Ja ne znam jel naša raja toliko glupa ili su ipak lični interesi u pitanju.
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Ko nam garantuje da cemo se sutra probudit, i ti i ja? Pa opet smo na poslovima/skolama, razmisljamo o plati, racunima, obavezama.Pendulum je napisao/la: ↑15 sep 2025, 13:10Noke995 je napisao/la: ↑15 sep 2025, 13:01Pa nisam mu ih ja niti bilo ko od nas doveo.Pendulum je napisao/la: ↑15 sep 2025, 12:40Ko vam garantuje da će novi "vlasnik" biti išta bolji od Mirvića? Da nas neće još više ukanaliti?
Nije ovdje ni Mirvić toliki problem nego ljudi kojima se okružio tj. koji su njega okružili. Kada se on kutariše takvih ljudi (iskreno sumnjam da će u skorije vrijeme) onda ćemo i mi kao Klub prodisati.
Sam se okružio takvim ljudima i sam je takav.
Lagao je navijače sve vrijeme, rekao kako je Ajla bivša, sve proforme sprovedeno, ona šatro napisala pismo i to je to.
Sve ostalo isto, Ajla u klubu i dalje i to je to.
Ovdje Mirvić i jeste najveći problem, jer nemojmo se lagati, niko ne može ništa uraditi bez njega.Ko nam garantuje da sljedeći vlasnik neće biti gori? Ko nam garantuje da uopšte postoji sljedeći vlasnik?
Mislite da će ti isti likovi koji su se zalijepili za Mirvića ignorisati sljedećeg vlasnika? Da će ga štititi, umjesto da ga iskorištavaju?
Kakvo iskoristavanje? Neko se zalijepio za Mirvica?Pendulum je napisao/la: ↑15 sep 2025, 13:10Noke995 je napisao/la: ↑15 sep 2025, 13:01Pa nisam mu ih ja niti bilo ko od nas doveo.Pendulum je napisao/la: ↑15 sep 2025, 12:40Ko vam garantuje da će novi "vlasnik" biti išta bolji od Mirvića? Da nas neće još više ukanaliti?
Nije ovdje ni Mirvić toliki problem nego ljudi kojima se okružio tj. koji su njega okružili. Kada se on kutariše takvih ljudi (iskreno sumnjam da će u skorije vrijeme) onda ćemo i mi kao Klub prodisati.
Lagao je navijače sve vrijeme, rekao kako je Ajla bivša, sve proforme sprovedeno, ona šatro napisala pismo i to je to.
Ovdje Mirvić i jeste najveći problem, jer nemojmo se lagati, niko ne može ništa uraditi bez njega.Ko nam garantuje da sljedeći vlasnik neće biti gori? Ko nam garantuje da uopšte postoji sljedeći vlasnik?
Mislite da će ti isti likovi koji su se zalijepili za Mirvića ignorisati sljedećeg vlasnika? Da će ga štititi, umjesto da ga iskorištavaju?
Pa ne treba mu zbog toga lizati muda i odobravati sve što radi, a sve radi u kontru, nevjerovatno da čovjek daje svoje pare i sve pogrešno radi.Pendulum je napisao/la: ↑15 sep 2025, 13:10Noke995 je napisao/la: ↑15 sep 2025, 13:01Pa nisam mu ih ja niti bilo ko od nas doveo.Pendulum je napisao/la: ↑15 sep 2025, 12:40Ko vam garantuje da će novi "vlasnik" biti išta bolji od Mirvića? Da nas neće još više ukanaliti?
Ti znaš koga ja podržavamJuricaSpindl je napisao/la: ↑14 sep 2025, 21:30Ti znaš ko je redovan na Koševu? Sunce moje crno, gledaj husrefa i bali za njim. Ti si slika i prilika navijaca (debila) koji podrzavaju džuturuma od 160 godina i Handzica velemajstora
Ma tvoja odluka hoces ili neces na kosevo, vidim mnogi su to odlucili, posjeta pokazuje, ali pricat “poginuli” i tako, nije mi jasno.KosevoZove je napisao/la: ↑14 sep 2025, 20:36Neka ste vi pravi navijaci, ja evo nisam jel vam lakse, ove godine sredina tabele ehlam.Oerde je napisao/la: ↑14 sep 2025, 20:35Hmmmm vako prica pravi navijac, vazda tako bilo.KosevoZove je napisao/la: ↑14 sep 2025, 20:30Poginuli i ne dosli amin kosevo me nikad vise nece vidjeti!!!![]()
Milioni ulozeni u sta i kakve rezultate, trebali smo mo biti prvi sad i prcati ih sa vrha, ja znam da je to ne moguce dok je vico i mafija na celu, ali barem 2 smo mogli biti.
Ko kaze da bi Mirvić morao naći komad budale da kupi njegov udio. Mirvić je za 5 godina potrosio, bubam, 20 miliona KM. Dovoljno je da sve napusti, ne troši svoje pare i on je na dobitku.Fudo je napisao/la: ↑15 sep 2025, 12:56Da bi Mirvic otisao mora se naci neki ogroman komad budale da odkupi dio uloga kojeg Mirvic posjeduje. Sad koliko on cijeni taj ulog to je pitanje, investiro je milione i nevjerujem da bi samo reko " ebes ovo odoh ja I poklanjam to sto sam ulozio". Isto tako koja Budala ce uloziti u FKS kad vidi da ulaganje i vrijednost/kvalitet igraca ne znaci nista. Isto tako ko garantuje da bi taj novi ulagac bio bolji. Pa Mirvic [nije mi rod a boli me k za njim] je doveo pojacanja koja svi kad se iz lige sastave nisu imali. Njegova greska je sto je blag i sto je uveo neke pogresne likove u klub koji su amateri.
Zasto mislis da je Mirvicu bitno je li potrosio x ili y miliona? Ok ne voli niko bacati pare u bunar, ali neko ko je tezak neke grdne milione ima drugacije poglede na svijet od nas sto zivimo od prvog do prvog.roccosiffredi je napisao/la: ↑15 sep 2025, 13:28Ko kaze da bi Mirvić morao naći komad budale da kupi njegov udio. Mirvić je za 5 godina potrosio, bubam, 20 miliona KM. Dovoljno je da sve napusti, ne troši svoje pare i on je na dobitku.Fudo je napisao/la: ↑15 sep 2025, 12:56Da bi Mirvic otisao mora se naci neki ogroman komad budale da odkupi dio uloga kojeg Mirvic posjeduje. Sad koliko on cijeni taj ulog to je pitanje, investiro je milione i nevjerujem da bi samo reko " ebes ovo odoh ja I poklanjam to sto sam ulozio". Isto tako koja Budala ce uloziti u FKS kad vidi da ulaganje i vrijednost/kvalitet igraca ne znaci nista. Isto tako ko garantuje da bi taj novi ulagac bio bolji. Pa Mirvic [nije mi rod a boli me k za njim] je doveo pojacanja koja svi kad se iz lige sastave nisu imali. Njegova greska je sto je blag i sto je uveo neke pogresne likove u klub koji su amateri.
Bolje je nešto džaba dati, nego nastaviti ulaganja.
Tu nastaje problem. Mirvić ode, neće niko umjesto njega, a ostale ti plate u klubu od 5 miliona godisnje, narednih 3-4 godine.
Šta onda?
Kanal.
Mislis da moze biti gore od ovog ?Pendulum je napisao/la: ↑15 sep 2025, 13:10Noke995 je napisao/la: ↑15 sep 2025, 13:01Pa nisam mu ih ja niti bilo ko od nas doveo.Pendulum je napisao/la: ↑15 sep 2025, 12:40Ko vam garantuje da će novi "vlasnik" biti išta bolji od Mirvića? Da nas neće još više ukanaliti?
Ja to nisam nigdje napisao. Također, ovo što ja pišem za Mirvića ispade kao da ga branim ali, to je daleko od istine. Puca mi qrac i za njim i za ajlom i za onim najobičnijim "čovjekom" koji ne želi i ne radi u korsit mog Sarajeva.jurisicduska je napisao/la: ↑15 sep 2025, 13:22Nema ciste i poštene namjere i to da se prestane govorit.
Ima namjere ovakve kakve vidimo na djelu.
E drug ti ti najbolje opisuje kakva ličnost moraš bit da se okružiš takvim ljudima.MaroonBjelave je napisao/la: ↑15 sep 2025, 13:58Ja samo ne mogu shvatiti kakav mrljo moraš biti i dozvoliti sebi da se oko tebe motaju Muminovići, Karići, Alimanovići i ostale fute. Pa ne da bih sebi pucao u sljepoočnicu, već bih se dobro napio solne kiseline kad bi me takve persone uspjele preveslati, odnosno približiti meni.
ReCap part 2roccosiffredi je napisao/la: ↑15 sep 2025, 14:04https://www.klix.ba/sport/nogomet/alima ... /250915094
![]()
![]()
roccosiffredi je napisao/la: ↑15 sep 2025, 14:04https://www.klix.ba/sport/nogomet/alima ... /250915094
![]()
![]()
Trenutno korisnika/ca: badboy, boki86, bordobijeli, COYGBiH, gh0stHZ, Google Adsense [Bot], InatSilniBosanski, James1987, Lecler, MaroonBjelave, mosarajvosa83, Pantelija, Proximic, Taree i 142 gosta.