Arsenal - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis
Re: Arsenal
Hvala titiju na svemu. On da je ostao u Arsenalu siguran sam da Arsenal nebi bio na ovom mjestu gdje je sad.
a b c č ć d dž đ e f g h i j k l lj m n nj o p r s š t u v z ž
Dje si ti čovječe tako dugo? Bio u Banovićima? 

Do zadnjeg dana života mog samo Saraj'vo!!!
"How do you know what is right and what is wrong? Well you just try to analyse the situation as well as you can." - Arsene Wenger
"How do you know what is right and what is wrong? Well you just try to analyse the situation as well as you can." - Arsene Wenger
Ma kakvi banovici, samo u miru pratim Arsenal 

- armin arsenalovac
- Kontakt:
Tek sad vidim da smo prestigli chelsea na tabeli jer imamo vise datih golova
Al' zato kakav nam raspored slijedi !

Al' zato kakav nam raspored slijedi !

- BelminMUFC
- Kontakt:
Bravo za Henrya, jako emotivan oprostaj..
- armin arsenalovac
- Kontakt:
A zar Henry nece igrat vs Milan,znam da je prijavljen za LP ! 

Nisam vidio ovaj gol Sunderlanda do sad i po meni takodje Per nije ništa kriv. Pa jbte ,zar ko stvarno misli da bi neki igrač oštetio svoj tim?!
Takodje, Szczesnya moram pohvaliti. Danas 3 sjajne intervencije.

Takodje, Szczesnya moram pohvaliti. Danas 3 sjajne intervencije.

Aha. Dobro nam doš'o nazad onda.GunnerS je napisao/la:Ma kakvi banovici, samo u miru pratim Arsenal

jel to moguće uopšte ove sezoneGunnerS je napisao/la:Ma kakvi banovici, samo u miru pratim Arsenal

Vođa zna.
Hvala, al opet ću ja se povuci samo me Titi malo raznjezio pa svratio ovdje. Sto nebi moglo pa 4 mjesto je uspjeh za nas ove godine. Ja sam do sada zadovoljan sezonom.
- Arsenalisation
- Kontakt:
Ma svi smo mi mislili da se sapleo,kao sto ima obicaj,k'o debil pa bezveze ostao dole,al' vidim ovo lafo ozbiljno...Arnelinho je napisao/la:Nisam vidio ovaj gol Sunderlanda do sad i po meni takodje Per nije ništa kriv. Pa jbte ,zar ko stvarno misli da bi neki igrač oštetio svoj tim?!![]()
Takodje, Szczesnya moram pohvaliti. Danas 3 sjajne intervencije.![]()
Aha. Dobro nam doš'o nazad onda.GunnerS je napisao/la:Ma kakvi banovici, samo u miru pratim Arsenal

“I hated every minute of training, but I said, ''Don't quit. Suffer now and live the rest of your life as a champion.''”-Muhammad Ali
O Fortuna
velut luna
statu variabilis...
♥ VICTORIA CONCORDIA CRESCIT ♥
O Fortuna
velut luna
statu variabilis...
♥ VICTORIA CONCORDIA CRESCIT ♥
- AllGunsBlazing
- Kontakt:
Sad ide pravi fudbal za Arsenal. Sad ce se pokazati koliko se moze. Sreca Gibbs se vratio, a i Coquelin je zdrav pa ova povreda Pera nece biti problem.
Celik!3,2,2.
Kritike na račun Per-a shvatili smo da su nepotrebne,cijelu utkamicu je odigrao jako dobro,čak je jednom prilikom u napadu poslije prekida dao kvalitetne lopte Arteti i Rosickom
Što se tiče cijele utakmice bila je zadovoljavajuća..Sagna i Rosicky su se dosta trudili da zamijene ajmo reć Walcotta
jer izgleda da su shvatili da mu ne ide..Msm da je najviše posla napravio Song a da je Van Persie bio taj koji je ovo utkamicu zakazao više nego walcott..imao je jedan šut koji je golman nekako uhvatio i par prodora koji nisu završili šutom ..sa obzirom na prijašnje utkamice daleko ispod ocekivanja
Što se tiče cijele utakmice bila je zadovoljavajuća..Sagna i Rosicky su se dosta trudili da zamijene ajmo reć Walcotta
jer izgleda da su shvatili da mu ne ide..Msm da je najviše posla napravio Song a da je Van Persie bio taj koji je ovo utkamicu zakazao više nego walcott..imao je jedan šut koji je golman nekako uhvatio i par prodora koji nisu završili šutom ..sa obzirom na prijašnje utkamice daleko ispod ocekivanja
- QUARESMA 18<<<
- Kontakt:
Cestitke na povjedi, prava steta sto Henry nece igrati protiv Milana
Nakon prvog poluvremena sam udar'o sebe u glavu sto odlucih da gledam Sunderland-Arsenal,ali onda veoma kvalitetno drugo poluvreme mi izmami osmeh na lice pa tako mogu konstatovati da sam zadovoljan ovom utakmicom i utrosenim vremenom subotom posle podne.
Moze se svakako raspredati prica o danasnjoj partiji Arsenala koja je itekako bleda bila,moze se raspravljati i o tome ko je vise zasluzio pobedu,ali ono sto je najbitnije za sve koje brinu o Arsenalu je ta pobeda koja ce se na kraju samo i pamtiti rekao bih uz poprilicno glupu povredu Mertesackera.
Ipak moje misljenje je da je Sunderland bio blago bolji i da bi remi u ovoj utakmici bio verovatno i najrealnije resenje,ali zbog toga i pratimo fudbal sto se realne stvari ne dogadjaju uvek.Statistika pokazuje poprilicnu slicnost sutevi su identicni i ukupno i u okvir gola,ali opet Sundeland je imao par izuzetno teskih suteva koje je Szcezny skinuo pa na tome i gajim "teoriju" da su trebali ovde dobiti bar bod.
Razocarao me Arsenal igrom,krila su u utakmici premalo koristena Walcott na jednoj i Oxlade na drugoj kao da nisu hteli da probiju napred iako je tuda i najvise duvalo u odbrani Sunderlanda,sto je rekao bih i glavni razlog sto nisu dosli rutinski do neke pobede,vec su morali da cekaju jedan poprilicno sretan gol Ramseya i doktora igre Henrya.

Moze se svakako raspredati prica o danasnjoj partiji Arsenala koja je itekako bleda bila,moze se raspravljati i o tome ko je vise zasluzio pobedu,ali ono sto je najbitnije za sve koje brinu o Arsenalu je ta pobeda koja ce se na kraju samo i pamtiti rekao bih uz poprilicno glupu povredu Mertesackera.
Ipak moje misljenje je da je Sunderland bio blago bolji i da bi remi u ovoj utakmici bio verovatno i najrealnije resenje,ali zbog toga i pratimo fudbal sto se realne stvari ne dogadjaju uvek.Statistika pokazuje poprilicnu slicnost sutevi su identicni i ukupno i u okvir gola,ali opet Sundeland je imao par izuzetno teskih suteva koje je Szcezny skinuo pa na tome i gajim "teoriju" da su trebali ovde dobiti bar bod.
Razocarao me Arsenal igrom,krila su u utakmici premalo koristena Walcott na jednoj i Oxlade na drugoj kao da nisu hteli da probiju napred iako je tuda i najvise duvalo u odbrani Sunderlanda,sto je rekao bih i glavni razlog sto nisu dosli rutinski do neke pobede,vec su morali da cekaju jedan poprilicno sretan gol Ramseya i doktora igre Henrya.
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))
Nešto mi naumpade.
Ko sledeći umire?
(ko skonta, skontaće
)
Ko sledeći umire?

(ko skonta, skontaće

- armin arsenalovac
- Kontakt:
I meni je naumpaloArnelinho je napisao/la:Nešto mi naumpade.
Ko sledeći umire?![]()
(ko skonta, skontaće)

Naravno Ramsey je krivac

Ja mislim da će ovaj put Azrail doći po Castra. 

- armin arsenalovac
- Kontakt:
Sutra cemo znati,prethodna 2x je odmah sutradan neko umroArnelinho je napisao/la:Ja mislim da će ovaj put Azrail doći po Castra.

Ja tipujem na Abu Hamzu

Ryo odigrao 2. poluvrjeme za Bolton danas i imao je jednu veliku sansu pred kraj utakmice. Navodno bio medju boljima u dresu Boltona.
evo sazetak Ryove igre
[youtube][/youtube]
oplako sam komentatorovu reakciju na 4:05
Inace Boltonovi navijaci zele vidjeti Rya sljedecu utakmicu od prve minute
evo sazetak Ryove igre
[youtube][/youtube]
oplako sam komentatorovu reakciju na 4:05

Inace Boltonovi navijaci zele vidjeti Rya sljedecu utakmicu od prve minute

Jako bitna pobjeda protiv neugodnog Sunderlanda koji je i danas pokazao da je veoma dobra ekipa,kako su samo disciplinovani to je za nepovjerovati,sve naše akcije brane sa svih jedanest igrača u svom polju a imaju dosta dobru transformaciju iz odbrane u napad..
Utakmica sama po sebi jako teška,loš teren i disciplinovani domačini koji su očigledno bili zadovoljni i sa bodom učinili su je takvom,.Mi nismo imali ideju kako probiti taj "šleper" ispred njihovog gola al et na kraju se ponovo ispostavi,kada Ramiz zabije mi dobijamo tekmu a uz to i svijet ostane s jednim "teroristom"manje
Adio legendo,navrati ponekad
[youtube][/youtube]
Utakmica sama po sebi jako teška,loš teren i disciplinovani domačini koji su očigledno bili zadovoljni i sa bodom učinili su je takvom,.Mi nismo imali ideju kako probiti taj "šleper" ispred njihovog gola al et na kraju se ponovo ispostavi,kada Ramiz zabije mi dobijamo tekmu a uz to i svijet ostane s jednim "teroristom"manje

Adio legendo,navrati ponekad

[youtube][/youtube]
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.