RSD Velež Mostar - ARHIVA POSTOVA
Re: RSD Velež Mostar
Provociras fidelis. Mi smo protjerani s naseg stadiona i nasi su uslovi ukradeni. Zato bi te zamolio da se okanis ti te tematike. Mozda si ti dobronamjeran ali mi to ne zelimo od tebe
Za koga navijas? Pa za Velez brato. Ja sam mostarac nemam za koga drugo
- ŠB_Fidelis
- Kontakt:
Ne provociram, govorim da ne treba biti previse kritican na rezultat jer je nebitan u tom uzrastu i da treba uzeti u obzir da nije nuzno rijec o nekvaliteti nego o izostanku rada i uvjeta, ruzno, ali i razumljivo. Tu ''kuknjava'', nostalgija i pravdanje nece pomoci nego samo rad, kao sto je slucaj sve vise u zadnje vrijeme.
To sta ti/vi zelis/te je nebitno, ne podudara se s onim sto FK Velez Mostar iskazuje.
Ma, zaboravi.
To sta ti/vi zelis/te je nebitno, ne podudara se s onim sto FK Velez Mostar iskazuje.
Ma, zaboravi.
...Život za Široki...
Čovjek je dobro rekao, ne vidim stvarno potrebu da mu se išta ružno kaže. Šta vam je ?
Uslovi su nikakvi, dovoljno je pogledati teren u Sjevernom logoru i sve je jasno. Taman da su bez noga, ne mogu gubiti 10:0 ali ne treba čovjeka napadati zato što je napisao nešto što je činjenica. Omladinski pogon nam svaki dan sve više propada, Uprava se uopće zanima za te stvari. Evo naprimjer, teren u Sjevernom je pun kamenica, buljaka a niko nije u stanju jedno jutro doći i očistiti to. Ne treba za tu stvar 100.000 KM, ali hebe se njih za omladince. Samo ako vide korist u nekom djetetu, onda će se slomiti da ga prodaju. Malo bolje rezultate imaju pioniri i kadeti ali opet to je čisto zbog velikog talenta par djece pa ih oni nekako vade iz svog tog sivila.
Uslovi su nikakvi, dovoljno je pogledati teren u Sjevernom logoru i sve je jasno. Taman da su bez noga, ne mogu gubiti 10:0 ali ne treba čovjeka napadati zato što je napisao nešto što je činjenica. Omladinski pogon nam svaki dan sve više propada, Uprava se uopće zanima za te stvari. Evo naprimjer, teren u Sjevernom je pun kamenica, buljaka a niko nije u stanju jedno jutro doći i očistiti to. Ne treba za tu stvar 100.000 KM, ali hebe se njih za omladince. Samo ako vide korist u nekom djetetu, onda će se slomiti da ga prodaju. Malo bolje rezultate imaju pioniri i kadeti ali opet to je čisto zbog velikog talenta par djece pa ih oni nekako vade iz svog tog sivila.
1922 & 1878
'' Everton are bigger club than Liverpool. Everywhere you go on Merseyside you bump into Everton supporters. ''
Ex- Liverpool player Graeme Souness.
RŠD VELEŽ MOSTAR !!!
'' Everton are bigger club than Liverpool. Everywhere you go on Merseyside you bump into Everton supporters. ''
RŠD VELEŽ MOSTAR !!!
Goodison nije problem u onome sta je napisao. Sve je u pravu i to znamo mi i bez njega a sto ti ne mozes prepoznati cinizam i omalovazavanje u njegovom postu to je tvoj problem. Okani se merhameta i otvori oci
- ŠB_Fidelis
- Kontakt:
Nije tebi problem sta pise, nego tko pise, a to samo govori o tebi kao covjeku (odnosno djetetu), ne o meni, prema tome...
...Život za Široki...
Kao prvo ja nisam dijete ima 47 godina i obisao sam evropskih stadiona sto ti neces za 3 zivota,s Velezom sam jugu cesljao 15 godina. I stipu meni te price znam ja vas dobro moj fidelis i u pravu si za to sto si napisao
- ŠB_Fidelis
- Kontakt:
Onda jos gore, u tom slucaju je to vec teska patologija i kompleks. Ne brini se ti, obisao sam ja hvala bogu stosta i jos cu puno toga sasvim sigurno. Drago mi je sto sve ''znas'' pa si pored toliko godina ostao ''normalan'' i nepristran, to je zaista rijetkost.
Nista, zivio.
Nista, zivio.
...Život za Široki...
Divno. Prijatno
Da prostiš, pališ se bezveze. I da je prisutan cinizam, opet smo mi dali povod nekome da se sprda s nama jer nam juniori gube po 10:0 a u Upravi niko čehre da promijeni. K'o da se uopće ne radi o Veležu, već o nekome ko šuta loptu na 2,5 m širokom sokaku a za stative ima 4 kamena. Žalosno ali istinito, Uprave Veleža poslije rata samo uništavaju omladinu, a i ovi sada izgleda nastavljaju istim tempom, a bilo je tu djece koja su mogla postati postati velika imena. Umjesto toga imamo balvane, panjeve koji za prve četiri minute utakmice primaju tri gola i to biva sasvim normalno.moRAja je napisao/la:Goodison nije problem u onome sta je napisao. Sve je u pravu i to znamo mi i bez njega a sto ti ne mozes prepoznati cinizam i omalovazavanje u njegovom postu to je tvoj problem. Okani se merhameta i otvori oci
1922 & 1878
RŠD VELEŽ MOSTAR !!!
RŠD VELEŽ MOSTAR !!!
Sramotan je ovo poraz bez rijeci
.Pitam se sta ta djeca treniraju
.I to ako ozbiljno ne treniraju i ne zalazu se pitam se sto Rema to trpi,ili nek da otkaz ili nek proba promjeniti stvari.Slazem se da imamo objektivnih problema sto se tice uslova,ali to nije nas glavni problem(kod nas uvijek izvlakusa losi uslovi kad igramo slabo,ja to ne zelim vise slusati.)Evo i kadeti imaju iste uslove pa su u vrhu i prave dobre rezultate,sta ce mo sad
.Izgleda da je glavni problem kod juniora,neozbiljan rad,nezainteresovanost,nezalaganje i igranje preko veze.Ovaj sramotan poraz od 10:0
za mene nema nikakvo opravdanje(i kad neko kaze kriv ovaj, kriv onaj,ma krivi su svi,sta koji qurac
,pogotovo trener koji je biro igrace za prvi tim juniora ali i ta djeca koja su igrala.Ja recimo kad bi igro sa jednom nogom i kad bih izgubio 10:0 od nekoga,okanio bih se fudbala i otiso zemlju obradjivati,to ne bih mogao podnijeti .Ima jos puno zanimljivih zanimanja nego sto je zanimanje- fudbaler,pa onaj koji to ne radi ozbiljno ili nemaju talenta za fudbal bolje im je sto prije da se prekvalifikuju
FORZA VELEZ

FORZA VELEZ
Mostar je jedini grad u svijetu u kome nije dozvoljeno jednom sportskom kolektivu da ravnopravno koristi gradske objekte a samo radi toga sto je taj sportski kolektiv drugacije politicke opcije pa i zbog etnickih razlicitosti
BILO KUDA UZ VELEZ SVUDA
BILO KUDA UZ VELEZ SVUDA
Kakvi crni uslovi, rema nema jampo. Pa u istim uslovima treniraju i druge selekcije pa imaju bolje rezultate. Sve je do stratega a to rema zasigurno nije. Stid i sramota za klub!
ROĐENI BRATO
(VEDRAN PULJIC 1985-2009)
Ipswich Town F.C.
(VEDRAN PULJIC 1985-2009)
Ipswich Town F.C.
- badblueboylivno
- Kontakt:
Pionirskaliga, doigravanje za ulazak u četvrtfinale lige BiH
FK Velež - NK Troglav
prva utakmica u Mostaru (srijeda, 17:00)
druga utakmica u Livnu (nedjelja, 18:00)
Zna li netko hoće li se igrati na glavnom stadionu ili na nekom pomoćnom?
FK Velež - NK Troglav
prva utakmica u Mostaru (srijeda, 17:00)
druga utakmica u Livnu (nedjelja, 18:00)
Zna li netko hoće li se igrati na glavnom stadionu ili na nekom pomoćnom?
Hayley <3
-
- Kontakt:
Velezova skola jeste u losim uslovima - ali ti uslovi nisu toliko ispod prosjeka u BiH.
Nije ovo Hrvatska da se ulaze u sport toliko. Samo par klubova imaju bolje uslove za djecu. Ne kazem da ih ne treba popravljat i doradjivati - treba i to je buducnost Veleza ali rezultat od 10:0 se nemoze opravdat nikako.
Nije ovo Hrvatska da se ulaze u sport toliko. Samo par klubova imaju bolje uslove za djecu. Ne kazem da ih ne treba popravljat i doradjivati - treba i to je buducnost Veleza ali rezultat od 10:0 se nemoze opravdat nikako.
http://www.heroji.ba/midhat-hujdur/
RAja dosle dobre majice CRVENA ARMIJA. Kupujte
-
- Kontakt:
provjerena informacija
jednan od kandidata s kojim se pregovara za direktora kluba je nasa legenda MEHO KODRO!!!!
ako bude ova struja u klubu spominju se pojacanja kajkut,jusufbasic,vladavic,colic,ostanak majkica,asim skaljic---
ekipa po imenima za prvaka;p
daj boze da ovo izdobri
jednan od kandidata s kojim se pregovara za direktora kluba je nasa legenda MEHO KODRO!!!!
ako bude ova struja u klubu spominju se pojacanja kajkut,jusufbasic,vladavic,colic,ostanak majkica,asim skaljic---
daj boze da ovo izdobri
Daj tebra ne lozi nas,zapalit cu baklju na balkonuVELEZDOGROBA je napisao/la:provjerena informacija
daj boze da ovo izdobri
To ako se dogodi to će biti najjači ili najbolji događaj kako za Velež tako i za bh fudbal.Povratak takve legende u klub je na nivou igranja lige prvaka.IZ TVOJIH USTA U BOŽIJE UŠIVELEZDOGROBA je napisao/la:provjerena informacija
daj boze da ovo izdobri
MOSTAR 09.11.1993.NIKAD ZABORAVIT NEĆE
-
- Kontakt:
boga mi ne lozim
to sam danas cuo od covjeka sto prati bas pravo rad kluba i koji je tu oko kluba svaki dan.....ja nisam rekao da ce meho kodro sigurno doci ali prica se da bi mogao....
cak je otkaz dao u real s.
daj boze ako to bude eto europe vrlo brzo!!!!
a jos jedna inoformacija
NSFBIH je odobrio 85 000 EURA za umjetnu travu nasoj omladinskoj skoli iz programa uefe
navodno velez trazi od grada lokaciju da na poligonu sjevernog logora postave teren!!!!
to sam danas cuo od covjeka sto prati bas pravo rad kluba i koji je tu oko kluba svaki dan.....ja nisam rekao da ce meho kodro sigurno doci ali prica se da bi mogao....
cak je otkaz dao u real s.
daj boze ako to bude eto europe vrlo brzo!!!!
a jos jedna inoformacija
NSFBIH je odobrio 85 000 EURA za umjetnu travu nasoj omladinskoj skoli iz programa uefe
navodno velez trazi od grada lokaciju da na poligonu sjevernog logora postave teren!!!!
Čovječe,pa znaš šta bi to značilo da se takva legenda kao Meho,koji je sinonim za grad,klub i domovinu vrati u voljeni klub.Čovjek koji je dao preko 100 golova u Španiji,nosio dres velike Barse,potopio veliki Real sa dva gola i da on sad dođe kao direktor,možeš zamislit kako bi tek onda igrači ginuli u dresu Veleža.Sponzori bi se javili,ma mislim da bi se sve okrenulo u pozitivnom smislu za 360°.A tek RAja kako bi reagovala to nije potrebno ni govoriti.
MOSTAR 09.11.1993.NIKAD ZABORAVIT NEĆE
-
- Kontakt:
360 stepeni = 0 stepeni. Nama treba promjena za 180, ne 360
A cuo sam ovo za Kodru. I cuo sam da je Rahimic bio u dosluhu s njim svo ovo vrijeme u vezi svega ovoga i da je to sve bio dio plana - da Rahimic odrzi Velez u opstanku i da se Kodro vrati. Neznam koliko je istina - o ovome se prica vec nekoliko dana. Saznace se sve na skupstini. Ali ako je istina, onda bi Velez trebao nastavit vodit Rahimic s klupe a Kodro bi trebao biti u klubu. Klupska postava bi nam tada bila haos.
Tada bi Velezu samo jos trebao dobar poslovni covjek i onda Zelji pucat klempe ko u stara vremena kako Bog zapovjeda.

A cuo sam ovo za Kodru. I cuo sam da je Rahimic bio u dosluhu s njim svo ovo vrijeme u vezi svega ovoga i da je to sve bio dio plana - da Rahimic odrzi Velez u opstanku i da se Kodro vrati. Neznam koliko je istina - o ovome se prica vec nekoliko dana. Saznace se sve na skupstini. Ali ako je istina, onda bi Velez trebao nastavit vodit Rahimic s klupe a Kodro bi trebao biti u klubu. Klupska postava bi nam tada bila haos.
Tada bi Velezu samo jos trebao dobar poslovni covjek i onda Zelji pucat klempe ko u stara vremena kako Bog zapovjeda.
Zadnja izmjena: MostaracVelezovac, dana/u 04 jun 2013, 17:46, ukupno mijenjano 1 put.
http://www.heroji.ba/midhat-hujdur/
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.