nek nogu slomi dabogdawr10 je napisao/la:Hargreaves postigao gol za city
Manchester United FC - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88
Re: FC Manchester United
Only ONE UNITED
Kimi Raikkonen:"How does it feels to drive at 300 km/h? - It feels normal."
Srcu mome tiha patnja, oku mome radost i sjaj, Dinamo Zagreb najbolji si znaj
Podrška Jackyu
Podrška Jackyu
- dr.van nostrand
- Kontakt:
Ma ne moj tako.Gdje ces nekome zeljeti tako nesto
.
Ionako se nece ni kod njih naigrati ( kao ni u Unitedu ).
Ni ja City-ju ne zelim nista fino ni lijepo ali bas da se igraci lome i krvare prelazi sve granice ukusa i sporta uopce.

Ionako se nece ni kod njih naigrati ( kao ni u Unitedu ).
Ni ja City-ju ne zelim nista fino ni lijepo ali bas da se igraci lome i krvare prelazi sve granice ukusa i sporta uopce.
"When you look annoyed all the time, people think that you're busy." - George Costanza
http://www.youtube.com/watch?v=UhQSnDCPF10
silver & black
http://www.youtube.com/watch?v=UhQSnDCPF10
silver & black
Bljak! Pljuvanje po mrtvima nikad` nisam volio, kakav god rival da je...FCUM je napisao/la:
i naravno navijaci uniteda su gadjali lidsove sa ovim![]()
R.I.P
MIRZA RASCIC
Željezničar za život cijeli!
MIRZA RASCIC
Željezničar za život cijeli!
- Thunderstruck
- Kontakt:
Ovo malo što sam večeras gledao Valencia-Barca bilo je dovoljno da mi za oko zapne Ever Banega. Veliki talenat ali puno osporavan, posebno nakon posljednje Copa Americe. Večeras je zaista bio strašan, mislim da nam jedan onakav igrač fali, a ne bi trebao biti ni skup. 

"It's hard to believe it's not Scholes, it's Carrick you know..."
Ja ovo zagovaram vec neko vrijeme.Thunderstruck je napisao/la:Ovo malo što sam večeras gledao Valencia-Barca bilo je dovoljno da mi za oko zapne Ever Banega. Veliki talenat ali puno osporavan, posebno nakon posljednje Copa Americe. Večeras je zaista bio strašan, mislim da nam jedan onakav igrač fali, a ne bi trebao biti ni skup.
A lion doesn't concern himself with the opinions of a sheep.
Problem je van terena.Thunderstruck je napisao/la:Ovo malo što sam večeras gledao Valencia-Barca bilo je dovoljno da mi za oko zapne Ever Banega. Veliki talenat ali puno osporavan, posebno nakon posljednje Copa Americe. Večeras je zaista bio strašan, mislim da nam jedan onakav igrač fali, a ne bi trebao biti ni skup.

Uživa čo'ek uživotu, da nema toga danas bi bio u većem klubu.

Do zadnjeg dana života mog samo Saraj'vo!!!
"How do you know what is right and what is wrong? Well you just try to analyse the situation as well as you can." - Arsene Wenger
"How do you know what is right and what is wrong? Well you just try to analyse the situation as well as you can." - Arsene Wenger
Izvinjavam se zbog cirilice (ako nekog ima ko ne zna to pismo) ali morao sam da kopiram ovu izjavu SAF-a o mom nekadasnjem omiljenom igracu
"' ' $ Сер ? Фергусон " је $ је $ ? " ветерана ? Овена."

– Његов & је невероватан. ' ' $ " % пружа $ нас. Он је 12 пута " стартер " на " " " је 11 ? – & је Фергусон.
– ? он је " ? $, па у " ", & " $ $ " ' $ $ простор & ? ?.
Овен је ? & у " $ у $ ?, " је % у ? $, а у $ је " 2009. $ " ?.
У $ ? " $ је $ $ ' 49 " " " 16 ?, ? је " " ?, $ трофеј " " " у ?.

"' ' $ Сер ? Фергусон " је $ је $ ? " ветерана ? Овена."

– Његов & је невероватан. ' ' $ " % пружа $ нас. Он је 12 пута " стартер " на " " " је 11 ? – & је Фергусон.
– ? он је " ? $, па у " ", & " $ $ " ' $ $ простор & ? ?.
Овен је ? & у " $ у $ ?, " је % у ? $, а у $ је " 2009. $ " ?.
У $ ? " $ је $ $ ' 49 " " " 16 ?, ? је " " ?, $ трофеј " " " у ?.
.... nekad bol, nikad strah, nekad muk.....
- majestic24
- Kontakt:
Jarane,to je vec bilo objavljivano ovo,al ok. Iskreno i ja bih volio da owen nije bio cesto ozljedjen i da je igrao vise. Veliki je to golgeter
GLORY,GLORY MAN.UNITED : 1907–08, 1910–11, 1951–52, 1955–56, 1956–57, 1964–65, 1966–67, 1992–93, 1993–94, 1995–96, 1996–97, 1998–99, 1999–2000, 2000–01, 2002–03, 2006–07, 2007–08, 2008–09, 2010–11 , 2012-13
..:::The Black Mamba Strikes Again::...
..:::The Black Mamba Strikes Again::...
Michael Owen izjavio da Berba često igra stopera na treninzima. Pa eto kad zafali stopera možemo ga očekivati u postavi, ne može drukčije. Rio se vraća za Stoke
Only ONE UNITED
Podrška Jackyu
Podrška Jackyu
Mislim da ih cak i previse imamo :
Jones,Smalling,Ferdinand,Vidic,Evans,Carrick (koji moze igrati stopera),Frayers.
Al uvijek moze se naci jos jedan.
Jones,Smalling,Ferdinand,Vidic,Evans,Carrick (koji moze igrati stopera),Frayers.

Al uvijek moze se naci jos jedan.

- Thunderstruck
- Kontakt:
Ni protiv Stokea Evans neće preseliti na klupu, stvarno mu se neda.
Naravno, zato što se Small povrijedio pa će Jones igrati desnog beka, nikako nije pametno da igra Fabio zbog već poznatih umjetnika iz Stokea, a Rio i Evans štoperi.

Znaci :
De Gea
Jones Ferdinand Evans Evra
Nani Anderson Fletcher Young
Rooney Welbeck.
Izmjena : Cleverley (jel se oporavio,ako je 100% fit mozda cak bude i u prvoj postavi?),Lindegaard,Park,Valencia,Carrick,Giggs,Berbatov.
De Gea
Jones Ferdinand Evans Evra
Nani Anderson Fletcher Young
Rooney Welbeck.

Izmjena : Cleverley (jel se oporavio,ako je 100% fit mozda cak bude i u prvoj postavi?),Lindegaard,Park,Valencia,Carrick,Giggs,Berbatov.
- Thunderstruck
- Kontakt:
Ipak bi Berbatov trebao igrati u subotu. Morat ćemo igrati po zemlji ako želimo pobjedu jer u skoku Stokeu niko ništa ne može. Bugarin je odličan tehničar i odlično se gradi, a uvijek može podvaliti loptu za Rooneya ili nekog drugog.
Stoke je jak dok ne primi pogodak,onda im je tesko se transformisat iz onako defanzivne igre u ofanzivnu,ipak oni igraju cvrsto na duge lopte.
Cisto sumnjam da ce igrat. Ovi njihovi stoperi su slabi po zemlji i brz igrac ih moze unistit. Tako da ocekujem Hernandeza ili Welbecka. A tako je svakako ove sezone. Stoke Unitedu nikad nije uzeo ni bod, ali su nas uvijek namucili na svom stadionu. Ipak mislim da United ima dovoljne jake igrace fizicki da izdrzi taj pritisak, i dovoljno kvaliteta u napadu da se postigne par golova. Jedina slaba tacka moze bit Evans koji zna imat ogromne probleme sa fizicki jakim napadacima. Sjetite sta mu je prosjecan igrac poput Carltona Colea radio prosle sezone u Liga Kupu.Thunderstruck je napisao/la:Ipak bi Berbatov trebao igrati u subotu. Morat ćemo igrati po zemlji ako želimo pobjedu jer u skoku Stokeu niko ništa ne može. Bugarin je odličan tehničar i odlično se gradi, a uvijek može podvaliti loptu za Rooneya ili nekog drugog.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
The flowers of English football, the flowers of Manchester
- Thunderstruck
- Kontakt:
Jedva čekam dan kad će početi utakmicu skupa Jones i Vidić na štoperskim mjestima. To bi trebalo da bude nešto nenadyebivo.
Najbitnije je da pobijedimo kod neugodnog Stokea, nadam se da ćemo zabiti u prvih 20-tak minuta tako da nam bude lakše u nastavku utakmice
Only ONE UNITED
Podrška Jackyu
Podrška Jackyu
- Patrice_Evra_3
- Kontakt:
To će da bude situacija. Nadam se ubrzoThunderstruck je napisao/la:Jedva čekam dan kad će početi utakmicu skupa Jones i Vidić na štoperskim mjestima. To bi trebalo da bude nešto nenadyebivo.

Sve je relativno u odnosu na vrijeme i mjesto.
SS.ba liga | Jedinstvo Manchester
- red devil88
- Kontakt:
Izgleda da od Ferdinanda nema vise puno stalno je povrijedjen ne moze 10 utakmica zaredom odigrati zato bi trebalo sto prije Jonesa sa Vidom u postavu !Patrice_Evra_3 je napisao/la:To će da bude situacija. Nadam se ubrzoThunderstruck je napisao/la:Jedva čekam dan kad će početi utakmicu skupa Jones i Vidić na štoperskim mjestima. To bi trebalo da bude nešto nenadyebivo.
Glory Glory Man United !!! 

- Patrice_Evra_3
- Kontakt:
Ne znam zašto otpisujete Ria tek tako... Nije on još za odbacit, a što se tiče tih povreda to je sve upitno. Fergie njega možda nekad namjerno odmara i onda poslije kaže povreda ovo-ono. Jones i jest doveden da dobijemo na širini, ali da će odmah zauzet Riovo mjesto mislim da je rano još. Ipak su Rio i Vida još uvijek prvi izbor, mišljenja samred devil88 je napisao/la:Izgleda da od Ferdinanda nema vise puno stalno je povrijedjen ne moze 10 utakmica zaredom odigrati zato bi trebalo sto prije Jonesa sa Vidom u postavu !Patrice_Evra_3 je napisao/la:To će da bude situacija. Nadam se ubrzoThunderstruck je napisao/la:Jedva čekam dan kad će početi utakmicu skupa Jones i Vidić na štoperskim mjestima. To bi trebalo da bude nešto nenadyebivo.

Sve je relativno u odnosu na vrijeme i mjesto.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.