Raul_64 je napisao/la:Romariooo je napisao/la:Ja se nadam da ce biti zdrav kad dodjete nama na megdan, kad budete igrli protiv nas on vam ionako nece biti najvazniji igrac. Ukoliko nesto revolucionarno ne promijenite u odbrani i sredini terena, Cristina nece ni dotaknuti loptu kako treba, a kamoli zaprijetiti.
ok
Romariooooo barca je najbolja,najljepša,najača...ma nema šanse naspram barce.....kako barca igra..ma hebi engleze mogu samo bum,tres dobiti barcu..ma barca bi pobjedila Sevilju 4:0...ma ja mislim da barca jedan od jačih timova svih vremena...barca,barca,barca........

ma znamo da navijaš za barcu

Heh, tako, tako, mudro zboris
Ma ne govorim ti ovo ko navijac, prosle godine kad ste stradali na svom terenu, Roben i Higuain su igrali odlicno, al kad odbrana i sreda zakazu onda se i napad izgubi, svejedno da igraju Ronaldo, Maradona, Di Stefano... Postoji jedno vrlo bitno pravilo u fudbalu, da bi ste postigli gol morate ubaciti loptu u mrezu, a ako nemate loptu ne mozete ni ubaciti.
Sto se tice Sevilje i tih 4:0, ne znam sta ti je tu cudno, prije sest mjeseci pobijedili smo ih upravo tim rezultatom, oni su i tad bili treci, u gostima smo ih tukli 3:0, oni su igrali i prosle godine dobro kao i ove, mi igramo i bolje nego prosle, ne znam zasto mislis da ih necemo opet pobijediti, ak su vas dobili ne znaci da ce i nas, mi cemo mozda iscupati nekako bod hehe