NK Široki Brijeg

penke
Kontakt:

Re: NK Široki Brijeg

Post Postao/la penke » 13 avg 2017, 22:32

Bio sam na utakmici,upriliku se hladi glava,pa moram da napisem..prvo poluvrijeme dominacija velika,stvaranje sansi,al nikako da se konkretizira,previse dodavanja u njihovih 16m. Po meni smo odigrali stvarno dobro,pogodili precku,napravili 7 kornera al nije htjela. Drugo poluvrijeme jalovo,bez nekih vecih sansi do pred kraj,Kobiljar je izdominirao nase vezne kad uzme loptu..Obrana bas kriticna izuzev Corluke, Matic i Markovic su presmjesni igraci i moramo se pojacat u obrani ako ista mislimo,nije mi jasno zasto Bralic nije nastupio? Pored svega,ponavlja se ono cega sam ae najvise bojao,a to su suci,koji niie svirao cist penal,a uzeo je crveni karton u ruku bez razmisljanja a uopce nije vidio situaciju..ove godine dosta utakmica nece biti u TV prijenosu i bojim se jos vise ovakvih scena. Steta,fina brojka ljudi u kavezu i van kaveza. Idemo dalje, nismo smjeli izgubiti od ovakve ekipe al sta je tu je..Samo Siroki
Samo jedno ime

Android
Kontakt:

Post Postao/la Android » 13 avg 2017, 22:53

Usprkos tome sto smo pokradeni danas, igra je bila jako losa, pojedinci nek se stide svoje tzv igre. Jedino vrijedno spomena navijaci, odlicna brojka na tribini
...da Široki vječno ostane ponos naše Hercegovine...

HRHB

skripar96
Kontakt:

Re: RE: Re: NK Široki Brijeg

Post Postao/la skripar96 » 13 avg 2017, 22:55

Android je napisao/la:Usprkos tome sto smo pokradeni danas, igra je bila jako losa, pojedinci nek se stide svoje tzv igre
Bas tako,da nebi sad bili slucajno da zaboravimo nasu uzasnu igru,suci na stranu,to je druga prica. Sta je s Bralicem?
Waga ipak unio kvalitetu u igru,bez obzira sto se "slepa". Stipo brate,ovo stvarno ne moze vise...
EKONNP

UstanikSBII
Kontakt:

Post Postao/la UstanikSBII » 13 avg 2017, 23:00

skripar96 je napisao/la:
Android je napisao/la:Usprkos tome sto smo pokradeni danas, igra je bila jako losa, pojedinci nek se stide svoje tzv igre
Bas tako,da nebi sad bili slucajno da zaboravimo nasu uzasnu igru,suci na stranu,to je druga prica. Sta je s Bralicem?
Waga ipak unio kvalitetu u igru,bez obzira sto se "slepa". Stipo brate,ovo stvarno ne moze vise...
Sve to stoji al mi gubimo bod(ove) konstanto zbog prevelikih previda sudaca! :thumbdown: :thumbdown: :thumbdown:
DOĐOH VICE UGASIH!?!?!?

Zadnja klupa SS.ba liga!

Dulce et decorum est pro patria mori.

HKK Široki
Prvenstva: 10 x 🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆
Kup 9 x 🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆

NK Široki Brijeg
Prvenstva 2 x 🏆🏆
Kup 3 x 🏆🏆🏆

Android
Kontakt:

Post Postao/la Android » 13 avg 2017, 23:09

Ma yebi im mater, ocito smo nemocni po tom pitanju...

Tko je onaj lik u crvenom markeru sto je krenuo na nase igrace na poluvremenu?

HRHB

AlexisSB96
Kontakt:

Post Postao/la AlexisSB96 » 13 avg 2017, 23:11

Android je napisao/la:Ma yebi im mater, ocito smo nemocni po tom pitanju...

Tko je onaj lik u crvenom markeru sto je krenuo na nase igrace na poluvremenu?
Tajnik GOSK-a kako sam procitao na bljesku
Samo jedno ime Široki!

brig
Kontakt:

Post Postao/la brig » 13 avg 2017, 23:20

Ne pisem bas cesto ovdje ali da dam jedan osvrt. Ne pada mi na pamet da branim ekipu. Odigrali smo lose, pogotovo drugo poluvrijeme ali bih istaknuo nesto. Sve ekipe koje su igrale EL izgleda su pale. Događa se da padnes, da te ne ide, los dan ovo ili ono ali razlika nas i Zrinjskog, Zelje ili Sarajeva je u tom da ce njima kod njihovog loseg dana ovakve penale sigurno svirati ili cak i manje ocite,a na drugoj strani previditi protiv njih ( kao GOSK-u zadnje kolo).. Kod 0-0 imamo cist penal koji nam ne svira i ko zna kako bi do kraja zavrsilo. Sudac je ovdje u idealnoj poziciji i vidi ovo 100%. Ko sad prica o penalu Zrinjskom u Bijeljini koji im je donio naslov? Nitko. E tu je problem. Nama se to nece svirati, nece ni ovako ocigledno. Bez obzira na losu igru. Moralo se ovo dobiti

96BadBoy
Kontakt:

Post Postao/la 96BadBoy » 13 avg 2017, 23:32

Evo taman se vratio iz Gabele.Da i ovdje yebem sucima majku,3 cista penala nam svirali nisu,mozda cak i cetri,ali nebitno.Kako smo poceli prvih 15ak minuta ja sam mislio bez problema cemo rijesit utakmicu u nasu korist,ali kyrcina.Da pohvalim navijace,stvarno je bilo puno ljudi iz Širokog danas u Gabeli.
Igraj Široki ti si najbolji!

LoveSB96
Kontakt:

Post Postao/la LoveSB96 » 13 avg 2017, 23:36

Lose odigrali, sudac nas ostetio i opet bez yebene srece isto ko protiv zrinjskog precka na pocetku meca..
Mislim da ce Basa bit pojačanje, vidi se da momak zna i odigrat pas i proc igraca, nadam se sto prije u prvi sastav da ulazi. Svaka čast nasim gledateljima, stvarno nas je puno bilo dole :D
"Borak, Lištica, Pecara svetinje.. "

skripar96
Kontakt:

Post Postao/la skripar96 » 13 avg 2017, 23:38

Da,to zaboravih potpuno. Svaka cast svima,mala zamjerka pojedincima koji su nakon 2.gola sjeli u kavezu i piljili u prazno. Ne moze to tako[emoji1]
Ono sto sam vidio iz kaveza bilo je podosta nasih ljudi tamo na "obicnoj" tribini. Uglavnom mislim da smo bili vecina na stadionu[emoji2]
EKONNP

Ugrovacaboy
Kontakt:

Post Postao/la Ugrovacaboy » 14 avg 2017, 00:00

Sad sam dosao sebi. Mi smo jedno 20 minuta drugog odigrali katastrofa. Ali 1 poluvrijeme trebamo vodit 2 razlike. Sudac :urnebes: . **** to majku ko sve moze biti sudac... Rođo ovako ganjat titulu je nemoguca misija. Ja ti kazem Europa čudo. Imamo mi par pojedinaca koji nisu za velike rezultate a logistika nam je razina Viteza. Ovaj treba letit odmah do kraja sezone sa liste ali kad nismo moćni i gotovo. Nego igraj ko ga ****. Tek je počelo.

KingJamesMVP
Kontakt:

Post Postao/la KingJamesMVP » 14 avg 2017, 00:07

Misliš tek su nas počeli yebat
LeBron James
3x NBA Champion 2012, 2013,2016; 3x NBA Finals MVP 2012, 2013,2016; 4x NBA MVP 2009, 2010, 2012, 2013; Rookie of the year 2004; NBA scoring champion 2008; 14x NBA All-star; 3x NBA All-star MVP

DINAMO ZAGREB - Iznad svih

skripar96
Kontakt:

Post Postao/la skripar96 » 14 avg 2017, 00:16

Svaka cast Gorane!
EKONNP

LoveSB96
Kontakt:

Post Postao/la LoveSB96 » 14 avg 2017, 00:19

Treba sad mladost dobit, a onda nam slijede 3 derbija i to 2 na strani, ako se nastavi ovako sudenje vec nakon ove 3 utakmice se mozemo oprostit od titule. Ne volim prozivat igrace, al brate Markovicu zivni malo, znamo da mozes bio si najbolji bocni igrac prije 3 godine.

96BadBoy
Kontakt:

Post Postao/la 96BadBoy » 14 avg 2017, 00:21

Sunce im yebem lopovsko,dabogda ne imali za kruha.
Bit ce jos provalija meni se cini :lolno: .
Igraj Široki ti si najbolji!

york
Kontakt:

Post Postao/la york » 14 avg 2017, 01:30

Sto reci....katastrofa sudjenje, ali neopravdava to poraz, prvo poluvrijeme smo bili bolji ali drugo poluvrijeme lose, ne povezan napad, jalova inicijativa... sve u svemu sucima cestitke bili su na " visini zadatka" :puke:
Sjetimo se utakmice sa zeljom u kupu, sudac je dao sve od sebe ( cak 3 penala zelji) ali nije uspio, bili smo pravi i pobjedili, sad koliko imamo snage biti "pravi" i pobjedit i suce i protivnike...ne znam

Ma ebo prvenstvo, kup je zakon :D
Bit ce i ove sezone " kup je naš" :bih:

LoveSB96
Kontakt:

Post Postao/la LoveSB96 » 14 avg 2017, 01:45

york je napisao/la:Sto reci....katastrofa sudjenje, ali neopravdava to poraz, prvo poluvrijeme smo bili bolji ali drugo poluvrijeme lose, ne povezan napad, jalova inicijativa... sve u svemu sucima cestitke bili su na " visini zadatka" :puke:
Sjetimo se utakmice sa zeljom u kupu, sudac je dao sve od sebe ( cak 3 penala zelji) ali nije uspio, bili smo pravi i pobjedili, sad koliko imamo snage biti "pravi" i pobjedit i suce i protivnike...ne znam

Ma ebo prvenstvo, kup je zakon :D
Bit ce i ove sezone " kup je naš" :bih:
Ne znam zasto, ali bojim se da ce se ove godine vise klubova na kup fokusirat, u borbi za prvaka vidim nas, Zrinjskog i Zelju.

Android
Kontakt:

Post Postao/la Android » 14 avg 2017, 09:37

Kakav kup, prvenstvo donosi sigurne 4 utakmice u Europi sljedece godine, pa onda sracunajte kolika je lova u pitanju :)

Idemo dalje, dolazi nam protivnik kojega smo dosada lagano dobivali na Pecari, nadam se da ce tako biti i za vikend

HRHB

Evolve
Kontakt:

Post Postao/la Evolve » 14 avg 2017, 09:41

Nisam uspio otic na utakmicu, gledao sam onaj bht pregled. Sto je rekao Sablic poslje utakmice REALIZACIJA, treba nam pun k sansi da gol zabijemo.
NK Široki Brijeg

siroki1991
Kontakt:

Post Postao/la siroki1991 » 14 avg 2017, 10:03

O sudačkim greškama nepotrebno pričati, sve se vidi na videu, plus ono nedopuštanje da se izvede korner u 45.min. Igra pozadi užasna, Barišić i Matić previše grešaka, Kobiljar ih vrtio kako je htio. Marković se okreće kao tanker kako je spor. Prema naprijed smo stvorili 6-7 opasnih situacija, barem pola od toga je stvorio Wagner. Gol, spuštanje prsima na zicer Baši, par faula nad njim u zoni šuta. Ipak nam Wagi još itekako treba, jednostavno ko zna zna. Za iduće kolo bih volio Čabraju na hlađenje pa nek se malo zamisli. Također bih Bašu volio vidjeti u 11, jučer je pokazao dosta inicijative, brz je a vidi se da zna. Miličević, Bralić i Jurić također unutra...

Odgovori

Natrag na “Premijer liga BiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.