Čisto sumnjam. Chelsea i Man.Utd igraju u tom terminu, a Arsena to kalkuliše zbog programa na Premium kanalu. Tako da 16:00 ili 20:30h ako bude subota.
FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
-
- Kontakt:
Mozda My tv prenosi tekmu, a ima arena **** i premium( jedna od tih ce nas prenosi), ako ne bude na my tv
Limvo te Rajvosa 🇱🇻🇱🇻
Kakvi smo s kartonima? Jatta i Bralić?
Kako se nismo oprostili od titule? Znas li da trenutno imamo isto poraza ko citavu proslu sezonu?MSOZ101 je napisao/la: ↑16 sep 2025, 09:37Nadam se da novi investitor ima iza sebe sposobne ljude u sportskom segmentu i da će dovesti sportskog direktora sa znanjem i iskustvom jer je to najvažnija karika u našem nogometu. Sportski direktor je odgovoran za rad mnogih segmenata u klubu od prvog tima do skauting službe. Znanje sportskog direktora i njegove konekcije u svijetu fudbala olakšavaju rad svih u i oko kluba.
Mi smo malo zalutali u ovoj 2025. godini, vraćanjem hadalja u klub koji su odlučili stvari uzeti u svoje ruke i otjerati sve što valja iz kluba i ljude koji su donijeli kakve takve rezultate. Nadam se da će novi investitor preuzeti dužnost do decembra da bi kako Bog zapovijeda kreirali politike za rad kluba tokom naredne godine. Od titule se još uvijek nismo oprostili, presudne su naredne tri utakmice, ako uspijemo naći način da osvojimo devet bodova živi smo, ako ne onda full fokus na KUP i neka nas Bog pogleda.
Kiksali smo sa stoperima i napadačima u nekoliko prijelaznih rokova i danas to dolazi na naplatu.
Biti srcem vezan, u tome leži snaga
Po ovome tek narednog ljeta mozemo ocekivati da nas ovaj zvanicno preuzme.?Vanja8 je napisao/la: ↑16 sep 2025, 00:43Nacrt zakona o sportu je u zavrsnoj fazi, po nekim procjenama taj zakon bi za formalnu proceduru trebao biti spreman pocetkom slijedece godine, a njegovo usvajanje u Parlamentu FBiH oko aprila mjeseca...Oerde je napisao/la: ↑16 sep 2025, 00:33?
U smislu formalno pravno, kao naznaka da ce zakon o sportu konacno biti izradjen, ili u smislu da ce bit konacno neko pravo involviran u desavanja u klubu i ligi, i nece samo posmatrat da mu hohstapleri masakriraju klub, kako unutar kluba jos vise ovi okolo!?
Inace, ta zelja o ulaganju u neki klub u BiH nije nova, ona se provukla kada je Premijer Malezije bio u posjeti BiH...
Zeljko Komsic, sa kojim je razgovarao pokusao ga je usmijeriti prema konama, ali je Tan vec ranije usmjerio princa na FKS...
O nekim stvarim jos ne bih, ali covjek sve sto radi radi temeljno, tako da je jedno sigurno, klub bi trebali voditi profesionalci...
Ostale stvari ne bih jos uvijek iznosio...
Ma ja mislim da bi trebao ranije ući i lagano sklapati kockice za narednu sezonu. U igri smo za tri trofeja ove sezone, realno za titulu nema šanse da se borimo, a za ova dva ćemo vidjeti.
-
- Kontakt:
Ne moze klub koji nema nikakvu organizaciju i koji se vodi kako vodi reci za sebe da je titula realna bar trenutno, ali cisto bodovno gledano naravno da je to moguce. Ne treba porediti sa proslom sezonom ili prijasnjim. Liga je skracena i bice tu svakakvih rezultata. Valja 4 puta igrati sa svakim. Vidjeli smo sinoc da Borcu nekad ni sudija ne pomaze. Nema savrsenih sezona gdje nemas poraza kad je samo 10 klubova u ligi. Bukvalno ce svega biti do kraja.r3m1 je napisao/la: ↑16 sep 2025, 11:48Kako se nismo oprostili od titule? Znas li da trenutno imamo isto poraza ko citavu proslu sezonu?MSOZ101 je napisao/la: ↑16 sep 2025, 09:37Nadam se da novi investitor ima iza sebe sposobne ljude u sportskom segmentu i da će dovesti sportskog direktora sa znanjem i iskustvom jer je to najvažnija karika u našem nogometu. Sportski direktor je odgovoran za rad mnogih segmenata u klubu od prvog tima do skauting službe. Znanje sportskog direktora i njegove konekcije u svijetu fudbala olakšavaju rad svih u i oko kluba.
Mi smo malo zalutali u ovoj 2025. godini, vraćanjem hadalja u klub koji su odlučili stvari uzeti u svoje ruke i otjerati sve što valja iz kluba i ljude koji su donijeli kakve takve rezultate. Nadam se da će novi investitor preuzeti dužnost do decembra da bi kako Bog zapovijeda kreirali politike za rad kluba tokom naredne godine. Od titule se još uvijek nismo oprostili, presudne su naredne tri utakmice, ako uspijemo naći način da osvojimo devet bodova živi smo, ako ne onda full fokus na KUP i neka nas Bog pogleda.
Kiksali smo sa stoperima i napadačima u nekoliko prijelaznih rokova i danas to dolazi na naplatu.
- GianlucaPagliuca71
- Kontakt:
Hoces Zeljka Sopica, a u rad trenera se mijesa predsjednik, direktorica i tamo neki treci qurac palac. Stvarno mislite da je neko lud da dodje, pogotovo kad se taj isti Sopic moze lagano raspitati kod Zekica o citavoj situaciji
Svi u napad jedan je Hase!
ZZ !
ZZ !
Ko ima dva kartona?
Zauvijek ti znaj da cu tebe voljet' ja,
zauvijek ti znaj da cu tebe bodrit' ja!
zauvijek ti znaj da cu tebe bodrit' ja!
Protiv Veleža odmoriti Jattu, u sredini Đorđević i Cimirot.
Dolazim iz Njemacke na 2 dana samo da dodjem na tekmu ali jedino mi odgovara let avionom da tekma bude poslije 18:00 da mogu sve stici.Nadam se da ce biti nocni termin
Ko te nije volio,nije ni obolio❤️
18:30 potvrđeno već.
Postao/la 19vendetta87 » 14 sep 2024, 22:48
Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)
Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)
- napoleon72
- Kontakt:
Opet jeftinije karte. Sta je Krle, organizacija utakmica na vikend akciji? 

GRMI SA SJEVERA!
1946
Sumnja ubija više snova, nego što će neuspjeh ikada.
1946
Sumnja ubija više snova, nego što će neuspjeh ikada.
Kad dolazi taj investitor jel to sto posto
Dolazi Princ, predstavljanje na Bordo Areni
Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot], COYGBiH, stokastoka23 i 51 gost.