Juventus FC - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Re: Juventus F.C.
Ma pustite padobrance,stvarno je pdf serie A upropašten,ne znam,hajde da pokušamo ignorisati.
Da se vratim nama,naravno da je cilj Lp i to će biti ostvareno,nemojte da se za to bojite,nema razloga.
Sada svi govorimo cilj nije bio scudetto,pa i nije,ali kako se sezona odvijala,on je ne mogu reći to postao,ali se i dalje borimo za njega ili griješim.
3 boda je zaostatak,ali i dalje imamo taj meč manje koji treba dobiti po svaku cijenu,onda je sve otvoreno do kraja.
Nešto se mora mijenjati i Conte je jedini koji to može uraditi.
Žao mi je što je počeo eksperimentisati u zadnja 2 meča kada to nije smio,ko zna koliko bi bodova onda dobili.
Da se vratim nama,naravno da je cilj Lp i to će biti ostvareno,nemojte da se za to bojite,nema razloga.
Sada svi govorimo cilj nije bio scudetto,pa i nije,ali kako se sezona odvijala,on je ne mogu reći to postao,ali se i dalje borimo za njega ili griješim.
3 boda je zaostatak,ali i dalje imamo taj meč manje koji treba dobiti po svaku cijenu,onda je sve otvoreno do kraja.
Nešto se mora mijenjati i Conte je jedini koji to može uraditi.
Žao mi je što je počeo eksperimentisati u zadnja 2 meča kada to nije smio,ko zna koliko bi bodova onda dobili.
"Pravi džentlmen nikad ne napušta svoju damu" A. Del Piero
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░ ★3★0★
AMICI DI NESSUNO!
Sebastian G10vinco
INVINCIBLES 2011/12
Grazie a Dio non sono un Prescritto!
AMICI DI NESSUNO!
Sebastian G10vinco
INVINCIBLES 2011/12
Taj je Arsenal dobio 5:2 Totnham, pa onda pobjedio 7:1 i evo danas dobili L'pool. Ja ne kazem da je Juventus truhnjav to si sad ti rekao. Taj isti Udinese nije prosao Arsenala, dzaba sto su ga nadigralli. Nadigro je i Milan Intera pa su izgubili.
U derbijima se nikad ne zna, dok se liga dobiva na drugim utakmicama, to je valjda svima jasno. Nek juvetnus svake sezone pobjedi Milan, al ako Milan uzme Scudetto vjeruj mi da niko nista nece prigovoriti Allegriju.
U derbijima se nikad ne zna, dok se liga dobiva na drugim utakmicama, to je valjda svima jasno. Nek juvetnus svake sezone pobjedi Milan, al ako Milan uzme Scudetto vjeruj mi da niko nista nece prigovoriti Allegriju.
- harebianconero
- Kontakt:
Kada je Elia došao, odma sam pomislio da ćemo imati najbolje krilne igrače u Serie A, Krasketa i Eliu. Nažalost, desilo se ono najgore, oba igrača nisu dobili neku šansu i propali su (nisu još, al uskoro).
Mirko Vučinić #9 & Leonardo Bonucci #19
30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
- JuveSissoko
- Kontakt:
ok, vi ste najbolja ekipa na planeti, drzi se eto svoje teme i vozdra.ahmad_tz je napisao/la:Taj je Arsenal dobio 5:2 Totnham, pa onda pobjedio 7:1 i evo danas dobili L'pool. Ja ne kazem da je Juventus truhnjav to si sad ti rekao. Taj isti Udinese nije prosao Arsenala, dzaba sto su ga nadigralli. Nadigro je i Milan Intera pa su izgubili.
gsol: According to these recent revelations, not only did Juventus win the title in 2005 without cheating but they did it without cheating against direct rivals who were cheating. HahaWOW we had a squad then.No wonder Juvitalia won the WC in 2006.
Ja sam veceras gotov, samo me neka zenska moze dici iz pepela...
★ 30 SCUDETTI ★ VINTI SUL CAMPO ★
- Bianconeri1988
- Kontakt:
Conte je eksperimentisao u dijelu sezone kad se ti eksperimenti neće odraziti na stanje na tabeli, jer ustvari nismo ništa izgubili, a ni dobili. Još uvijek smo u igri.
Sada slijedi onaj najteži dio sezone, mjesec mart, kad se lomi prvenstvo i ne smijemo sebi više priredđivati ovakve predstave kao večeras.
A opet podržavam Contea što kaže da se ne zaboravi šta su nam stručnjaci predviđali u augustu, kako će ova sezona biti već sada završena i da ćemo se boriti jedva za 3. mjesto.
I mi navijači trebamo da razmišljamo na neki način kao Conte. Ne može se odjednom postati prvak, a ovako mi smo još u borbi za Scudetto i na pragu smo plasmana u finale Coppa Italia.
S obzirom šta smo doživljavali prošlih sezone, moramo biti prezadovoljni trenutnom situacijom.
Sada slijedi onaj najteži dio sezone, mjesec mart, kad se lomi prvenstvo i ne smijemo sebi više priredđivati ovakve predstave kao večeras.
A opet podržavam Contea što kaže da se ne zaboravi šta su nam stručnjaci predviđali u augustu, kako će ova sezona biti već sada završena i da ćemo se boriti jedva za 3. mjesto.
I mi navijači trebamo da razmišljamo na neki način kao Conte. Ne može se odjednom postati prvak, a ovako mi smo još u borbi za Scudetto i na pragu smo plasmana u finale Coppa Italia.
S obzirom šta smo doživljavali prošlih sezone, moramo biti prezadovoljni trenutnom situacijom.
Ž '21!
Senza Fachetti niente scudetti, con Gasperini e Ranieri torni dove eri!
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
Jake mi teme, dodjem da razmijenim misljenje i ti me tjeras, neka spustanja nivoa 5 razreda osnovne skole i to.
- Bianconeri1988
- Kontakt:
Da je neko od nas juventina došao na temu Milana i pisao ono što ti pišeš automatski bi bio proglašen trolom i provokatrom, zato si dobio onakav odgovor.ahmad_tz je napisao/la:Jake mi teme, dodjem da razmijenim misljenje i ti me tjeras, neka spustanja nivoa 5 razreda osnovne skole i to.

Ž '21!
Pa ne znam baš za to prvo,ja mislim da je izabrao najgori momenat,ako je već toliko počeo eksperimentisati,mogao je Eliu i Krasića integrisati u tim i dodatni pozitivni šok izazvati.
U svakom slučaju,siguran sam da će igrači zapeti sada kada je najbitnije,Bologna je prekretnica sezone po meni.
Samo da prestane forsirati Bonnucia i stavi Caceresa na stopera i neće biti problema,počevši od sljedećeg meča.
U svakom slučaju,siguran sam da će igrači zapeti sada kada je najbitnije,Bologna je prekretnica sezone po meni.
Samo da prestane forsirati Bonnucia i stavi Caceresa na stopera i neće biti problema,počevši od sljedećeg meča.
AMICI DI NESSUNO!
Sebastian G10vinco
INVINCIBLES 2011/12
AMICI DI NESSUNO!
Sebastian G10vinco
INVINCIBLES 2011/12
- JuveSissoko
- Kontakt:
Conte pravi lose izmjene al i to mu ne zamjeram jer je od ekipe srednjeg kvaliteta napravio borca za skudeto.Retardiranost Marotte nas je kostala, Bonucci i Vucinic zajedno su kostali 30 miliona.Sorensen je bolji igrac od Bonuccia a jos je u pubertetu.Legrotaglie bi sezonu bolje odigrao od onog kloca, tako da smo tih 30 miliona mogli hladno ulozit i kupit nekog napadaca koji sam moze rjesit utakmicu poput ove veceras.Al italijanski ponos je prevladao pa se kupio sijaset retardiranih italijanskih igraca u doba propasti ITA fudbala.Bianconeri1988 je napisao/la:Conte je eksperimentisao u dijelu sezone kad se ti eksperimenti neće odraziti na stanje na tabeli, jer ustvari nismo ništa izgubili, a ni dobili. Još uvijek smo u igri.
gsol: According to these recent revelations, not only did Juventus win the title in 2005 without cheating but they did it without cheating against direct rivals who were cheating. HahaWOW we had a squad then.No wonder Juvitalia won the WC in 2006.
Nisam ja nikog provocirao, ja sam samo cinjenice iznio. Ako neko to smatra provociranjem evo izvinjavam se.
Elia je sjedio na klupi da popuni mjesto. Kad se vrate Pepe i Vidal, Krasa i Elia pricat ce viceve na tribinama.
Jᴜᴠᴇ, sᴛᴏʀɪᴀ ᴅɪ ᴜɴ ɢʀᴀɴᴅᴇ ᴀᴍᴏʀᴇ
Ale Del Piero aleee
Jᴜᴠᴇ, sᴛᴏʀɪᴀ ᴅɪ ᴜɴ ɢʀᴀɴᴅᴇ ᴀᴍᴏʀᴇ
Ale Del Piero aleee
- harebianconero
- Kontakt:
Upravo.Soni je napisao/la:Elia je sjedio na klupi da popuni mjesto. Kad se vrate Pepe i Vidal, Krasa i Elia pricat ce viceve na tribinama.
Ja kada sam vidio da se zagrijavaju igrači i vidio sam da nema Elie. Bilo je jasno da je tu da popuni to mjesto.
- Bianconeri1988
- Kontakt:
Ja mislim da ni Conte trenutno sam ne zna šta da radi, nalazi se u nedoumici, a i ne polaze mu neke stvari od ruke u posljednje vrijeme, nikako da mu se poklopi da budu tu svi igrači.
Eto večeras nije bilo Pepea i Vidala, a u srijedu vjerovatno neće biti Barzaglija i Chiellinija. Tako da ne može da izvede najjači sastav u toj 4-3-3 formaciji.
Vjerujem da će igrači znati reagovati na najbolji način baš zbog toga karaktera (Kad sam vidio da je principessa ovog foruma napisala kako Juventus nema karaktera
) koji je Conte donio sa sobom.
Conteova najveća greška je možda što ima previše povjerenje u ove igrače kojima daje šansu za razliku od recimo Elije.
Eto večeras nije bilo Pepea i Vidala, a u srijedu vjerovatno neće biti Barzaglija i Chiellinija. Tako da ne može da izvede najjači sastav u toj 4-3-3 formaciji.
Vjerujem da će igrači znati reagovati na najbolji način baš zbog toga karaktera (Kad sam vidio da je principessa ovog foruma napisala kako Juventus nema karaktera

Conteova najveća greška je možda što ima previše povjerenje u ove igrače kojima daje šansu za razliku od recimo Elije.
Zadnja izmjena: Bianconeri1988, dana/u 04 mar 2012, 00:06, ukupno mijenjano 1 put.
Ž '21!
Šta da se radi,jedina šteta je ne vidjeti onoliki prostor koji smo imali,pogotovo kada smo gubili na svježini sa Vučinićem koji meda nije mogao,tada je Conte trebao reagovati, krila osvježiti,dobiti na brzini i riješili bi meč,ovako gorak ukus je u ustima.Soni je napisao/la:Elia je sjedio na klupi da popuni mjesto. Kad se vrate Pepe i Vidal, Krasa i Elia pricat ce viceve na tribinama.
Zadnja izmjena: Oxygen, dana/u 04 mar 2012, 00:07, ukupno mijenjano 1 put.
AMICI DI NESSUNO!
Sebastian G10vinco
INVINCIBLES 2011/12
AMICI DI NESSUNO!
Sebastian G10vinco
INVINCIBLES 2011/12
- JuveSissoko
- Kontakt:
evo sta si napisao i "ostao ziv".Pravis se slijep na sudijsku pomoc Milanu i sam sebi skaces u usta da je sramota ne pobijedit Chievo, cime ti je odgovoreno da je sramota ne pobijedit Juventus koji ne moze pobijedit Chievo, valjda sad razumijes besmislenost tvog posta, a pogotovo ovo vezano za sudije, nakon Sedorfove ruke, padanja Ibrahimovica, Boatenga, Robinha te skorasnjeg udaranja tri igraca Juventusa kao da je ragbi utakmica.ahmad_tz je napisao/la:Pa i da sam stavio to opet bi bilo isto. Kao da je sramota izgubiti u derbiju ili od prvog na tabeli. Sramota je ne dobit Chievo kod kuce, sa cjelim timom i uz pomoc sudija.
- Bianconeri1988
- Kontakt:
A ja se još ne mogu oduzeti dojmu da bi ovu utakmicu prošle sezone sigurno izgubili. Znam da je Juve jedan od najvećih svjetskih klubova i remi sa ekipom poput Chieva je svakako neuspjeh, ali kad se sjetim protekle dvije sezone kakvih smo mi blamaža i ofiraža doživjeli i preživjeli ovo je mila majka.
Tek sljedeće sezone će se moći pričati da je ovakav rezultat veliki kiks jer ćemo ovu završiti među prve 3 ekipe.
Tek sljedeće sezone će se moći pričati da je ovakav rezultat veliki kiks jer ćemo ovu završiti među prve 3 ekipe.
Ž '21!
- SoloJuve26
- Kontakt:
"Mi uvijek igramo vrlo agresivno, pa tako s vremena na vrijeme je normalno da naletimo na fizičke prepreke. Ostavili smo previše prostora za kontranapade Chieva i to mi se nije svidjelo ni sekunde."
Haj ima i tu istine, al drago mi je ova zadnja recenica...
Ja sam za BOUY od prve min protiv Bologne
Haj ima i tu istine, al drago mi je ova zadnja recenica...
Ja sam za BOUY od prve min protiv Bologne

- harebianconero
- Kontakt:
Sjeća li se neko one tekme prošle sezone, kada smo vodili (ja mislim Chievo) i ljudi u 2. minute 2 gola i izgubimo ?
A jesi naporan braco mila pa se cudis sto te ljudi zovu trollom. Ja sam to rekao nakon sto je meni covjek rekao da sam zaboravio stavit da je Milan igrao 3 utakmice sa juventusom i nije pobjedio. Palermo se nije imao cemu nadat zbog forme Milana u posljednjih nekoliko utakmica, a pogotovo zato sto se vraca Ibra. I pravis se lud time sto poredis to da ako Juve ne moze da pobjedi chievo da je sramota sto Milan nije pobjedio Juventus. Ja po treci put govorim da nije sramota izgubit od juventusa u derbiju. I Milan isto igra protiv bunker ekipa pa ih dobije.Kako, ti skontaj. Kod padanja Boatenga je bilo kontakta nemoj da lazes, Seedorfova ruka; u istoj utakmici nije svirana ruka igracu Bologne. Za udaranje su dobili kaznu tako nemoj vise trollat bgt.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.