Manchester United FC - Transferi
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88
Re: Manchester United FC - Transferi
Christian Ortlepp ✔@OrtivorOrt
EXKLUSIV! @ManUtd mit Louis van Gaal steigt in den Poker um @DeBruyneKev @VfL_Wolfsburg mit ein! @premierleague @MCFC - Gleich auf @****
8:00 PM - 24 Aug 2015 · Manchester, England, United Kingdom
Još jedan.
EXKLUSIV! @ManUtd mit Louis van Gaal steigt in den Poker um @DeBruyneKev @VfL_Wolfsburg mit ein! @premierleague @MCFC - Gleich auf @****
8:00 PM - 24 Aug 2015 · Manchester, England, United Kingdom
Još jedan.
Sta kaze ovaj fejk jezik?
R.I.P
MIRZA RASCIC
Željezničar za život cijeli!
MIRZA RASCIC
Željezničar za život cijeli!
Ma okrenuli se njemu, još jedna želja, ništa konkretno.
Ma samo mu nabijaju cijenu sa nama, kao sa ostalih hiljadu igraca ranije...
https://www.youtube.com/watch?v=Jllklavpk6A - The Baby-faced Assassin
Re: Odg: RE: Re: Manchester United FC - Transferi
Hahahahahaha. Rasplakao bi se na terenuBelmin6 je napisao/la:Poginuo bi u hladnoj noci na Britaniji stadionu.
''Neka me mrze samo da me se boje''

"I am who I am:confident, arrogant, dominant and honest"
Sir Alex Ferguson:“Once the player thinks he's bigger than the manager, he has to go.”
We are Manchester United:Hated, adored, never ignored.
MrUnited,OfficialAgent.
Sir Alex Ferguson:“Once the player thinks he's bigger than the manager, he has to go.”
We are Manchester United:Hated, adored, never ignored.
MrUnited,OfficialAgent.
Ne kontam kako iole ozbiljna osoba, a kamoli novinar može ovakvo nešto provalitiPoliceman je napisao/la:

Ustvari komplet redakcija treba do Jagomira na intervju.
A zamisli da klub fkt da tolike pare, možeš 5 igrača kupiti

E stvarno ne znam ko je lud ili ovi sto pisu ovakve gluposti ili narod sto ce procitati..Policeman je napisao/la:
Danas nas povezuju sa Neymarom,Bale i De Brune haha
Daj nam Rijada B.edoroki je napisao/la:Danas nas povezuju sa Neymarom,Bale i De Brune haha

SIR ALEX FERGUSON NAJVECI U HISTORIJI FUDBALA!
Imamo li mi ijednu realnu metu u ovom prelaznom roku. De Brujne bi se mozda i ogao maznuti. Sve cekam kako ce ejdan dan krenuti po Mesija pa ce biti priča da li bi mu Runi ustupio desetku...Ne znam šta radi kompletna skauting služba i stručni štab. Ako se već vidjelo gdje ćemo biti deficitarni, zašto se nisu odavno definisale realne mete, a ne mi s neba pa u rebra oćemo Ramosa, Bejla, Milera, Nejmara,, Kavanija, Ibrahimovića.... Treba biti realan...Zašto bi bilo koji igrač Barselone, Reala ili Bajerna, pa čak i Atletiko Madrida, Pariza, a da nije debela rezerva, prelazio kod nas, kad su svi ti klubovi po snazi trenutno daleko ispred nas, a i po bogatstvu su tu negdje... Ništa im ne možemo znači ponuditi što već nemaju, a pritom su i konkurentniji od nas.... Tako je, šta da se radi, pali smo i treba korak po korak krenuti put gore, a to znači raditi planski što se tiče dovođenja. Još jedna ili dvije sezone bez trofeja i bićemo na nivou Liverpula što se tiče mogućnosti dovođenja top igrača...
- theboss_RD07
- Kontakt:
Bas je Di Maria bio na klupi kad je presao kod nas? Ne pratim Realdnalydal je napisao/la:Imamo li mi ijednu realnu metu u ovom prelaznom roku. De Brujne bi se mozda i ogao maznuti. Sve cekam kako ce ejdan dan krenuti po Mesija pa ce biti priča da li bi mu Runi ustupio desetku...Ne znam šta radi kompletna skauting služba i stručni štab. Ako se već vidjelo gdje ćemo biti deficitarni, zašto se nisu odavno definisale realne mete, a ne mi s neba pa u rebra oćemo Ramosa, Bejla, Milera, Nejmara,, Kavanija, Ibrahimovića.... Treba biti realan...Zašto bi bilo koji igrač Barselone, Reala ili Bajerna, pa čak i Atletiko Madrida, Pariza, a da nije debela rezerva, prelazio kod nas, kad su svi ti klubovi po snazi trenutno daleko ispred nas, a i po bogatstvu su tu negdje... Ništa im ne možemo znači ponuditi što već nemaju, a pritom su i konkurentniji od nas.... Tako je, šta da se radi, pali smo i treba korak po korak krenuti put gore, a to znači raditi planski što se tiče dovođenja. Još jedna ili dvije sezone bez trofeja i bićemo na nivou Liverpula što se tiče mogućnosti dovođenja top igrača...
⭐
Nije bio, al' su potpisani prošlo ljeto Hames Rodriges i Toni Kros - svjetske skupo plaćene zvijezde i klupa mu je bila neminovnost. Zato je i došao kod nas, tj Pariz mu je i tad bio prvi izbor, ali nisu mogli da troše zbog fer pleja..theboss_RD07 je napisao/la:Bas je Di Maria bio na klupi kad je presao kod nas? Ne pratim Realdnalydal je napisao/la:Imamo li mi ijednu realnu metu u ovom prelaznom roku. De Brujne bi se mozda i ogao maznuti. Sve cekam kako ce ejdan dan krenuti po Mesija pa ce biti priča da li bi mu Runi ustupio desetku...Ne znam šta radi kompletna skauting služba i stručni štab. Ako se već vidjelo gdje ćemo biti deficitarni, zašto se nisu odavno definisale realne mete, a ne mi s neba pa u rebra oćemo Ramosa, Bejla, Milera, Nejmara,, Kavanija, Ibrahimovića.... Treba biti realan...Zašto bi bilo koji igrač Barselone, Reala ili Bajerna, pa čak i Atletiko Madrida, Pariza, a da nije debela rezerva, prelazio kod nas, kad su svi ti klubovi po snazi trenutno daleko ispred nas, a i po bogatstvu su tu negdje... Ništa im ne možemo znači ponuditi što već nemaju, a pritom su i konkurentniji od nas.... Tako je, šta da se radi, pali smo i treba korak po korak krenuti put gore, a to znači raditi planski što se tiče dovođenja. Još jedna ili dvije sezone bez trofeja i bićemo na nivou Liverpula što se tiče mogućnosti dovođenja top igrača...
nije bio rezerva, nego je sezonu prije toga di maria bio slab i real ga je htio uvalit nekome za 15-20miliona eura, a onda je bljesnuo i imao fenomenalnu sezonu i naletio manchester sa onolikim milionima i perez iskoristio priliku i opario se. Dakle di maria bljesnuo jednu sezonu i to je to.theboss_RD07 je napisao/la:Bas je Di Maria bio na klupi kad je presao kod nas? Ne pratim Realdnalydal je napisao/la:Imamo li mi ijednu realnu metu u ovom prelaznom roku. De Brujne bi se mozda i ogao maznuti. Sve cekam kako ce ejdan dan krenuti po Mesija pa ce biti priča da li bi mu Runi ustupio desetku...Ne znam šta radi kompletna skauting služba i stručni štab. Ako se već vidjelo gdje ćemo biti deficitarni, zašto se nisu odavno definisale realne mete, a ne mi s neba pa u rebra oćemo Ramosa, Bejla, Milera, Nejmara,, Kavanija, Ibrahimovića.... Treba biti realan...Zašto bi bilo koji igrač Barselone, Reala ili Bajerna, pa čak i Atletiko Madrida, Pariza, a da nije debela rezerva, prelazio kod nas, kad su svi ti klubovi po snazi trenutno daleko ispred nas, a i po bogatstvu su tu negdje... Ništa im ne možemo znači ponuditi što već nemaju, a pritom su i konkurentniji od nas.... Tako je, šta da se radi, pali smo i treba korak po korak krenuti put gore, a to znači raditi planski što se tiče dovođenja. Još jedna ili dvije sezone bez trofeja i bićemo na nivou Liverpula što se tiče mogućnosti dovođenja top igrača...
Ponosni osvajač kupa virtualne sportsport.ba BHT Premijer lige u prvoj sezoni.
Decko ne pricaj gluposti,ADM je bio uz Ronalda najbolji igrac Reala.
Zeljeznicar! 1921 !
Di Maria je od Reala tražio duplo veću platu. Oni mu nisu htjeli dati, vi pristali i to je to. Nešto slično je bilo sa Ozilom i Higuainom.
Now the old king is dead! Long live the king!
2nd#Tripl3t
London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015
2nd#Tripl3t
London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015
Dobro je i rekao čovjek. Di Maria je imao JEDNU ezonu na vrhunskom nivou, igrajući pritom potpuno van prirodne pozicije. I ljeto prije i ljeto poslije su ga se nastojali riješiti, što su po tradiciji (za Real) tako uspješno uradili utrapivši nam ga. Sve ostalo priča je za malu djecu.... DA je na momente vidljivo da je vrhunski igrač jeste.....ali da je neka konstanta....sve je samo ne to....niti je ikada ni bio...Format je napisao/la:Decko ne pricaj gluposti,ADM je bio uz Ronalda najbolji igrac Reala.
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Znači Fella je taj surprise signing u napadu, o kome novinari nisu znali ništa, kakav potez Luje 

Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
Sve sto nije isprobao za vrijeme svoje karijere, sad testira na Unitedurio_Ferdy88 je napisao/la:Znači Fella je taj surprise signing u napadu, o kome novinari nisu znali ništa, kakav potez Luje

Forever and ever, we’ll follow the boys, of Man United, The Busby Babes.
#MFFL
Som-Hi Barça
#MFFL
Som-Hi Barça
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.