Manchester United FC - Transferi

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88

Koga bi od navedenih željeli kao pojačanje?

Morata
29
16%
Belotti
19
10%
Lukaku
21
11%
Lacazette
13
7%
Griezman
42
22%
neko drugi
14
7%
dovoljni su Rashford i Martial
49
26%

Ukupno glasova: 187

Devi1
Kontakt:

Re: Manchester United FC - Transferi

Post Postao/la Devi1 » 24 avg 2015, 20:28

Christian Ortlepp ✔@OrtivorOrt
EXKLUSIV! @ManUtd mit Louis van Gaal steigt in den Poker um @DeBruyneKev @VfL_Wolfsburg mit ein! @premierleague @MCFC - Gleich auf @****
8:00 PM - 24 Aug 2015 · Manchester, England, United Kingdom

Još jedan.

Rooney88
Kontakt:

Post Postao/la Rooney88 » 24 avg 2015, 20:31

Sta kaze ovaj fejk jezik?
R.I.P

MIRZA RASCIC

Željezničar za život cijeli!

Devi1
Kontakt:

Post Postao/la Devi1 » 24 avg 2015, 20:35

Ma okrenuli se njemu, još jedna želja, ništa konkretno.

20le
Kontakt:

Post Postao/la 20le » 24 avg 2015, 20:41

Ma samo mu nabijaju cijenu sa nama, kao sa ostalih hiljadu igraca ranije...
https://www.youtube.com/watch?v=Jllklavpk6A - The Baby-faced Assassin

cipiripi
Kontakt:

Re: Odg: RE: Re: Manchester United FC - Transferi

Post Postao/la cipiripi » 24 avg 2015, 21:59

Belmin6 je napisao/la:Poginuo bi u hladnoj noci na Britaniji stadionu.
Hahahahahaha. Rasplakao bi se na terenu
''Neka me mrze samo da me se boje''

Policeman
Kontakt:

Post Postao/la Policeman » 25 avg 2015, 02:05

slika

:lol:
"I am who I am:confident, arrogant, dominant and honest"
Sir Alex Ferguson:“Once the player thinks he's bigger than the manager, he has to go.”
We are Manchester United:Hated, adored, never ignored.
MrUnited,OfficialAgent.

UnitedWA
Kontakt:

Post Postao/la UnitedWA » 25 avg 2015, 03:11

Policeman je napisao/la:slika

Ne kontam kako iole ozbiljna osoba, a kamoli novinar može ovakvo nešto provaliti :crazy:
Ustvari komplet redakcija treba do Jagomira na intervju.
A zamisli da klub fkt da tolike pare, možeš 5 igrača kupiti :mrgreen:

Format
Kontakt:

Post Postao/la Format » 25 avg 2015, 06:00

Ma gori smo mi neki koji sve vjerujemo
Zeljeznicar! 1921 !

wayneroo
Kontakt:

Post Postao/la wayneroo » 25 avg 2015, 15:39

Policeman je napisao/la:slika

E stvarno ne znam ko je lud ili ovi sto pisu ovakve gluposti ili narod sto ce procitati..

edoroki
Kontakt:

Post Postao/la edoroki » 25 avg 2015, 16:58

Danas nas povezuju sa Neymarom,Bale i De Brune haha

EPL
Kontakt:

Post Postao/la EPL » 25 avg 2015, 18:44

edoroki je napisao/la:Danas nas povezuju sa Neymarom,Bale i De Brune haha
Daj nam Rijada B. :)
SIR ALEX FERGUSON NAJVECI U HISTORIJI FUDBALA!

dnalydal
Kontakt:

Post Postao/la dnalydal » 25 avg 2015, 18:57

Imamo li mi ijednu realnu metu u ovom prelaznom roku. De Brujne bi se mozda i ogao maznuti. Sve cekam kako ce ejdan dan krenuti po Mesija pa ce biti priča da li bi mu Runi ustupio desetku...Ne znam šta radi kompletna skauting služba i stručni štab. Ako se već vidjelo gdje ćemo biti deficitarni, zašto se nisu odavno definisale realne mete, a ne mi s neba pa u rebra oćemo Ramosa, Bejla, Milera, Nejmara,, Kavanija, Ibrahimovića.... Treba biti realan...Zašto bi bilo koji igrač Barselone, Reala ili Bajerna, pa čak i Atletiko Madrida, Pariza, a da nije debela rezerva, prelazio kod nas, kad su svi ti klubovi po snazi trenutno daleko ispred nas, a i po bogatstvu su tu negdje... Ništa im ne možemo znači ponuditi što već nemaju, a pritom su i konkurentniji od nas.... Tako je, šta da se radi, pali smo i treba korak po korak krenuti put gore, a to znači raditi planski što se tiče dovođenja. Još jedna ili dvije sezone bez trofeja i bićemo na nivou Liverpula što se tiče mogućnosti dovođenja top igrača...

theboss_RD07
Kontakt:

Post Postao/la theboss_RD07 » 25 avg 2015, 19:23

dnalydal je napisao/la:Imamo li mi ijednu realnu metu u ovom prelaznom roku. De Brujne bi se mozda i ogao maznuti. Sve cekam kako ce ejdan dan krenuti po Mesija pa ce biti priča da li bi mu Runi ustupio desetku...Ne znam šta radi kompletna skauting služba i stručni štab. Ako se već vidjelo gdje ćemo biti deficitarni, zašto se nisu odavno definisale realne mete, a ne mi s neba pa u rebra oćemo Ramosa, Bejla, Milera, Nejmara,, Kavanija, Ibrahimovića.... Treba biti realan...Zašto bi bilo koji igrač Barselone, Reala ili Bajerna, pa čak i Atletiko Madrida, Pariza, a da nije debela rezerva, prelazio kod nas, kad su svi ti klubovi po snazi trenutno daleko ispred nas, a i po bogatstvu su tu negdje... Ništa im ne možemo znači ponuditi što već nemaju, a pritom su i konkurentniji od nas.... Tako je, šta da se radi, pali smo i treba korak po korak krenuti put gore, a to znači raditi planski što se tiče dovođenja. Još jedna ili dvije sezone bez trofeja i bićemo na nivou Liverpula što se tiče mogućnosti dovođenja top igrača...
Bas je Di Maria bio na klupi kad je presao kod nas? Ne pratim Real

dnalydal
Kontakt:

Post Postao/la dnalydal » 25 avg 2015, 20:48

theboss_RD07 je napisao/la:
dnalydal je napisao/la:Imamo li mi ijednu realnu metu u ovom prelaznom roku. De Brujne bi se mozda i ogao maznuti. Sve cekam kako ce ejdan dan krenuti po Mesija pa ce biti priča da li bi mu Runi ustupio desetku...Ne znam šta radi kompletna skauting služba i stručni štab. Ako se već vidjelo gdje ćemo biti deficitarni, zašto se nisu odavno definisale realne mete, a ne mi s neba pa u rebra oćemo Ramosa, Bejla, Milera, Nejmara,, Kavanija, Ibrahimovića.... Treba biti realan...Zašto bi bilo koji igrač Barselone, Reala ili Bajerna, pa čak i Atletiko Madrida, Pariza, a da nije debela rezerva, prelazio kod nas, kad su svi ti klubovi po snazi trenutno daleko ispred nas, a i po bogatstvu su tu negdje... Ništa im ne možemo znači ponuditi što već nemaju, a pritom su i konkurentniji od nas.... Tako je, šta da se radi, pali smo i treba korak po korak krenuti put gore, a to znači raditi planski što se tiče dovođenja. Još jedna ili dvije sezone bez trofeja i bićemo na nivou Liverpula što se tiče mogućnosti dovođenja top igrača...
Nije bio, al' su potpisani prošlo ljeto Hames Rodriges i Toni Kros - svjetske skupo plaćene zvijezde i klupa mu je bila neminovnost. Zato je i došao kod nas, tj Pariz mu je i tad bio prvi izbor, ali nisu mogli da troše zbog fer pleja..

DeeWa
Kontakt:

Post Postao/la DeeWa » 25 avg 2015, 21:06

theboss_RD07 je napisao/la:
nije bio rezerva, nego je sezonu prije toga di maria bio slab i real ga je htio uvalit nekome za 15-20miliona eura, a onda je bljesnuo i imao fenomenalnu sezonu i naletio manchester sa onolikim milionima i perez iskoristio priliku i opario se. Dakle di maria bljesnuo jednu sezonu i to je to.
Ponosni osvajač kupa virtualne sportsport.ba BHT Premijer lige u prvoj sezoni.

Format
Kontakt:

Post Postao/la Format » 25 avg 2015, 21:58

Decko ne pricaj gluposti,ADM je bio uz Ronalda najbolji igrac Reala.
Zeljeznicar! 1921 !

messilla
Kontakt:

Post Postao/la messilla » 26 avg 2015, 02:36

Di Maria je od Reala tražio duplo veću platu. Oni mu nisu htjeli dati, vi pristali i to je to. Nešto slično je bilo sa Ozilom i Higuainom.
Now the old king is dead! Long live the king!

2nd#Tripl3t

London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015

dnalydal
Kontakt:

Post Postao/la dnalydal » 26 avg 2015, 02:39

Format je napisao/la:Decko ne pricaj gluposti,ADM je bio uz Ronalda najbolji igrac Reala.
Dobro je i rekao čovjek. Di Maria je imao JEDNU ezonu na vrhunskom nivou, igrajući pritom potpuno van prirodne pozicije. I ljeto prije i ljeto poslije su ga se nastojali riješiti, što su po tradiciji (za Real) tako uspješno uradili utrapivši nam ga. Sve ostalo priča je za malu djecu.... DA je na momente vidljivo da je vrhunski igrač jeste.....ali da je neka konstanta....sve je samo ne to....niti je ikada ni bio...

rio_Ferdy88
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la rio_Ferdy88 » 26 avg 2015, 09:42

Znači Fella je taj surprise signing u napadu, o kome novinari nisu znali ništa, kakav potez Luje :tokralju:
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..

Ethel
Kontakt:

Post Postao/la Ethel » 26 avg 2015, 10:29

rio_Ferdy88 je napisao/la:Znači Fella je taj surprise signing u napadu, o kome novinari nisu znali ništa, kakav potez Luje :tokralju:
Sve sto nije isprobao za vrijeme svoje karijere, sad testira na Unitedu :puke:
Forever and ever, we’ll follow the boys, of Man United, The Busby Babes.
#MFFL
Som-Hi Barça

Odgovori

Natrag na “Manchester United FC”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.