RSD Velež Mostar - ARHIVA POSTOVA

MostaracVelezovac
Kontakt:

Re: RSD Velež Mostar

Post Postao/la MostaracVelezovac » 29 maj 2013, 23:53

Zna li se ista konkretno u vezi noviteta oko Veleza.
Nova sezona pocinje jako brzo - ja se nadam da Rahimic ostane.
http://www.heroji.ba/midhat-hujdur/

Goodison
Kontakt:

Post Postao/la Goodison » 30 maj 2013, 00:37

MostaracVelezovac je napisao/la:Zna li se ista konkretno u vezi noviteta oko Veleza.
Nova sezona pocinje jako brzo - ja se nadam da Rahimic ostane.
Dva mjeseca do početka sezone. :lol:

Ma ostaje Ibro, nego šta će biti sa igračkim kadrom ?

Hoćemo li se kao i svako ljeto 3 dana prije početka sezone ''pojačati'' sa nekoliko neprovjerenih igrača i krenuti u sezonu ili ove godine Tana priprema iznenađenje, tj. malo ozbiljniji i efikasniji rad Uprave ?

I nije žuganje, znamo kako svako ljeto otvorimo sezonu. Dvije dobijemo uz po koji remi pa nam slijedi dug post pa onda čupanje pred kraj sezone.
1922 & 1878

'' Everton are bigger club than Liverpool. Everywhere you go on Merseyside you bump into Everton supporters. ''
Ex- Liverpool player Graeme Souness.

RŠD VELEŽ MOSTAR !!!

moRAja
Kontakt:

Post Postao/la moRAja » 30 maj 2013, 12:52

Poznajem i Ibru i Tanu licno cak iz prijeratnih dana. Ibro mi neku noc govori da ako ista situacija ostane u upravi on ide 100%,ovaj drugi mi kuka kako nema para. Pa moj Tana idi vise i pusti nekoga sposobnijeg koji ce dovuci sponzore u klub i koji nece gledati svoj licni interes. Ti si mostarsko i Velezovo dijete i tebi svaka cast ali brate otjerat ces nam jedinu osobu koji je tu iz ljubavi a ne iz interesa,jedinu osobu koja moze pomaknuti Velez od monotonih borbi za opstanak svake godine. Nama je vise pun k.u.r.a.c svega i necemo zderanje noktiju i leksilijuma iduce godine zato 25.06. hocemo pozitivne vijesti,hocemo dobra pojacanja,hocemo Ibru i stare slave Veleza. Ne mislim na titulu ali bar se potrudite da usrecite ovu napacenu RAju kojoj malo treba da proradi juznjacki mentalitet i da poludi. Forza Velez
Za koga navijas? Pa za Velez brato. Ja sam mostarac nemam za koga drugo

DRHAUSE
Kontakt:

Post Postao/la DRHAUSE » 30 maj 2013, 13:43

Vrijedi pročitati
http://www.****/vijesti/bih/ ... cni-mostar" onclick="window.open(this.href);return false;
Eto koliko ste multietničan grad bili i ostali.Nisu vas Kinezi protjerali!!! :idea:
“You can think I'm wrong, but that's no reason to quit thinking.”

Dr. Gregory House

astra1922
Kontakt:

Post Postao/la astra1922 » 30 maj 2013, 13:56

sta je sa matijasem pejicem sta je to on operisao.neka teza povreda ili laksa.imali ugovor sa vama
per aspera ad astra ..Zvijezda Gradacac

Nova sezona nova nafaka

moRAja
Kontakt:

Post Postao/la moRAja » 30 maj 2013, 14:12

DRHAUSE je napisao/la:Vrijedi pročitati
http://www.****/vijesti/bih/ ... cni-mostar" onclick="window.open(this.href);return false;
Eto koliko ste multietničan grad bili i ostali.Nisu vas Kinezi protjerali!!! :idea:
IMA NAS MOSTARACA VISE OD KINEZA PJEVAMO NAVIJAMO BOLJE OD ENGLEZA

AlemC85
Kontakt:

Post Postao/la AlemC85 » 30 maj 2013, 15:20

uh, mogle bi uskoro leći tužbe za svu nesreću koju je VELEŽ doživio....nešto se iza brda valja, bit će zanimljivo... 8-)

zizu1991
Kontakt:

Post Postao/la zizu1991 » 30 maj 2013, 16:05

astra1922 je napisao/la:sta je sa matijasem pejicem sta je to on operisao.neka teza povreda ili laksa.imali ugovor sa vama
Operisan je, oporavlja se u bolnici pod Bijelim brijegom, imao je nekih problema sa koljenom, nisam baš najbolje zapamtio, al čini mi se da je nešto vezano za meniskuse koljena ( ako se ko bolje sjeća, nek' me ispravi ).
Ima ugovor sa Veležom, te će i od iduće sezone nositi Veležov dres.
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!

Pirke
Kontakt:

Post Postao/la Pirke » 30 maj 2013, 16:12

AlemC85 je napisao/la:
uh, mogle bi uskoro leći tužbe za svu nesreću koju je VELEŽ doživio....nešto se iza brda valja, bit će zanimljivo... 8-)
hehe, fakat...
U mome zavičaju vinograd zori
I žene feredže nose.
U mome zavičaju najviše ima
Kamenja i bijede bose.
Pa ipak kad jednom sklopim oči,
želja ce posljednja biti:
Da me se moji drugovi sjete
I da me put juga nose.

moRAja
Kontakt:

Post Postao/la moRAja » 30 maj 2013, 18:24

Daj boze moj Aleme mada cisto sumnjam

AlemC85
Kontakt:

Post Postao/la AlemC85 » 30 maj 2013, 22:29

moRAja je napisao/la:Daj boze moj Aleme mada cisto sumnjam
nemoj biti tako sumnjičav...ne znamo mi ono što ljudi u VELEŽU znaju, vjeruj mi da su oni ovo s velikom pažnjom pratili, i da znaju mnogo više od nas...ima toliko mehanizama, s kojima možeš dobiti odštetu, a uz to imaš i žive svjedoke koje su to doživjeli...ako se ne mogu vratiti na BB, a i ne trebaju, fino tražiti ratnu odštetu, i oguliti ih do gole kože, znači na NOŽ ići, i silom tražiti odštetu, i zauvijek završiti s Zrinjskim...

vjeruj mi sve se vraća, sve se plaća, tako da i JADRAN TOPIĆ koji je učestvovao u ovome će sigurno odgovarati...

zizu1991
Kontakt:

Post Postao/la zizu1991 » 31 maj 2013, 18:05

Evo ode po drugi put Nino u Češku ... nadam se da je ovaj put to konačno, te da će svojim radom uspjeti napraviti od sebe igrača za budućnost naše reprezentacije.

AlemC85
Kontakt:

Post Postao/la AlemC85 » 31 maj 2013, 18:10

zizu1991 je napisao/la:Evo ode po drugi put Nino u Češku ... nadam se da je ovaj put to konačno, te da će svojim radom uspjeti napraviti od sebe igrača za budućnost naše reprezentacije.
ako ostane, hoće li klub na njemu zaraditi?

zizu1991
Kontakt:

Post Postao/la zizu1991 » 31 maj 2013, 18:13

Mislim da Velež nema nikakav ugovor sa njim. Znate i sami kakva je praksa naših klubova što se tiče
igrača iz omladinskih pogona. Nažalost, mislim da Velež od ovoga neće ništa zaraditi.
Volio bih da me neko hoće opovrgnuti.

AMADUDI
Kontakt:

Post Postao/la AMADUDI » 31 maj 2013, 18:19

AlemC85 je napisao/la:
zizu1991 je napisao/la:Evo ode po drugi put Nino u Češku ... nadam se da je ovaj put to konačno, te da će svojim radom uspjeti napraviti od sebe igrača za budućnost naše reprezentacije.
ako ostane, hoće li klub na njemu zaraditi?

Nece Velez marke dobiti,zna se ko ce od ovog profitirati Gakovic :shock:

pile87
Kontakt:

Post Postao/la pile87 » 31 maj 2013, 18:36

zizu1991 je napisao/la:Mislim da Velež nema nikakav ugovor sa njim. Znate i sami kakva je praksa naših klubova što se tiče
igrača iz omladinskih pogona. Nažalost, mislim da Velež od ovoga neće ništa zaraditi.
Volio bih da me neko hoće opovrgnuti.
Hoce bolje receno mora! Ima nesto sto se zove odsteta za treniranje u mladjim kategorijama.Ako i kad potpise profesionalni ugovor Vi cete morati dobiti te pare. Vec u nasoj ligi ako igrac predje u drugi klub i potpise ta je cifra pozamasna a jos veca je ako se ode u neku inozemnu ligu.Ne znam koliko je vremena proveo u velezu ali vjerujem da ce se hajrovati bar 100 000 KM , osim ako neko iz kluba ne potpise da se odrice toga a bilo je i takvih slucjeva u BiH.
Uredno si opovrgnut. :lol:
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!

MostaracVelezovac
Kontakt:

Post Postao/la MostaracVelezovac » 31 maj 2013, 22:28

Stvarno smijesno.

Umjesto da se radujemo sto je mladi Velezov igrac otisao u inostranstvo gdje moze mozda postati veliki igrac u buducnosti, kod nas se gleda da se pokrene bilo koja prica tipa "ko je ukro pare od toga" i ako nemamo nikakvih informacija za takvo nesto. A posto ih nemamo onda ih izvlacimo iz naftalina jer zaboga miloga nemoze slucajno bit da se kaze "sretno momcino i sve najbolje" nego se mora se srahnje pravit i izmisljat ko je sta ukro.

Boze sacuvaj.
http://www.heroji.ba/midhat-hujdur/

Mont0
Kontakt:

Post Postao/la Mont0 » 31 maj 2013, 22:50

I mene zanima ko je ukro?

I izbrisa nas moderator neki dan, sta cijenjeni forumasi misle i ko je njihov kandidat ispred foruma za predsjednika, direktora, trenera, pojacanja? Svi na skupstinu.
Support Velez, It's logical! ★

vfcmostar
Kontakt:

Post Postao/la vfcmostar » 01 jun 2013, 11:25

Radovalo bi me kada bi se mladi igraci prvo dokazali u Velezu min.5 godina pa da ih Velez proda za dobre pare vani.Ovako se samo budala moze radovati sto ostajemo bez talentovanog igraca,a da nije dana zaigrao za seniorski tim i naravno Velez ce dobiti mrvice za to,ako i to?!

zizu1991
Kontakt:

Post Postao/la zizu1991 » 01 jun 2013, 12:37

Mi se ne možemo oduprijeti navali menadžera i agencija jer sa tim igračima nemamo nikakve ugovore da ih možemo vezati s nečim.

Zaključano

Natrag na “FK Velež”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.