igraju![]()
![]()
bez buraz... od ovoga mena nistalegenda reala je napisao/la:Birmingham - Man.Cityalfarouqaminu je napisao/la:ma kreni da se kockas, i neka ti legenda reala napise tiket i dobijas 100%juventus 0244 je napisao/la:Nisam ti ja kladionicar,a stavi ti ovim drugima, što igraju![]()
![]()
1823 2 1,85
Bolton - Wolverhampton
1826 1 1,80
Liverpool - Stoke
1828 X2 2,00
Chievo - Napoli
1999 2 2,30
Palermo - Juventus
2001 1 2,15
Uk. koef.: 32,93
evo ja sastavio ,alfa ako hoćeš pare i ti prepiši ,![]()
![]()
![]()
juventus 0244 je napisao/la:@lr ne vidim šta je toliko smiješno u ovom gore postu, ali haj dobro, a za kladionicu bezveze se trudiš, ne igram ja to, a i da igram ne bi tebe slušao sigurno
legenda reala je napisao/la:juventus 0244 je napisao/la:@lr ne vidim šta je toliko smiješno u ovom gore postu, ali haj dobro, a za kladionicu bezveze se trudiš, ne igram ja to, a i da igram ne bi tebe slušao sigurno
pa podebljo sam šta je smiješno ,đeće on kome sastaviti tiket ,hahhah![]()
![]()
![]()
još se smijem (ma to se ja i alfa zajebavamo ,samo nam Hary fali)
Aha nisam onda bio u toku izvinilegenda reala je napisao/la:juventus 0244 je napisao/la:@lr ne vidim šta je toliko smiješno u ovom gore postu, ali haj dobro, a za kladionicu bezveze se trudiš, ne igram ja to, a i da igram ne bi tebe slušao sigurno
![]()
![]()
e ovo je moj alfa jedan od jači ljudi za kladionicu ,Mandrače reci der im kako je Stoke jaka ekipa ,ili će biti 0-2 gola ili remimandraX je napisao/la:interne sale
a legenda je najbolji evo prepisi ovaj tiket i slobodno ulozi kucu, dobijas sigurnojuventus 0244 je napisao/la:Aha nisam onda bio u toku izvinilegenda reala je napisao/la:juventus 0244 je napisao/la:@lr ne vidim šta je toliko smiješno u ovom gore postu, ali haj dobro, a za kladionicu bezveze se trudiš, ne igram ja to, a i da igram ne bi tebe slušao sigurno
![]()
![]()
, nisam znao da je alfa najjaci kladionicar ovdje
pa ja kazem,al ajd...juventus 0244 je napisao/la:Liverpool - Stoke X2 2,00, upravu si ti alfa ne zna legenda reala ništa, vidi stavio da će Liverpool kuci kiksati
legenda reala je napisao/la:haj odo ja ,vidimo se alfa sutra još i hary kad bude ,pa ćemo se zajebavati![]()
ja ne studiram ,trenutno besposličarimalfarouqaminu je napisao/la:legenda reala je napisao/la:haj odo ja ,vidimo se alfa sutra još i hary kad bude ,pa ćemo se zajebavati![]()
sta je nemas studije? Jel strajkuju?![]()
ne'a sanselegenda reala je napisao/la:e ovo je moj alfa jedan od jači ljudi za kladionicu ,Mandrače reci der im kako je Stoke jaka ekipa ,ili će biti 0-2 gola ili remimandraX je napisao/la:interne sale
nije lako tvojim roditeljima sa tobom,veruj milegenda reala je napisao/la:ja ne studiram ,trenutno besposličarimalfarouqaminu je napisao/la:legenda reala je napisao/la:haj odo ja ,vidimo se alfa sutra još i hary kad bude ,pa ćemo se zajebavati![]()
sta je nemas studije? Jel strajkuju?![]()
![]()
nije valjda da slusas legendu reala, ma on nema veze sa fudbalom....pa pogledaj nereseno liverpool vs stockmandraX je napisao/la:ne'a sanselegenda reala je napisao/la:e ovo je moj alfa jedan od jači ljudi za kladionicu ,Mandrače reci der im kako je Stoke jaka ekipa ,ili će biti 0-2 gola ili remimandraX je napisao/la:interne salestoka je inace jaka al nista od oranja na Anfieldu
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.