Mancini: Riješite me nepoželjnih igrača
Menadžer Manchester Cityja Roberto Mancini javno je dao do znanja određenim igračima u svojoj momčadi da više nikada neće zaigrati za Manchester City dok je on na klupi, čak ni u slučaju da ih ne uspije "utržiti" do kraja prijelaznog roka...
Mancini je izrazio svoju frustraciju neprodajom igrača poput Craiga Bellamyja, Emmanuela Adebayora, Roquea Santa Cruza i Waynea Bridgea koji primaju visoke tjedne plaće, a sjede na tribinama za vrijeme utakmice. Talijanski stručnjak se nada da bi se spomenuti igrači mogli prodati do kraja prijelaznog roka, kako bi on mogao dovesti još nekoliko pojačanja.
- Nisam ja kupio te igrače. Mogu samo odgovarati za igrače koje ja dovedem u klub. Dao sam priliku svim ovim igračima, ali nažalost nijedan se nije uklopio u moje planove. Žao mi je tih igrača, koje prije svega poštujem, ali nije moja krivica – rekao je Mancini.
Talijan bi od prodaje otpisanih igrača krenuo u potragu za još jednim centralnim veznim (Scott Parker), te urugvajskim reprezentativcem Sebastianom Coatesom koji mu je, uz Nasrija, prioritet ovog ljeta.
- Treba nam još nekoliko igrača kojima bi popunili momčad na svim pozicijama, a sve dok ne prodamo igrače na koje ne računam, ne možemo dovoditi pojačanja – zaključio je Mancini.