Belgija - BiH / BiH - Andora
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Belgija - BiH / BiH - Andora
Vaditi Dzeku pod hitno. Sudiju svrbe kartoni, da mu ne da kakav glup žuti da se totalno ukopamo protiv Velsa
- calcio
- Lokacija: Llanfairpwllgwyngyllgogerychwyrndrobwllllantysiliogogogoch
- Kontakt:
Mesa provocira bhfanatica i afrikanca. 

Sjecas li se onih maestralnih poredjenja sa Iniestom? Pa onda nasljednik Xavia...Virtu4l je napisao/la:Pjanić maestralan, ovaj pas u reklamu iza gola je vrhunac umjetnosti malog princa

R.I.P
MIRZA RASCIC
Željezničar za život cijeli!
MIRZA RASCIC
Ovaj komentator nije normalan. Za Lulica kaze da bi trebao u Milano na zimu. U Rimu je samo u Laziu. Tokom Hadzicevog uvodjenja kaze. Selektor isprobava mladje igrace a Hadzic mijenja Pjanica. Nastavak tradicije bisera sa TVa. Sto se igre tice OK trude se i sve 5. Andora ipak nije mjerilo. Zasto je uveo Hadzica sada. Ima li tko na ovom forumu da objasni ovaj potez. A onog Andorca sto mi zavodi susjeda i stipka ga za sisu bi trebalo u Gay Club na obradu. Ili neka stipne Sea koji put ako smije.
- Goalgetter
- Kontakt:
Vrancica ubaciti jos da ga vidimo na djelu.
Igra dobra, 3:0 vodimo, sve super. Nadam se da nije ozbiljna povreda Pjanica.
Igra dobra, 3:0 vodimo, sve super. Nadam se da nije ozbiljna povreda Pjanica.
Dzeko out Vrančić in
Ibisevic out Djuric in
Ibisevic out Djuric in
Kako kosarku gledam primarno, kad sam vidio nas napadac na travi i sudija ceka da ustane da mu da karton presijece meDado je napisao/la:Vaditi Dzeku pod hitno. Sudiju svrbe kartoni, da mu ne da kakav glup žuti da se totalno ukopamo protiv Velsa

Sta je sa Miraleomom, nije valjda povreda?
Ajmo Vrancic u drugom

Nad tobom sunce najljepše sja
Sjećam se i ovih svježijih, bolji od Džeke, Misimovića, top 5 veznjaka u Evropi, itd...Rooney88 je napisao/la:Sjecas li se onih maestralnih poredjenja sa Iniestom? Pa onda nasljednik Xavia...Virtu4l je napisao/la:Pjanić maestralan, ovaj pas u reklamu iza gola je vrhunac umjetnosti malog princa
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Ne kontam nikako, Hadzic umjesto Vrancica? Prvi dokazani nemač pojma, i opet ima prednost. Svašta.
Sent from my F1
Sent from my F1
E svasta. Trebao je Pjanica zamjeniti vec u 30 minutu kada su on i Besic trazili zamjenu. Lulic preumoran kao sto se je i ocekivalo ali eto zabio je taj gol. Do gola jako los i umoran. Zec je solidan igrac samo kao napadac. Na krilu bi bio puno bolji izbor Hajrovica pa i Visca protiv ovog protivnika. Hadzic prije nego Vrancic, svastaOmerbavarac je napisao/la:Bravo nacijo, odlicno poluvrijeme.![]()
Bazdarevicu kritika zbog Hadzica, je.bo ga on.
Vrancic je bio puno idealnija zamjena.
Idemo u drugom uvaljati jos ovoliko, treba nam dobra gol razlika.

Zadnja izmjena: Ajax, dana/u 06 sep 2015, 21:43, ukupno mijenjano 1 put.
Poslednji pozdrav Hadzicu. Ima smisla.
Samo je jedan, grijeha je vrijedan.
- Nerminovic
- Kontakt:
Daj Hodzica i Vrancica u drugom.
R.I.P
MIRZA RASCIC
MIRZA RASCIC
Virto sad pokazujes bas kakav si, jedva docekao a kad Pjanke pokaze klasu onda dodjes s nekom drugom pricom, ne valja ti toVirtu4l je napisao/la:Sjećam se i ovih svježijih, bolji od Džeke, Misimovića, top 5 veznjaka u Evropi, itd...Rooney88 je napisao/la:Sjecas li se onih maestralnih poredjenja sa Iniestom? Pa onda nasljednik Xavia...Virtu4l je napisao/la:Pjanić maestralan, ovaj pas u reklamu iza gola je vrhunac umjetnosti malog princa

This time next year we'll be millionaires.
-
- Kontakt:
dajte kakav dobar link, ovo sve stopa u 16.
hvala
hvala
strašno me stomak boli! može li od jukana "mene nosi mutna rijeka"!!!
Ja fakat mislio on ubacio Hodzica kad ono Hadžić 

Sreca pa onaj ustinu Spahica inace bih bio sad jako nervozan,ovako suze brisem od smijeha 

Ja danima pišem da je Hadžić u odličnoj formi, gledao sam ga, a izgleda je i Meša. Sasvim zasluženo je dobio šansu.Nerminovic je napisao/la:HADZIC![]()
Sve po zaslugama.Momciluk je napisao/la:Virto sad pokazujes bas kakav si, jedva docekao a kad Pjanke pokaze klasu onda dodjes s nekom drugom pricom, ne valja ti to
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Idemo kapitenu jos koji gol, da budes ubjedljivo najbolji strijelac kvalifikacija. 

"Najbolji sinovi Krajine, mi danas pišemo historiju Bosne"
Hajde Vedo zabij gol 

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 36 gostiju.