Pa eto pises, kolike so ovo kolicine gluposti da je to zalosno. Ovo je ono kao pred rat,svi pricaju naoruzajte se doce srbi,poc8nje rat,hrvati se naoruzavaju kod nas govorili ma nece,Yugoslavija,Tito pa nas istrijebise zamalo,tako i sad isto sve vidimo osim onog najvaznijeg,sistemsko unistavanje spprta,drzave i svega sto oni nazivaju bosnjackim tj kako nas njihov lider naziva muslimani. Treba jos vise ismijavat klub,jedini debili koji ismijavaju svoj klub su nasi kvazi navijaci al bukvalno jedini.NajvecaRadosti je napisao/la: ↑14 sep 2025, 22:26Ja ne znam ko s kim hoda samo pisem sto se ovdje pise a ne sumnjam da je istina nakon videa kako mu trci u zagrljaj.Ne kontas ti jarane,ne radi on to da zastiti Sarajevo nego zbog licni interesa.mosarajvosa83 je napisao/la: ↑14 sep 2025, 22:23Znaci gazda je najbolji prijatelj sa Vicom a pvako ti se sudi,pa nas nagradi da nam.krvnicki startuje na Gilija kao danas,bas zanimljivo,vidi se da bas znas. Nego hebo Sreka,sta kad ode hoces li ispred saveza protiv Vice sta organizovat?NajvecaRadosti je napisao/la: ↑14 sep 2025, 22:21
A sta treba mi da se lomimo sa murijom a gazda da nam se grli i hoda po kafama s osobom koja nam nanosi tu stetu?Nase najvece zlo je shrek.
Evo nije ni ovo prvo problem da nisu ljude ubili u pojam.Sjever jedva postoji.Nek pokrenu jednom nesto konkretno osim mrtvog bojkota ko placipicke neke i odazvat ce se svi,garantujem
Nemam ja sta organizovati nek organizuju oni sto skandiraju da su oni Sarajevo.
FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
-
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Amcho1 je napisao/la: ↑14 sep 2025, 22:10Opet smo teško pokradeni. Zašto samo naši navijači uvijek prihvataju i ne doživljavaju da smo pokradeni. Zašto samo našim navijačima nije problem što smo pokradeni. Na samom početku utakmice gdje Mlinarić uzima cistu loptu sudija svira kontra faul znao sam kakav će izhod biti. Široki nas nije pobjedio, pobjedile su nas sudije i sistem i to treba prihvatiti, ko god kaže drugačije taj ili je slijep ili ne želi dobro našem klubu. Naši navijači će uvijek diči glas na bilo što što je vezano za naš klub interno, ali nikada na one što nas karajju i kradu evo sada već godinama. Svi očekuju da neko drugi treba zaštititi klub ali realno da naši navijači ne stoje u zaštitu kluba prema eksternim faktorima nikada. Pozdrav
-
- Kontakt:
Pa ko uzme,jesam li dobro shvatio?Haksss je napisao/la: ↑14 sep 2025, 22:03Dzaba se mi nerviramo, prije nekih 15 dana pisao sam sa Vanjom, nisam zelio da objavim da svi vide, da se ne stvara losa atmosfera, a nisam puno ni vjerovo da je ovo istina, ali nakon slike o vip sobi Ajle i koliko nas jebu sudije, sve vise i vise vjerujem, i ako ne zelim da vjerujem.
Iskreno, sto se tice transfera koje je Ismir radio do sada, svaka mu cast, kapa do poda, ali prije nekih 15 dana sjedim s kolegom koji je odrastao sa Saninom i Ismirom, covjek je stariji, ozbiljan i njihov komsija, zna on njih kad su djeca bili. On navija za Zelju i onako pricamo bezveze o ligi i o ovom cirkusu od sudjenja.
Kaze mi on da Sanin treba da udje u Zelju do kraja septembra i da vec daje plate stranim igracima koji su dosli. Ja mu govorim, ma daj, pusti te suplje. A on uze telefon i pokaze mi poruke sa Saninom, gdje mu Sanin pise da ce ga nazvati kasnije, jer je tek sletio u New York.
Usput mu prebacim, pitam je li istina da su on i Ismir u zavadi. Kaze, necu da pricam o njihovim porodicnim problemima, ali nisu u dobrim odnosima.
Dalje mi prica kako se Ismir cesto sastaje po restoranima i kafama i da je istina da se vidja sa Vicom, cak su kaze nedavno sjedili u Dubrovniku na kafi zajedno. Navodno je dogovor da Borac ove godine mora biti sampion jer slavi 100 godina, a da cemo mi iduce sezone imati fer sudjenje i boriti se za titulu. Ove godine, KAZE AKO SE BUDEMO BUNILI OD TOGA NEMA NISTA. I doda, zakitio ga je.
Na kraju mi jos kaze da je Ismir trenutno oko 17 miliona svojih para u minusu zbog svega sto je ulagao.
E sad, je li to sve istina ili laz...
I tacno, nema vise da se klub buni i da se objavljuje bilo sta od strane uprave, a ni Ismira i kad je Ristovski objavio obriso je u roku 10 minuta.
Jel ti rekao moze li nama (opet) bar kup?
Da li je mozda sve ovo plan dvojice brudera,da se Sarajevo sroza,a tamo oni podignu do samog vrha,jel ti i to mozda rekao?
Biti srcem vezan,u tome lezi snaga!
-
- Kontakt:
Brate moj jedini ali jedini koji ismijava nas klub je Ismir sa sfk lezbacamamosarajvosa83 je napisao/la: ↑14 sep 2025, 22:32Pa eto pises, kolike so ovo kolicine gluposti da je to zalosno. Ovo je ono kao pred rat,svi pricaju naoruzajte se doce srbi,poc8nje rat,hrvati se naoruzavaju kod nas govorili ma nece,Yugoslavija,Tito pa nas istrijebise zamalo,tako i sad isto sve vidimo osim onog najvaznijeg,sistemsko unistavanje spprta,drzave i svega sto oni nazivaju bosnjackim tj kako nas njihov lider naziva muslimani. Treba jos vise ismijavat klub,jedini debili koji ismijavaju svoj klub su nasi kvazi navijaci al bukvalno jedini.NajvecaRadosti je napisao/la: ↑14 sep 2025, 22:26Ja ne znam ko s kim hoda samo pisem sto se ovdje pise a ne sumnjam da je istina nakon videa kako mu trci u zagrljaj.Ne kontas ti jarane,ne radi on to da zastiti Sarajevo nego zbog licni interesa.mosarajvosa83 je napisao/la: ↑14 sep 2025, 22:23
Znaci gazda je najbolji prijatelj sa Vicom a pvako ti se sudi,pa nas nagradi da nam.krvnicki startuje na Gilija kao danas,bas zanimljivo,vidi se da bas znas. Nego hebo Sreka,sta kad ode hoces li ispred saveza protiv Vice sta organizovat?
Vise smo sramote dozivili za 4 godine nego za 75 godina prije toga.Mogu jedan dan napraviti listu svega samo sto se ja sjetim,post ce bit kilometarski.
Ljude su ohladili sa svojim postupcima i manipulacijama od lafo rata savezu do toga da su izlevatili sjever sa Ajlom
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
- luckystrike
- Kontakt:
Jasno je to i pticama na grani. Međutim, u datom momentu pitanje svih pitanja je šta ćemo bez njega? To je pitanje na koje rijetko ko ima adekvatan odgovor. On može sutra na ahiret, kao i ti kao i ja. Šta i kako dalje?H8Z7 je napisao/la: ↑14 sep 2025, 22:31Cilj moje ironije jeste podsticaj navijača da okrenu leđa Ismiru Mirviću. Žao mi je ako si moje postove shvatio kao ismijavanje kluba, ali cilj istih je nešto sasvim drugo. Ne mogu više trpiti laži uprave kluba i lažna saopštenja, ratove i slične radnje. Dok se konkretni koraci ne poduzimaju.luckystrike je napisao/la: ↑14 sep 2025, 22:25Zna @tabba77 i još par momaka ovdje šta i koliko sam pokušao i dalje pokušavam, ali moj domet je veoma ograničen.H8Z7 je napisao/la: ↑14 sep 2025, 22:16
Brate imaš ideju kako da pomognemo, uradimo nešto? Ovo je prva utakmica koju sam u totalnom miru odgledao. Bog zna koliko volim ovaj klub ali svaki vid podrške dotičnom sa mog avatara jednak je pljuvanju po klubu. Ne kažem da ciljaš na podršku ali ne mogu apsolutno ništa pozitivno i lijepo reći dok je Ismir Mirvić naš predsjednik.
Obojica smo identifikovali iste probleme i znamo tačno šta odnosno ko je uzrok svih problema ali su nam mogućnosti jako male.
Nama je Sarajevo život a oni žive od Sarajeva. Zato nikad ne smijemo da "likujemo" nad porazima.
Čim se njega rješimo nama će biti bolje, ali kako, koja je alternativa?
šta šta je, je*em ti
Ma sami sebi najveci dusmani, dobro smo i dovde doguralimosarajvosa83 je napisao/la: ↑14 sep 2025, 22:32Pa eto pises, kolike so ovo kolicine gluposti da je to zalosno. Ovo je ono kao pred rat,svi pricaju naoruzajte se doce srbi,poc8nje rat,hrvati se naoruzavaju kod nas govorili ma nece,Yugoslavija,Tito pa nas istrijebise zamalo,tako i sad isto sve vidimo osim onog najvaznijeg,sistemsko unistavanje spprta,drzave i svega sto oni nazivaju bosnjackim tj kako nas njihov lider naziva muslimani. Treba jos vise ismijavat klub,jedini debili koji ismijavaju svoj klub su nasi kvazi navijaci al bukvalno jedini.NajvecaRadosti je napisao/la: ↑14 sep 2025, 22:26Ja ne znam ko s kim hoda samo pisem sto se ovdje pise a ne sumnjam da je istina nakon videa kako mu trci u zagrljaj.Ne kontas ti jarane,ne radi on to da zastiti Sarajevo nego zbog licni interesa.mosarajvosa83 je napisao/la: ↑14 sep 2025, 22:23
Znaci gazda je najbolji prijatelj sa Vicom a pvako ti se sudi,pa nas nagradi da nam.krvnicki startuje na Gilija kao danas,bas zanimljivo,vidi se da bas znas. Nego hebo Sreka,sta kad ode hoces li ispred saveza protiv Vice sta organizovat?
-
- Kontakt:
Hehe znaci ovu sezonu halalimo a slijedece ide borba za titulu
Sto se tice utakmice sudije su nas nacele i sirokibrijezani to iskusno priveli kraju
Sto se tice utakmice sudije su nas nacele i sirokibrijezani to iskusno priveli kraju
-
- Kontakt:
Kakve su ovo price haha znaci Mirvic je u talu sa Vicom zato nas ovaj kolje svaku tekmu,hoce da nas sroza a digne kone pa zato dovodio Ljaljica itd hahah sta je ovo ajde nastavite jos bas je zanimljivo.TrofejiSuTu je napisao/la: ↑14 sep 2025, 22:35Pa ko uzme,jesam li dobro shvatio?Haksss je napisao/la: ↑14 sep 2025, 22:03Dzaba se mi nerviramo, prije nekih 15 dana pisao sam sa Vanjom, nisam zelio da objavim da svi vide, da se ne stvara losa atmosfera, a nisam puno ni vjerovo da je ovo istina, ali nakon slike o vip sobi Ajle i koliko nas jebu sudije, sve vise i vise vjerujem, i ako ne zelim da vjerujem.
Iskreno, sto se tice transfera koje je Ismir radio do sada, svaka mu cast, kapa do poda, ali prije nekih 15 dana sjedim s kolegom koji je odrastao sa Saninom i Ismirom, covjek je stariji, ozbiljan i njihov komsija, zna on njih kad su djeca bili. On navija za Zelju i onako pricamo bezveze o ligi i o ovom cirkusu od sudjenja.
Kaze mi on da Sanin treba da udje u Zelju do kraja septembra i da vec daje plate stranim igracima koji su dosli. Ja mu govorim, ma daj, pusti te suplje. A on uze telefon i pokaze mi poruke sa Saninom, gdje mu Sanin pise da ce ga nazvati kasnije, jer je tek sletio u New York.
Usput mu prebacim, pitam je li istina da su on i Ismir u zavadi. Kaze, necu da pricam o njihovim porodicnim problemima, ali nisu u dobrim odnosima.
Dalje mi prica kako se Ismir cesto sastaje po restoranima i kafama i da je istina da se vidja sa Vicom, cak su kaze nedavno sjedili u Dubrovniku na kafi zajedno. Navodno je dogovor da Borac ove godine mora biti sampion jer slavi 100 godina, a da cemo mi iduce sezone imati fer sudjenje i boriti se za titulu. Ove godine, KAZE AKO SE BUDEMO BUNILI OD TOGA NEMA NISTA. I doda, zakitio ga je.
Na kraju mi jos kaze da je Ismir trenutno oko 17 miliona svojih para u minusu zbog svega sto je ulagao.
I tacno, nema vise da se klub buni i da se objavljuje bilo sta od strane uprave, a ni Ismira i kad je Ristovski objavio obriso je u roku 10 minuta.
Da li je mozda sve ovo plan dvojice brudera,da se Sarajevo sroza,a tamo oni podignu do samog vrha,jel ti i to mozda rekao?
A ko kaze da Mirvah nije u semi sa Vickom? To niko nesmije iznijeti javno.
Dovoljno pogledati ono grlenje njihovo na tribinama. Evo recite vi meni iskreno, bi li onaoo grlili jednog lika koji ti vedri i oblaci nad cijelom ligom i sudijama, da te osakate na svakoj utakmici?
Mafijoza zesca nayebali smo mi momacki sa njim.
Dovoljno pogledati ono grlenje njihovo na tribinama. Evo recite vi meni iskreno, bi li onaoo grlili jednog lika koji ti vedri i oblaci nad cijelom ligom i sudijama, da te osakate na svakoj utakmici?
Kažu mafija u klubu… tanka je to mafija ako ovako mogu sudije i savez pljačkati klub… možda su klošari ali mafija nije…
Ne bi on bio biznismen,. naravno da klub neće tek tako napustiti i otići. Jedini način jeste da proda svoj dio i ode, nadam se tome u najkraćem mogućem roku. Arapi, Kinezi bilo ko sam da ode.luckystrike je napisao/la: ↑14 sep 2025, 22:40Jasno je to i pticama na grani. Međutim, u datom momentu pitanje svih pitanja je šta ćemo bez njega? To je pitanje na koje rijetko ko ima adekvatan odgovor. On može sutra na ahiret, kao i ti kao i ja. Šta i kako dalje?H8Z7 je napisao/la: ↑14 sep 2025, 22:31Cilj moje ironije jeste podsticaj navijača da okrenu leđa Ismiru Mirviću. Žao mi je ako si moje postove shvatio kao ismijavanje kluba, ali cilj istih je nešto sasvim drugo. Ne mogu više trpiti laži uprave kluba i lažna saopštenja, ratove i slične radnje. Dok se konkretni koraci ne poduzimaju.luckystrike je napisao/la: ↑14 sep 2025, 22:25
Zna @tabba77 i još par momaka ovdje šta i koliko sam pokušao i dalje pokušavam, ali moj domet je veoma ograničen.
Obojica smo identifikovali iste probleme i znamo tačno šta odnosno ko je uzrok svih problema ali su nam mogućnosti jako male.
Nama je Sarajevo život a oni žive od Sarajeva. Zato nikad ne smijemo da "likujemo" nad porazima.
Pravi pitanje je da li on želi otići?
Ne reci mi hvala to ne tražim od tebe, srce na terenu dovoljno je za mene
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!
L'otavo re di Roma F.T.
-
- Kontakt:
To bilo kad je tek preuzeo klub, znaci Vico i Srek su najbolji haveri i zato nas Vico ovako pazi penalima,sudjenjem svaku tekmu,moram priznati bas ima logike,mislim one bosnjacke logike,nije ni cudo sto se o nama pisu vicevi,bez zahebancije najgluplji narod u evropi a vjerovatno i na cijelom svijetu.Lavcina je napisao/la: ↑14 sep 2025, 22:43A ko kaze da Mirvah nije u semi sa Vickom? To niko nesmije iznijeti javno.
Kako Jatta žuti ako je Kyeremeh "igrao rukom"?
Husrefe, jesi to ti?Confiance je napisao/la: ↑14 sep 2025, 22:02Dzaba, treba ici dalje. Malo se konsolidovati, izvuci pouke iz ovih poraza i nastojati biti bolji. Sezona je fakticki tek na pocetku, ima jos dosta da se igra i europa nam je vise nego dostizna. Jasno da do titule tesko mozemo, ali to je prakticno bilo jasno prije nego je sezona i krenula

Postao/la 19vendetta87 » 14 sep 2024, 22:48
Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)
Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)
- luckystrike
- Kontakt:
Ljudi misle da arapski šeikovi ili kineski tajkuni sjede s torbama pare ispred Aria mall-a zbog Sarajeva i čekaju Ismira da prođe da ga iskeširaju. Malo morgen.H8Z7 je napisao/la: ↑14 sep 2025, 22:43Ne bi on bio biznismen,. naravno da klub neće tek tako napustiti i otići. Jedini način jeste da proda svoj dio i ode, nadam se tome u najkraćem mogućem roku. Arapi, Kinezi bilo ko sam da ode.luckystrike je napisao/la: ↑14 sep 2025, 22:40Jasno je to i pticama na grani. Međutim, u datom momentu pitanje svih pitanja je šta ćemo bez njega? To je pitanje na koje rijetko ko ima adekvatan odgovor. On može sutra na ahiret, kao i ti kao i ja. Šta i kako dalje?H8Z7 je napisao/la: ↑14 sep 2025, 22:31
Cilj moje ironije jeste podsticaj navijača da okrenu leđa Ismiru Mirviću. Žao mi je ako si moje postove shvatio kao ismijavanje kluba, ali cilj istih je nešto sasvim drugo. Ne mogu više trpiti laži uprave kluba i lažna saopštenja, ratove i slične radnje. Dok se konkretni koraci ne poduzimaju.
šta šta je, je*em ti
Kako nisi skontao, došao lik i rekao Vici ja ću da ulažem ovdje milione kako bi zaradio na kraju pare a ti me karajjj haveru da ja ne uspijem napraviti ništa, ubij mi svaku volju. Napravi da se liga zgadi svakom igraču kojeg debelo platim da dodje u Sarajevo. Stvarno ne kontaš.mosarajvosa83 je napisao/la: ↑14 sep 2025, 22:45To bilo kad je tek preuzeo klub, znaci Vico i Srek su najbolji haveri i zato nas Vico ovako pazi penalima,sudjenjem svaku tekmu,moram priznati bas ima logike,mislim one bosnjacke logike,nije ni cudo sto se o nama pisu vicevi,bez zahebancije najgluplji narod u evropi a vjerovatno i na cijelom svijetu.Lavcina je napisao/la: ↑14 sep 2025, 22:43A ko kaze da Mirvah nije u semi sa Vickom? To niko nesmije iznijeti javno.

Samo realno, samo iskreno, samo objektivno, samo istina, samo FK Sarajevo, od malena za sva vremena Sarajevo ljubavi jedina.
Tako kaze posteno ce bit pa ko uzme, ali nije iskljuceno ni to da je planski, jer citava njihova porodica navija za komsinicu, ali koliko god neko govorio da su u zavadi oni su braca i opet na kraju okrenut ce se jedan prema drugom i pruzit ruku, a nama nek je dragi Allah na pomoci.TrofejiSuTu je napisao/la: ↑14 sep 2025, 22:35Pa ko uzme,jesam li dobro shvatio?Haksss je napisao/la: ↑14 sep 2025, 22:03Dzaba se mi nerviramo, prije nekih 15 dana pisao sam sa Vanjom, nisam zelio da objavim da svi vide, da se ne stvara losa atmosfera, a nisam puno ni vjerovo da je ovo istina, ali nakon slike o vip sobi Ajle i koliko nas jebu sudije, sve vise i vise vjerujem, i ako ne zelim da vjerujem.
Kako ljudima nije jasno da se Mirvica nemozemo rijesiti ako on to nece. Jeamo li izmjenili statut i postali dionicarski klub, jesmo, jeli Mirvic vecinski vlasnik dionica, jeste. Kako ga se mislite rijesiti ???? Kako ce te se rijesiti nekoga ko ima vecinu upravljackih prava. Pisete gluposti. Da nesro smrdi, smrdi. Igraci kao da su lopte zaboravili igrati, nema u njima nikakve zelje, nema trke, bezidejni, ko rastimani orkestar. Na to sve dodaj Husrefa i taktike iz 1997 i za rezultat imas 4 poraza a sezona nije kako treba ni pocela. E sta se valja iza brda i ko je ovde sve mutan, ne znamo, ali ako se ovo brzo ne rijesi i stvari ne krenu na bolje, moglo bi se desiti da se ko komsinice borimo jos i za opstanak.
PS Moram dodati da ova prica gore za Mirvicevog burazera, vecu izmisljotinu i glupost odavno ne procitah.
PS Moram dodati da ova prica gore za Mirvicevog burazera, vecu izmisljotinu i glupost odavno ne procitah.
Zadnja izmjena: hz033, dana/u 14 sep 2025, 22:55, ukupno mijenjano 2 puta.
U novi boj ...
E vidiš, nije ni Ismir vlasnik nekog granapa. Ima i on konekcije Tana da ne spominjem. Evo neki dan vlasnik PSG bio u Sarajevu. Svakako da neće Arapi maksuz čekati nas, ali ako želi prodati, vjeruj da će prodati.luckystrike je napisao/la: ↑14 sep 2025, 22:48Ljudi misle da arapski šeikovi ili kineski tajkuni sjede s torbama pare ispred Aria mall-a zbog Sarajeva i čekaju Ismira da prođe da ga iskeširaju. Malo morgen.H8Z7 je napisao/la: ↑14 sep 2025, 22:43Ne bi on bio biznismen,. naravno da klub neće tek tako napustiti i otići. Jedini način jeste da proda svoj dio i ode, nadam se tome u najkraćem mogućem roku. Arapi, Kinezi bilo ko sam da ode.luckystrike je napisao/la: ↑14 sep 2025, 22:40
Jasno je to i pticama na grani. Međutim, u datom momentu pitanje svih pitanja je šta ćemo bez njega? To je pitanje na koje rijetko ko ima adekvatan odgovor. On može sutra na ahiret, kao i ti kao i ja. Šta i kako dalje?
Ne reci mi hvala to ne tražim od tebe, srce na terenu dovoljno je za mene
L'otavo re di Roma F.T.
L'otavo re di Roma F.T.
Ne sjede, ali nije ni Tan sjedio.luckystrike je napisao/la: ↑14 sep 2025, 22:48Ljudi misle da arapski šeikovi ili kineski tajkuni sjede s torbama pare ispred Aria mall-a zbog Sarajeva i čekaju Ismira da prođe da ga iskeširaju. Malo morgen.H8Z7 je napisao/la: ↑14 sep 2025, 22:43Ne bi on bio biznismen,. naravno da klub neće tek tako napustiti i otići. Jedini način jeste da proda svoj dio i ode, nadam se tome u najkraćem mogućem roku. Arapi, Kinezi bilo ko sam da ode.luckystrike je napisao/la: ↑14 sep 2025, 22:40
Jasno je to i pticama na grani. Međutim, u datom momentu pitanje svih pitanja je šta ćemo bez njega? To je pitanje na koje rijetko ko ima adekvatan odgovor. On može sutra na ahiret, kao i ti kao i ja. Šta i kako dalje?
Kad je došlo 5 do 12 zbili su se redovi i izmislio se investitor.
Ja nažalost ovaj put ne vidim da imamo snage za bilo kakvu promjenu.
Ismir se neće promijeniti, to je takav lik, lažov i varalica obična, jedno priča drugo radi.
Navijači letargični, ona tribina koja treba nešto da pokrene, nažalost je u stanju kakvom jest, a i za to smo svi zaslužni.
Ne vidim izlaz i to mi je najgore od svega, ni za šta se ne možeš uhvatit i reći evo moglo bi nešto.
MNON
Trenutno korisnika/ca: Algoritam, Amcho1, Amidzaa, bordobijeli, DzemoSmjecanin, Proximic, roccosiffredi i 76 gostiju.