Valencia je napisao/la:
Douson je jedan obican panj. Do bola precijenjen igrac. Vjerovatno trenutno najlosija karika u ekipi Totenhema. Kabul je bolji igrac od njega, mada ni on nije nista posebno.
E sad, ne znam da li ce predstavljati problem sto Vertogen i ovaj Rumun vole povuci, sto vole igrati lopte. Mozda ce uticati na cvrstinu zadnje linije!?
Dembele nema poosebno kvalitetnu pas igru. Njegov najveci kvalitet je igra u trku. Njega treba gurati u spic ili poluspic, mozda tamo proradi. Veliki sam skeptik kada je on u pitanju. Da ne bude novi Bentli i tako ti promasaji koje je Totenhem imao.
Slazem se za Dawsona, klasican engleski stoper, koji ima snagu, ali malo mozga. Jos je i kapiten. Kaboula sam uvek cenio, mnogo je jak on, ali povrede su ga sjebale, ali bas jak igrac, predispozcije odlicne, moze i beka.
Nece, jer imas kontrolu, AVB voli high line, a Dawson vidimo da i ne reaguje na taj nacin, sto i mozes videti kod gola, pravi se zamka za offside, on i dalje prati Girouda. Chirichev je onaj tip stopera koji voli daleko da bude, tj, nije mu to problem, a dovoljno je tehnicki sjajan da ne moze loptu da izgubi, plus je brz.
Ne znam, meni je Dembele prosle sezone izdominirao kada je dosao na pocetku, svaki put sa njim u ekipi nije bilo problema. Prosle sezone on je igrac koji je najmanje puta u ligi gubio posed.
Sto se tice pass igre, 91% pass accuracy, ne bih rekao, pass igra mu je sasvim dobra, odlicna. Losa forma i to je sve, tj kanal. Slazem se za trkove, ali takodje tim trkovima on pravi ogroman visak, samo je problem sto AVB i ne koristi puno tranzicionu igru, pa se njegov kvalitet jos manje vidi, u Fulhamu kod Jola sam video svasta od njega.
Ne znam da li bi bilo pametno opet ga vracati na poluspica, jer je pokazao odlican defanzivni mentalitet, deluje kao klasican BTB veznjak. Seljakanje sa pozicije na poziciju nece doneti nista dobro. Ostaviti ga da bude par sa Paulinhom i to ce biti beton veza.