Liverpool FC
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
- OTNYS_YNWA
- Kontakt:
Re: Liverpool FC
34 puta su nam sutali u okvir gola u posljednjih 5 utakmica premier lige.
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
Salah
Celavac em je los takticar, jos uz to bez damu
Ten hag sa Temua
Celavac em je los takticar, jos uz to bez damu
Ten hag sa Temua
Jbg ocigledno je voda dosla do grla i sad se cupa sa sastavom koji mu je najpoznatiji. Nije nasao rjesenje da uklopi Wirtza i Kerkeza a da ne pati kompletan sistem. Ako veceras dobiju u ovom sastavu dugorocno ce mu biti jos veca dilema 
"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"
Nije da već nije probao ovo par puta i isto bilo.
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
- OTNYS_YNWA
- Kontakt:
Ubi on Wirtza.
Platis ga 120 miliona, zdrav, prav i sjedi na klupi. Idi u pm.
Platis ga 120 miliona, zdrav, prav i sjedi na klupi. Idi u pm.
- jasonstatham
- Kontakt:
Idemo večeras!!
Sretno ekipa!
Sretno ekipa!
Prefiero estar en la tumba en Colombia que en una celda de la cárcel en Estados Unidos.
Potpuno odmarao wirtza u srijedu i istrošio maccu koji se svakako ne može povezati, i sada ponovo odmara wirtza i počinje s likom kojem treba pauza od fudbala bar mjesec dana. 
- OTNYS_YNWA
- Kontakt:
Nadam se da je Emery poslao taktiku Slotu da ne kuka.
Jest da ste u qrcu sto se forme i samopouzdanja tice ali zakon velikih brojeva kaze da veceras ne mozete izgubiti pa cak tesko da Villa moze i do remijaSoloControTutti je napisao/la: ↑01 nov 2025, 19:05Ja iskreno kad sve sagledam ne vidim nacin da ova ekipa u ovakvom stanju trenutno dobije bilo koga. Bez obzira na taktiku i formaciju djeluju mentalno jako lose, atmosfera smrdi preko monitora i losa forma ekipe, pojedinaca koji su ispod svakog nivoa, par povreda koje sjeckaju formu i minutazu ostalima itd. Slot izgleda pogubljeno i vidi se na njemu da trazi rjesenje, nekad prica gluposti na presicama iako ga kapiram donekle ali bojim se da ovo moze da pukne uskoro ukoliko nareda jos 3 poraza u nizu, a sve tri tekme su teske...
Al ajde pred nama je
Zadnja izmjena: topnik1, dana/u 01 nov 2025, 20:55, ukupno mijenjano 1 put.
Grijesiti je ljudski,ali ako vam se gumica istrosi prije olovke,malo ste pretjerali!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
Dva golmana na klupi, nonsens.
I found freedom. Losing all hope was freedom.
“Once you overcome the one-inch tall barrier of subtitles, you will be introduced to so many more amazing films.”
“Once you overcome the one-inch tall barrier of subtitles, you will be introduced to so many more amazing films.”
Zasad pozitivno, nismo primili u prvih 15.
Ovo nisu istine
Jbt onakav faul nad Gakpom i nema kartona
"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"
Na jednoj strani Gakpo koji ne zna. Na drugoj Salah koji ne može više.
I odmah sve lici na nešto
+glupa odluka Emerya da igraju iz odbrane umjesto da nabijaju loptu ko i svi koji su nas dobili
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.