U nas ti je sve naopalo , on pravi nakav klub u Tz spiskace milione na njega placajuci sudije lopove iz saveza , sa tim parama bi kosarkaski il neki rukometni klub mogo cuda napravit . Pa vidi Vardara sta uradi, Al mi u svakom sportu nidokle.kobe24 je napisao/la:Sve si u pravu. Meni je samo zao sto Azmir ocigledno nije neki ljubitelj kosarke, je bi sigurno od njega mogli imati koristi.lumani je napisao/la:kobe24 je napisao/la:Samo sam cekao kad ce krenuti sa ovim cmizdrenjem. Sta ti Bukvo radis tu, koja je tvoja uloga?! Tacno kad ga vidim, sve bih iz sebe povratio.
Cudna stvar se deseva Bosna i KosarkaHarun krivio one prije njega,ovi krive Haruna..KK Bosna Dino krivio Bukvu a Bukva one prije njega
Ali vrh naseg sporta je da su u Tuzli krivili onog Azmira a covjek ulozio para i para
![]()
Kosarka: reprezentativci i potencijalni reprezentativci
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74
Re: Kosarka: reprezentativci i potencijalni reprezentativci
Kadusicu sipu ga, hrpa vanago !!!
-
- Kontakt:
kad igraju nasi veceras? i hoce li nam moci ko prenjeti utiske?
hvala
hvala
Kad bi kako mogao Musin buraz uci tamo i raditi live prenos na fb kao nekad...edinjo-bih je napisao/la:kad igraju nasi veceras? i hoce li nam moci ko prenjeti utiske?
hvala

"Ja samo želim da učinim dobro koliko mogu, a uspjeh moj zavisi od Allaha, u Njega se uzdam i Njemu se obraćam."
- Tracy3McGrady
- Kontakt:
Pobjeda, e sad znam samo da je Musa zabio 22, ostale nemam blage veze, možda Atic #7?
Penny Hardaway #1

Penny Hardaway #1
Anfernee "Penny" Hardaway #1
Vrabac je 7, Atic je mislim 17.
Ja mislim da je 31 Loncar, 22 Glogovac, 8 Lazic, 14 Hasandic, 11 Muratovic, 9 Gegic, 7 Vrabac, Atic 17. To su ovi koje sam ja mogao naci po slikama, valjda su zadrzali iste brojeve i valjda ce nam uskoro dati pravu statistiku.
"Ja samo želim da učinim dobro koliko mogu, a uspjeh moj zavisi od Allaha, u Njega se uzdam i Njemu se obraćam."
Dusko fenomen
od Govana pravi pitu a Musa 

- Tracy3McGrady
- Kontakt:
Sikiras 12?
Penny Hardaway #1
Penny Hardaway #1
Anfernee "Penny" Hardaway #1
ATic je vjerovatno 17 od pionira je uvijek puno licnih pravio
Tako nekako dodje. Vjerovatno su i Bjelorusi tarabe, ali opet postici 81 poen s ovim igracima definitivno nije mala stvar.lumani je napisao/la:Dusko fenomenod Govana pravi pitu a Musa
-
- Kontakt:
Federer17 je napisao/la:Tako nekako dodje. Vjerovatno su i Bjelorusi tarabe, ali opet postici 81 poen s ovim igracima definitivno nije mala stvar.lumani je napisao/la:Dusko fenomenod Govana pravi pitu a Musa
Bolji su od Armenije..
- Jakobsen91
- Kontakt:
Za Armeniju je prosle godine igro Brynt Dunston, neugodni su oni.

Ma znam..ali isto tako igrac iz 5 Njemacke lige...
Zar sada ne igra Boatright? Sam ce nas unistit. 

- Jakobsen91
- Kontakt:
Cuo sam da je dobio njihov pasos, ali nemam pojma ko ga su pozvali. Dunston je osvojio EP malih reprezentacija, od njega dosta.Federer17 je napisao/la:Zar sada ne igra Boatright? Sam ce nas unistit.

Imamo i mi Amera.
Renfroe se valjda treba prikljuciti ovoj ekipi za dva dana. Vidjet cemo hoce li biti sta od toga.lumani je napisao/la:Imamo i mi Amera.
BiH: Vrabac 6, Lončar 2, Gegić 3, Muratović 6, Sejfić 12, Musa 22, Hasandić 2, Atić 6, Talić 2, Gajić 7, Lazić 11
-
- Kontakt:
Loncar je dao 11 a Lazic 2
Trenutno korisnika/ca: farenhajt, invincible1921 i 17 gostiju.