FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

ZeljoSampioneGo
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la ZeljoSampioneGo » 09 dec 2015, 21:33

Ima u jajara Milan jedan. Trebali bi ga predloziti za skupstinu mogo bi valjat. Pun je pozitive i optimizma. Pomogo bi nam.pravo.
Milane jarane evo broh telefona 061 259 427 Emir se zovem i bujrum.javi se kafu da popinemo samo da mi tw.vidjet!?
Kralj price

zeka_tm87
Kontakt:

Post Postao/la zeka_tm87 » 09 dec 2015, 21:35

kenan_tm87 je napisao/la:Care moj, mi vec nasli zamjenu Mladenovicu. :mrgreen: A i Mailson moze igrati lijevog beka, znaci imamo 2 zamjene za njega.
jeko zamjena???
51%--------49%

Okolele
Kontakt:

Post Postao/la Okolele » 09 dec 2015, 21:37

zeka_tm87 je napisao/la:
kenan_tm87 je napisao/la:Care moj, mi vec nasli zamjenu Mladenovicu. :mrgreen: A i Mailson moze igrati lijevog beka, znaci imamo 2 zamjene za njega.
jeko zamjena???
Mirko Kramarić
„Sa Željom se rodiš, odrastaš, živiš i naposlijetku s njim ideš pod ovu bosansku prahulju, crnicu, glinu...a onda ti na nišan, krst ili neki drugi spomen umjesto epitafa okače plavobijelo platno s magičnim brojem '1921'“.

milanribar
Kontakt:

Post Postao/la milanribar » 09 dec 2015, 21:39

Jedan ce igrati beka, jedan krilo, a zamjene nema.

kenan_tm87
Kontakt:

Post Postao/la kenan_tm87 » 09 dec 2015, 21:40

A sta su Thiago i Alihodzic? Sta su novi igraci koji ce doci. Hajmo sacekati definitivni sastav za sljedecu sezonu, tek smo otpustili 6 igraca a dolaze novi. ;) Umjesto jednog igraca, doveli smo dvojicu. Logika Milanova Glupanova
FORZA ZELJO

MuhamedTM

Post Postao/la MuhamedTM » 09 dec 2015, 21:41

Ima Enis Sadikovic :)
MocMahale444

1921 BLEED BLUE

milanribar
Kontakt:

Post Postao/la milanribar » 09 dec 2015, 21:42

kenan_tm87 je napisao/la:A sta su Thiago i Alihodzic? Sta su novi igraci koji ce doci. Hajmo sacekati definitivni sastav za sljedecu sezonu, tek smo otpustili 6 igraca a dolaze novi. ;) Umjesto jednog igraca, doveli smo dvojicu. Logika Milanova Glupanova
Pojma ti nemas sta pises. :damn: Umjesto jednog igraca doveli dvojicu a otjerali 6 igraca :urnebes:

ceze
Kontakt:

Post Postao/la ceze » 09 dec 2015, 21:53

Meni Kokotove fudbalske kvalitete nisu uopće toliko loše, dobar je on igrač, iskusan. U nekim segmentima igre je vjerovatno najbolji u klubu (npr. igra sa obje noge). Imao je jako dobru prošlu polusezonu, evropske utakmice i mislim da je do početka ove sezone bio jedan od najvažnijih i najboljih igrača. Dakle, što se njega kao fudbalera tiče, dobar je i mislim da ima mjesta u ovom Želji, možda ne kao standardan igrač, ali među 18 sigurno. Što se psihe tiče, tu je malo manje kvalitetan. :mrgreen: Ne mislim tu samo na ovo u zadnjem periodu, već od kad je u klubu, uvijek je imao neki čudan karakter, ni pozitivan, ni negativan, već jednostavno čudan.
I od prvog dana u Želji pokušavao se sam nametnuti kao neki miljenik navijača svojom borbom, zalaganjem, a mi smo to donekle i ispratili (derbi na Koševu), tako da me ne čudi da mu se ne ide iz kluba i lično mislim da je to iskreno.

Međutim, ne uklapa se u Edisove planove i lično mislim da je Edis upravu, da je Kokotu teško pronaći mjesto u bilo kojoj ekipi koja hoće da napada. On je meni odličan igrač za male ekipe ili solidan da popuni roster jedne veće.
Ni prvi ni zadnji koji će iz kluba otići jer ga novi trener ne vidi tu i nemam ništa protiv da ide, pogotovo jer su se pojavile neke priče da kvari atmosferu unutar ekipe u što lično mogu povjerovati zbog gorepomenutog karaktera.
adnan6595 je napisao/la:U mladoj reprezentaciji ima igraca iz Borca i jedan iz Rudara,nmg se sjetiti njihovh imena,ako su oni trenutno među nasim najboljim mladim igracima,trebalo bih dovesti,bolji smo i pozeljniji klub od Borca i Rudara,oni se raspadaju i rasprodavaju
Taj iz Borca je vjerovatno Redžić.
Ako si na njega mislio, koliko sam upratio on je posuđeni igrač Krupe, dobar igrač, veznjak, malo defenzivniji od Hadžiahmetovića. Redžić i Amir će iduće sezone biti vjerovatno najvažniji i najstandardniji veznjaci u mladoj reprezentaciji.
Gdje prestaje razum, počinje Bosna ...

pride_of_merseyside
Kontakt:

Post Postao/la pride_of_merseyside » 09 dec 2015, 21:54

ublehas je napisao/la: Po čemu zaključuješ sa menadžerskog aspekta da se rukovodstvo nije dokazalo?
Što se tiče trenutnog rukovodstva ne mogu reći ni da su se dokazali, ni da nisu, to ćemo tek vidjeti. Ne znam ni po čemu bih trebala zaključiti da su se dokazali.
Trenutno mi se ne sviđa što se o svemu više priča nego o sportskom segmentu. I tako je bilo cijelu polusezonu, pa smo vidjeli rezultat toga. Ne može menadžer biti u centru pažnje, da se oko njega svijet vrti, da se priča o tome šta je on rekao, koga je nasmijao, ko mu se sviđa, ko mu je kriv za loše rezultate itd. To jednostavno ne ide zajedno sa uspjehom. On može biti glavni tek kad napravi dobre rezultate, pa da se o tome priča. Do tad treba da šuti i radi to što je preuzeo, sa tim što ima, da nađe zajednički jezik sa svima, najbolje rješenje za sve i za svakoga zadatak na koji može odgovoriti. To je jedino što zamjeram, jer mislim da se moglo više u utakmicama koje su iza nas, jer su bile jednako vrijedne kao i one koje nas očekuju. Pa ti ljudi su fudbaleri, godinama se time bave, nisu pali s Marsa pa da je nemoguće raditi s njima.
Ode priča u pogrešnom smjeru skroz, a nije sve tako crno, niti ja to želim tako predstaviti. Nije mi namjera da kritikujem bilo koga, pogotovo ne Edisa, sad za sad, samo kažem da malo profesionalizma ne bi bilo na odmet. Nismo mi toliko zaostajali kvalitetom za ostalima koliko to rezultati pokazuju, niti ćemo zaostajati uz sve ove odlaske i dolaske. Eto recimo da sam zadovoljna igračima koji su došli i koji trebaju doći, vjerovatno će biti još pojačanja, imat ćemo solidnu ekipu i uz pravi pristup se mogu popraviti mnoge stvari. A onda ćemo moći govoriti o tome da li se neko dokazao ili ne. Ja nisam pretjerano optimistična, takva sam po prirodi, što ne znači da manje nego ti želim sve najbolje ovom klubu. :ljepota:

milanribar
Kontakt:

Post Postao/la milanribar » 09 dec 2015, 22:01

Stennk je napisao/la:http://sportsport.ba/bh_fudbal/ko-su-na ... /178158/s4
Antolovic out!
Odlazi neznalice, jos da otjeraju Antolovica i da budemo bas extra ekipa...Pravimo tim na duge staze, sto bi reko Zaimovic za ligu prvaka..

Dovodimo pojacanja kao 2006 god kad je dosao brazilac koji ne postoji na netu uopce...Radimo sistemski..

MrRiccoli
Kontakt:

Post Postao/la MrRiccoli » 09 dec 2015, 22:07

Ajzea je napisao/la:
MrRiccoli je napisao/la:Evo u danasnjem avazu Ibricic kaze da ga je Zeljo kontaktirao ali nije htio nista vise od toga reci, a Bekric kaze da mu je trenutni klub ponudio novi ugovor ali i on me zeli reci hoce li ili nece
Mozeš li nam uslikati i postaviti sadrzaj jednog odnosno drugog članka, da ne moram sad trčati do trafike :D
brate procitao u kaficu da imam uslikao bi
Željo je religija i život, nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Željo je oduvijek važio za nešto što povezuje divne ljude koji pomažu jedni druge. A šta treba više od toga - IVICA OSIM

tm1921
Kontakt:

Post Postao/la tm1921 » 09 dec 2015, 22:11

Believe or not, nema prvog racuna, ovaj je ekskluzivno tvoj i sluzi kao sto sam rekao samo za poklapanje tebe :) a cekamo jos malo argumente pa da te onda fino krenem meziti. Ne brini se nista, samo vazelina nadji dosta. #jesuismilan
milanribar je napisao/la:
tm1921 je napisao/la:Ima li insan barem jedan na dunjaluku da tebe voli moj milane, obzirom da si nategnut 24/7? #jesuismilan
Dovoljno je da me ti volis, cim si se registrovao zbog mene. Pisi ovo s prvog acc ;)

milanribar
Kontakt:

Post Postao/la milanribar » 09 dec 2015, 22:19

tm1921 je napisao/la:Believe or not, nema prvog racuna, ovaj je ekskluzivno tvoj i sluzi kao sto sam rekao samo za poklapanje tebe :) a cekamo jos malo argumente pa da te onda fino krenem meziti. Ne brini se nista, samo vazelina nadji dosta. #jesuismilan
milanribar je napisao/la:
tm1921 je napisao/la:Ima li insan barem jedan na dunjaluku da tebe voli moj milane, obzirom da si nategnut 24/7? #jesuismilan
Dovoljno je da me ti volis, cim si se registrovao zbog mene. Pisi ovo s prvog acc ;)
No problem :salut:

tm1921
Kontakt:

Post Postao/la tm1921 » 09 dec 2015, 22:21

A sto ovo pobrisa onaj primitivni komentar? :) #jesuismilan

milanribar
Kontakt:

Post Postao/la milanribar » 09 dec 2015, 22:23

Moderacija me opominje zbog tebe :) haj zivio

Hadzijalagic
Kontakt:

Re: RE: Re: FK Željezničar

Post Postao/la Hadzijalagic » 09 dec 2015, 22:29

adnan6595 je napisao/la:U mladoj reprezentaciji ima igraca iz Borca i jedan iz Rudara,nmg se sjetiti njihovh imena,ako su oni trenutno među nasim najboljim mladim igracima,trebalo bih dovesti,bolji smo i pozeljniji klub od Borca i Rudara,oni se raspadaju i rasprodavaju
Ma za mlade igrače treba plaćati one naknade koje su povisoke tako da od takvih pojačanja nema ništa.. Mi smo sa Šehićem i Midžićem potpisali amaterske ugovore radi nekih desetak hiljada maraka..
BUDI ŽELJO !!!

tm1921
Kontakt:

Post Postao/la tm1921 » 09 dec 2015, 22:30

Znaci nerviram te :) to je dobar znak. Sacekacemo argumente kako rekoh, pa cemo onda polako meza kokice itd.. #jesuismilan

adnan6595
Kontakt:

Re: RE: Re: FK Željezničar

Post Postao/la adnan6595 » 09 dec 2015, 22:37

:shifty:
Hadzijalagic je napisao/la:
Ma za mlade igrače treba plaćati one naknade koje su povisoke tako da od takvih pojačanja nema ništa.. Mi smo sa Šehićem i Midžićem potpisali amaterske ugovore radi nekih desetak hiljada maraka..
Ako su to bas pojacanja,talentovani igraci koje kasnije mozemo dobro prodati ,isplati se to placati,jbg treba nekad i uloziti,na njima praviti kostur ekipe za narednu sezonu....
The Maniacs 1987
FK Željezničar

Hadzijalagic
Kontakt:

Post Postao/la Hadzijalagic » 09 dec 2015, 22:39

Slažem se da se isplati, samo što to do sad nije bila praksa a nešto sumnjam da će i postati u skorije vrijeme..
BUDI ŽELJO !!!

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot], Cuspajz, MrkiMedo, NazorUso i 53 gosta.