Manchester United FC - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88
- Thunderstruck
- Kontakt:
Re: FC Manchester United
Cartmane, jesi vidio ko je bio kapiten u drugom poluvremenu? 

"It's hard to believe it's not Scholes, it's Carrick you know..."
Crn dan u historiji Uniteda.Thunderstruck je napisao/la:Cartmane, jesi vidio ko je bio kapiten u drugom poluvremenu?

Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
Nastup je solidan bio sve u svemu,malo manje gresaka u pasovima i to je to,ipak ne nevjerujem da ce biti u konkurenciji za tim protiv stokea.CLS je napisao/la:a par dugih tacni u milimetar pasova, decku je prvi nastup ja puno od njega ocekujem, slijedece kolo u prvih 11Narin je napisao/la:Vidim niko nista ne govori za Pogbu,iskreno nije me nesto puno odusevio samo zato sto je napravio 3 il 4 greske u predaji pasova,uglavnom je davao tacne kratke pasove,sto je ok,bez komplikovanja prevelikog,eto samo mu zamjeram tih par pasova.Jedva cekam da se Cleverley vrati,Sreca Welbeck se vratio.

- BluesForever
- Kontakt:
Kako mozes tako pricati,a vi kada primite gol iz ofsajda Ferguson napada sudije ili se pomiri sa porazom,ne mozes nikako poreci da nisu bili golovi iz ofsajd pozicija,...Hawking je napisao/la:http://www.sportsport.ba/ino_fudbal/vil ... enje/64739
Kakav iskompleksirani lik, ne može da se pomiri sa porazom pa sad šupljira na ovaj način, ako je bilo tako očigledno, kako to da niko nije primijetio do usporenog snimka, pa ni on... čoban!
Champions League Winners 2012
1954-55,2004-05,2005-06,2009-10,2014-15,2016-2017...
1954-55,2004-05,2005-06,2009-10,2014-15,2016-2017...
Ja kao da kineski pričam, gdje sam ja to rekao da nisu bili ofsajdi. Isto tako sam rekao da nije bilo nikakve šanse da pomoćni sudija vidi jer se radilo o centimetrima, tek uz zaustavljeni snimak i liniju možeš zaključiti da je offside. Ferguson se nikad nije žalio na suđenje kad su u pitanju sumnjive ofsajd pozicije, a ako misliš da jeste nađi mi to...BluesForever je napisao/la:Kako mozes tako pricati,a vi kada primite gol iz ofsajda Ferguson napada sudije ili se pomiri sa porazom,ne mozes nikako poreci da nisu bili golovi iz ofsajd pozicija,...Hawking je napisao/la:http://www.sportsport.ba/ino_fudbal/vil ... enje/64739
Kakav iskompleksirani lik, ne može da se pomiri sa porazom pa sad šupljira na ovaj način, ako je bilo tako očigledno, kako to da niko nije primijetio do usporenog snimka, pa ni on... čoban!
Boju dao si nebu i boju dao si moru, ja Želji darujem sebe, sav život i pjesmu ovu!
Glory glory Man United!
Glory glory Man United!
-
- Kontakt:
kako je odigrao welbeck kad je ušao nisam imao priliku da gledam ..
Welbasticno je odigrao.....ma solidno nis specijalno....imali smo 2 odbranbena,4 vezna i 4 napadaca na terenubrato brato je napisao/la:kako je odigrao welbeck kad je ušao nisam imao priliku da gledam ..

Nije to bolest rijetka, nisu posljedice rata
Al ja sam prvo reko Željo
Pa sam poslije reko tata
Al ja sam prvo reko Željo
Pa sam poslije reko tata
-
- Kontakt:
Kako smo samo jaki ljudi moji pa mi imamo toliko igraca da mozemo sastavit 3 ekipe.
1De gea,Vidic,Jones,Rafael,Evra,Anderson,Cleverly,Nani,Young,Rooney,Chicharito.
2Lindegard,Rio,Smalling,Evans,Fabio,Fletcher,Carrick,Valencia,Park,Welbeck,Berbatov.
3Amos,Fryers,Massaci,Thorpe,Brown,Gibson,Pogba,Petruci,Morrison,Diuf,Owen...
Pa i ova treca bi komotno mogla igrat solidno u PL.Nevjerovatan tim ima Manchester United
1De gea,Vidic,Jones,Rafael,Evra,Anderson,Cleverly,Nani,Young,Rooney,Chicharito.
2Lindegard,Rio,Smalling,Evans,Fabio,Fletcher,Carrick,Valencia,Park,Welbeck,Berbatov.
3Amos,Fryers,Massaci,Thorpe,Brown,Gibson,Pogba,Petruci,Morrison,Diuf,Owen...
Pa i ova treca bi komotno mogla igrat solidno u PL.Nevjerovatan tim ima Manchester United
-
- Kontakt:
Jos sam izostavio Giggsa,Kuscaka i par igraca koji su na posudbama

Napadač Manchester Uniteda, Michael Owen, bio je zadovoljan svojom izvedbom na utakmici Carling kupa...
Manchester United sinoć je u Carling kupu s 3:0 svladao Leeds, a dva pogotka postigao je Michael Owen. Omaleni napadač sretan je što je dobio priliku i što ju je odlično iskoristio.
"Nitko nije sretan kada ne igra pa tako ni ja, to je činjenica. Mnogi me kritiziraju jer smatraju da sam u Manchester United došao samo zbog novca, takve stvari mi smetaju", rekao je Owen.
U Premiershipu Owen dobiva vrlo malo prilika pa je sretan što je igrao u Carling kupu, a posebno jer je dva puta matirao vatara Leedsa.
"Spreman sam i želim stalno igrati i postizati golove. To je moj posao i zbog toga su me čelni ljudi Manchester Uniteda i doveli u klub", zaključio je napadač Crvenih vragova.
Manchester United sinoć je u Carling kupu s 3:0 svladao Leeds, a dva pogotka postigao je Michael Owen. Omaleni napadač sretan je što je dobio priliku i što ju je odlično iskoristio.
"Nitko nije sretan kada ne igra pa tako ni ja, to je činjenica. Mnogi me kritiziraju jer smatraju da sam u Manchester United došao samo zbog novca, takve stvari mi smetaju", rekao je Owen.
U Premiershipu Owen dobiva vrlo malo prilika pa je sretan što je igrao u Carling kupu, a posebno jer je dva puta matirao vatara Leedsa.
"Spreman sam i želim stalno igrati i postizati golove. To je moj posao i zbog toga su me čelni ljudi Manchester Uniteda i doveli u klub", zaključio je napadač Crvenih vragova.
Only ONE UNITED
Kimi Raikkonen:"How does it feels to drive at 300 km/h? - It feels normal."
Srcu mome tiha patnja, oku mome radost i sjaj, Dinamo Zagreb najbolji si znaj
Podrška Jackyu
Podrška Jackyu
- dr.van nostrand
- Kontakt:
Pohvalio ga (Owena) i SAF.
"Owenov skor golova po utakmici je nevjerovatan, njegov drugi gol sinoć je bio fantastičan. Veoma sam zadovoljan Michaelovom igrom. Na žalost, on je ranije imao povrede, pa sam ostao sa Hernandezom, Rooney-jem i Berbatovom. On ne dobija dovoljno prilika koliko zaslužuje, ali je fantastičan igrač, koji nam treba'', rekao je Ferguson.
Sto se tice mladjih igraca koji su dobili priliku:
Dobro smo igrali, kretanje lopte je bilo odlicno.
Mladi Fryers je odigrao odlično. To je dobro, jer uvijek želite da vidite takav temperament kod mladih. Pogba je imao dobro poluvrijeme, L. Cole je ušao malo na kraju, što je veoma dobro za njega. On je veoma mlad i najmlađi kod nas. Dobro je što su momci malo osjetili atmosferu igranja za prvi tim'', kaže SAF.
"Owenov skor golova po utakmici je nevjerovatan, njegov drugi gol sinoć je bio fantastičan. Veoma sam zadovoljan Michaelovom igrom. Na žalost, on je ranije imao povrede, pa sam ostao sa Hernandezom, Rooney-jem i Berbatovom. On ne dobija dovoljno prilika koliko zaslužuje, ali je fantastičan igrač, koji nam treba'', rekao je Ferguson.
Sto se tice mladjih igraca koji su dobili priliku:
Dobro smo igrali, kretanje lopte je bilo odlicno.
Mladi Fryers je odigrao odlično. To je dobro, jer uvijek želite da vidite takav temperament kod mladih. Pogba je imao dobro poluvrijeme, L. Cole je ušao malo na kraju, što je veoma dobro za njega. On je veoma mlad i najmlađi kod nas. Dobro je što su momci malo osjetili atmosferu igranja za prvi tim'', kaže SAF.
"When you look annoyed all the time, people think that you're busy." - George Costanza
http://www.youtube.com/watch?v=UhQSnDCPF10
silver & black
http://www.youtube.com/watch?v=UhQSnDCPF10
silver & black
[youtube][/youtube]
Obratiti paznju na ovog beka u plavom dresu sa brojem 3.
Konacno da i Nani jednu jaku utakmicu dobro odigra. Jos nije kao Lennon, ali se popravlja.

Konacno da i Nani jednu jaku utakmicu dobro odigra. Jos nije kao Lennon, ali se popravlja.
A lion doesn't concern himself with the opinions of a sheep.
- Patrice_Evra_3
- Kontakt:
Kontrola lopte almost perfectTrasimaco je napisao/la:[youtube][/youtube]

Sve je relativno u odnosu na vrijeme i mjesto.
SS.ba liga | Jedinstvo Manchester
SS.ba liga | Jedinstvo Manchester
[youtube][/youtube]
i naravno navijaci uniteda su gadjali lidsove sa ovim

i naravno navijaci uniteda su gadjali lidsove sa ovim

FC United Of Manchester !
Against Modern Football !
This is how it feels to be FC
This is how it feels to be Home
This is how it feels when you don't sell you're arse to gnome !
Vrlo neukusno. Kako mozemo trazit respekt za Minhen, ako ne respektujemo druge?FCUM je napisao/la:[youtube][/youtube]
i naravno navijaci uniteda su gadjali lidsove sa ovim![]()
to ce se uvijek vrtiti u krug,kao sto kod nas neki psuju markale,srebrenicu,vedrana puljica tako i kod njih ide za istanbul,minhen,hillsborough,aušvic itd
FC United Of Manchester !
Pa je li to treba podrzavat? Mislim provocirat nekoga zato sto je navijac Leedsa ubijen u Istanbulu...Stvarno jadno. Takav debilizam se moze vidit samo na fudbalskim tribinama.FCUM je napisao/la:to ce se uvijek vrtiti u krug,kao sto kod nas neki psuju markale,srebrenicu,vedrana puljica tako i kod njih ide za istanbul,minhen,hillsborough,aušvic itd
I ja kažem da je to debilizam
Only ONE UNITED
Podrška Jackyu
Podrška Jackyu
Hargreaves postigao gol za city 

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.