Ne sjećam se stvarno da li sam u životu prateći Borussiu vidio ovakvu utakmicu kao večeras, brutalno je ovo bilo...
Utakmica za neutralne veoma zanimljiva, imali su šta da vide i uživaju, utakmice između Schalkea i Gladbacha polako postaju pravi klasik
Sami smo krivi za ovo večeras, već nakon prvog poluvremena smo morali biti u vodstvu... Nevjerovatno loša i nesretna završnica, i naravno čudesni Fahrmann razlozi su za 0 bodova nakon ove utakmice ...
Igračima se osim loše realizacije nema šta puno zamjeriti, nadigrali smo domaćina u svim segmentima osim u postignutim golovima
Stvarno ne znam da li smo nekog ovako nadigrali u gostima zadnjih par sezona (možda još Herthu i Frankfurta ove sezoone), ali na kraju ipak bez bodova i to je jedino što će se pamtiti par dana nakon utakmice ...
Najbolnije je u svemu što se ovo desilo protiv direktnog konkurenta i što će nas ovo najvjerovatnije koštati plasmana u ligu prvaka, teško mi je povjerovati da se možemo ubaciti u utrku nakon svega što se izdešavalo ...
Jednostavno tokom cijele sezone sreća nas nije mazila i teško je bez božice fortune da se nadaš u nešto lijepo na kraju sezone ... Kad se samo sjetim lige prvaka i koliku je tu nesreće bilo teška tuga me opuca ...
Imamo dobru ekipu i igramo dobar fudbal, mislim da zaslužujemo da predstavljamo bundesligu u evropi naredne sezone. Slijedi pauza koja će igračima dobro doći da se zaboravi na ovo večeras...