Kladioničarski chat, šuplja, kukanje... - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
- Giallorossi
- Kontakt:
Re: Kladioničarski chat, šuplja, kukanje...
Ajde Udinese zabi taj gol bem mu kruzanu 

FK Sarajevo ♥ Chicago Bulls ♥ Chicago Bears ♥ AS Roma ♥
Juče me sruši X u košarci (Alba Berlin - Braunschweig 74:74)
a danas X u rukometu (Hamburg - Koper 27:27) i to stavi ga kao uvijet (5 parova) kvota 1,01 haha
a danas X u rukometu (Hamburg - Koper 27:27) i to stavi ga kao uvijet (5 parova) kvota 1,01 haha
100% sportski i krajnje opušten potpis
- Giallorossi
- Kontakt:
Sto su mi ovi grci pogan narod boze dragi
,to nije preslo centra a kamoli pogledalo na gol,yebem ti takav klub kad igra bunker cjelu tekmu.

hahah ma to stoke kako im lezi naziv jbt utakmica sve vise lici na boks
haj za ocekivati je bilo da ce postaviti autobus al ne mogu da vjerujem da je samo jedan zuti pao ...haj valjda udine dadnu jedan goGiallorossi je napisao/la:Sto su mi ovi grci pogan narod boze dragi,to nije preslo centra a kamoli pogledalo na gol,yebem ti takav klub kad igra bunker cjelu tekmu.
Fuj samo na Udinese pao za 30 km FUJ !!
Ajax - Man utd 2 1,90
Lazio - Atl.Madrid gg 1 1,70
Plzen - Schalke gg 1 1,70
Stoke - Valencia manje od 3 gola 1 1,70
Hanover - Club Brugge gg 1 1,70
Udinese - Paok 1 1,70
FUJ !!!
Ajax - Man utd 2 1,90
Lazio - Atl.Madrid gg 1 1,70
Plzen - Schalke gg 1 1,70
Stoke - Valencia manje od 3 gola 1 1,70
Hanover - Club Brugge gg 1 1,70
Udinese - Paok 1 1,70
FUJ !!!
MOSTAR U SRCU VELEŽ DO GROBA !
- Giallorossi
- Kontakt:
Hoce al`u kurcu
.

mirza_9 je napisao/la:Odigram Hamburg - Cimos 1 (kvota 1,01), zahtjevalo min. 3 para na tiketu i odigraju neriješeno. **** im sve mrtvo i živo. Stoka fašistička, pomrli dabogda

nema potpisa
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
Jedno pitanje, ako smijem. Jesi li zbog super ponude morao ubaciti još 4 para il' je par neke lige (lupam holandska druga) to tražio? Jer, ako je ovo prvo u pitanju, onda si bukvalno nasamaren od strane wwina (pretpostavih da si tamo igrao, jer oni traže minimalno 5 parova u slučaju igranja SP-a).RiNo je napisao/la:Juče me sruši X u košarci (Alba Berlin - Braunschweig 74:74)
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
yeeeebeni stouk nemoze gola dati u pm!!!
Pa da, krenem odigrati samo Ajax - United 2 (1,80) i onda poletim na super tip, zbog malo većeg koeficijenta (2,00) a tu traže minimalno 5 parova. I nabrzinu dodam još 4 sa najmanjim koeficijentom. Klasika heh.Monolog je napisao/la:Jedno pitanje, ako smijem. Jesi li zbog super ponude morao ubaciti još 4 para il' je par neke lige (lupam holandska druga) to tražio? Jer, ako je ovo prvo u pitanju, onda si bukvalno nasamaren od strane wwina (pretpostavih da si tamo igrao, jer oni traže minimalno 5 parova u slučaju igranja SP-a).RiNo je napisao/la:Juče me sruši X u košarci (Alba Berlin - Braunschweig 74:74)
Tek kasnije ugledah da je @suicidesquad postavio neke informacije baš za ovaj par.
100% sportski i krajnje opušten potpis
dva para mi ostala za 118 na marku, grifin preko i ovaj harison protiv ginepria. mogu uzet 32
kakav je ovaj harison, možel meda ikako 

nema potpisa
Dobar Harison,Ginepri jos bolji.Ja bi predlozio da dizes lovu ODMAH,mislim da ce Ginepri uzeti HarijaAdmir_Sa je napisao/la:dva para mi ostala za 118 na marku, grifin preko i ovaj harison protiv ginepria. mogu uzet 32kakav je ovaj harison, možel meda ikako

Svete, vidiš li šta Srbija ima?! Ima Novaka Đokovića, najboljeg svetskog tenisera. Pokori se Rogere, pokori se Rafaele, pokori se Andy! Srbija ima šampiona i zauvek će ga imati!
ozbiljno ba, imam jos 8min do kad radi premierkelner je napisao/la:Dobar Harison,Ginepri jos bolji.Ja bi predlozio da dizes lovu ODMAH,mislim da ce Ginepri uzeti HarijaAdmir_Sa je napisao/la:dva para mi ostala za 118 na marku, grifin preko i ovaj harison protiv ginepria. mogu uzet 32kakav je ovaj harison, možel meda ikako

nema potpisa
Ne bih se zezao s takvim stvarima,moje misljenje je da ce ga dobit,a ti sad radi kako hocesAdmir_Sa je napisao/la:ozbiljno ba, imam jos 8min do kad radi premierkelner je napisao/la:Dobar Harison,Ginepri jos bolji.Ja bi predlozio da dizes lovu ODMAH,mislim da ce Ginepri uzeti HarijaAdmir_Sa je napisao/la:dva para mi ostala za 118 na marku, grifin preko i ovaj harison protiv ginepria. mogu uzet 32kakav je ovaj harison, možel meda ikako

Svete, vidiš li šta Srbija ima?! Ima Novaka Đokovića, najboljeg svetskog tenisera. Pokori se Rogere, pokori se Rafaele, pokori se Andy! Srbija ima šampiona i zauvek će ga imati!
zato pravis covjeka glupanom?kelner je napisao/la:Dobar Harison,Ginepri jos bolji.Ja bi predlozio da dizes lovu ODMAH,mislim da ce Ginepri uzeti HarijaAdmir_Sa je napisao/la:dva para mi ostala za 118 na marku, grifin preko i ovaj harison protiv ginepria. mogu uzet 32kakav je ovaj harison, možel meda ikako

ako pojma nemas o tenisu ne moj ni davati "savjete"

cuj ginepri bolji od harrisona

bio je bolji prije 5 godina, ginepri u zadnje dvije godine igra u rangu rekreativca sa madagaskara

evo poceli su, 3:2 vodi harrison, ginepri na servisu
admire nadam se da nisi poslusao ovog dusmana, evo pocinju i clippersi sada
"Po cistom individualnom kvalitetu od CP3a s vrhunca je bolji samo Magic Johnson"
"Paul George nije superstar. Argument: Superstara ne trpa Joe Ingles u dzep"
"Paul George nije superstar. Argument: Superstara ne trpa Joe Ingles u dzep"
ebem ti srecu i sve više, pa ovo nije humano 

nema potpisa
hhahahaAdmir_Sa je napisao/la:ebem ti srecu i sve više, pa ovo nije humano

Željezničar über alles!
Slava Ukraïni!
Leeds United Football Club!
Slava Ukraïni!
Leeds United Football Club!
-
- Kontakt:
Re: Kladionica: Prijedlozi, sugestije...
jel zna neko koliko moze minimum tenis meca ukupno gema mec u mozart kladionici?
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 0 gostiju.