Ne moze niko na osnovu prijedloga uci u klub, samo komisija moze na osnovu 20 razlicitih prijedloga ozbiljnije uzeti u obzir takvog kandidata.

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Pile ga najavio 8 ajzeu u inbox kakav sad demant. Jel se to opet provalio. Boze sacuvajKeepTheBlueFlag je napisao/la:Kao sto rekoh, demant i okanite se novinari glupog piskaranja...pile87 je napisao/la:I treba.KeepTheBlueFlag je napisao/la:Demantovat ce se iz kluba ovo za Ibricica...
Neko može imati ubjedljivo najmanje prijedloga i ući u skupštinu.kenan_tm87 je napisao/la:Kako nema covjece, eto sad ti kazem, jedan clan bi onda morao skupiti 20 svojih guznih havera i eto ga u skupstini najboljeg kluba u BiH. Kakvih bi tek tu mrtvih klosara sa tribine bilo, pametnjakovica jadnih sa foruma i sl. Broj clanova ti mora biti makar 10.000 koji bi sigurno glasali pa da na osnovu predlozenih kandidata odaberemo one koji ce zaista pomoci novim idejama i razvoju kluba. Ovaj statut se moze nadograditi, onda kad budemo imali minimum 10.000 aktivnih clanova nek promijene da clanovi glasaju a upravni odbor na osnovu pristiglih prijava predlozi npr. 100 kandidata za skupstinu kluba.
Ne moze niko na osnovu prijedloga uci u klub, samo komisija moze na osnovu 20 razlicitih prijedloga ozbiljnije uzeti u obzir takvog kandidata.
DooVe je napisao/la:
Informacije o novim fudbalerima isključivo na zvaničnoj stranici
http://fkzeljeznicar.ba/informacije-o-n ... ici/17750/
tako i treba... mada Alihodzic je samo rekao da nikakav dogovor nije postignut znaci nije demantovao da mozda pregovaramoDooVe je napisao/la:
CARSON je napisao/la:Samo jednu zelju danas imam ja da opet vidim Sir Amara![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ma i bolje da je to rekao vidiš da ovi pokušaji od novinara čekaju rečenicu kako bi napravili neku polovnu vijest koju će editovati 100 puta, naravno uz senzacionalistički naslov kao da je sve završena priča. Stvarno sramota ko se danas sve bavi novinarstvom.MrRiccoli je napisao/la:tako i treba... mada Alihodzic je samo rekao da nikakav dogovor nije postignut znaci nije demantovao da mozda pregovaramoDooVe je napisao/la:
Gdje li mi je haver, poljevaju ga vodomtm1921 je napisao/la:Ima li insan barem jedan na dunjaluku da tebe voli moj milane, obzirom da si nategnut 24/7? #jesuismilan
i meni od tada nemam miran sanZeljoSampioneGo je napisao/la:CARSON je napisao/la:Samo jednu zelju danas imam ja da opet vidim Sir Amara![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
E moj prijatelju nije mi to danas zelja.. nego od kad je otisao.. TITO za PL.. hvala mu za sve..
Tako smo i do sada funkcionisali. Sada je samo stvorena mogucnost da i clanovi nekoga predloze, pa ako je to bubam 5 ljudi sa dosta prijedloga onda ce i oni sami to prihvatiti. Daleko je opasnije da nam svakakvi klosari mogu uci u skupstinu samo na osnovu glasova svojih havera.ceze je napisao/la:Neko može imati ubjedljivo najmanje prijedloga i ući u skupštinu.kenan_tm87 je napisao/la:Kako nema covjece, eto sad ti kazem, jedan clan bi onda morao skupiti 20 svojih guznih havera i eto ga u skupstini najboljeg kluba u BiH. Kakvih bi tek tu mrtvih klosara sa tribine bilo, pametnjakovica jadnih sa foruma i sl. Broj clanova ti mora biti makar 10.000 koji bi sigurno glasali pa da na osnovu predlozenih kandidata odaberemo one koji ce zaista pomoci novim idejama i razvoju kluba. Ovaj statut se moze nadograditi, onda kad budemo imali minimum 10.000 aktivnih clanova nek promijene da clanovi glasaju a upravni odbor na osnovu pristiglih prijava predlozi npr. 100 kandidata za skupstinu kluba.
Na osnovu čega je ta komisija kompetentna da jednom članu koji ima najviše prijedloga kaže ti ne možeš u skupštinu, a nekome ko bi mogao imati deset puta manje prijedloga kazati ti možeš, ti si dobar?
Na osnovu toga što su već tu i na osnovu toga što su ušli u klub kad neko ni tebe ni mene nije pitao ništa. To je poenta.
Ja razumijem šta ti kažeš i šta hoćeš reći, da je ovo jedan vid prepreke i zaštite kako u klub ne bi ušao neko ko je sumnjiv i nepodoban, ali sa druge strane takav može u klub ući i na osnovu malog broja prijedloga i ličnih poznanstava. Nije nemoguće.
I statut se ne može tek tako "nadograditi", već ponovo izglasati. Vidio si sam koliko je bilo trzavica sada da se ovaj izglasa, koliko će tek biti kada bi se ponovo izglasavao i kada bi u klubu, po ovoj našoj hipotetskoj priči, trebalo biti daleko više novca.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 38 gostiju.