Gomila gluposti kao što rekohmiki09 je napisao/la: ↑10 mar 2025, 10:45Jedina gomila gluposti i vadjenje stvari van konteksta je to sto si ti ovdje napisao. Ja samo gledam teren i kvalitet njegovih igara (broj pogresnih pasova, losa selekcija suteva, promasaji, to sto svake godine ima crne rupe koje traju po par mjeseci). Opet ponavljam nije upitno njegovo zalaganje i trud, a to moram da ponavljam jer je to prvo sto njegovi branioci pomenu kad ga brane. Znaci kad pogledamo cisto fudbalski i ove stvari koje sam stavio u zagradu on meni nije fudbaler od 10 mil godisnje pa ti mozes onda do sutra na glavi dubiti i ponavljavati sve te brojke koje si gore napisao.SiamoNoi je napisao/la: ↑09 mar 2025, 22:56Kakva gomila gluposti.
Lautaro 17 golova i 3 asista
Thuram 15 golova i 4 assita
Prvog kažu nigdje nije bilo 6 mjeseci pa kao zato si stručnjaci uzimali za pravo pljuvati i tjerati iz kluba. 6 mjeseci ga nigdje nije bilo i opet ima bolji učinak od Thurama kojeg nitko ne pljuje. Da se čovjek zapita.
Da ne pišem uopće kako su svi do jednog koji su ga pljuvali cijepljeni od ikakvog konteksta. I u slučaju Lautara i zašto je slabije ušao u sezonu i u slučaju toga što Inter nije na razini iz prošle sezone pa se pljuje i po tome. Odvratno.

Sad pak krece neko lagano negodovanje sa Thuramom i lošijim partijama u zadnje vrijeme, a ljudi zaboravljaju da već tjednima igra sa ozljedom jer nema dovoljno vremena da ju zaliječi do kraja sada uz ovakav raspored. Uvijek treba stvari u odgovarajući kontekst staviti.