Chat - ARHIVA POSTOVA

Teme koje nemaju veze sa sportom

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88

alfarouqaminu
Kontakt:

Re: Chat

Post Postao/la alfarouqaminu » 31 jan 2011, 01:50

harry_90 je napisao/la:@alfa

To je nocna smjena,preuzela ekipa sa podrucja Majevice,nezasita cobanka na liniji je bila :D ,sad ti je otislo 15 eura na razgovor,hoces ti da njoj vices ahci ahci :lol: stari perveznjak si ti.

pa nego sta obozavam perverzije... nego sada zelim da mi vratis ovi 15 evra.. hebem ti hotline i tvoje ckapi

LBJ MVP
Kontakt:

Post Postao/la LBJ MVP » 31 jan 2011, 01:53

legenda reala je napisao/la:
LBJ MVP je napisao/la: Ja ću najvjerovatnije bit učenik generacije nikad nisam ništa učio jbg pamet,ali sam slušao na časovima ove godine svi se nastavnici žale na mene dočeko i ja 5 minuta slave :lol: :mrgreen:

nikad ti ne bi bio učenik generacije da ti stara ne radi u školi (štela )imo sam ja tako jednog bilo ih bolji od njega kolko hoćeš ,ali on učenik generacije stara nastavnica :lol: :lol: :lol:
Jbg možda je i to :lol: :P
Ma to je do toga što mi stara nastavnica pa ne smijem se previše glupirat pa tako nešto i čujem na času :mrgreen: zna mi se desit idem kroz hodnik derem se pjevam kad ona prolazi ja se ušutim :mrgreen:
Najgore je bit dijete nastavnika :roll: :D Svi očekuju od mene da budem primjeran i ta njesra :twisted:
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.

legenda reala
Kontakt:

Post Postao/la legenda reala » 31 jan 2011, 01:54

harry_90 je napisao/la:Lijepi su to dani bili,volio bih vratit vrijeme samo zbog toga,druzenja,zezancije itd..
joj kad bi se ja i ti gdje sastali ,da pričamo o školi imamo doživljaja bruku

mi smo držali vrata a jaran ispravljo ocjene u dnevniku ,i skonto ovaj jedan profesor (on ima specifičnu dvicu,i kaže ko mi je ispravljo ocjene ovo nije moja dvica ) :lol: :lol:

Evo ti jedan prelaz od mene stavi ga na blog u moje ime da proba

Almere - Sparta 1/2 :lol:
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 31 jan 2011, 01:58

alfarouqaminu je napisao/la:
harry_90 je napisao/la:@alfa

To je nocna smjena,preuzela ekipa sa podrucja Majevice,nezasita cobanka na liniji je bila :D ,sad ti je otislo 15 eura na razgovor,hoces ti da njoj vices ahci ahci :lol: stari perveznjak si ti.

pa nego sta obozavam perverzije... nego sada zelim da mi vratis ovi 15 evra.. hebem ti hotline i tvoje ckapi
Nije vala moja,ja preko dana radim,dajem tipove ljudima,eh poslije ponoci dolazi do hot line i perverzne cobanke sa Majevice,ja na to ne mogu djelovat,kriv je neko drugi ;) jel istina da ti je rekla da sam sebe bicujes dok ona ahce :lol:

@legenda reala

Postavicu nish ne brini ;) ja kad bi stao pricat,ne bi bio dovoljan citav dan,imao sam profesora historije,covjek bio pred penziju,al je puko definitvno,jbg prijasnje generacije ga izjebale,jos je rat malo uticao na njegovu psihu,tako da mi je bilo zao ga,al vidim ja stari na mene navalio,dere se,al kad sam ga je ufatio u masinu,ludilo nastalo,nije volio njemacki jezik nikako,zbog Hitlera,covjek ludio na to jbt..
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!

Samo F.K.S !!
Kontakt:

Post Postao/la Samo F.K.S !! » 31 jan 2011, 01:59

Vi zavrsili i libo vas racku :D Legendo sta si ti zavrsio ?

alfarouqaminu
Kontakt:

Post Postao/la alfarouqaminu » 31 jan 2011, 02:00

Samo F.K.S !! je napisao/la:Vi zavrsili i libo vas racku :D Legendo sta si ti zavrsio ?

zavrsio srednju kladionicarsku :lol: :lol:

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 31 jan 2011, 02:05

Sad ce legenda kod mene na casove,ima da srusimo kladionicu :D

@legenda reala

imas pp ...

@alfa
Jel istina da si sam sebe bicem udarao,dok je perverzna cobanka uzdisala :lol: :lol:

EDIT:NEMOJ SE LJUTI,OVO SE MALO SALIM ;)
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!

alfarouqaminu
Kontakt:

Post Postao/la alfarouqaminu » 31 jan 2011, 02:11

harry_90 je napisao/la:Sad ce legenda kod mene na casove,ima da srusimo kladionicu :D

@legenda reala

imas pp ...

@alfa
Jel istina da si sam sebe bicem udarao,dok je perverzna cobanka uzdisala :lol: :lol:

EDIT:NEMOJ SE LJUTI,OVO SE MALO SALIM ;)
ma istina,nisi znao,kako me ba uvek provalis :lol: :lol:

Samo F.K.S !!
Kontakt:

Post Postao/la Samo F.K.S !! » 31 jan 2011, 02:25

alfa idi lezi

alfarouqaminu
Kontakt:

Post Postao/la alfarouqaminu » 31 jan 2011, 02:40

Samo F.K.S !! je napisao/la:alfa idi lezi
more tebe ceka sutra skola idi pajki zakasnices na prvi cas i ode iz skole :lol: :lol:

insider
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la insider » 31 jan 2011, 04:02

Downladovo sam "Knights of Honor", instalirao i evo malo igrao. Nisam ranije igrao strategije, pa mi pravo teško skontati. Obično igram Tenis, NBA, NHL, FM... Ali, valjda skontam i ovaj "strateški sistem".

Bosco, hvala puno, igrica mi se čini sasvim dobra.
Moje su slutnje bile uvijek malo čudne, tesko je mene preći je l' znaš?

fanatic1991
Kontakt:

Post Postao/la fanatic1991 » 31 jan 2011, 06:56

MinistaR je napisao/la:Downladovo sam "Knights of Honor", instalirao i evo malo igrao. Nisam ranije igrao strategije, pa mi pravo teško skontati. Obično igram Tenis, NBA, NHL, FM... Ali, valjda skontam i ovaj "strateški sistem".

kada si vec spomenuo strategije ja ti mogu predloziti Medival II prejaka igra....cak mislim da je izasao i III dio ako se ne varam ali ja sam ostao na II zato sto mi je pravo draga odlicna je grafika.....sve u svemu probaj i neces se pokajati :D
I dont have a singnature:(
Can i have yours?

Puma
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Puma » 31 jan 2011, 13:17

Age of empires je isto odlicna strategija, a nije zahtjevna
Call the coroner!
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'

Unica_Liverpool_
Kontakt:

Post Postao/la Unica_Liverpool_ » 31 jan 2011, 14:16

MinistaR je napisao/la:Downladovo sam "Knights of Honor", instalirao i evo malo igrao. Nisam ranije igrao strategije, pa mi pravo teško skontati. Obično igram Tenis, NBA, NHL, FM... Ali, valjda skontam i ovaj "strateški sistem".

To je odlična igrica, ja sam je nekoliko puta igrao i prelazio sa Bosnom naravno uz pomoć cheatova :lol: :lol:
Na kraju postane malo zamorna i dosadna ali mi sve sviđa što postoji naša zemlja....

Evo meni Torrent za Brotherhood stigao do 82%, igrica je teška 6 gb

DAVID VILLA
Kontakt:

Post Postao/la DAVID VILLA » 31 jan 2011, 16:53

pozz svima :mrgreen: :mrgreen:
Chelsea <3
Barcelona <3
Čelik <3
DAVID VILLA kralj!

Analiticar=Ahmo
Kontakt:

Post Postao/la Analiticar=Ahmo » 31 jan 2011, 16:54

Sta ima raja :D ?
R.I.P VEDRAN PULJIC

Lesinari plus Novosadjani tople su bratske grupe.....

enobarca
Kontakt:

Post Postao/la enobarca » 31 jan 2011, 16:57

...eeejj treba mi pomoc u vezi jedne igrice...u pitanju je hitman blood money i treba se instalirati preko deamon toolsa ili slicnog programa,ja to radim preko alcohola 120...uradim sve,znaci stvorim virtualni cd/dvd instaliram igru i kad je pokrenem pise mi please remove disc from current cd/dvd drive and insert the original "Hitman Blood Money english" disc in drive D:.Moze li mi netko pomoci... ;)

Sexmachineboy
Kontakt:

Post Postao/la Sexmachineboy » 31 jan 2011, 17:07

enobarca je napisao/la:...eeejj treba mi pomoc u vezi jedne igrice...u pitanju je hitman blood money i treba se instalirati preko deamon toolsa ili slicnog programa,ja to radim preko alcohola 120...uradim sve,znaci stvorim virtualni cd/dvd instaliram igru i kad je pokrenem pise mi please remove disc from current cd/dvd drive and insert the original "Hitman Blood Money english" disc in drive D:.Moze li mi netko pomoci... ;)
Jesi je krekovao? :?
Ryan Giggs' wife Stacy Cooke has walked out on him and been given half of everything he's got. She now has 6 more premier league winners medals than Steven Gerrard.

Unica_Liverpool_
Kontakt:

Post Postao/la Unica_Liverpool_ » 31 jan 2011, 17:13

Joj evo još 1,8 posto da se skine Brotherhood :DDDD :DDDD

*p!p!t@*
Kontakt:

Post Postao/la *p!p!t@* » 31 jan 2011, 17:16

Ja sam jarana zaduzio da skine Brotherhood :D

KAd je skine ima da tucem dan noc :)
Urbanovo = Prknovčići

Pravda za Prknovčiće!

Red Army prestati neće nikada!

Zaključano

Natrag na “Diskusije”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 53 gosta.