FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
-
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Ma neko ide da li Mirva ili Tan je prije kontam prvi.Ovaj princ je neuporedljivo bogatiji i ima jako iskustvo sa fudbalom pa ne znam ni koliko smo mi njemu interesantni kakve je sve klubove htjeo uzeti.Ako nas uzme i postavi prave ljude moglo bi bit veselo jer nije fudbalski anonimus
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ma vidi prijatelju, kad imas para svima si trn u oku.
Komsije slave svaki nas neuspjeh, dobro im i susdjenje samo da mi ne osvajamo.
Portali ss i ostali jedva cekaju da naprave neku senzaciju na nama. Evo zadnji su naslovi Sarajevo pravi nove galantikose.
Vico samo nas vidi kao prijetnju, bas zbog potencijala koji imamo.
Pri tome imas egomanijaka na celu.
Ali...
Nama ti dovedi Ljaljica, ovdje delirijum, dovedes Husrefa umjesto onakvog gospodina i stručnjaka, ovdje delirijum (u dobrom dijelu, ne svi).
To sto to nema veze sa realnošću, nema veze, bitno da se ime dovede. A nekakvog Jattu izvuces iz gaća, znamo kakve smo komentare imali. Pa taj Jatta korisniji od pola ekipe.. Itd itd...
Gubimo kontakt sa realnošću, pretjerujemo kad je lose, previše se dižemo kad je dobro, pisanje po sirotinji itd.. Nigdje mjere.
Komsije slave svaki nas neuspjeh, dobro im i susdjenje samo da mi ne osvajamo.
Portali ss i ostali jedva cekaju da naprave neku senzaciju na nama. Evo zadnji su naslovi Sarajevo pravi nove galantikose.
Vico samo nas vidi kao prijetnju, bas zbog potencijala koji imamo.
Pri tome imas egomanijaka na celu.
Ali...
Nama ti dovedi Ljaljica, ovdje delirijum, dovedes Husrefa umjesto onakvog gospodina i stručnjaka, ovdje delirijum (u dobrom dijelu, ne svi).
To sto to nema veze sa realnošću, nema veze, bitno da se ime dovede. A nekakvog Jattu izvuces iz gaća, znamo kakve smo komentare imali. Pa taj Jatta korisniji od pola ekipe.. Itd itd...
Gubimo kontakt sa realnošću, pretjerujemo kad je lose, previše se dižemo kad je dobro, pisanje po sirotinji itd.. Nigdje mjere.
Jel mi neko moze pojasnit kakve veze ima jel dolazi investitor ili ne dolazi? U kakvoj su vezi ova lupetanja sbbkbb u vezi s koskom zvanom investitor, s nasim rezultatima, igrom, neadekvatnom strucnim stabom, vodjenjem ekipe i administracije kluba, i kako nam ekipa izgleda sve gore i gore na svakoj utakmici od pocetka sezone?
Kakve veze i kakvu ce razliku napravit 3. investitor u ovom
problemu sve i kad bi sutra dosao u klub? Koliko je meni poznato u poredjenju s klubovima koji su nas bukvalno “nabili” mi imamo dovoljno i investitora i para, igraca na izvoz (dva komplet tima od kojih jedan nema ni gdje da igra), igraca level iznad ove lige bar pola tima…. Sta ce investitor kad smo se mi (ako do zimske pauze ne pobjedimo sve utakmice) vec oprostili od trofeja.
Kakve veze i kakvu ce razliku napravit 3. investitor u ovom
problemu sve i kad bi sutra dosao u klub? Koliko je meni poznato u poredjenju s klubovima koji su nas bukvalno “nabili” mi imamo dovoljno i investitora i para, igraca na izvoz (dva komplet tima od kojih jedan nema ni gdje da igra), igraca level iznad ove lige bar pola tima…. Sta ce investitor kad smo se mi (ako do zimske pauze ne pobjedimo sve utakmice) vec oprostili od trofeja.
Allahu Dragi kakav crn dan danas. Sanjo, Adna evo sad i Dedo nas napustise.
| SARAJEVO SIAMO NOI |
YEBEM TE LISTICO
YEBEM TE LISTICO
-
- Kontakt:
I na onom svijetu tamo, cut ce se moj glas, bordo bijeli, cijeli zivot, ja navij'o sam za vas..
Rahmet im duši
Rahmet im duši
Zauvijek ti znaj da cu tebe voljet' ja,
zauvijek ti znaj da cu tebe bodrit' ja!
zauvijek ti znaj da cu tebe bodrit' ja!
-
- Kontakt:
Sta bi ljudi sa Sanjom?
-
- Kontakt:
Adna moja komsinica iz mahale , 4 sestre ostale ona im je bila peta, 26 godina udala se u subotu, u pon umrla u soku sam , jos sebi nisam dosao……
Da joj dragi Allah dz.s. podari lijepi dzenet, a porodici sabura i ovom momku Sanji , prevelika tuga

Da joj dragi Allah dz.s. podari lijepi dzenet, a porodici sabura i ovom momku Sanji , prevelika tuga

Limvo te Rajvosa 🇱🇻🇱🇻
-
- Kontakt:
Uz postovanje svima i svakom igracu na njegovoj karijeri. Konstanto vidim pohvale na racun Ristovskog ali ne znam kako ne vidite da taj covjek nema snage da trci, konstanto ispada u zadnjoj liniji, nikad nije na igracu gdje treba biti. Par golova smo primili radi njega jer ispadne i ne trudi se da ispravi to vec lagano trckara nazad. Da je ime za klub Jeste, da ima iskustva Ima ali zalaganje, zelja i volja u timu je ravna 0. Mozda grijesim ali to je moje misljenje stvoreno po ovom prikazanom na terenu.
-
- Kontakt:
Normalan čovjek?GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑16 sep 2025, 15:47A što moramo ići u ekstrem kad ne treba?
Jah eto, princ, nema pojma, a čovjek je uspješan biznismen.
Hoće ući u klub, ne vidim nikakvo ispiranje mozga tu? Iako je odron poteza bilo od strane ove garniture, ako ništa klub će izgleda normalnom čovjeku prodati, pa bi im to okarakterisao kao jedan od rijetkih dobrih poteza.
A Wikipediji piše da je kidnapovao ljude, lomio ruke i noseve, da se protiv njega nije podigla optužnica jer je član poglavicine porodice

-
- Kontakt:
- MaroonBjelave
- Kontakt:
Čekajte ljudi, je li pišete u Sanji Tepariću?
- luckystrike
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Pa eto taman da poslije utakmice kidnapuje kakvog Njegomirovica, Musu i slicne.roccosiffredi je napisao/la: ↑16 sep 2025, 19:04Normalan čovjek?GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑16 sep 2025, 15:47A što moramo ići u ekstrem kad ne treba?
Jah eto, princ, nema pojma, a čovjek je uspješan biznismen.
Hoće ući u klub, ne vidim nikakvo ispiranje mozga tu? Iako je odron poteza bilo od strane ove garniture, ako ništa klub će izgleda normalnom čovjeku prodati, pa bi im to okarakterisao kao jedan od rijetkih dobrih poteza.
A Wikipediji piše da je kidnapovao ljude, lomio ruke i noseve, da se protiv njega nije podigla optužnica jer je član poglavicine porodice![]()

Nee, Sanjo je bio na istoku, duza brada, mislim da je bio bolestan zadnje vrijeme.
For those who have been involved, no explanation is needed. For those who haven't, no explanation is possible.
Zlatna kopacka ssba lige za sezonu 2023/24.
Zlatna kopacka ssba lige za sezonu 2023/24.
Vidim sad za dedu, znao je doci gore u kafanu na stadionu kad je sarajevo gostovalo kad ga nana pusti.
Sanju sam znao onako iz vidjenja, ne znam je li bio bolestan. Boze sacuvaj, nek im je rahmet
Sanju sam znao onako iz vidjenja, ne znam je li bio bolestan. Boze sacuvaj, nek im je rahmet
Yebem ti nas klub kad ga toliko volim. Vec 3 dana sam sjeban ne mogu sebi doc.Al sanjam uzastopne tri pobjede i da grmi Sampion je Sarajvooo
Ko te nije volio,nije ni obolio❤️
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot], Bordo10, BordoSaga2, Fouzi1, Google Adsense [Bot], HordasFks, Majestic-12 [Bot], NeSamSafetee i 70 gostiju.