FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Jebbo vas stadion, treba prvo napraviti jak i stabilan klub i ono najvaznije; napraviti REZULTATE. Pa kad sve to bude napravljeno i stabilno onda se tek razmislja o izgradnji objekata. Sta ti vrijedi najbolji stadion na svijetu ako ces na njemu gledati antifudbal i dozivljavati ponizenja od svakog sela i zaseoka koji ti na njega dodje.
Ali voli shrek i ajla kada vi pricate o svim tim glupostima i skrecete temu sa stvarnih problema.
Ali voli shrek i ajla kada vi pricate o svim tim glupostima i skrecete temu sa stvarnih problema.
Opa koja već tekma da nam škutore šalju da nas deru, glavni sudija i i VAR sudija, ali smo zato dobili i onog iz Brčkog sto nas je klao prošle godine, naravno očekuje ih ugodan boravak u našem glavnom grad.
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Iskreno se nadam da se Mujkić vraća u protokol, vidim na slikama da trenira. Elezi izgleda isto u punom trenažnom procesu, ne znam za Mamasa?
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka
Zasto se nebi pricalo o stadionu, nacelnik je rekao sa ce u septembru bit gotov glavni projekt,
Iskreno se nadam da su sve svi povrijedjeni igraci oporavili te da ce dobtiti odredjenu minutazu protiv Veleza. Volio bih vidjet vise od Elezija, takodjer zelim vidjeti Beganovica i Mujkica. Zna li se ista za Banica?
Mamas je mitsko bice. On ustvari i ne postoji !
"Stvarno ne shvatam ovo pisanje po forumu o strancima. Kao imamo previse stranaca ??? :?:
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
-
- Kontakt:
Iz kola u kolo,mjesec po mjesec,sezone se redaju,i gledajuci fakat ovo delegiranje pa ovo je vise postalo ko neki los vic.
Raja se uveliko navikla na sve ovo i prilagodjavaj se,na temelju toga kreiraj taktike,formacije,naspanuj se za otimacinu,i guraj..
Nije da im ne ide…
Raja se uveliko navikla na sve ovo i prilagodjavaj se,na temelju toga kreiraj taktike,formacije,naspanuj se za otimacinu,i guraj..
Nije da im ne ide…
Biti srcem vezan,u tome lezi snaga!
- napoleon72
- Kontakt:
Sta cemo prije vidjet na Kosevu, krov il Mamasa?

GRMI SA SJEVERA!
1946
Sumnja ubija više snova, nego što će neuspjeh ikada.
1946
Sumnja ubija više snova, nego što će neuspjeh ikada.
Ja mislim da protiv Veleza cemo vidjet nekog polarnog medvjeda pored lisice standardne

Sta je sa Netflixom zna li iko?

Zadnja izmjena: tuitamo, dana/u 18 sep 2025, 15:56, ukupno mijenjano 1 put.
Bjelolasicu (bijelu lisicu) prije od navedenog
"Stvarno ne shvatam ovo pisanje po forumu o strancima. Kao imamo previse stranaca ??? :?:
Ludom radovanje. 

Postao/la 19vendetta87 » 14 sep 2024, 22:48
Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)
Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)
Ovaj će nekoga j.bati, nas ili Veleža.TrofejiSuTu je napisao/la: ↑18 sep 2025, 15:15Iz kola u kolo,mjesec po mjesec,sezone se redaju,i gledajuci fakat ovo delegiranje pa ovo je vise postalo ko neki los vic.
Nije da im ne ide…
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Chidi spašavaj nas
Sutra bih gurnuo i Elezija u prvih 11 ako je spreman, obavezno da Mujkić i Mamas osjete malo teren, nama je sad svaki igrač zlata vrijedan, pogotovo u odbrani gdje živim za dan da Mujkić i Gojković budu dostupni..

Sutra bih gurnuo i Elezija u prvih 11 ako je spreman, obavezno da Mujkić i Mamas osjete malo teren, nama je sad svaki igrač zlata vrijedan, pogotovo u odbrani gdje živim za dan da Mujkić i Gojković budu dostupni..
- Maroon1946
- Kontakt:
Realno nas najbolji stoper uz GojkovicaGospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑18 sep 2025, 14:31Iskreno se nadam da se Mujkić vraća u protokol, vidim na slikama da trenira. Elezi izgleda isto u punom trenažnom procesu, ne znam za Mamasa?
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
A da, vjerovatno.Maroon1946 je napisao/la: ↑18 sep 2025, 16:36Realno nas najbolji stoper uz GojkovicaGospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑18 sep 2025, 14:31Iskreno se nadam da se Mujkić vraća u protokol, vidim na slikama da trenira. Elezi izgleda isto u punom trenažnom procesu, ne znam za Mamasa?
Volio bih ovako nešto vidjeti jednom
--------------Mlinarić----Chidi
Kuprešak--Elezi--Ljajić--Mamas---Beganović
--------Mujkić---Gojković--Ristovski
-------------------Banić
U napadu svakako muku mučimo koga staviti, pa da vidimo tog Chidija, a Gulash nek malo zagrije guzove na klupi.
Naravno, ovo ako ijednom dočekamo do kraja sezone, ubij me, ali eto, lijepo je maštati

Mujkic u formaciji sa 4 nazad ce biti komedija, za CB nije a za LB upitan.
Mene samo zanima ako rezultati budu losi (ne do Bog) koliko ce vremena dati Husrefu.
Mene samo zanima ako rezultati budu losi (ne do Bog) koliko ce vremena dati Husrefu.
Trenutno korisnika/ca: Arhitekt, armankosutic, BeYaZ, bordobijeli, Dobrinja12345, fks74, Hare1991, HordasFks, iliyaa8, kolezeljovac, ovisnik, zagorski i 152 gosta.