Ma Ligata je debi.l obicni, sve informacije prepisao sa foruma i nekih drugih sportskih portala, smiješno je da se on naziva novinarom..Jaozinho22 je napisao/la:Uz Beganovica...i Amiru bi se trebao produžit ugovor bar do 2019.....Ligata i njegovo povećanje plate![]()
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
"Ko nije spreman da pogine za Želju na terenu, taj je zalutao ovdje"- Mulalic
Širimo sve zastave i šalove, derimo grla i dlanove, i neka naša pjesma odjekuje i nosi plave sve do pobjede!
Aleksandar Kosorić!
Širimo sve zastave i šalove, derimo grla i dlanove, i neka naša pjesma odjekuje i nosi plave sve do pobjede!
Aleksandar Kosorić!
Turkovic je bas Zeljin Manijak I za to kapa do poda, sugavo bi mu bilo okrenuti leda sad posle one povrede.DooVe je napisao/la:
Ko ide, ko ostaje?
Nedo Turković, Emir Hodžurda i Dženis Beganović, kojem će se napokon i povećati plata, što je on znatno prije i zaslužio svojim igrama.
Đelmić je već pregovarao sa čelnicima plavog tima oko produženja i nije pristao na povećanje od 40 posto, s obzirom na to da se radi o veoma malom iznosu, a razgovori će biti nastavljeni još danas, s obzirom na to da ponajbolji igrač Želje u srijedu putuje u Ameriku na odmor.
-
Samo kako on moze pomoci Zelji?
Djelma dobar igrac ali vuce se ko kornjaca zadnjih par tekmi. Do prije par kola bio je najbolji igrac Zelje.
Ozenio se I sad izdrzava zatvorsku kaznu.
Zadnja izmjena: MuhamedTM, dana/u 08 dec 2015, 15:44, ukupno mijenjano 1 put.
MocMahale444
1921 BLEED BLUE
1921 BLEED BLUE
Koliko je to dobro zaista ne znam...Merhaba je napisao/la:Memija ostaje bek i u nastavku , Deni Simeunovic na Grbavici
Jel' dolazak Simeunovića znači definitivno da Đelmić odlazi?
Nekako bih više volio Memiju vratiti na krilo a dovesti dobrog beka nego ostaviti Memiju na beku a dovesti Simeunovića koji nije loš igrač al' je nakakv prgav u pm, nerijetko pravi glupe poteze pa dobije crveni karton, suspenzije ovo ono...
Željo je život, sve ostalo su sitnice!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
- milanribar
- Kontakt:
@damirc, ja sam dijete kako ti kazes imam 16 godina. A ti se busas nekim clanskim i godisnjim, a garantujem zivotom da nemas 5 godisnjih.
Sa Amirom treba produžiti ugovor koliko god je moguće 

Za one dane kad smo svi ko jedno bili, pjevali Zelji pjesme i skupa pivo pili, ti dobro znaj da opet biće jednom tako, jer jug se nikad neće srušit tako lako !
milanribar je napisao/la:Ja kad sam isao na utakmice ti nisi znao gdje je Grbavica.
Nema dalje,ti si najveci navijac na ovom forumu, daj mi molim te skeniraj i posalji tvoju clansku i godisnju ovdje javno pa da vidim koliki si to navijac, a ako treba ja cu svoju javno objaviti imenom i prezimenom, jer se ne krijem ni iza kakvih vjestackih imena kao ti. Ja kažem javno da imam 31 godinu reci koliko ti imas, daj skeniraj licnu ako je uopste imas.
Stvarno imas 16 gmilanribar je napisao/la:@damirc, ja sam dijete kako ti kazes imam 16 godina. A ti se busas nekim clanskim i godisnjim, a garantujem zivotom da nemas 5 godisnjih.

Jel to došao simeunović, on mi je želja još dok je igrao u Travniku 

Ima vremena da se do 10. januara dovede napadac i jos koje pojacanje.
Jedini sa kojim treba produzit ugovor je Tiago, odmah mu podic platu i potpisat ga na jos tri godine.
Jedini sa kojim treba produzit ugovor je Tiago, odmah mu podic platu i potpisat ga na jos tri godine.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×
- milanribar
- Kontakt:
Moze uslikaj mi 5 godisnjih karti i ja cu tebi, a tvoje me ime ne zanima uopce. Ti ako budes imao 5 ja cu 10.damirc je napisao/la:milanribar je napisao/la:Ja kad sam isao na utakmice ti nisi znao gdje je Grbavica.
Nema dalje,ti si najveci navijac na ovom forumu, daj mi molim te skeniraj i posalji tvoju clansku i godisnju ovdje javno pa da vidim koliki si to navijac, a ako treba ja cu svoju javno objaviti imenom i prezimenom, jer se ne krijem ni iza kakvih vjestackih imena kao ti. Ja kažem javno da imam 31 godinu reci koliko ti imas, daj skeniraj licnu ako je uopste imas.
Ja vam kažem, ako je @milanribar onaj za kojeg mislimo da jeste, onda se radi o navijaču Željezničara sa zavidnom kolekcijom godišnjih.. To što je on na svoju ruku i što bi pesimistično gledao i na dovođenje Neymara, to je drugi par patika..
Za one dane kad smo svi ko jedno bili, pjevali Zelji pjesme i skupa pivo pili, ti dobro znaj da opet biće jednom tako, jer jug se nikad neće srušit tako lako !
Uslikaj ti meni zadnju godisnju na kojoj pise ime i prezime pa da vidim sa kakvim to balavcem ja ulazim u raspravu. Ja cu svoju uslikati i objaviti
Ma špekulacije garant, danas raskinuo ugovor sa Zrinjom i odmah se povezuje sa namaVelahalve je napisao/la:Jel to došao simeunović, on mi je želja još dok je igrao u Travniku

Tako će vjerovatno svaki igrač ovog prelaznog roka. Nije prošlo dva dana od kraja polusezonu već su nas napustili Antolović, Mladenović, Livaja, Diatta, Joco a došli Mailson, Kramarić, Ibričić, Bekrić, Nigerijac, Simeunović, Stanić, Čolić... Možeš misliti šta će biti do kraja prelaznog roka kada je ovako u dva dana špekulacija

Željo je život, sve ostalo su sitnice!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
- milanribar
- Kontakt:
Ti si ublehas obicni jer na Grbavicu ulazi dzaba a glumis mi tu navijaca nekog. Ja sam dao para Zelji kroz karte a ti se uclanio jednom u klubu dao cvaju i navijac si veliki. Ovdje zavrsavamo pisanje s tobom.
Zamolio bih samo nekog od raje da mi objasni kako se postavlja slika na forumu, da ovom klocu objavim samo ove članske i godisnje sto su kod mene trenutno u novcaniku
Nemoj biti budala ba, pusti vidis da nije dobar s glavom frajer. Najveca budalastina je upustati se sa njim u diskusiju hladno ga zaobidjes bez obzira sta pisao vjeruj da ga to vise boli nego bilo sta. Vidis da se prati situacija u titovoj maksimalno.damirc je napisao/la:Zamolio bih samo nekog od raje da mi objasni kako se postavlja slika na forumu, da ovom klocu objavim samo ove članske i godisnje sto su kod mene trenutno u novcaniku
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!
Prijatelju gubiš vrijeme, samo lik zabaci udicu i čeka da se neko upeca. S obzirom da je ovo forum ribar ima pravo da peca, a do vas je da li ćete se primiti za njegov mamac.
Sta napadate Ribara covjek je željovac i ne znam sto vam smeta sto nema misljenje ko vecina ovde? Ko jos moze biti zadovoljan sa 6 mjestom i stadionom bez navijaca?
-
- Kontakt:
Ma ribar je Zeljin navijac koji je povezan sa nekim ko je u proslosti otjeran iz kluba ili je licno neko ko je otjeran.. Vjerovatno ima karte sve do dolaska ove garniture ljudi u klub.. Predpostavljam da za proslu i ovu sezonu nema clansku ni godisnju.. Nacin na koji pljuje bukvalno po svakom potezu ljudi u klubu to dokazuje.. Ne vidim razlog da toliko polemisete sa njim.. Ima pravo na misljenje kao bilo ko drugi od nas..
Zadnja izmjena: Hadzijalagic, dana/u 08 dec 2015, 16:08, ukupno mijenjano 1 put.
BUDI ŽELJO !!!
Milaneee, preskocio si fanzijevo pitanje o talovima, a mene vjesto izbjegavas, pa cu ti ja ponovo postaviti pitanje, kao jednom doajenu i velicini sa desetinama clanskih karata i ekspertnim poznavanjem fudbala, te poslovanja modernih klubova. MOLIM TE NAM NAPISI KO JE SA KIM U TALU I KO TI TO NAJVISE SMETA!? Do tada cemo te smatrati olicenjem udbaske politike, sto vjerovatno i jesi, ali evo mi smo plemeniti pa ti dajemo sansu da se dokazes i sve nas dematujes. #jesuismilan
Trenutno korisnika/ca: b00t, Ferroviere1987, Grbavica786, Hrammm1921, Hrasno15, maho_sa, muhamedhulk, NazorUso i 149 gostiju.