Arsenal - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis

Gdje će Arsenal završiti iduće sezone?

Anketa je završila: 08 avg 2019, 14:38.

Šampioni (sami se prijavite nadležnom doktoru ako izaberete ovu opciju)
1
6%
Od drugog do četvrtog mjesta
3
19%
Peto ili šesto mjesto
7
44%
Od sedmog do desetog mjesta, pad u mediokritetstvo, Everton II FC
2
13%
Od jedanaestog do sedamnaestog mjesta, katastrofa, dobro da ne ispadnemo
0
Nema glasova.
Od osamnaestog do dvadesetog mjesta (vidjeti tekst iz zagrade kod prve opcije)
0
Nema glasova.
Uzimamo EL/neki domaći kup uz plasman u Top 4
1
6%
Uzimamo EL/neki domaći kup uz plasman van Top 4
2
13%

Ukupno glasova: 16

Monolog
Moderator
Kontakt:

Re: Arsenal

Post Postao/la Monolog » 11 feb 2012, 18:03

Igru briši, bodove piši. Drago mi je zbog Henryja, što jest jest. Koliko emocija, čovječe. Pa još na kraju "huška" navijače da budu još glasniji. 8-) Šteta što ide u Ameriku, al' takav je život.
Arsenalu su godili današnji rezultati (porazi Chelsea i Liverpoola), te će sada odsluškivati kretanje rezultata sa White Hart Lanea. Nadam se pobjedi Njukaša, pa da i u ovoj poodmakloj fazi Svrake skoknu na 4. mjesto. :mrgreen:
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”

rogeRF
Kontakt:

Post Postao/la rogeRF » 11 feb 2012, 18:03

R.J.W.G. je napisao/la:Dajte da vidim gol LEGENDE!!!! :D
Ma, uobicajen njegov. Kako samo stilski lijepo izgleda kada se onako postavi da primi loptu, sada je samo malo odgurao, dovoljno da udje u mrezu. :)
Izdržati, to je temelj vrline!

Bosco
Kontakt:

Post Postao/la Bosco » 11 feb 2012, 18:05

SamoZeljo je napisao/la: Drago mi je da je zacepio usta onima koji su se protivili njegovom povratku. Bilo ih je i ovdje. :roll:
Sad su se vjerovatno ko miševi sakrili negdje, Henry je na ovoj posudbi ukupno igrao nešto više od 90 min i dao je 3 gola, a Chamakh od januara prošle godine 1 gol ako se ne varam. :lol: Henry je bog, a Wenger je idiot što ga je uopšte ikad prodao. Ovakvi se igrači ne prodaju.

P.S.
Pero nije kriv za gol, jednostavno to je toliki bol da je upao kao nokautiran, nije on stvarno ništa kriv, nemojte džaba čovjeka napadat. ;) Nadam se da nije neka teža povreda mada mi se čini da jest.
Walcott krampa.

Arnelinho
Kontakt:

Post Postao/la Arnelinho » 11 feb 2012, 18:05

Da, večeras. Ko ih jbe, bitno da smo mi uzeli 3 boda na ovakvom gostovanju. A i moram da primijetim terena im i pm. :shock:

Tottenham će i tu prosuti bodove, jer im idu u goste. ;) A sledeće kolo približujemo im se za još 3 boda. :D

Dobra vijest- 4 smo. :)
Do zadnjeg dana života mog samo Saraj'vo!!!

"How do you know what is right and what is wrong? Well you just try to analyse the situation as well as you can." - Arsene Wenger

Profesor
Kontakt:

Post Postao/la Profesor » 11 feb 2012, 18:05

SamoZeljo je napisao/la: Drago mi je da je zacepio usta onima koji su se protivili njegovom povratku. Bilo ih je i ovdje. :roll:
ay majke ti nadji taj post, gdje je bio netko protiv Titijovog dolaska??

mora da ce sunce kad je Wenger pogodio sa izmjenama :D

BigBen
Kontakt:

Post Postao/la BigBen » 11 feb 2012, 18:06

Kako mi je drago zbog Henry, kakva legenda, kakav igrac, mnogo ce faliti europskom fudbalu...

Thiery Henry -the king of Arsenal! :D
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

bega_afc
Kontakt:

Post Postao/la bega_afc » 11 feb 2012, 18:08

Profesor je napisao/la:
ay majke ti nadji taj post, gdje je bio netko protiv Titijovog dolaska??

mora da ce sunce kad je Wenger pogodio sa izmjenama :D

bilo ih je i to ne jedan nego vise njih,al kralj je reko svoje,i na kraju ne bi me iznenadilo da se produzi posudba jos koju sedmicu nakon ovog gola,nekako sam ubijedjen da ce ostat jos malo duze
#Voajeroljupci na respiratorima.
Narod koji ne zna da poštuje svoju prošlost, nema ni svoju budućnost!

Bosco
Kontakt:

Post Postao/la Bosco » 11 feb 2012, 18:14

[youtube][/youtube]

rio_Ferdy88
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la rio_Ferdy88 » 11 feb 2012, 18:15

strasan povratak arsenala 8-) svaka cast, nadam se da cete izboriti to 4 mjesto jer ste zasluzili, jer nakon onakvih problema u augustu i odlazaka i povreda kljucnih igraca, uspjeli ste da prevazidjete sve to i vratite se u vrh ;) puno srece protiv milana u utorak i osvjetlajte obraz premiershipa :D :mrgreen:
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..

Marley
Kontakt:

Post Postao/la Marley » 11 feb 2012, 18:18

Eto uzesmo 3 boda na teske muke. Danasnju igru mi je bilo mucno gledat, jednostavno bezidejno dodavanje lopte, ni trunke ideje neke. Ako ovako budemo igrali u srijedu, nagrabusili smo. Sreca Wenger pogodi sa izmjenama, sta reci za Anrija, jednostavno - ko zna zna.

Za ove sto psuju Mertesakeru i zele mu povredu do kraja sezone, mogu samo reci da bi njih volio vidjeti sta bi uradili da se tako naglo povrijede,da dobiju jedan takav bol, oni bi kao stisnuli zube i uspjeli izbaciti loptu van. Lako je kritikovati sa pozicije posmatraca, tada sve izgleda moguce i izvodljivo.

Bosco
Kontakt:

Post Postao/la Bosco » 11 feb 2012, 18:22

A i gol Sunderlanda je bio u fair-play duhu...čovjek možda slomio nogu, teže se povrijedio, a onaj ko krokodil grabi naprijed ne bi li uvaljao gol...nek mu je Henry baš sve pokvario na kraju.

AllGunsBlazing
Kontakt:

Post Postao/la AllGunsBlazing » 11 feb 2012, 18:38

Kazes da navijas za Arsenal a jednom igracu zelis da se povrijedi do kraja sezone, svasta. Pa ja u najmanju ruku ne volim Rosickog(zna @Bosco) ali nikad nisam napisao povrijedi se do kraja sezone. Pisao sam da bih ga prodao i ostalo, ali to nikad pa on je i dalje jedan igrac Arsenala, kluba za koji ja navijam(i boli me k**** za ove sto ce napisati da ne mogu navijati). Uz sve to covjek uopste nije los pa Arsenal je samo 8% golova primio glavom, za razliku od prosle sezone kad je pola golova primljeno iz prekida, i mnogo njih je bilo glavom, ali ne on ne valja. Za obje situacije za koje ga krivite nije on kriv vec onaj retardirani teren, stvarno se jedva igralo na onom. Ne vidim da neko Koscielnog krivi za onaj pas prema Peru, kad je Szczesny jedva intervenisao. I to nas je moglo kostati gola.
Sto se tice utakmice kad je ubacio Henrya, bio sam ljut, zasto nije izvadio Walcotta, jer je Ox daleko bolji i pokretljiviji, a Rosicky ne moze na krilo nema on vise te brzine, ali ispade da je i Wenger pogodio sa izmjenom. A sto se tice Ramba nisam iznenadjen, uvijek je imao dobar sut, sad ga je bas fino iskoristio.
Celik!3,2,2.

frankqqqqq
Kontakt:

Post Postao/la frankqqqqq » 11 feb 2012, 18:42

Istina je da sam pogriješio sa psovanjem ali u onom trenutku sam bio naživciran toliko da se nisam mogao suzdržati, naravno da mu želim brz oporavak ali ono ne liči na dobro, barem meni. Ramsey dobar šut samo što ga ne zna iskoristiti na pravi način. Samo se pitam, kad Yao dođe sa AKN da li će Ox na klupu ili Theo? Šta vi mislite?

Arsenalisation
Kontakt:

Post Postao/la Arsenalisation » 11 feb 2012, 18:44

Nek' on ide lijepo ako se ne oporavi,a bgm i ako se oporavi...Dosta smo mi placali igrace,da uzivaju po banjama i bolnicama... :x
“I hated every minute of training, but I said, ''Don't quit. Suffer now and live the rest of your life as a champion.''”-Muhammad Ali
O Fortuna
velut luna
statu variabilis...
♥ VICTORIA CONCORDIA CRESCIT ♥

AllGunsBlazing
Kontakt:

Post Postao/la AllGunsBlazing » 11 feb 2012, 18:49

@Franqqqq Naravno da bi trebao Ox i Yao, ali ce biti Walcott i Yao.
@Arsenalisation ocigledno da ne znas mnogo o fudbalu. Ona povreda se moze desiti svakom igracu na svijetu, cak i Zanetiju koji je odigrao sezona i sezona bez povreda. Jednostavno se desi. Mertesacker IMA mjesta u ovom Arsenalu, sasvim je dobar za treceg stopera, ne znam da neka ekipa ima boljeg(treceg).
Celik!3,2,2.

Desole
Kontakt:

Post Postao/la Desole » 11 feb 2012, 18:51

koji rac Tottenham- Newcastle 3:0 (20') :O

frankqqqqq
Kontakt:

Post Postao/la frankqqqqq » 11 feb 2012, 18:54

Desole je napisao/la:koji rac Tottenham- Newcastle 3:0 (20') :O
Adebayor 3 asistencije, šteta što on nije ostao u Arsenalu :(

Marley
Kontakt:

Post Postao/la Marley » 11 feb 2012, 18:55

Arsenalisation je napisao/la:Nek' on ide lijepo ako se ne oporavi,a bgm i ako se oporavi...Dosta smo mi placali igrace,da uzivaju po banjama i bolnicama... :x
Za to druze kritikuj Arsenal i njegovo nesposobno osoblje, da je on mogao birati ne bi on sigurno odabrao bolnicu. Da su imalo strucni ne bi nam se igraci tik poslije oporavka ponovo vracali u krevet, vec bi jos davno imali spremneg Wilshere-a. To se ponavlja vec 4-5 sezona. Ne bi me iznenadilo da sutra Wenger izjavi da je Sagna upitan za LP.

AllGunsBlazing
Kontakt:

Post Postao/la AllGunsBlazing » 11 feb 2012, 19:03

Ljudi pa Unitedov Jones se povrijedio na isti nacin na 105134213x puta boljem terenu. Momak Englez, fizicki spreman pa se isto povrijedi, nije ovo sklonost povredama ili nesto, samo pogresno stao i desilo se.
Celik!3,2,2.

nedim1993
Kontakt:

Post Postao/la nedim1993 » 11 feb 2012, 19:15

mert ništa nije kriv. Prvo što sam reko' je vidi ovog **** i ne obraća pažnju na igrača. pa čovjek je skočio sa zemlje ko da ga je neko sa 2 noge pokosio. vjerovatno zglob.

i ne kontam kako nisu zasluzena 3 boda. 60% posjed lopte, izjednačeni u šutevima, znači prevaga je na našu stranu, i da nije tako nismo nezasluzeno pobijedili uopšte.

walcott opet panj žešći , arsha je pokazo' volju večeras za igrom i uradio je nešto korisno dok je ovaj panj samo šeto' po terenu. po meni najbolji je bio Song, pogotovu kad je zamijenio merta dole na poziciji stopera.

Al skidam kapu za trud rosickom :o , koliko čovjek trči i trudi se fakat svaka mu čast
Henry 8-) najbolji oproštaj

I da, tottenham demolira newcastle. adebayor 4. asistencije :roll:
Vođa zna.

Zaključano

Natrag na “Arsenal”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 8 gostiju.