Juventus FC - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Re: Juventus F.C.
Kriv je Conte. Ne zanima me i da dobijemo do kraja. Steta sto je Barza morao izaci, mogli smo igrati sa 4 stopera i 2 beka. Ako Gigi nije odbranio ne mora je ni Bonuci vadit. Raspali Chievo treba opet da nam bodove uzima.
30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Jᴜᴠᴇ, sᴛᴏʀɪᴀ ᴅɪ ᴜɴ ɢʀᴀɴᴅᴇ ᴀᴍᴏʀᴇ
Ale Del Piero aleee
Jᴜᴠᴇ, sᴛᴏʀɪᴀ ᴅɪ ᴜɴ ɢʀᴀɴᴅᴇ ᴀᴍᴏʀᴇ
Ale Del Piero aleee
A svejedno bi usla, nije se snasao u trenutnku i to je to, trebao je bolje odreagovat ali ne moze mu se ni reci da je potpuni krivac za gol.
Noi Soli !!! Drughi Ultra Curva Sud
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
- Bianconeri1988
- Kontakt:
Conte je pogriješio, mora to priznati.
Ž '21!
Senza Fachetti niente scudetti, con Gasperini e Ranieri torni dove eri!
Senza Fachetti niente scudetti, con Gasperini e Ranieri torni dove eri!
- paolomontero
- Kontakt:
ma jok on vadi lichta,vec pet kola igra nas 10 protiv 11,jer vucinic nije na terenu.evo sada ce nam jos i paloschi dati,kao da gledam,pirlo uzasan drugo pol,presmijesan jeBianconeri1988 je napisao/la:Vrijeme je da izbaci Vučinića.
Conte odlaziiiiiiiii,bez obzira sto ne gubimo,igramo katastrofalno.super 12 remi,oboricemo rekorde po broju remija,sto posto
matri se trudi,ali nije on dzeko,da dodje po loptu na centar

evo faul,u uglu,opasno ce biti
opet nije penal
Zadnja izmjena: paolomontero, dana/u 03 mar 2012, 22:26, ukupno mijenjano 1 put.
Tu sei la squadra del cuore
sempre in campo undici eroi
vinci l'impossibile e vai
Ti seguiremo anche noi
Ti seguiremo anche noi
E cuj sad Conte odlazi a on sa ovakvim igracima bori se za scudetto pa i ovo je ogroman uspjeh.
- JuveSissoko
- Kontakt:
de bolan, od ovih polovnjaka Conte napravi borce za titulupaolomontero je napisao/la:ma jok on vadi lichta,vec pet kola igra nas 10 protiv 11,jer vucinic nije na terenu.evo sada ce nam jos i paloschi dati,kao da gledam,pirlo uzasan drugo pol,presmijesan jeBianconeri1988 je napisao/la:Vrijeme je da izbaci Vučinića.
Conte odlaziiiiiiiii,bez obzira sto ne gubimo,igramo katastrofalno.super 12 remi,oboricemo rekorde po broju remija,sto posto
gsol: According to these recent revelations, not only did Juventus win the title in 2005 without cheating but they did it without cheating against direct rivals who were cheating. HahaWOW we had a squad then.No wonder Juvitalia won the WC in 2006.
Čuj nije Vučinić na terenu, pa upropastio je barem 5 kontripaolomontero je napisao/la:ma jok on vadi lichta,vec pet kola igra nas 10 protiv 11,jer vucinic nije na terenu.evo sada ce nam jos i paloschi dati,kao da gledam,pirlo uzasan drugo pol,presmijesan jeBianconeri1988 je napisao/la:Vrijeme je da izbaci Vučinića.

★ 32 SCUDETTI ★ VINTI SUL CAMPO ★
- paolomontero
- Kontakt:
opet je penal bio.JuveSissoko je napisao/la:de bolan, od ovih polovnjaka Conte napravi borce za titulupaolomontero je napisao/la:ma jok on vadi lichta,vec pet kola igra nas 10 protiv 11,jer vucinic nije na terenu.evo sada ce nam jos i paloschi dati,kao da gledam,pirlo uzasan drugo pol,presmijesan jeBianconeri1988 je napisao/la:Vrijeme je da izbaci Vučinića.
ma o kojim vi polovnjacima pricate,80 i nesto miliona je potroseno,meni vucinic,matri,quags,marchisio,vidal,alex,caseres,chiellini,barza,giggi nisu polovnjaci. Polovnjaci su ti ovaj senegalac sto igra lijevog beka sto nas razvaljuje.previse remija.ne znam
giorgio povrijedjen
uh alexa sada,pa vise je uradio od svih napadaca do sada
Zadnja izmjena: paolomontero, dana/u 03 mar 2012, 22:28, ukupno mijenjano 1 put.
Ti seguiremo anche noi
Ti seguiremo anche noi
- JuveSissoko
- Kontakt:
dobro rece Conte, dobicemo penal kad nam ubiju igaca
gsol: According to these recent revelations, not only did Juventus win the title in 2005 without cheating but they did it without cheating against direct rivals who were cheating. HahaWOW we had a squad then.No wonder Juvitalia won the WC in 2006.
- JuveSissoko
- Kontakt:
jao smeća italijanskog, ovaj sad valja se kao da je umro, liga je smeće
Konte i Bonuci glavni krivci za ovaj neuspjeh...
Igraci Chieva pametno zadrzavaju vrijeme. Ovo je veceras Katastrofa!
Igraci Chieva pametno zadrzavaju vrijeme. Ovo je veceras Katastrofa!
30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
The Old Lady is back on TOP...
The Old Lady is back on TOP...
To je ta Serie A,igrač ne želi ustati ne bi li ukrao minut,žalosno.
"Pravi džentlmen nikad ne napušta svoju damu" A. Del Piero
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░ ★3★0★
AMICI DI NESSUNO!
Sebastian G10vinco
INVINCIBLES 2011/12
Grazie a Dio non sono un Prescritto!
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░ ★3★0★
AMICI DI NESSUNO!
Sebastian G10vinco
INVINCIBLES 2011/12
Grazie a Dio non sono un Prescritto!
Ma ko prica o njima mi mislimo na Padoina, Giacka i ostalu kompaniju, a kad vec spominjes Vucinica nije ni on nista bolji dobar igrac veci od prosjeka sigurno ali da je neka klasa daleko od tog, Quags isto.
- paolomontero
- Kontakt:
quagliarella je najbolji talijanski napadac,sigurno bi mnogo vise od alexa uradio,da je dobio priliku,ali joj,caceres ulazi.sjeti se kako je igrao u napoliju,udineseu,kod nas do povrede.crnogorca na klupu,quagas u prvu.Glupost je napisao/la:Ma ko prica o njima mi mislimo na Padoina, Giacka i ostalu kompaniju, a kad vec spominjes Vucinica nije ni on nista bolji dobar igrac veci od prosjeka sigurno ali da je neka klasa daleko od tog, Quags isto.
joj pirlo zamalooooooooooooooooooooooooooooooooooooo
bredley predobar igrac
giacherini je presmijesan,super sada su i priliku imali,dobar sut
Zadnja izmjena: paolomontero, dana/u 03 mar 2012, 22:35, ukupno mijenjano 1 put.
Ti seguiremo anche noi
Ti seguiremo anche noi
Od povrede ga i gledam, nije nista znacajno uradio tako da je za mene trenutno kao sto sam ga vec opisao.
- ultrasstyle_tz
- Kontakt:
ako cemo mi Kijevo , Novaru , Sijenu, Lece pi.ke materine dobivat ako nam dosudi ili ne dosudi penal, je.em ja takvu ekipu...
sta nam vrijedi sto smo neporazeni kad cemo jos malo imati vise remija nego pobjeda, a doci ce i taj poraz nekad. Limitirana ekipa u svakom pogledu, limitiran i trener(samo motivator)...
ovaj Djakerini ni sam ne zna kad je nekog predriblao, a i kad prodje nema kuveta loptu da udari, isto dijete malo kad se igra sa prevelikom loptom pa nema hajra u njemu
sta nam vrijedi sto smo neporazeni kad cemo jos malo imati vise remija nego pobjeda, a doci ce i taj poraz nekad. Limitirana ekipa u svakom pogledu, limitiran i trener(samo motivator)...
ovaj Djakerini ni sam ne zna kad je nekog predriblao, a i kad prodje nema kuveta loptu da udari, isto dijete malo kad se igra sa prevelikom loptom pa nema hajra u njemu

crveno-crno srce kuca jace nego ikada!
- JuveSissoko
- Kontakt:
pogledaj ovaj italijanski smećarski trio, De Ceglie, Bonucci , Giaccherini, 90 minuta oni ne znaju da se dodaju na svojoj polovini, ma jbem im mater
- paolomontero
- Kontakt:
ocigledno ga nisi gledao prije,pa dajes neke zakljucke.nazalost nisi ga mogao gledati od povrede,jer nije ni igrao.imamo tri prejaka igraca na klubi,elia,krasic i quags,vrijede i previse da nam ne bi igrali.Glupost je napisao/la:Od povrede ga i gledam, nije nista znacajno uradio tako da je za mene trenutno kao sto sam ga vec opisao.
GIORGIO KRALJ SI
@Sissoko
bas tako,smecari
Ti seguiremo anche noi
Ti seguiremo anche noi
- paolomontero
- Kontakt:
CHIEVO IMAO VISE SUTEVA OD NAS,OPASNIJI BIO,TO JE REALNOST
BARZA I GIORGIO POVRIJEDJENI
KRAJ
12 REMI
EVO I ZVIZDUCI
SIENA,CAGLIARI,BOLOGNA,CHIEVO 4 BODA OD 12 KOD KUCE
MILAN JE APSOLUTNI FAVORIT,KAKO IGRAJU TRENUTNO,NEMAMO SANSE,NAZALOST
BARZA I GIORGIO POVRIJEDJENI
KRAJ
12 REMI
EVO I ZVIZDUCI
SIENA,CAGLIARI,BOLOGNA,CHIEVO 4 BODA OD 12 KOD KUCE
MILAN JE APSOLUTNI FAVORIT,KAKO IGRAJU TRENUTNO,NEMAMO SANSE,NAZALOST
Ti seguiremo anche noi
Ti seguiremo anche noi
Cuj ocigledno ga nisam gledaopaolomontero je napisao/la:ocigledno ga nisi gledao prije,pa dajes neke zakljucke.nazalost nisi ga mogao gledati od povrede,jer nije ni igrao.imamo tri prejaka igraca na klubi,elia,krasic i quags,vrijede i previse da nam ne bi igrali.Glupost je napisao/la:Od povrede ga i gledam, nije nista znacajno uradio tako da je za mene trenutno kao sto sam ga vec opisao.
GIORGIO KRALJ SI
@Sissoko
bas tako,smecari

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.