Bili smo bolji taman za ovih 2:0, iako je moglo na semaforu biti malo drugacije.
Od veceras krece serija bez primljenog gola, prvih 90 minuta je ubiljezeno, naredni vikend se niz nastavlja.
Jos cu reci Ribery!
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo

Jesam bio druže Bundesliga. Prijatelj me pozvao, kaže imam četiri karte za utakmicu u subotu i ja kažem hmmmm... nisam ništa posebno planirao za ovaj vikend... pa hajd', mogli bismo skoknuti da to pogledamoBundesliga je napisao/la:Primijetio sam nasu zastavu u toku utakmice , da to nije slucajno bio drug Gorstak?

Preduhitrio si me.effe_sa je napisao/la:Shaqiri bi vrlo lako mogao stići na ljeto...Nerlinger bi trebao uskoro da se sastane sa čelnicima Basela i da razgovara o Shaqiriju.
Omo, pošto vjeruješ Bildu evo šta oni još prenose. Boa se žali na zviždanje navijača u 35. minuti utakmice protiv Vukova. On veli da umjesto zviždanja trebaju bodriti i pljeskati (lošu igru, op.a.)Omerbavarac je napisao/la:Inace ovu informaciju je objavio Bild, koji je eto po meni vrlo pouzdan tako da vjerujem u ovu pricu.

Mislim i jedino pojačanje koje je potrebno, možda još u odbrani, ali u zavisnosti od situacije sa Brenom.effe_sa je napisao/la:Shaqiri bi vrlo lako mogao stići na ljeto...Nerlinger bi trebao uskoro da se sastane sa čelnicima Basela i da razgovara o Shaqiriju.
Daj Bože da tako bude i nek onda sve one moje kritike u zadnje vrijeme na njegov račun padnu u vodu.Klare je napisao/la: Nešto mi kaže da će Brena biti pravo otkrovljenje, nešto mi kaže da će u Hamburgu svaku loptu pokupiti, nešto mi kaže da će se dodatno približiti prvom timu, nešto mi kaže da će procvjetati, nešto mi kaže da će dobiti novi ugovor..., ali otom-potom, Breno je drugi čovjek.![]()
Dosta je bilo da si ti uvijek u pravu, moram i ja nekad umočiti.effe_sa je napisao/la:Daj Bože da tako bude i nek onda sve one moje kritike u zadnje vrijeme na njegov račun padnu u vodu.
Al svakako da sad treba dobit šansu, tako možemo vidjet dal možemo računat na njega.
Jes´, jes´, jedva cekam raspust pa da opletem ko nekad.FC BAYERN je napisao/la:osim Sačira spominje se i Martens iz Psva, sta je ovo slabo se pise, a ja pocela skola
Previse se vi medjusobno hvalite, cijenjene kolege.Klare je napisao/la: Dosta je bilo da si ti uvijek u pravu, moram i ja nekad umočiti.![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.