to nam treba i u rukometnom savezu isto
Mlade selekcije BiH - Kosarka
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74
Re: Mlade selekcije BiH - Kosarka
Kakva je situacija sa Jusufovim bratom Kenanom... znam da je prije par godina napustio Slobodu i otišao vani za karijerom i školom... tad je prije 2 godine bio 204cm... prati li njega ko
SARAJEVO SIAMO NOI <3
U kosarci nam je i potrebniji neko ranije da nadje te momke zbog pravila pasosa do 16 godina
On je u KK Basketu iz Zivinica. Daj Boze da bude bar u rosteru kod njih, posto su doveli 5 nekakvih Amerikanaca. Gledao sam ga prije mjesec-dva na nekom 3x3 turniru u Tuzli i bas se razocarao...
Evo gledam slike sa početka priprema, fizičke predispozicije su tu, a što se tiče igre, ne znam stvarno ga dugo nisam gledao... da ga hoće burazer malo trznut, al haj znaj kakva je i situacija kod njih, ko kad su imali ovih problema na relaciji stari nurkić - jususf
SARAJEVO SIAMO NOI <3
Jusuf je pricao o njemu nedavno. Rekao je da nije na pravom putu sto se tice kosarke. Da se treba sam odluciti cime se u zivotu zeli baviti. Ugl i on je pomalo razocaran jer kaze da je u bratu vidio jos boljeg kosarkasa, ali sad je daleko od toga da se uopce bavi kosarkom.
“Mali” trenira u KK Basket Živinice, mislim da nije još potpisao ugovor sa njima jer se ne mogu dogovoriti oko dužine trajanja ugovora.Narastao je na 208 cm, motorika i snaga su tu, ali je preskočio školi košarke radi porodičnih nesuglasica.Čini se da je Jusuf digao ruke od njega što je velika šteta jer mu je mogao priuštiti individualne trenere koji bi od njega napravili pravog igrača maksimalno iskorištavajući odlične fizičke predispozicije.Već mu je 18 godina i igranjem u Kk Basket sigurno neće otkloniti nedostatke i igrački napredovati u skladu sa potencijalom koji ima, šteta.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 10 gostiju.