FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

AsharaK
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la AsharaK » 10 dec 2015, 13:25

Ma nista protiv Ibre, ali ne znam kad je lik zadnji put odigrao neku tekmu i to me brine. Nadam se da ce pokazati kod nas ono sto zna. :)
FK Željezničar ~ FC Arsenal !

Damir Džumhur, Edin Džeko, Miralem Pjanić, Mirza Teletović, Jusuf Nurkić, Amel Tuka.

pinki
Kontakt:

Post Postao/la pinki » 10 dec 2015, 13:27

AsharaK je napisao/la:Ma nista protiv Ibre, ali ne znam kad je lik zadnji put odigrao neku tekmu i to me brine. Nadam se da ce pokazati kod nas ono sto zna. :)
Ma kad Wagner sa 40 igra k'o sat, može i ovaj sa 30 k'o pješčani :lol:

Hadzijalagic
Kontakt:

Post Postao/la Hadzijalagic » 10 dec 2015, 13:27

pinki je napisao/la:---------------------------------Kjoseski---------------------------------------
Memija--------Kosorić-----------------------------Bogičević-------Kramarić
-----------------Hadžiahmetović--------Blagojević------------------------
Tiago-----------------------------Ibričić-----------------------------Mailson
-------------------------------------????-------------------------------------------

Dajte još upitnik i ja zadovoljan
Treba ovdje i jedan destruktivac na zadnjem veznom da bi bilo 100% kompaktno.. I prije ce Hodzurda igrati standardno nego Bogicevic.. A za spica, zna se Sasa Kajkut :lol:
BUDI ŽELJO !!!

Ajzea
Kontakt:

Post Postao/la Ajzea » 10 dec 2015, 13:27

Jel ono @milanribar rekao da ako kojim slučajem pile pogodi jednu informaciju, prestaje pisati na ovom forumu? Hoću stavljati PP pile? :D
Senijad Ibričić je POJAČANJE za našu ligu, a kada se uporedi sa trenutnim igračkim kadrom ili igračim kadrom koji je nastupao u prethodnoj polusezoni, doveli smo Ronaldinha ;)
Za one dane kad smo svi ko jedno bili, pjevali Zelji pjesme i skupa pivo pili, ti dobro znaj da opet biće jednom tako, jer jug se nikad neće srušit tako lako !

DR.HOUSE
Kontakt:

Post Postao/la DR.HOUSE » 10 dec 2015, 13:28

pinki je napisao/la:
AsharaK je napisao/la:Ma nista protiv Ibre, ali ne znam kad je lik zadnji put odigrao neku tekmu i to me brine. Nadam se da ce pokazati kod nas ono sto zna. :)
Ma kad Wagner sa 40 igra k'o sat, može i ovaj sa 30 k'o pješčani :lol:
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: u ovoj ligi sto neko rece on je pojacanje :thumbup: :thumbup: naravno ako dode

cruz40
Kontakt:

Post Postao/la cruz40 » 10 dec 2015, 13:28

@Super hoces nam potvrditi jel ovo gotovo za Ibricica, ja ne vjerujem ovim portalima! :stop:

likusa
Kontakt:

Post Postao/la likusa » 10 dec 2015, 13:30

Kakav Ibricic, daj mi Bekrica :ljepota: :ljepota:
Željeznicar za život cijeli !

Jaozinho22
Kontakt:

Post Postao/la Jaozinho22 » 10 dec 2015, 13:31

likusa je napisao/la:Kakav Ibricic, daj mi Bekrica :ljepota: :ljepota:
Daj obojicu,kad je bal nek je maskenbal :opaopa:
Više titula nego pojedini klubovi lopti ! FKŽ !
Budite navijači FK Željezničara a ne navijači Misimović Senada !

boccaccio
Kontakt:

Post Postao/la boccaccio » 10 dec 2015, 13:32

Ja nigdje na zvanicnoj stranici nisam vidio da je Ibricic potpisao. Potpisao je Kramaric i Mailson je potpisao. Ovo je samo jedan clanak na kojem pise da je Ibricic blizu. A ono sto nije trenutno ni blizu je potvrda kluba. Tek ako se desi i bude zvanicno iz kluba, ja bih pricao o njemu kao igracu.
http: //fkzeljeznicar.ba/ Najbolji portal za najbolji klub !

carsijaba
Kontakt:

Post Postao/la carsijaba » 10 dec 2015, 13:34

Sa Ibričićem i još jednim kilerom, svašta se može desiti
:D
:D

Ajzea
Kontakt:

Post Postao/la Ajzea » 10 dec 2015, 13:35

boccaccio je napisao/la:Ja nigdje na zvanicnoj stranici nisam vidio da je Ibricic potpisao. Potpisao je Kramaric i Mailson je potpisao. Ovo je samo jedan clanak na kojem pise da je Ibricic blizu. A ono sto nije trenutno ni blizu je potvrda kluba. Tek ako se desi i bude zvanicno iz kluba, ja bih pricao o njemu kao igracu.
A neka se malo raduje raja legendo, dosta nam je bilo pesimizma i pesimista, ljudi koji su gledali crno na sve i koji će gledati crno i ukoliko bi doveli Ibričića i Bekrića u paketu :)
Razumijem ja tebe šta želiš reći da ne dođe do zabune ali vidiš i sam koliko se raja zaželjela radosnih vijesti :)
Ima li taj Ibričić kakav video na YT? :D
Za one dane kad smo svi ko jedno bili, pjevali Zelji pjesme i skupa pivo pili, ti dobro znaj da opet biće jednom tako, jer jug se nikad neće srušit tako lako !

Hadzijalagic
Kontakt:

Post Postao/la Hadzijalagic » 10 dec 2015, 13:35

Mora se i klupa pojacati.. Svaki igrac mora imati konkurenciju..
BUDI ŽELJO !!!

phily
Kontakt:

Post Postao/la phily » 10 dec 2015, 13:37

Trupko, Dzeko sredio da dođe u Zelju :kafa:
FK Željezničar
FC Bayern Munchen
Philadelphia 76ers--->#TrustTheProcess
DARIO ŠARIĆ----->ROY-- 2016/17

#CarloOut

ublehas
Kontakt:

Post Postao/la ublehas » 10 dec 2015, 13:37

boccaccio je napisao/la:Ja nigdje na zvanicnoj stranici nisam vidio da je Ibricic potpisao. Potpisao je Kramaric i Mailson je potpisao. Ovo je samo jedan clanak na kojem pise da je Ibricic blizu. A ono sto nije trenutno ni blizu je potvrda kluba. Tek ako se desi i bude zvanicno iz kluba, ja bih pricao o njemu kao igracu.
Upravo.dok ga ne vidim sa plavim dresom, ništa ne vjerujem. ;)

zaboljisportuBiH
Kontakt:

Post Postao/la zaboljisportuBiH » 10 dec 2015, 13:44

Ajzea je napisao/la:
A neka se malo raduje raja legendo, dosta nam je bilo pesimizma i pesimista, ljudi koji su gledali crno na sve i koji će gledati crno i ukoliko bi doveli Ibričića i Bekrića u paketu :)
Razumijem ja tebe šta želiš reći da ne dođe do zabune ali vidiš i sam koliko se raja zaželjela radosnih vijesti :)
Ima li taj Ibričić kakav video na YT? :D
Jedan je dovoljan od njih dvojice. Ibričić je dobar iz više razloga. Prvi, sa svim ostalim igračima će biti lakše pričati kad znaju da se Ibričić vratio u Želju (jer je to neki znak da je stabilna sredina) pogotovo jer je Džekin guzni haver. Drugi, jer će vratiti gledaoce na stadion, bar dobar dio njih (o ovome sam ranije pričao da neko zvučno ime vraća raju na stadion). Treće, dobijamo igrača u vezi koji je iskusan što nam je do sada bio nedostatak. Genrealno naša vizija treba biti mladi igrači velikog potencijala i povratak nekadašnjih reprezentativaca i Željine djece ili Željinih simpatizera tipa Ibričić koji su imali zavidne karijere. Spoj tih stvari plus ako gdje fali popuniti sa nekim strancem i to je to. Recept za uspjeh.

blue sky
Kontakt:

Post Postao/la blue sky » 10 dec 2015, 13:45

Treba samo zvaničnu stranicu pratiti. Portali za klik svašta su u stanju objaviti. Najbolje su mi ove vijesti kad kažu prema njihovim saznanjima... Biće ovakvih bombasticnih vijesti do kraja februara tako da se ja ne bi zanosio previše. Ima ovdje i dusmanluka pomalo...

dell21
Kontakt:

Post Postao/la dell21 » 10 dec 2015, 13:46

Tako je treba sacekati zvanicnu.

zaboljisportuBiH
Kontakt:

Post Postao/la zaboljisportuBiH » 10 dec 2015, 13:46

blue sky je napisao/la:Treba samo zvaničnu stranicu pratiti. Portali za klik svašta su u stanju objaviti. Najbolje su mi ove vijesti kad kažu prema njihovim saznanjima... Biće ovakvih bombasticnih vijesti do kraja februara tako da se ja ne bi zanosio previše. Ima ovdje i dusmanluka pomalo...
I to je moguće. Pitarski je ovo portal. Daj nek se nalože, pa kad ne dođe da je.. majke upravi.

jaludovolimte
Kontakt:

Post Postao/la jaludovolimte » 10 dec 2015, 13:50

Serem vam se u usta. Da dovedemo Ozila neki bi se pitali "Šta će nam?". Daj nam igrače iz kantonalne, ne zaslužujemo bolje!
tebe volim, tebi pjevam za jedan gol..

Jaozinho22
Kontakt:

Post Postao/la Jaozinho22 » 10 dec 2015, 13:51

[youtube][/youtube] :kafa: :bow:
Više titula nego pojedini klubovi lopti ! FKŽ !
Budite navijači FK Željezničara a ne navijači Misimović Senada !

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot], Paromlinac i 18 gostiju.