Tacno zaostalo
Napredni ste vi navijaci BH Dinama

Tacno zaostalo
Ne slazem se s tobom i nikad niko sa nase strane nije napisao “nikad bolji Zeljo”
Drugar iz Jakeša mu pričo.tutankamon1905 je napisao/la: ↑31 avg 2025, 16:07Uspio si nadmašit moje laži i izvale kad budu neki navijački obračuni![]()
Momak se hvalio, veliki navijač željkana. Ako on laže i ja lažem vas. Ima logike, šta će kod domaćih navijača ?tutankamon1905 je napisao/la: ↑31 avg 2025, 16:07Uspio si nadmašit moje laži i izvale kad budu neki navijački obračuni![]()
Mi smo losi, zbog milion razloga.NoDi80 je napisao/la: ↑31 avg 2025, 15:56Ne slazem se s tobom i nikad niko sa nase strane nije napisao “nikad bolji Zeljo”
Pricamo o trenutnom stanju
Poredim zbog toga sto vam igraci imaju astronomske plate za BiH
Pricam ovo jer nakon Kopera i pobjede protiv Craiove mi smo bili kandidat za ispdanje, a vi prvaci svemira
Smijali se Zeljo-Radnik 1:1, a vi poslije 4 primili
Sa Bara
Veliki navijac zeljkana se hvalio navijacu sarajeva ili kome vec tom navodnom neuspjelom akcijom. Ima li ti tu ikakve logikefks74 je napisao/la: ↑31 avg 2025, 16:11Momak se hvalio, veliki navijač željkana. Ako on laže i ja lažem vas. Ima logike, šta će kod domaćih navijača ?tutankamon1905 je napisao/la: ↑31 avg 2025, 16:07Uspio si nadmašit moje laži i izvale kad budu neki navijački obračuni![]()
Đipke i logika, de bolantutankamon1905 je napisao/la: ↑31 avg 2025, 16:24Veliki navijac zeljkana se hvalio navijacu sarajeva ili kome vec tom navodnom neuspjelom akcijom. Ima li ti tu ikakve logikefks74 je napisao/la: ↑31 avg 2025, 16:11Momak se hvalio, veliki navijač željkana. Ako on laže i ja lažem vas. Ima logike, šta će kod domaćih navijača ?tutankamon1905 je napisao/la: ↑31 avg 2025, 16:07
Uspio si nadmašit moje laži i izvale kad budu neki navijački obračuni![]()
I ja mogu reci momak iz uprave FKS mi rekao kako svaki dan imaju Mirvic i HZ sastanak i dogovaraju se kako ce se voditi navijanje i da ih placa da ga ne vrijedjaju . To je taj nivo sto si ti rekao u ovoj svojoj poruci .
Definitivno glupan decenije ovog foruma, u izrazito jakoj konkurenciji.
Teško onom koga ti, s posebnim potrebama, lemaš.Hrammm1921 je napisao/la: ↑31 avg 2025, 16:00sve su manijaci upravu , treba vas lemati gdje god vas sretnemo