FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
-
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Sigurno ce biti solidna brojka i velezovaca na jugu
- siroliver69
- Kontakt:
A ništa, samo da vas podsjetim sta nas OPET ceka...boki86 je napisao/la: ↑18 sep 2025, 08:41Pa sta hoces, to sto si opisao je vintage istok kad dodje jesen. Privilegija je to dozivjeti, nema puno stadiona sa takvom kombinacijom infrastrukture i desavanja na terenusiroliver69 je napisao/la: ↑17 sep 2025, 23:41Istok 15KM, 4 poraza i rekord primljenih golova za početak sezone!
Sad ce kiša za par kola, preskaci one bare dok uđeš na bilo koji ulaz Istoka, pa se voda nakupi izmedju stolica, obuca puna, ona kiša prska po lokvama odbija se po pantalonama, oni dole ne mogu dva pasa uvezati, Husref vrišti pred moždani, skače, maše rukama tjera stopere u 75-oj minuti u špic da ga čupaju jer gubimo 0:1 od Radnika...pogubljeni vol. 23736
Umrite bijednici!![]()
Vidimo se tamo...čekajući čudo da se desi.
- BegovicRamiz
- Kontakt:
ja znam za sebe da necu dozivjeti novi stadion
daj Boze da dozivim da uhljupi bar natkriju dvije tribine Koseva
ljudi su se u najkracem mogucem roku ohladili maksimalno
izuzev standardne raje koju ne zanima nista osim Sarajeva koji ce doci i da granate lete iznad glave
ti ljudima koji ne pripadaju toj grupi nemas sta ponuditi
2025 je godina evo covjek opisa stanje gore gledas utakmicu a noge ko u lavoru sunce ti poljubim
pickhe placenicke i na terenu i u klubu ne zasluzuju nista osim psovki
dajte Gigovica da se pokoljemo i sa Velezom i nek ide sve u pm lijepu
daj Boze da dozivim da uhljupi bar natkriju dvije tribine Koseva
ljudi su se u najkracem mogucem roku ohladili maksimalno
izuzev standardne raje koju ne zanima nista osim Sarajeva koji ce doci i da granate lete iznad glave
ti ljudima koji ne pripadaju toj grupi nemas sta ponuditi
2025 je godina evo covjek opisa stanje gore gledas utakmicu a noge ko u lavoru sunce ti poljubim
pickhe placenicke i na terenu i u klubu ne zasluzuju nista osim psovki
dajte Gigovica da se pokoljemo i sa Velezom i nek ide sve u pm lijepu
- BegovicRamiz
- Kontakt:
fakt.or pise da pregovori sa princom nisu bili uspjesni
- napoleon72
- Kontakt:
Klub bi trebao na istoku Koseva usarafit spomen plocu za rahmetli Dedu, i ostavit jedno mjesto pored kad dodje vrijeme za Nanu. Ili dvije posebne stolice sa ugraviranim natpisom na kojim se nece sjedit. Ne znam da li se smije to jer nije nas stadion, al oni su i legende grada, nema osobe u Sarajevu koja ih nije barem jednom vidjela u bordo outfitu.
GRMI SA SJEVERA!
1946
Sumnja ubija više snova, nego što će neuspjeh ikada.
1946
Sumnja ubija više snova, nego što će neuspjeh ikada.
Kakav princ kakav investitor ljudi vjeruju raznim lazima,vide da su u gabuli smisli pricu da skrenes sa ozbiljnijih tema ispucali su sa obnovom stadiona.BegovicRamiz je napisao/la: ↑18 sep 2025, 10:57fakt.or pise da pregovori sa princom nisu bili uspjesni
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Kakvi debili, kopirali su vijest malezijskog portala koji kaže da bi Ismail mogao preuzeti FKS.BegovicRamiz je napisao/la: ↑18 sep 2025, 10:57fakt.or pise da pregovori sa princom nisu bili uspjesni
Međutim, u jednom dijelu posta pričaju oko pokušaja Ismaila da kupi Valenciju koji je završio neuspješno, a genijalci sa faktora su pročitali da je neuspješan dogovor između nas i njega. Dame i gospodo, BiH novinarstvo

Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka
E ne možeš da vjeruješ...GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑18 sep 2025, 11:26Kakvi debili, kopirali su vijest malezijskog portala koji kaže da bi Ismail mogao preuzeti FKS.BegovicRamiz je napisao/la: ↑18 sep 2025, 10:57fakt.or pise da pregovori sa princom nisu bili uspjesni
Međutim, u jednom dijelu posta pričaju oko pokušaja Ismaila da kupi Valenciju koji je završio neuspješno, a genijalci sa faktora su pročitali da je neuspješan dogovor između nas i njega. Dame i gospodo, BiH novinarstvo![]()
![]()
Krampa novinari, mi svakako ne pregovaramo sa njim direktno, vec to ide vecinom preko tana. Ne bi se svakako ova prica spominjala, da to vec nije poodmaklo
Pa kako cemo mi ili ismir doci do malezijskog princa, nego preko Tana koji je malezijac? Kakav je dogovor ne znam stvarno, ali logicno je da se tan i princ dobro znaju, mozda imaju i neke biznise zajedno.
N3R3D je napisao/la: ↑18 sep 2025, 11:38E ne možeš da vjeruješ...GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑18 sep 2025, 11:26Kakvi debili, kopirali su vijest malezijskog portala koji kaže da bi Ismail mogao preuzeti FKS.BegovicRamiz je napisao/la: ↑18 sep 2025, 10:57fakt.or pise da pregovori sa princom nisu bili uspjesni
Međutim, u jednom dijelu posta pričaju oko pokušaja Ismaila da kupi Valenciju koji je završio neuspješno, a genijalci sa faktora su pročitali da je neuspješan dogovor između nas i njega. Dame i gospodo, BiH novinarstvo![]()
![]()
Pa sta vas ima cuditi štrumfovski portal. Pojest ce se ako nas ovaj preuzme.i logicno da ce sve loše pisat o našem klubu
RODJEN SAM NA SJEVERU,
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
-
- Kontakt:
Dobar post,sve na mjestu samo bih ipak volio da glavutan ode.Djulboni je napisao/la: ↑17 sep 2025, 22:03Neka reakcija na ovo sve što rade mora da se desi i to je normalno, a možda i kasno.
- Koja podrška ?
- Za što podrška ?
- Podrška što si sve rasprodao, a da je ličilo na profi igrača ?
- Podrška za sukob za klanje sudija, a ti se praviš blentav
- Podrška za nesposobnost da napraviš zdrav i stabilan sistem
- Podrška što su nam kapiteni stranci
- Podrška što nas lažu za stadion
- Podrška što si vratio iz penzije H.M
- Podrška za fizičku nespremu
- Podrška za nezalaganje
- Podrška za uhljebljenje podobnih
- Podrška za izoliranje od male raje ukidanjem škole f. AFH
- Preživio je FKS Troglav 1-3 pa će i ova sranja aBd.
- Previše su kredita potrošili i vrijeme je za reakciju svakog od nas, a moja je da lovu ne dam nekome ko ne želi da otvori oči i konačno krene praviti zdrav sistem.
Neke generacije su igrale za 800 km i bile šamarane nakon 2 kiksa, a sad smo bez reakcije, odnosno reakcija je podrška.
Nekad je najbolja reakcija bojkot u cilju ozdravljenja. Ne mora I.M otići, ali mora otvoriti oči i mjenjati kurs, jer smo potonuli, ali on i dalje ni habera već po ustaljenom putu za ništa.
Za tri godine imate cemo najbolji klub na Balkanu i najljepsi stadion.
2028 - Sarajevo nakon krize rezultata otpustilo i treceg trenera ove sezone. Stadion u raspadu.
Pa da li stvarno mislite da cemo okad dozivjeti novi stadion dok se oprostimo od Koseva. Kosevo je nas zatvor iz kojeg ne moze pobjeci. Kad je Juventus napustio Dele Alpi iki Arsenal Hajberi, zasto mi ne mozemo popisani lavor
2028 - Sarajevo nakon krize rezultata otpustilo i treceg trenera ove sezone. Stadion u raspadu.
Pa da li stvarno mislite da cemo okad dozivjeti novi stadion dok se oprostimo od Koseva. Kosevo je nas zatvor iz kojeg ne moze pobjeci. Kad je Juventus napustio Dele Alpi iki Arsenal Hajberi, zasto mi ne mozemo popisani lavor
- MaroonWhite1946
- Kontakt:
U kakvom je god stanju, ne zove se sa te dvije posljednje rijeci koje si napisaoGalantni je napisao/la: ↑18 sep 2025, 13:13Za tri godine imate cemo najbolji klub na Balkanu i najljepsi stadion.
...sve drugo ce proci! ❤️🇱🇻
Najbolje da se vratimo u ono doba kada nam je na dresovima pisalo Visit Malaysia.. Nekako smo bili rastereceniji, nismo imali ovoliko debakla, nismo imali toliko para, a uvijek smo bili pri vrhu. Ovo sad sto nam se desava zadnjih godinu - dvije, sve najbolji, najbolje plate, a sve nam propade, od posjete, od Evrope, kup smo uzeli jedva na guzove, et da se navijaci umire koliko toliko..
Ma sve vise i vise razmisljam da nam je stvarat omladince. Kreni jbg.sa 3-4 u 21, iz nase akademije.. plus sa ovim iskusnih par.. Daj cilj te sezone da bude samo Evropa, ostalo sto se mogne mogne.. Gradi tim za naredni period.
Ovo ho-ruk ne vodi nicemu.. i nikada se nije pokazalo kao ispravan potez, nikada.
Ma sve vise i vise razmisljam da nam je stvarat omladince. Kreni jbg.sa 3-4 u 21, iz nase akademije.. plus sa ovim iskusnih par.. Daj cilj te sezone da bude samo Evropa, ostalo sto se mogne mogne.. Gradi tim za naredni period.
Ovo ho-ruk ne vodi nicemu.. i nikada se nije pokazalo kao ispravan potez, nikada.
"Dobar dan, mi smo FK Sarajevo, izvolite se branit"
"OOOooOOO Šta se desilo, pa te ludo volim Saraj"vo
AAAaaaAAA Niko nikada neće znati šta se dešava""""
kompleks zvani *Sarajevo*
"OOOooOOO Šta se desilo, pa te ludo volim Saraj"vo
AAAaaaAAA Niko nikada neće znati šta se dešava""""
kompleks zvani *Sarajevo*
Zaboravio si dodati da je najblizu preuzimanju trenerske palice Husref MusemicGalantni je napisao/la: ↑18 sep 2025, 13:13Za tri godine imate cemo najbolji klub na Balkanu i najljepsi stadion.

Sve ok ali objasni nam bogati Kako ono moze dobiti mozdani?siroliver69 je napisao/la: ↑17 sep 2025, 23:41Istok 15KM, 4 poraza i rekord primljenih golova za početak sezone!
Sad ce kiša za par kola, preskaci one bare dok uđeš na bilo koji ulaz Istoka, pa se voda nakupi izmedju stolica, obuca puna, ona kiša prska po lokvama odbija se po pantalonama, oni dole ne mogu dva pasa uvezati, Husref vrišti pred moždani, skače, maše rukama tjera stopere u 75-oj minuti u špic da ga čupaju jer gubimo 0:1 od Radnika...pogubljeni vol. 23736
Umrite bijednici!

-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
tuzno, ali sta god da pokrenes doce do zida sa pricom nije nas stadion i to je to. Tu se prica zavrsavaroccosiffredi je napisao/la: ↑18 sep 2025, 13:44https://www.klix.ba/sport/nogomet/milio ... /250918081
Svi će nešto napraviti. Svi, osim nas.