To za Mensu

Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74
Sve super, ali kako je Belgija prosjek [emoji46]kovacic je napisao/la:Nisam siguran koji je broj taj, zaista nisam upoznat sa pojedincima u ekipi BjelorusijeNemanja86 je napisao/la:kakav je tim BLR, je l igrao Parahovski, i neko od pokršetenih amera?
u svakom slučaju ohrabrujuće pobjede
Čini mi se da nije bilo Amera kod njih, igraju onako organizirano, širenje reketa i neka kombinirana odbrana, kažnjavali su nas dok nismo ubrzali tempo, dobro igraju u reketu u napadu, ali nisu baš najsigurniji sa pasovima. Neka ekipa kojoj fali Amer da bi bili prosječni u Europi, tj. na nekom nivou Belgije ili Portugala.
Pa i jest nametnut' po kljucu ...kovacic je napisao/la:Nekako sam stekao dojam da je Menso nametnut u stručni štab ...
kovacic je napisao/la: Inače Menso počeo dijeliti savjete u 3/4 kad smo zaista nadigravali protivnika, kaže mu Dule: "Ne pričaj gluposti, znamo kako ti ide 3/4", tu je bilo smijeha
kovacic je napisao/la:Atić trčao jake kontre, fino izvodio slobodna i bio je pokoji Pick i give and go. Nije dobro krenuo na početku, ali ga je Dule motivirao. Bilo je tu i trojki.
Vrabac standardno išao individualno u prodore, pravili mu se rogovi, imao je par pokušaja za tri poena.
Hasandić vrlo lijepo šutirao sa distance, odradio svoj dio posla i ostavio solidan dojam.
Musa imao dva floatera i ostalo slobodna čini mi se, nekoliko grešaka, ali je on prvi proradio kad smo gubili desetak razlike.
Gegić jako loše prekršaje pravio, kasnio u akcijama, Dule mu se naspominjao cijele rodbine![]()
Talić solidna epizodna uloga, tu kada je trebalo.
Muratović pokupio par otpadaka i konvertirao u poene.
Sejfića nije išlo šuterski pa je prestao uzimati šuteve i postao lider na terenu, pravio sjajne blokove i radio prljavi posao.
O Zahiragiću i Lončaru ne treba trošiti riječi, djeluju bar dva nivoa ispod ostalih po spremi i IQ u igri...
Inače, kao i očekivano, velika borba i nešto malo srljanja, lijepo konvertiranje kontri, odbrana do isteka napada, tj. presing i usporavanje igre, dosta kontakta, ali malo udvajanja, nije to loše izgledalo u drugom poluvremenu nimalo.
Inače Menso počeo dijeliti savjete u 3/4 kad smo zaista nadigravali protivnika, kaže mu Dule: "Ne pričaj gluposti, znamo kako ti ide 3/4", tu je bilo smijeha
Prenose li sve utakmice, ili samo kad Makedonija igra?kovacic je napisao/la:Makedonska TV radi prenosi, provjerio sam, ne znam hoće li neko preuzimati od sportskih kanala u regiji, ali u svakom slučaju će biti stream.
Ja se sjecam da smo prosle godine gledali utakmice sa Makedonijom i Crnom Gorom, ali se ne mogu da sjetim je li to bilo preko streama, ili je Musin brat pravio live prenos na fb-u. Dobro je ako je bio sream, znaci da ce i sad aBd biti.Bassha je napisao/la:Prosle godine su bili prenosi svih tekmi, valjda ce i ove
kobe24 je napisao/la:Ja se sjecam da smo prosle godine gledali utakmice sa Makedonijom i Crnom Gorom, ali se ne mogu da sjetim je li to bilo preko streama, ili je Musin brat pravio live prenos na fb-u. Dobro je ako je bio sream, znaci da ce i sad aBd biti.Bassha je napisao/la:Prosle godine su bili prenosi svih tekmi, valjda ce i ove
Gdje, šta je rekao?save je napisao/la:Šta ovo Musa opet daje neke patetične izjave
save je napisao/la:Šta ovo Musa opet daje neke patetične izjave
Šta je ovdje patetično?"Doživio sam lom na tri mjesta i moram mirovati najmanje sedam dana. Ipak, odlučio sam da se odmah nakon toga ponovo priključim ekipi prije početka pretkvalifikacija. Ne želim sada da ostavim ove momke".
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.