Arsenalu su godili današnji rezultati (porazi Chelsea i Liverpoola), te će sada odsluškivati kretanje rezultata sa White Hart Lanea. Nadam se pobjedi Njukaša, pa da i u ovoj poodmakloj fazi Svrake skoknu na 4. mjesto.

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis
Ma, uobicajen njegov. Kako samo stilski lijepo izgleda kada se onako postavi da primi loptu, sada je samo malo odgurao, dovoljno da udje u mrezu.R.J.W.G. je napisao/la:Dajte da vidim gol LEGENDE!!!!
Sad su se vjerovatno ko miševi sakrili negdje, Henry je na ovoj posudbi ukupno igrao nešto više od 90 min i dao je 3 gola, a Chamakh od januara prošle godine 1 gol ako se ne varam.SamoZeljo je napisao/la: Drago mi je da je zacepio usta onima koji su se protivili njegovom povratku. Bilo ih je i ovdje.
ay majke ti nadji taj post, gdje je bio netko protiv Titijovog dolaska??SamoZeljo je napisao/la: Drago mi je da je zacepio usta onima koji su se protivili njegovom povratku. Bilo ih je i ovdje.
Profesor je napisao/la:ay majke ti nadji taj post, gdje je bio netko protiv Titijovog dolaska??SamoZeljo je napisao/la: Drago mi je da je zacepio usta onima koji su se protivili njegovom povratku. Bilo ih je i ovdje.
mora da ce sunce kad je Wenger pogodio sa izmjenama
Adebayor 3 asistencije, šteta što on nije ostao u ArsenaluDesole je napisao/la:koji rac Tottenham- Newcastle 3:0 (20') :O
Za to druze kritikuj Arsenal i njegovo nesposobno osoblje, da je on mogao birati ne bi on sigurno odabrao bolnicu. Da su imalo strucni ne bi nam se igraci tik poslije oporavka ponovo vracali u krevet, vec bi jos davno imali spremneg Wilshere-a. To se ponavlja vec 4-5 sezona. Ne bi me iznenadilo da sutra Wenger izjavi da je Sagna upitan za LP.Arsenalisation je napisao/la:Nek' on ide lijepo ako se ne oporavi,a bgm i ako se oporavi...Dosta smo mi placali igrace,da uzivaju po banjama i bolnicama...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 8 gostiju.