FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
- ZeljoSampioneGo
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
Ja sinoć pišem o ovome za Kokota.
Malo sabura nam neće škoditi.
Malo sabura nam neće škoditi.
- themaniaks
- Kontakt:
**** vas Kokot u usta,seljacina prava nek se nosi u **** sa onim svojim seljackim forama koje ne dolikuju igracima Zeljeznicara,o fulama zicera da ne govorim a plus sto mu ja nesto ne vjerujem za ovo jer znam da je papak i da hoce svasta napisati preko fb
I zato ja navijam za Želju jer Željo jeste sve ono što oni nisu i Željo nije i nikad neće biti ono što su oni uvijek bili
Ja se nadam da neće ostati, jer mislim da nije igrač za Želje. Ali neću popljuvati čovjeka od glave do pete ako nisam siguran u nešto.
Mi inače svršavamo na svakog ko dolazi, a onda iste te popljujemo kad odlaze. Naša posla
Mi inače svršavamo na svakog ko dolazi, a onda iste te popljujemo kad odlaze. Naša posla
nema pljuvanja, edis ga neće zbog odnosa, ne vidi ga u ekipi i to je to.
Mi smo cudan narod kad dodje neko od igraca ide prica da nije igrac za Zelju kad ga tjeraju onda je ljudima zao. Nikad ugoditi ne samo za Kokota nego uopste govoreci. Nasa je sreca pa Edis zna sta hoce i sto se nista ne pitamo.ChWilla je napisao/la:nema pljuvanja, edis ga neće zbog odnosa, ne vidi ga u ekipi i to je to.
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!
Velahalve je napisao/la:Zna li se ime tog beka?blueheart je napisao/la:Desni bek Novog Pazara e sad dal spekulacija ili istina brzo ce se razjasniti
Ajzea je napisao/la:SinišaAsharaK je napisao/la:Imamo Farisa, doso Ramo. Ko je sljedeci?

Za one dane kad smo svi ko jedno bili, pjevali Zelji pjesme i skupa pivo pili, ti dobro znaj da opet biće jednom tako, jer jug se nikad neće srušit tako lako !
Onaj sto te yebo?
FK Željezničar ~ FC Arsenal !
Damir Džumhur, Edin Džeko, Miralem Pjanić, Mirza Teletović, Jusuf Nurkić, Amel Tuka.
Damir Džumhur, Edin Džeko, Miralem Pjanić, Mirza Teletović, Jusuf Nurkić, Amel Tuka.
ŠTO TAD NISI PITAO KOJI SINIŠA?! 
@Velahavle
Prema podacima transfermarkta, koji vjerovatno nisu update-ovani, nastupio je u 15 utakmica lige i 2 utakmica kupa i pri tom skupio 1258 odnosno 90 minuta na terenu.

@Velahavle
Prema podacima transfermarkta, koji vjerovatno nisu update-ovani, nastupio je u 15 utakmica lige i 2 utakmica kupa i pri tom skupio 1258 odnosno 90 minuta na terenu.
Zadnja izmjena: Ajzea, dana/u 09 dec 2015, 11:43, ukupno mijenjano 1 put.
Za one dane kad smo svi ko jedno bili, pjevali Zelji pjesme i skupa pivo pili, ti dobro znaj da opet biće jednom tako, jer jug se nikad neće srušit tako lako !
AsharaK je napisao/la:Onaj sto te yebo?

Navijati za Sarajevo stvar je geografije, a za Želju stvar filozofije!
Ma sta si ti imao potrebu sa ovim foto sopom jado jedan ,idi bavi se svojim problemima i koliko ste para bacili na dovođenje strasnih pojacanja koje sada tjerate samo se raspitaj koje ste pare bacili na ikanedea levati jedni eto imate pare nemate dugove pa opet hljeba nemozete .jurisicduska je napisao/la:
Napisao je i ovo, jer ga se tjera postavljaju se najgroznije stvari. Nije uopšte to tako. Lično znam. On cijeni željezničar i navijače vašeg kluba. Izvinjavam se imao sam potrebu reagovati. Hvala na razumijevanju.
Kako bi vi reagovali da vam se produži ugovor, da se kune u vas i onda dođe neko i kaže ti mi više ne trebaš. Ima uvijek sve svoje.
Prvaci:1945/46,1971/72, 1997/98, 2000/01, 2001/02, 2009/10,2011/12,2012/13
Kup:1999/00, 2000/01, 2002/03,2010/11,2011/12
Super kup:1998, 2000, 2001
Kup UEFA: 1/4:1971/72, 1/2:1984/85
Kup:1999/00, 2000/01, 2002/03,2010/11,2011/12
Super kup:1998, 2000, 2001
Kup UEFA: 1/4:1971/72, 1/2:1984/85
Ili obratno. kada dolazi, najbolji je, a kada odlazi, onda ništa ne valja.pile87 je napisao/la:Mi smo cudan narod kad dodje neko od igraca ide prica da nije igrac za Zelju kad ga tjeraju onda je ljudima zao. Nikad ugoditi ne samo za Kokota nego uopste govoreci. Nasa je sreca pa Edis zna sta hoce i sto se nista ne pitamo.ChWilla je napisao/la:nema pljuvanja, edis ga neće zbog odnosa, ne vidi ga u ekipi i to je to.
Ja sam uvijek za to da treba pustiti trenera da sastavlja ekipu. Ako edis smatra da mu Koka ne treba, onda neka mu je sretno. Na kraju će još ispasti da mi bolje poznajemo igrače od ljudi koji su svaki dan sa njima.
- ZeljoSampioneGo
- Kontakt:
Edis nije los samo tako treba u kost i zdrao.. doduse ne moze sam sve treba mu jos koga kao pomocnika staviti, mene strah da ne izgori samo u prevelikoj zelji. I Sir Amar je uvijek imao po 1 min a i vise pomocnika. Jooj da se hoce vratiti...
Kralj price
FantastičanElegant je napisao/la:@Ajzea kakav ti je to avatar ?

- milanribar
- Kontakt:
Ja mislim da ti nemas pojma sta pises. Procitaj opet sta si napisao.pile87 je napisao/la:Mi smo cudan narod kad dodje neko od igraca ide prica da nije igrac za Zelju kad ga tjeraju onda je ljudima zao. Nikad ugoditi ne samo za Kokota nego uopste govoreci. Nasa je sreca pa Edis zna sta hoce i sto se nista ne pitamo.ChWilla je napisao/la:nema pljuvanja, edis ga neće zbog odnosa, ne vidi ga u ekipi i to je to.
Imali sta na bellegiju Milane....milanribar je napisao/la:Ja mislim da ti nemas pojma sta pises. Procitaj opet sta si napisao.pile87 je napisao/la:Mi smo cudan narod kad dodje neko od igraca ide prica da nije igrac za Zelju kad ga tjeraju onda je ljudima zao. Nikad ugoditi ne samo za Kokota nego uopste govoreci. Nasa je sreca pa Edis zna sta hoce i sto se nista ne pitamo.ChWilla je napisao/la:nema pljuvanja, edis ga neće zbog odnosa, ne vidi ga u ekipi i to je to.
-
- Kontakt:
Opozicija opozicije...
- milanribar
- Kontakt:
U svim sranjima od komentara jedini normalan komentar. Bravo momcino.ChWilla je napisao/la:kokotu je presudio odnos prema radu, treningu i saigračima. kad bi igrao i ponašao se bar kao pod odom mogao bi pomoći i jakom želji, bar sa klupe. to je moje mišljenje. ali edis i on jednostavno nemaju zajednički jezik i gotovo. šansu je imao, imao je i šanse - zicere, puno njih koje je nafulao. da je pogodio protiv mladosti sa 7 m i protiv slobode sa 5 m po svoj prilici bi mu oda i sad bio trener.
I ja s vremena na vrijeme sam sebe pohvalimmilanribar je napisao/la:U svim sranjima od komentara jedini normalan komentar. Bravo momcino.ChWilla je napisao/la:kokotu je presudio odnos prema radu, treningu i saigračima. kad bi igrao i ponašao se bar kao pod odom mogao bi pomoći i jakom želji, bar sa klupe. to je moje mišljenje. ali edis i on jednostavno nemaju zajednički jezik i gotovo. šansu je imao, imao je i šanse - zicere, puno njih koje je nafulao. da je pogodio protiv mladosti sa 7 m i protiv slobode sa 5 m po svoj prilici bi mu oda i sad bio trener.