FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
valja napuniti onolike stranice dva puta sedmično.
Ako je dobar naši ga sigurno prate. Ako nešto funkcionise kako treba to je omladinski pogon.
Re: Odg: RE: Re: FK Željezničar
Nemoj zajebavati sad i ti...ako je tebi Antolovic dobar golman onda ne znam...krampa je bratemilanribar je napisao/la:Odlazi neznalice, jos da otjeraju Antolovica i da budemo bas extra ekipa...Pravimo tim na duge staze, sto bi reko Zaimovic za ligu prvaka..Stennk je napisao/la:http://sportsport.ba/bh_fudbal/ko-su-na ... /178158/s4
Antolovic out!
Dovodimo pojacanja kao 2006 god kad je dosao brazilac koji ne postoji na netu uopce...Radimo sistemski..

GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
- jovanmaksimovic
- Kontakt:
onaj ko kaze da je antolovic los golman, pojma nema... za nase uslove je jedan od najboljih golmana poslije rata sto smo imali... rame uz rame sa gusom, kruzikom ili hasagicom...
https://www.youtube.com/watch?v=H1M8yfyW2fo
FOR PAUL
FOR PAUL
ali mu se više ne brani ovdje.
-
- Kontakt:
Re: Odg: RE: Re: FK Željezničar
Po fudbalskim (golmanskim) kvalitetima, za naše lige, je sasvim ok...O drugim stvarima ne bih i neću...delinjo je napisao/la:Nemoj zajebavati sad i ti...ako je tebi Antolovic dobar golman onda ne znam...krampa je bratemilanribar je napisao/la:Odlazi neznalice, jos da otjeraju Antolovica i da budemo bas extra ekipa...Pravimo tim na duge staze, sto bi reko Zaimovic za ligu prvaka..Stennk je napisao/la:http://sportsport.ba/bh_fudbal/ko-su-na ... /178158/s4
Antolovic out!
Dovodimo pojacanja kao 2006 god kad je dosao brazilac koji ne postoji na netu uopce...Radimo sistemski..
Ma Fico je Tito
Meni da su nedo Bog ukrali BMW-a ja bi hodao k'o muha bez glave kuknjava
pinki je napisao/la:Meni da su nedo Bog ukrali BMW-a ja bi hodao k'o muha bez glave kuknjava

Zna li neko ko je taj Matić koji se dovodi u vezu sa prelaskom u Zelju?
Ako koga zanima razgovor sa Kosoricem
On je sve svoje rekao kad je Antolovica uporedio sa Gusom i Hasagicem. U ti generacijama kada su oni branili kvalitet lige je bio takav da bi Marijana nabusili toliko da ne bi znao gdje udara.
Bolji od Antolovica bio, steta sto nije ostao!Gator je napisao/la:Ma Fico je Tito
Pa fico je rezerva u zrinskom.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Zeljeznicar! 1921 !
-
- Kontakt:
Linijski golmani nisu vise u modi....
"Specifična je situacija sada, navikli smo da nas navijači nose svih 90 minuta i da su naš 12. igrač. Sada mi odličnim rezultatima moramo njima dati vjetar u leđa", rekao je Aleksandar Kosorić.
Izjava nakon brutalnog ubistva Mirze Rašćića, Aleksandar je samo poslije ove izjave zaslužio kapitensku traku a da pri tom ne ubrajamo još i fudbalske kvalitete i to što je jedan od najboljih štopera lige, da ne govorimo o njegovom liderskom karakteru, da vas ne napominjem kakav odnos sa navijačima ima i koliko ih poštuje, za razliku od lažnog kapitena..
Filip Lončarić bi dosta više u karijeri napravio da je kojim slučajem znao pravovremeno istrčati na loptu..
Izjava nakon brutalnog ubistva Mirze Rašćića, Aleksandar je samo poslije ove izjave zaslužio kapitensku traku a da pri tom ne ubrajamo još i fudbalske kvalitete i to što je jedan od najboljih štopera lige, da ne govorimo o njegovom liderskom karakteru, da vas ne napominjem kakav odnos sa navijačima ima i koliko ih poštuje, za razliku od lažnog kapitena..
Filip Lončarić bi dosta više u karijeri napravio da je kojim slučajem znao pravovremeno istrčati na loptu..
Za one dane kad smo svi ko jedno bili, pjevali Zelji pjesme i skupa pivo pili, ti dobro znaj da opet biće jednom tako, jer jug se nikad neće srušit tako lako !
- Jaozinho22
- Kontakt:
I da je znao pravovremeno zaobić kockarniceAjzea je napisao/la:"Specifična je situacija sada, navikli smo da nas navijači nose svih 90 minuta i da su naš 12. igrač. Sada mi odličnim rezultatima moramo njima dati vjetar u leđa", rekao je Aleksandar Kosorić.

Što se tiče Ace

Više titula nego pojedini klubovi lopti ! FKŽ !
Budite navijači FK Željezničara a ne navijači Misimović Senada !
Budite navijači FK Željezničara a ne navijači Misimović Senada !
Jovane, za Marjana je i Veca doktor nauka, a o Šehiću da i ne govorim. Ako ovaj mali ne bude bolji od njega javit ću ti se da me pljuneš ispred lokomotive.jovanmaksimovic je napisao/la:onaj ko kaze da je antolovic los golman, pojma nema... za nase uslove je jedan od najboljih golmana poslije rata sto smo imali... rame uz rame sa gusom, kruzikom ili hasagicom...
Antolovic je puno bolje branio u prvom mandatu, sad je vise los nego dobar ali bog zna sta nas ceka kad ode vise nista ne mozes biti siguran, hoce li Kjosevski biti dobar ili cemo zalitii za Marjanom.MATORI je napisao/la:Jovane, za Marjana je i Veca doktor nauka, a o Šehiću da i ne govorim. Ako ovaj mali ne bude bolji od njega javit ću ti se da me pljuneš ispred lokomotive.jovanmaksimovic je napisao/la:onaj ko kaze da je antolovic los golman, pojma nema... za nase uslove je jedan od najboljih golmana poslije rata sto smo imali... rame uz rame sa gusom, kruzikom ili hasagicom...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 28 gostiju.