Juventus FC - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
- Bianconeri1988
- Kontakt:
Re: Juventus F.C.
Conte je još uvijek neiskusan u pojedinim stvarima, bit će ovo bolje sljedeće sezone, cilj je izboriti CL, kako to ne shvatate!?
A i što kaže @SoloJuve imamo tu utakmicu manje i još uvijek sve je do nas. Samo da nisu ove dvije povrede teže prirode.
A i što kaže @SoloJuve imamo tu utakmicu manje i još uvijek sve je do nas. Samo da nisu ove dvije povrede teže prirode.
Ž '21!
Senza Fachetti niente scudetti, con Gasperini e Ranieri torni dove eri!
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
Ma ja mi da smo na 3-4 mjestu i da nam 1-2 mjesto bjeze 6-7 bodova tek bi onda bili zadovoljni jer bi tek onda vidjeli da nam igraci nisu materijal za scudetto i ne bi se nervirali sto gubimo scudetto nego sto gubimo ulazak u LP. Moramo i sa ovim biti zadovoljni tj sa plasmanom u LP kao sto kaze Bianconerac 

Noi Soli !!! Drughi Ultra Curva Sud
- SoloJuve26
- Kontakt:
Soni je napisao/la:Nije nam falio Vidal, nego su nam falili Marchisio, Padoin i Vucinic.SoloJuve26 je napisao/la:Pa da nismo nebi bili dje jesmo, s jednom utakmicom manje.Bianconeri1988 je napisao/la:Hajd izbacite te emocije iz sebe.![]()
Nadam se da ste se večeras uvjerili zašto ja sve govorim da mi nismo za Scudetta.
Mislim da je starto s Vuci-Matri - Qua sto posto bi dobili ovu tekmu al posto je opet promjeno formaciju onda jbg.. Jel nam stvarno onolko falio Vidal u sredini??
Upravu si, da su igrali kako znaju dobili bi bez problema..

30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Ma ne moze bit Conte toliko neiskusan da to bude opravdanje za sve, kad mi prije utakmice vidimo da mu je formacija taraba. Uvodjenje Caceresa kao dodatnog stopera i povlacenje protiv Chieva 
Imamo tezak raspored do kraja, ako Conteu uskoro ne narastu muda i trece mjesto je upitno.

Imamo tezak raspored do kraja, ako Conteu uskoro ne narastu muda i trece mjesto je upitno.
Jᴜᴠᴇ, sᴛᴏʀɪᴀ ᴅɪ ᴜɴ ɢʀᴀɴᴅᴇ ᴀᴍᴏʀᴇ
Ale Del Piero aleee
Ale Del Piero aleee
- harebianconero
- Kontakt:
U sred Torina.Soni je napisao/la:Ma ne moze bit Conte toliko neiskusan da to bude opravdanje za sve, kad mi prije utakmice vidimo da mu je formacija taraba. Uvodjenje Caceresa kao dodatnog stopera i povlacenje protiv Chieva

Mirko Vučinić #9 & Leonardo Bonucci #19
- Bianconeri1988
- Kontakt:
Meni je drago na neki način zbog ovog kiksa, bezveze se zanosimo fakat, šta fali da mi budemo realni kao što je Conte realan u svakoj svojoj izjavi da je Milan favorit za Scudetto!?
Večeras je to izgledalo loše, zbog Contea, ne treba kriviti igrače nego Contea, Vučinić je crko već nakon prvog poluvremena i on ga ostavlja čitavo drugo poluvrijeme.
Pogriješio je sa ubacivanjem trećeg štopera.
Jednostavno večeras je u svemu pogriješio, ali eto ako je neka utjeha nismo izgubili mada smo vrlo lahko mogli izgubiti.
Strah me je ovih povreda Chiellinija i Barzaglija.
Večeras je to izgledalo loše, zbog Contea, ne treba kriviti igrače nego Contea, Vučinić je crko već nakon prvog poluvremena i on ga ostavlja čitavo drugo poluvrijeme.
Pogriješio je sa ubacivanjem trećeg štopera.
Jednostavno večeras je u svemu pogriješio, ali eto ako je neka utjeha nismo izgubili mada smo vrlo lahko mogli izgubiti.
Strah me je ovih povreda Chiellinija i Barzaglija.
Ž '21!
- JuveSissoko
- Kontakt:
mi dok budemo cekali da nam Giaccherini prodje po strani ili bilo koji italijanski igrac, cija je generacija fudbalera u totalnom haosu cim im je 24-godisnji Giovinco jedan od vecih talenata, imacemo problema zadrzat 2 mjesto.
gsol: According to these recent revelations, not only did Juventus win the title in 2005 without cheating but they did it without cheating against direct rivals who were cheating. HahaWOW we had a squad then.No wonder Juvitalia won the WC in 2006.
Ma samo nam jos to treba. Na stoperu da se nadju prvi put Caceres i Bonuci, a na klupi nikog da uskoci u zadnju liniju. Kako cemo se onda povuc protiv Bologne, ako slusajno povedemo.
Ale Del Piero aleee
Ale Del Piero aleee
- harebianconero
- Kontakt:
Koliko je Conte tvrdoglav, počet ću da se bojim i za LP.
Mirko Vučinić #9 & Leonardo Bonucci #19
- Bianconeri1988
- Kontakt:
Daj te ba malo optimizma, nismo pobjedili pa šta!? Nije ništa izgubljeno.
Protiv Bologne se vraćaju Pepe i Vidal, izgledat će to puno bolje.
Vučinić treba na klupu i Quagliarella da započne od početka.

Protiv Bologne se vraćaju Pepe i Vidal, izgledat će to puno bolje.

Ž '21!
- JuveSissoko
- Kontakt:
strucnjaci dali Sorensena Bologni koji je izmislio odbrambeni posao sa 18 godina za onu italijansku banderu Bonuccia, bandera od 15 miliona.
gsol: According to these recent revelations, not only did Juventus win the title in 2005 without cheating but they did it without cheating against direct rivals who were cheating. HahaWOW we had a squad then.No wonder Juvitalia won the WC in 2006.
Meni nije do rezultata, iskreno. Ni prvi ni posljednji put. Ja samo razmisljam unaprijed sta ce biti sa ovako kukavickom igrom i teskim rasporedom. Tjera svoj inat naustrb rezultatima sto se uvijek skupo placa.Bianconeri1988 je napisao/la:Daj te ba malo optimizma, nismo pobjedili pa šta!? Nije ništa izgubljeno.![]()
![]()
Protiv Bologne se vraćaju Pepe i Vidal, izgledat će to puno bolje.![]()
Iskreno se nadam da nece toliko nisko pasti i opet optuziti sudije, bez da prizna svoju veliku gresku/greske
Zadnja izmjena: Soni, dana/u 03 mar 2012, 23:10, ukupno mijenjano 1 put.
Ale Del Piero aleee
Ale Del Piero aleee
- SoloJuve26
- Kontakt:
Ne znam sta em vise nerviralo, Vucinic ili Rezultat. Pa stvarno ako se onako moze ponasati po terenu onda mogu mirno se nenadati pobjedu... Nit trci, nit se bori za loptu bas nista. .
smjesno

Zadnja izmjena: SoloJuve26, dana/u 03 mar 2012, 23:14, ukupno mijenjano 1 put.
Nadam se samo da Konte nije večeras bezveze ostavio Borriella na tribina, jer bi mu to trebala biti destinacija i u slijedećim utakmicama, isto to vrijedi i za Padoina, jednostavno nije momak za Juventusa, sreća vratio se Marone pa će on sigurno biti tu za slijedeće utakmice.
1992-1995 nikad zaboraviti...
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
FC Ljuta Krajina
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
FC Ljuta Krajina
Nekako se Juve večeras baš opustio, osjećao previše sigurno i baš glupo primio gol....Ovo je stvarno šteta...Al večeras je igra stvarno bila blijeda, preveliko se nekakvo opuštanje osjetilo...
Abteilung Attacke...
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland
- JuveSissoko
- Kontakt:
treba imat muda pa stavit Apelta i neko djete da igra, umjesto ovih vec ostarjelih kloceva italijanskog fudbala, poput Giaccherinia koji je do neki dan igrao u Serie C i sad mi on kreira igru Juventusa.COnte ne zajebaji
Zadnja izmjena: JuveSissoko, dana/u 03 mar 2012, 23:16, ukupno mijenjano 1 put.
- Bianconeri1988
- Kontakt:
Kad se sjetim u prvom dijelu sezone kući, svih 90 minuta dominacija i nakon postignutog gola svi u napad, sad odjednom neko čuvanje snage za sljedeću utakmicu.
Ne treba tražiti alibi u sudijama, ali jarane da je Drame dobio drugi žuti koji je morao dobiti, Bog zna da li bi mi uopšte primili gol.
Svaku utakmicu odlučuju neki detalji, ali fazon je što naše utakmice uglavnom odlučuju detalji u kojim sudija ima glavnu ulogu.
Ne treba tražiti alibi u sudijama, ali jarane da je Drame dobio drugi žuti koji je morao dobiti, Bog zna da li bi mi uopšte primili gol.
Svaku utakmicu odlučuju neki detalji, ali fazon je što naše utakmice uglavnom odlučuju detalji u kojim sudija ima glavnu ulogu.
Ž '21!
Bolje mu je bilo da umjesto ovih "pojacanja" uvodi mlade, bolje bi i rezultate imao.JuveSissoko je napisao/la:treba imat muda pa stavit Apelta i neko djete da igra, umjesto ovih vec ostarjelih kloceva italijanskog fudbala, poput Giaccherinia koji je do neki dan igrau u Serie C i sad mi on kreira igru Juventusa.COnte ne zajebaji
Ale Del Piero aleee
Ale Del Piero aleee
Stigle su informacije o stanju Andree Barzaglija...
Naime, defanzivac iz toskane je napustio teren u 41. minutu zbog grčeva, i ništa ozbiljno u vezi sa njim nije. Grčevi su vjerovatno posledica standardnog igranja ove sezone, kao i odličnih performansi.
The Old Lady is back on TOP...
The Old Lady is back on TOP...
- SoloJuve26
- Kontakt:
Ma netreba tolko gledati dal je on trebo dobiti crveni ili ne, mi smo jednostavno trebali ovo sami rijesiti vec iz pocetka.Bianconeri1988 je napisao/la:Kad se sjetim u prvom dijelu sezone kući, svih 90 minuta dominacija i nakon postignutog gola svi u napad, sad odjednom neko čuvanje snage za sljedeću utakmicu.
Bouy od pocetka protiv Bologne

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.